Komentari na vest

Barsin "grobar": Ostavio sam im najbolji klub na svetu, nisu smeli da puste Mesija

y

yolo simeone

pre preko 2 godine

ovoga treba direktno u zatvor bez daljih dokaza
V

VRH DEMAGOG

pre preko 2 godine

cveta Barsa posle njega
P

Prof.dr Terzić Zvezdan

pre preko 2 godine

Položio kolokvijum iz realnog i knjigovodstvenog duga. Ispit u januaru - Stabilni prihodi od UEFA takmičenja i ulaganje u omladinski pogon. Diplomski - Klub je bio pred gašenjem dok nije ušla moja uprava.
4

421

pre preko 2 godine

Hahahhahahahahahha intervju kao da je radjen sa Terzicem. Dve vrste duga, super ide, nisam ja kriv. Boze gospode.
h

hjjhjhjh

pre preko 2 godine

Barca je propala zbog transfera Grizmanna (135), Dembelea (135), Coutinha (120), de Jonga (86), Pjanića (60) itd. Samo na njih su dali 536 miliona. A sad plate (bruto iznos). Griezmann 34 miliona, Coutinho 24, Busquets 22, Pique 20, Alba i Dembele po 20, de Jong 16, Umtiti 14. A Grizmann je u Barci 2 godine to je gubitak od 68 miliona, Coutinho je u Barci 3 godine to je gubitak 72 M, Dembele 4 godine to je 80 M, de Jong 2 godine to je 32 M, Umtiti 5 godina to je 70 M. A Busquets, Pique i Alba su zbog plata u samo zadnje 3 sezone koštali Barcu zajedno 186 M. Samo na plate ovih igrača, Barca je izgubila još 508 miliona. Samo na plate ovih igrača i na dovođenje gore pomenutih Barca je potrošila preko MILIJARDU EURA. A gdje je tu još 20-ak igrača koji su plaćeni po 20,30,40 miliona. Osim toga, svi igrači su mogli dobiti 11 milijuna eura samo time što bi odigrali pola službenih utakmica u jednoj sezoni. Za ulazak u nokaut-fazu Lige prvaka dobivali su 1.2 milijuna eura nagrade, a za osvajanje tri trofeja (2015 godine) 3.6 milijuna eura. Postojao je i bonus od 15 milijuna eura za one koji bi dočekali kraj ugovora u klubu (Cavi, Iniesta, Mesi, Suarez, Abidal itd). Kada se pogledaju spomenute brojke i pomnože s brojem igrača koji su aktivno sudjelovali u uspjesima kluba, a njih ima oko 20-ak, dolazi se do saznanja da je Barcelona zbog isplacivanja bonusa gubila nekoliko stotina milijuna eura u samo jednoj sezoni.
Z

Zizuu

pre preko 2 godine

Sto se tice Fatija upravu je, jedino tu ne laze, Junajted jeste poslao ponudu za Fatija 2020. 125+25 miliona evra i Bartomeu je to odbio, svaka cast na tome, ostalo nista nije valjalo...
B

Buruchaga

pre preko 2 godine

Terza 2.0….
P

Pristrasni posmatrač

pre preko 2 godine

Bartomeu mađijo! :-D
m

miki maus1234

pre preko 2 godine

Kopy Terza,paste Bartomeu
i

igor1978

pre preko 2 godine

Ovaj lik je plaćao botove da pljuju igrače Barselone po portalima, kao i Mesija, i on sada priča o tome kako Laporta nije smeoda pusti Mesija!!! Kid ide ovaj svet sa ovakvim "liderima". Sujete lažovi, pohlepni, bahati i sebični - kako takva osoba dođe do pozicije da bude na čelu velik organizacije, to je pitanje?!
G

Gost978

pre preko 2 godine

UEFA, Rukovodstvo La Lige i nezavisni revizor dođu do činjenica da je klub vođen nesvesno i bez brige o posledicama - i onda ovaj izađe i kaže kako svi oni nisu u pravu i kako je on vodio klub kako treba. Neverovatno, kako je moguće da na visoke pozicije svuda u svetu dolaze ovakvi ljudi. Bez trunke srama, bez osećaja ikakve odgovornosti što je proćerdao tuđe pare, lik dođe pred TV kamere i kaže nisam ja kriv, izmišljaju. Iako ceo svet zna da je on kriv. Stvaro mislim da se u budućnosti mora uvesti unakrsni psihološki test kod nekoliko nezavisnih psihologa, i to kao obavezan, za sve ljude koji dospevaju u poziciju da barataju milijardama, a posebno za političare. Ti danas možeš postati ministar sa kupljeno diplimom, bez uverenja da si u glavi normalan. Bar 40% onih likova u skupštini ne bi prošlo razgovor za posao kod ozbiljnog poslodavca.
n

nidza1981

pre preko 2 godine

Covek ucio od najboljih, Terzinja i iglice.... za koju godinu ce svi da citiraju njih kao proroke hahhaha Iliev juce o Vlahovicu kao da je presao igricu i napravio posao decenije a ovaj otisao za 1 500 000
I

Ima nade...

pre preko 2 godine

Ovaj čovjek mi povrati nadu u bolje sutra jer sam shvatio da negdje postoje gori i od srpskih rukovodilaca u bilo kom domenu.
H

Haha100

pre preko 2 godine

Car 🤣
б

бартендер

pre preko 2 godine

Направили смо медико блок, 5 година за редом европска такмичења, средили стадион, вредност тима је велика… Књиговодствени дуг није исто што и реални, реално не дугујемо ником ништа јер и нама дугују. Оно што је Терза говорио да ће се његово пословање изучавати на универзитетима изгледа је тачно, ево цитира га бивши председник Барсе.
S

Saklaman

pre preko 2 godine

Jeste. Seti se poslovanja ofk beograda, najbolje prodaje, najbolji mladi igraci, sredjen klub odlicna omladinska skola, lepe finansije, sve je to tvoj terza pricao. Isto ce sa zvezdom biti videces, kad on bude izasao, moze samo svetlo da se ugasi i to je to
S

Stigli

pre preko 2 godine

Hahahaha, dobar nalov :)
D

Dachazvezda

pre preko 2 godine

Jel ovaj učio ekonomiju kod NAS?? Slušam ILIJEVA I TERZICA!!! Počeo sa "greše UEFA, FIFA, LA LIGA"??? NESVAĆENI GENIJE, Kalimero!!! Jos smo mi male mace...

Katalonija

pre preko 2 godine

Idealan čovek za linč na sred La Ramble!
G

Gostic

pre preko 2 godine

Terza za siromasne
D

Dachazvezda

pre preko 2 godine

Mislis tj. za ULTRABOGATE???? Terza barata metalnim sitnišem za ovoga!!!!! A ovaj ima i JAČU priču!! Greše UEFA, REVIZONE KUĆE, FIFA?!?!? ..SVI SEM njega!!!
K

Kalezzza

pre preko 2 godine

Ostavio si im dug od preko milijardu eura, klub u kome niko nema zelju da igra trenutno. Ostavio si im to da sad moraju krvavo da rade narednih 2-3 godine da bi se samo stabilizovali a o uspjesima i trofejima da ne govorim...Nece ih biti narednih godina. Ti si za zatvor.
S

Saklaman

pre preko 2 godine

Evo ga jos jedan ekonomski tigar. Da li je moguce da je pun svet ovih ljudi koji lazu i veruju u svoje lazi i kad im poturis papir pod nos da nisu u pravu i dalje ne priznaju nista.. zlo i naopako