(© Reuters)
(© Reuters)

Barselonin najveći strah: Levandovski upitan za El Klasiko

Vreme čitanja: 2min | čet. 05.10.23. | 14:14

Poljak sigurno propušta duel sa Granadom i obaveze u reprezentaciji

U prvi mah je delovalo bezazleno, a izgleda da nije. Dobila je Barselona Porto na stadionu Dragao (1:0), ali se u Kataloniju vratila sa saznanjem da je možda na malo duži period od očekivanog izgubila Roberta Levandovskog.

Startni špic Ćavijeve ekipe povredio se tokom prvog poluvremena utakmice drugog kola Lige šampiona i trenutno je u taboru prvaka Španije najveći strah hoće li uspeti da se oporavi do prvog El Klasika u sezoni, zakazanog za 28. oktobar. Zasad je izvesno da će Leva propustiti gostovanje Granadi za vikend, što ne bi trebalo da se oseti u igri i kad je rezultat u pitanju, jer su Andalužani među najslabijim timovima u Primeri, ali posle toga sledi nekoliko zahtevnih mečeva. Doduše, sva tri na Monžuiku (nepredvidivi Bilbao u prvenstvu, Šahtjor u Ligi šampiona, a uverili smo se koliko Ukrajinci mogu da budu opasni na strani, te derbi sa Realom). Vremena ima dovoljno da se nekadašnji član Bajerna oporavi, ali već mu je 35 godina i telo se ne regeneriše kao ranije.

Izabrane vesti

Na Levandovskog je u 22. minutu susreta u Portugaliji startovao David Karmo, Barselonin špic je izdržao još 11 minuta, pre nego što je prepustio mesto na terenu Feranu Toresu (strelcu odlučujućeg gola), a po povratku u bazu je ustanovljeno da nije samo modrica, kako se isprava činilo, već da mu je stradao skočni zglob leve noge.

Zato Robert Levandovski neće igrati za Poljsku u okviru oktobarskog ciklusa kvalifikacija za EP, protiv Farskih Ostrva i Moldavije.


tagovi

BarselonaRobert LevandovskiEl Klasiko

Obaveštavaj me

Barselona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara