Komentari na vest

Barsina transfer diskusija: Ćavi pre za dovođenje krila, sportski sektor želi “devetku“

E

Exexexexe

pre preko 2 godine

Vernera i Sterlinga mogu samo da sanjaju, nema sanse da ce ih klubovi pustiti, a ovu dvojcu raspada mozda nekog i mogu od njih dvojice da dovedu, ali su totalno nebitni igraci.
P

Pavle205

pre preko 2 godine

Realno Barsi treba levinogi krilni fudbaler koji igra na desnoj strani jer je tu najveća rupa od kako je otišao Mesi. Pokušaji sa Nikom, Gavijem, Destom pa i Kutinjom a to je sve slabo. Videlo se i u meču sa Benfikom, Dembele ide levo levo al niie opasan po gol u toj meri koliko bi bio eventualno sa leve strane ulaskom u sredinu. Eventualno neki igrač sličnog prolifa pa da se oni menjaju tokom igre na tim pozicijama.
N

Nenad NBG

pre preko 2 godine

Dacemo im mi Meniga, Markovica, Holendera i Bajbeka. Kostace ih malo a mi necemo morati da ih gledamo...
G

Gost10

pre preko 2 godine

Nema ovdje nista neocekivano. Sjetite se samo kakvih je Real imao problema kad je otisao Ronaldo, cini mi se da u januaru su izgubili sansu u La ligi, kuci su ih dobijali Viljareal, Betis itd. Kad izgubis igraca koji daje 50 golova po sezoni, nema danas igraca na trzistu koji to moze nadomjestiti. Svi klubovi iz kojih odu Messi i Ronaldo su u tome problemu, iducu sezonu se sastavit ne mogu. I ovo su sve cinjenice, pogledajte Juventus, Real kakvi su bili kad im je otisao Ronaldo i sad Barca kad je otisao Messi. Sportski pozdrav
R

Rusko

pre preko 2 godine

Barci treba iskusan napadac , a to je Haller iz Ajaxa lik je ubica, 26 godina Top
K

KAVANI

pre preko 2 godine

kao dva Vernera
p

plavac

pre preko 2 godine

verner nije ni nožni palac kavaniju,a nije ni crno ispod nokta kavaniju njegovih godina

Katalonija

pre preko 2 godine

S obzirom da je sezona izgubljena ja bih se kockao sa Vernrom, gori od Brajtvajta i De jonga sigurno nije a ako bi se uklopio bio bi legitimno rešenje za budućnost...
V

Vlado Banja Luka

pre preko 2 godine

Otkud Kun Agueru srčani problemi?! Mlad muškarac, sportista, imao redovne kontrole doktorskih timova...? Oh, wait, treća doza! Dobro. P.S. šta bi sa Traoreom iz Šerifa koji se srušio na meču Šerif-Real?
J

Jova91

pre preko 2 godine

Problemi sa srcem se javljaju kod sportista vec duze vreme tako da ne mesajte vakcinacuju protiv kovida sa tim. Setite se Marka Vivijen Foa sto je umro pre skoro 20 godina protiv Francuske na terenu ili primera kod nas sto je decko od 16 godina umro na terenu na Adi ciganliji pre mesec dana kao i Gorana Gogica koji je igrao za Zvezdu.

Lemi

pre preko 2 godine

Mora da je od trece doze... To ti je prva sumnja, a nije ti sumnjivo sto ga je Siti pustio tako lako? Bez da su nasli bilo kakvu zamenu pre toga. Ko zna od kad on vuce neke probleme ili ima naznake za iste.
@

@ssss

pre preko 2 godine

Vlado Banja Luka Aguero ima srčane probleme zbog treće doze vakcine,a Zemlja je ravna ploča i gerantovano su ga čipovali,pa sada kada šeta ulicom ima problem sa 5G mrežom pošto je nakačen na istu!
S

Slepi Gost

pre preko 2 godine

"šta bi sa Traoreom iz Šerifa koji se srušio na meču Šerif-Real?" umro, nego Bil Gejts platio da mediji ne pricaju o tome