Memfis Depaj (©Reuters)
Memfis Depaj (©Reuters)

Barselona popustila, Depaj u Atletiku za 3.000.000 evra

Vreme čitanja: 2min | sre. 18.01.23. | 18:24

Holanđanin pred transferom u madridski klub

Atletiko je isterao svoje, dobiće šta je želeo. Barselona je popustila pod pritiskom Memfisa Depaja i pristala da ga proda za 3.000.000 evra, javljaju praktično svi evropski mediji.

Imao je Depaj navodno još nekoliko ponuda izvan Španije, ali je želeo isključivo u Atletiko pa su mediji iz Španije njegovo odsustvo sa današnjeg treninga Barselone videli kao bojkot što klub ne želi da ga pusti, ali se ispostavilo da je zapravo razlog bilo to što su pregovori dveju strana tekli u pravom smeru. Holanđanin je lične detalje dogovorio još juče, a na Vanda Metropolitanu ga prema pisanjima španskih medija čeka ugovor na dve i po sezone.

Izabrane vesti

Barselona je na kraju ipak uspela da izvuče kakav-takav novac za 28-godišnjeg napadača. Isprva je tražila 7.000.000 evra, ali Atletiko nikako nije želeo da plaća obeštećenje za igrača koji je ušao u poslednjih šest meseci ugovora i samim tim bi bio slobodan za šest meseci, a pritom na njega ne računaju na Nou Kampu. Ipak, dva kluba našla su se praktično na pola puta, a španski Relevo uverava da su u posao uključeni i određeni bonusi zbog kojih bi suma mogla da naraste na 4.000.000 evra.

Podsetimo, Barselona je zauzvat želela od Atletika uslugu, da joj proda ili trampi Janika Karaska za Depaja, ali od tog posla navodno neće biti ništa. Jorgandžije ne žele da prodaju Belgijanca usred sezone jer je od velikog značaja za Dijega .

Madridska Marka navodi da će Depaj biti jedino pojačanje Atletika u januarskom prelaznom roku ukoliko Felipe napusti klub. U tom slučaju Atletiko će pokušati da dovede Čaglara Sojundžua iz Lestera kojeg namerava da kapariše za leto kada će mu isteći ugovor.




tagovi

Memfis DepajZimski prelazni rok 2023BarselonaAtletiko MadridTransferi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara