Komentari na vest

Ben golčinom iz slobodnjaka overio pobedu nad šampionom, Milojevićev APOEL opet diše lideru za vratom (VIDEO)

H

Hannibal

pre oko 1 godinu

Pod jedan - kiparska liga je jača od naše, i to za jednu čitavu klasu. Imaju više stranaca, bolju infrastrukturu i generalno više ulažu u fudbal. Toliko o komentarima da je lakše tamo davati golove nego ovde. Pod dva - Ben je i dalje odličan fudbaler i uopšte nije tačno da više nije imao šta da ponudi Crvenoj Zvezdi. Ne, ovde je bio problem u gomilanju igrača sličnog profila za koje se prosto nije moglo naći mesto u timu. Neko, po meni nedovoljno stručan, je procenio da prednost treba da dobijaju Katai (naš ubedljivo najbolji fudbaler, ali sa ogromnim oscilacijama u igri i upitnim voljnim momentom), Ivanić (celu polusezonu potpuno van forme), Bukari (veoma zanimljiv i brz fudbaler, verovatno Zvezdina najskuplja prodaja u budućnosti), pa čak i Ibrahim Mustafa (potpuno nedefinisan igrač bez prevelikog uticaja na tim) i Kalifa Kulibali (najgora kupovina u novijoj istoriji Zvezde, fudbaler sa karakteristikama netalentovanog rekreativca srednjih godina, najedenog kobasicama i napijenog pivom koga mrzi da trčkara u balonu za koji nije platio termin)... E sad, zašto su svi oni konstantno dobijali šansu, a Ben je gurnut u deseti plan, to je pitanje svih pitanja, naročito ako se pogleda statistika, koja kaže da je Ben prošle sezone imao "dabl-dabl" učinak od 18 golova i 11 asistencija, i to uglavnom ulazeći sa klupe!! Svejedno, njegov učinak u Zvezdi će ostati reper po kome će se meriti svi budući strani fudbaleri, a nadam se da će i na Kipru nastaviti u sličnom ritmu.
S

Sladajac

pre oko 1 godinu

Dao prelep gol iz slobodnjaka u zaustavnom vremenu ali u p.p.imao jedan na jedan sa golmanom Jovanovićem i šutirao pored gola,znači novinari i to bi trebalo da se kaže...
R

RealNo1

pre oko 1 godinu

Свака част за Бена. Што се тиче коментара да нама није ваљао, морате да схватите да је Бен сада за овакве егзотичне лиге, не за тим који жели да игра лигу шампиона. Звезда треба да се ријеши Гобељића, Снића, Крстичића, можда чак и Катаи-а и да тежи ка бржим играчима јер фудбал који се игра у Србији није за највише домете у фудбалу.
1

149

pre oko 1 godinu

Samo to i zna realno. Big Ben, big kornjača.
G

GostRider

pre oko 1 godinu

Mnogo menjate teze,nije problem u Benu kao coveku ili igracu poenta je u tome da je on svoje bajbolje Zvezdi dao i ne moze vise od toga,drugo godine,sporiji je nije vise taj nivo a pogotovo nivo Lige Sampiona!Treca je stvar sto i dalje imamo slicne igrace koji manje od njega zasluzuju da oduva to su redom Srnic,Gobeljic,Rodic,Birjan,Kanga i Krsticic..Prezasicenost,godine,sporostvi jos hiljadu razloga sa tim da su Borjan,Rodic,Sanogo i Ben mnogo dali Zvezdi a Gobeljic i Srnic nisu realno ni za Vojvodinu,vise je Garsija dao Zvezdi onim golom u Bernu nego svi ovi zajedno za sest godina
D

Dejani

pre oko 1 godinu

Vidim pozitivne komentare, a u komentarima je bio redovno svrstavan u grupu igrača koji su prozivani da trebaju napustiti klub.
с

сармат

pre oko 1 godinu

Код врсног стручњака Станкеле чак и Мустафа је имао предност у односу на Бена. Ово што нас је поменути уканалио, остаће у аналима записано.
S

Sava Pancevo

pre oko 1 godinu

Od ovih ,,majstora,, nije mogao ni da izvodi slobode udarce Nije igrao od pocetka protiv Rendzersa sto je direktno utcalo na rezultat. Za vecinu je i dalje kompletniji fudbaler. Kao licnost Cista ,,deset ja,,.
r

reb8888

pre oko 1 godinu

....samo udri bene, ovde si im bio mator, sada imamo mladog rakonjca...
T

Ti

pre oko 1 godinu

Si Mile kontraš,svi ste govorili da treba da ide,sad i to ne valja.
A

Astoria

pre oko 1 godinu

Baš lep gol.
G

Gost4

pre oko 1 godinu

big Ben
R

Rubikova kocka

pre oko 1 godinu

Bravo Ben