Andrea Beloti (@Reuters)
Andrea Beloti (@Reuters)

Belotijeva povreda muči Bikove, Đampaolo pred smenom

Vreme čitanja: 2min | sre. 04.11.20. | 12:29

Đenova na Ferarisu dočekuje Torino u odloženom meču petog kola Serije A

Duel davljenika u Seriji A. Đenova danas (17.00) na Luiđi Ferarisu dočekuje Torino u odloženom meču petog kola šampionata Italije. Bikovi su očajni u ovom prvenstvu. Imaju samo bod iz pet kola. Od ekipe koja se pre dve sezone borila za Ligu šampiona, ove će strepiti za status u eliti. Utakmica je odložena prošlog vikenda zbog virusa korona u redovima Đenovljana.

Problem za Bikove je povreda italijanskog reprezentativca, kapitena Andree Belotija. Uoči meča sa Đenovljanima radio je odvojeno od ekipe. On je dobio udarac u koleno u nedeljnom meču protiv Lacija. Pod znakom pitanja je za meč sa Grifonima, kao i defanzivac Armando Ico.

Izabrane vesti

Torino je u nedelju poražen od Lacija (3:4), iako je do 87. minuta vodio sa 3:2. Meč u Đenovi bi mogao da bude poslednji na klupi za Marka Đampaola. Nekadašnjem treneru Sampdorije i Milana smena visi kao Damoklov mač. Đenova se prošle sezone u poslednjem kolu spasla ispadanja, a i u ovom šampionatu ima skroman učinak. Pet bodova u pet kola, a jedini trijumf je izvojevan na svom terenu protv Krotonea (4:1).

Torino igra utakmice na veliki broj golova u poslednje vreme. Na četiri meča u nizu su Bikovi odigrali tip 4+. Đenova je u nedelju odigrali nerešeno (1:1) sa gradskim rivalom Sampdorijom. Ima niz od tri meča sa 2-3 pogotka.

Tradicija je na strani torinskog tima koji je dobio poslednjih pet utakmica protiv Đenove u Seriji A. Prošle sezone su Bikovi pobedili na Olimpijskom stadionu sa 3:0, a prethodna dva meča su slavili na Ferarisu sa po 1:0.

SERIJA A – ZAOSTALI MEČ 5. KOLA

Sreda

17.00: (2,70) Đenova (3,15) Torino (2,70)

***kvote su podložne promenama



tagovi

ĐenovaTorinoSerija AItalijaMarko ĐampaoloAndrea Beloti

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara