Komentari na vest

Barsin (pre)ambiciozan odgovor na De Jongov odlazak – Bernardo Silva

B

Baxuz

pre gotovo 2 godine

Realno treba sve staviti u izlog sem Gavija, Pedrija, Toresa, Arauha i Gonzalesa. Pojačanja: Gabriel Žesus pod tačkom mora, retko koji spic moze tako da se uklopi u barsinu filozofiju, da igra duboko i učestvuje u građenju igre. Rafinja takođe. ostao ne ostao dembele. Već potpisan Kesi je dobar potez, dobiti na snazi a bez obeštećenja. Morata je dovoljno dobar da rastereti Žesusa. Danilo iz PSŽ je na prodaju, zvuči čudno ali bi uz kesija dodao malo snage u vezni red ume dobro da brani kao zadnji vezni a i da se spusti izmedju stopera i otadtle solidno ne spektaakularno gradi igru. Najavljeni levi bekovi su svi kvalitetni a Gaja ce biti po snizenoj ceni jer je Valensija prsla. Grimaldo je fantastičan i dete je barselone, Anhelino los u defanzivi, treba mu tri stopera, Imam predloge i za ostatak tima al ajde da ne smaram previse.
K

Kataljuna

pre gotovo 2 godine

Ako barca iskoristi svoju taktiku zavađanja sve je moguće,sve najveće zvezde koju su doveli zadnjih 10 godina su se prvo posvađale sa klubom jer oće u barcu ,lewandovski,kutinjo,dembele,suarez,sledeći bernardo?
A

AR

pre gotovo 2 godine

Ne zaboravi onu cuvenu barsu farsu oko Fabregasa...msm da nema veceg dna od toga
G

Gost2

pre gotovo 2 godine

Ali ovdje neki sve znaju netreba nist vise obavjestavat sve je rijeseno gdje ko igra i za kol ce bit prodan pozz
A

Artur2

pre gotovo 2 godine

Bas ce citi oslabit ekipu odlaskom bernarda,da bi se junajted pojacao de jongom..a vazi..jedina mogucnost tu je zamjena igraca,i to glavu za glavu..ipak jw de jong mladji koju godinu i to je dosta vazno..a barca ako bude prodavala de jonga junajtedu ispod 130mil ne treba da ga pusta,i to je malo kad vidis da su megvajera,pogbu lukakua sanca platili zadnjih godina po 90,100mil a nijedan boba opravdao nije.deri magarce
S

Skupljači perja

pre gotovo 2 godine

Barselona trenutno nije u poziciji da može da dere i čerupa bilo koga, samo će se još dublje kanaliti ovim transferima kojim se samo stvara atmosfera kako su i dalje u vrhu. Mislim da ako ne preseku sa ovakvom politikom i žrtvuju 2,3 sezone da bi stali malo na noge, proći će gore i od Junajteda i od Milana jer mi se čini da je finansijska situacija mnogo gora nego što mislimo.
G

Gaizka

pre gotovo 2 godine

Pod uslovom da Bernardo zaista želi da ide, onda bi bilo najbolje da trampe Bernarda i Frenki De Jonga, uz doplatu kome koliko treba. Frenki bi kod Pepa postao jedan od najboljih vezista na svetu. Ako Bernardo nema preteranu želju za odlaskom, onda ne postoji šansa da ga Barselona dovede jer ga se Siti neće odreći.
P

Prelazano resenje

pre gotovo 2 godine

Mislim da bi najbolje Barseloni dosao na desnom krilu Di maria, jeste mator ali ugovor na dve godine, koje mislim da moze da odigra na dobrom nivou. Platu mu daju nekih 6-7 miliona jer je toljko nudio i Juve i svi sretni.

Katalonija

pre gotovo 2 godine

Ova info je na netu vec neko vreme, samo sto zvuci kao ideja nekog deteta... Pa I da Frenki ode ( za sta na zalost postoji mogucnost...) direktna zamena je Gavi, tu je Kesi pa Niko. Znaci umesto da dovedu levog,desnog beka, spica, krilo ili Nevesa da menja Buskeca, oni ce da bace sve pare od prodaje potrebnog igraca na preskupog ne toliko potrbnog na poziciji koja je popunjena?!? To je moguce samo kod Bartomelua... Koliko vidim oslobodice se budzet za free transfere, dovesce Levu, Di Mariju, Alonsa eventualno Aspilikuetu... Nije to los spoj talenta I iskustva, bice teska sezona ali verujem da ce biti bolja od ove...
R

Rebus021

pre gotovo 2 godine

Za Lewu će morati platiti određeno obeštećenje.

Katalonija

pre gotovo 2 godine

Da ali ce pre toga i da prihoduju nesto, na izlaznim vratima je 6-8 igraca a kako izgleda od svih pojacanja jedino ce on kostati nekih 35-40, toliko vredi Depaj po meni...
d

delijebazel

pre gotovo 2 godine

Mogu da ga kupe jedino na football Manageru :)
E

Eh

pre gotovo 2 godine

Apsolutno nema teorije da Siti pristane da proda Bernarda. A, realno, po igrama koje je pružao, trebalo bi da bude plaćen isto, ako ne čak i više, od Frenkija.
M

Mop

pre gotovo 2 godine

Pa ako Frenki vredi ajde da kažemo 80 Bernardo vredi minimum 160 miliona
S

Siti da pusti

pre gotovo 2 godine

Bernarda a ne zeli da ga pusti.To je smesna prica.Moze barsa samo da proizvede kontra efekat a tonim ne treba.Ranije su bili u ratu sa psz i svi znamo kako su prosli.Sada im takvo nesto sa sitijem ne treba...
I

Izdaja U Tem Denveru

pre gotovo 2 godine

Pa koja je poenta prodavanja de jonga onda? Barsa mora da prodaje da bi ispeglala finansije i zato frenki ide… Pa zasto bi onda prodali igraca i doveli zamenu za isti ili mozda cak veci iznos… A i tesko da bi ga siti dao.