Pedri (©Reuters)
Pedri (©Reuters)

Barsinim mukama nema kraja: Pedri obnovio povredu, propušta El Klasiko

Vreme čitanja: 2min | pet. 17.03.23. | 19:38

Prvenstveni sigurno, a možda i onaj koji sledi u Kupu kralja

Kratko je trajalo raspoloženje na Kamp Nou. Pedri se opet povredio!

Gori trenutak nije mogao da bude po Barselonu. Katalonce za vikend očekuje El Klasiko, trenirao je Pedri prethodnih dana sa ekipom, nikakvih naznaka nije bilo da bi mogao da obnovi povredu. Nije se žalio, do danas. Osetio je bol u mišiću i napustio trening.

Izabrane vesti

Ponovo je stradao butni mišić, zbog njega je već odsustvovao mesec dana. Povredio se u prvoj utakmici šesnaestine finala Lige Evrope protiv Mančester junajteda i odrazilo se to na rezultate Barselone. Upao je katalonski klub u krizu, eliminisan je iz Evrope, sa nestrpljenjem je Ćavi čekao da se vrati jedan od bitnijih igrača... Moraće još da se strpi.

Ćavi ima glavobolje pred El Klasiko, a na udaru bi mogla da bude lekarska ekipa. Dali su zeleno svetlo Pedriju da može da se vrati treninzima, priključio se Španac i počeo da radi u grupi sa od ponedeljka. Pojačavao je intenzitet i osetio nelagodnost. Prve procene su da će sigurno odsustvovati do početka aprila.

Duel sa Real Madridom na Kamp Nou u Primeri će propustiti, neće biti u konkurenciji za prvenstveni El Klasiko, a možda i onaj koji sledi u Kupu kralja. Pre utakmice sa Elčeom – na programu prvog dana aprila – izvesno neće nazad na teren. Novi okršaj sa ljutim neprijateljem Barselonu očekuje u Kupu kralja četiri dana posle ligaškog sudara sa klubom iz Andaluzije, trkaće se Pedri sa vremenom.

Zbog povrede butnog mišića momak sa Tenerifa će propustiti El Klasiko, ali i reprezentativne akcije. Luis de la Fuente nije mogao da ga uvrsti na spisak za kvalifikacione utakmice za Evropsko prvenstvo sa Norveškom i Škotskom.



tagovi

PedriBarselonaReal MadridPrimeraKup kralja

Obaveštavaj me

Barselona
Real Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara