Komentari na vest

Barsin napad grmi: Rafinja debitovao s golom i dve asistencije, Memfis Depaj kao futsal majstor (VIDEO)

e

eskobar

pre gotovo 2 godine

Kao da je ronaldinjo zidan mesi u spicu grmi sta grmi
b

barselonaaha

pre gotovo 2 godine

ovaj momak sto je rekao da su stari igraci, ajmo od zadnje linije. Arauho 23, Garcia 21 Cristiansen 26, Dest, Kounde ce verovatno doci objavio je Gerard Romero. Sredina, Kesi 25 godina, De Jong 25, Pedri 19, Nico 20, Gavi 17, Torre 19. Napad Fati 19, Dembele 25, Torres 22, Rafinja 25 Upravo sam nabrojao celu jednu postavu i vise od igraca mladjih od 25 godina, a ovakva postava je na papiru sjajna iskreno tako da je ovih 250 milona itekako zalog za buducnost. Samo mi u Srbiji mislimo da je igrac od 25 godina star igrac. To su nabolje fudbalske godine. Zivi bili pa videli ovo ce biti sezona Barse, mozda cak na oba fronta realno imaju igraca odlicnih za dve postave. To sto ce doci Aspilikueta i mozda Alonso, to je ono fudbalsko iskustvo, e sada to nije kao kod nas tipa Katai i Natho,ovo su klase od igraca, koje sigurno mogu samo da pomognu u osvajanju titule.
R

Realno87

pre gotovo 2 godine

Prva stvar lewandowski preko 120 miliona uloženo, aspikuleta mator, cristensen nivo umtitija i drugih bavlana, Kesi je prevara od igrača, Raphinha kao i Tores samo dobar prosek nije to ono sto klubu treba. Kad sagledaš kompletnu sliku dovedeni igrači koji ne prave razliku i kojih se neće lako otarasiti. Već su prošli kao bosi po trnju u prethodnim godinama zbog takvih ,,pojačanja”. Sa druge strane najvrednijeg igrača hoće da prodaju. Dembele i menager ih izvacarili na brzinu, niko nije hteo da da veliki novac za momka sa staklenim nogama, iskoristili Barseloninu poziciju da izvuku nov ugovor. Prosto politika Barselone je loša, izrazito loša.
M

MANOL0

pre gotovo 2 godine

Barsin napad grmi ? Kakvo je ovo ,,novinarstvo" ?
i

igor78

pre gotovo 2 godine

@Realno87 Sve što sam napisao je potpuno tačno, a ne delimično. Zadržali su 90% TV prava, ne znam o kakvoj prodaji budućnosti pričaš. Svaki klub koji duguje novac (kredit) je prodao deo svoje budućnosti. A to što neko misli da će se ovo ili ono desiti sa Barsom, to je apsolutno neozbiljno jer niko nije upućen ni u 1% onoga što se dešava u takvim organizacijama. Takođe, ne znam odakle ti podatak da je Barsa platila Levu 60 miliona - tabloidi i twiter su ti izvor informacija?! Pa sve i da jeste, koga briga da li je 50 ili 60 ako on donese klubu ono što je planirano kroz rezultate, golove, marketing? Koga briga koliko ja plaćam zaposlene ako ostvarim ili prebacim sve poslovne planove?!
M

Majstor Fudbala

pre gotovo 2 godine

Nema sumnje da tu ima mnogo talenta u sredini i napadu, samo bas su tanki pozadi na sve 4 pozicije..
G

Gosttt

pre gotovo 2 godine

Arauho je po meni sve samo ne slab stoper, cak je i na desnom beku jako dobar. Ostali su diskutabilni, slazem ss
G

G

pre gotovo 2 godine

Dobro da nisu igrali protiv cunjeva... onda bi tek bili udari gromova.
P

Princ

pre gotovo 2 godine

Ne znam kako ce ukombinovati kessia,de jonga,busquetsa,pedria,gavi a , nica
P

Ppppp

pre gotovo 2 godine

Alo rodaci igralu su protiv polurekreativaca.
p

pfc barsa.

pre gotovo 2 godine

pocelo je
b

blaki

pre gotovo 2 godine

Barsin napad "grmi" protiv velesile Intera,ali iz Majamija!!! Kakve su paljevine ovi novokomponovani novinari!!!

Mr 007

pre gotovo 2 godine

Depaj je vrhunski igrac,meni je jedan od gotivnijih igraca za gledanje. Obzirom da ga je Barsa terala iz kluba (???),vrlo lako su ga mogli dovesti u svoje redove Juve,Milan,Arsenal itd,ali nisu iskoristili sansu.
G

Gaizka

pre gotovo 2 godine

Biće uživanje gledati ovu ekipu. Ansu kao da povrede nije imao, leti po terenu.
p

plavac

pre gotovo 2 godine

prvi ozbiljniji start na pripremama i bolnica
Z

ZarexP

pre gotovo 2 godine

Znaci proslo sunce i +40 u spaniji, pocela kisa i grmljavina u Barseloni? Kada ce kod nas grmljavina, novinaru(meterologu)?
G

Gostaaaaa

pre gotovo 2 godine

I onda dodje Hetafe Kadiz...
J

Junker

pre gotovo 2 godine

I onda Realu neki tamo Serif pa osvoje LS i LaLigu. Najjaci ste vi sto smatrate da klubovi ne smeju nikad da izgube.
J

JOS

pre gotovo 2 godine

kada uleti poresko - brutalno!
i

igor978

pre gotovo 2 godine

Kakve veze ina “poreska” sa bilo čime što Barsa radi? U španiji ne možeš da registruješ igrače dok ne ispleglaš knjige - nije to rupa ez institucija poput Srbije da možeš da radiš šta hoćeš dok te ne uhvate jer imaš “leđa”. Ni prethodno rukovodstvo nije dugovalo za porez jer je to kod njih nemoguće, već je klub odveo u bankrot zaduživanjem KOD PRIVATNIH POVERIOCA , ali da bi ovo razumeo moraš biti ekonomski opismenjen. A Barsa je nedavno prodala deo prava na TV prenose i deo orava na korišćenje logoa za 250.000.000 EUR, tako da nema problema sa kešom ni sa izmirenjem dugova. Jedini problem koji trenutno ima je rasterećenje budžeta za Levandovskog, pa će morati da proda De Jonga da bi Levu registrovali. Svako danas ima telefon i mišljenje .
R

Realno87

pre gotovo 2 godine

To sto si napisao je delimično tačno ali nisi napisao da tih 250 miliona je novac budućnosti, tačnije da je Barsa prodala svoju budućnost da bi sada napravila dom penzionera. Koliko god to bilo lepo danas za godinu dana pola tih igrača su već starci. A uložen je novac. Najveći pobednik cele ove halabuke je Bajern, ni kriv ni dužan uze 60 miliona. Sa njim ili bez njega biće prvaci, da ne budu ove godine imaju dovoljan kredit u poslednjih 10 kod navijača. Uzeće opet mladog napadača i dominirati Nemackom. Prosto Barselona je pala na niske grane u želji da se trka sa klubovima koji su daleko moćniji u ovom trenutku. Tih 250 miliona je novac koji je planiran kao prihod i u narednim godinama, oni su ga spalili ove za dom penzionera i fudbalsku prevaru u vidu Kesija..