Komentari na vest

Barselona kreće u ofanzivu na Karaska i primeniće Atletikovu taktiku oko Grizmana

0

058

pre oko 1 godinu

Mislim da Barselona nema taj novac kad plate Erakovića 12 miliona ništa im ostati neće.
A

Aleksejko

pre oko 1 godinu

Barselona će sad da se pokrije ušima i da ćuti, nema ništa od velikih pojačanja jer će onda još gore da ih napadnu. Na suprotnoj strani UEFA nema šanse da ih izbaci iz LS jer onda ubrzava pravljenje Super lige i dobija pored Reala još jednog ozbiljnog neprijatelja. Jedina kazna za Barsu može da potekne iz lige mada i to mislim da nece biti nista spektakularno,pare, plate, transferi i to je to. Oporavice se Barselona od svega ovoga za 2-3 sezone potpuno. Pa evo sad uzimaju Laligu ni to nije malo. Karasko je primereno pojačanje, još ako ga dobiju na ovaj način,džabe.
J

Junker

pre oko 1 godinu

Cekaj, Barselona navodno od proslog leta ima dogovor sa B. Silvom, navodno su se zimus dogovorili i sa Firminom. Vec imaju 5 ofanzivaca + Pedri, a svega 3 mesta u napadu, pritom spominju i Pavara i Kansela. Za sve to vreme digla se cela Evropa protiv njih, prica se o izbacivanju iz UEFA takmicenja i ogromnim kaznama. Sizofrenija.
M

Mika iz Trstenika

pre oko 1 godinu

Pa treba im bar jos jedan ofanzivac, posto su feran i fati vise krila nego napadaci, tako da im treba jedan igrac koji ce da menja lewu po potrebi
R

Realno posmatrano

pre oko 1 godinu

Nije mi jasno samo sta ce on Barseloni, neka dovedu neko vrhunsko pojacanje ili nek ne dovode nikog.