(©Starsport)
(©Starsport)

Batak: Možda je bio penal za nas, publika neka radi svoj posao

Vreme čitanja: 2min | čet. 03.08.23. | 23:03

Trener Lala zadovoljan igrom svog tima

Vojvodina je završila svoj evropski put. APOEL je i u Novom Sadu slavio identičnim rezultatom kao u Nikoziji (2:1) i zasluženo se plasirao u narednu rundu kvalifikacija za Ligu konferencije. Vojvodina je ponovo prva jurila zaostatak, vratila se u život preko Zukića, ali je sve nade Lalama da mogu dalje ugasio Efrem dvadesetak minuta pre kraja, kada je sa bele tačke doneo dupli trijumf svom timu.

Šef stručnog štaba Vojvodine Radoslav Batak rekao je da je generalno zadovljan igrom svog tima, ali da su primili jeftine golove, što je nedopustivo protiv iskusne ekipe.

Izabrane vesti

“Nažalost isti je rezultat kao u prvom meču, a od početka smo imali inicijativu i stvarali šanse. Igrali smo iza lopte i iz jednog njihovog udarca smo primili gol. Oni su iskusnija ekipa. Njihov jedan igrač ima evropskih utakmica kao skoro naš ceo tim. To je ono što je bilo apsolutno na njihovoj strani. Ni primljen gol nas nije deprimirao, opet smo stvarali šanse i izjednačili. Posle je pet, šest udarac odbranio njihov golman. Mi smo deset puta ušli u njihovu opasnu zonu, a oni jednom i postigli su gol. Imali smo više organizovanih napada, dali smo maksimum, ali greške su te koje određuju kvalitet igrača i lige”, rekao je Batak posle meča.

Imao je Vošin strateg i zamerke na suđenje.

“Mogao je možda sudija da svira i penal nad Zukićem u prvom poluvremenu. Kod drugog gola, njihov igrač je prvo igrao rukom, ali sudija nije svirao faul za nas nego penal za njih. Osim te dve situacije kod primljenih golova koje nismo zatvorili, a morali smo, nemam šta da zamerim igračima. Igrali smo kako smo i obećali, ali primili smo jako jeftine golove za tako veliki ulog”.

Deo navijača je zvižducima ispratio Iva Baraja, a čuli su se i povici “ostavka” upućeni stručnom štabu.

Publika neka radi svoj posao, mi ćemo svoj. Neka svako radi svoj posao”, završio je trener Vojvodine Radoslav Batak. 

 


tagovi

FK VojvodinaRadoslav BatakLiga konferencije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara