Nikola Maksimović (©reuters)
Nikola Maksimović (©reuters)

Betis je taj klub iz Španije koji hoće Nikolu Maksimovića

Vreme čitanja: 2min | čet. 01.07.21. | 14:48

Otkrivena tajna

Pre nepuna četiri dana Skaj je objavio vest da se za sveže slobodni Nikolu Maksimovića interesuju klubovi iz Španije i Rusije, ali imena nisu otkrivena. Ubrzo je iz redakcija najuticajnijih španskih medija objavili da je na Maksimovića oko bacio - Betis.

Petak, 18.00: (4,70) Švajcarska (3,60) Španija (1,78)

Izabrane vesti

Najuticajniji andaluzijski list Estadio Deportivo tvrdi da je sportski sektor vođen Antonijem Kordonom poveo akciju dovođenja zamene za Aisu Mandija koji je nedavno otišao u Viljareal. Imena poput Fabijana Balbuene i Luiza Felipea najčešće su se dovodili u vezu sa zeleno-belima, ali je Maksimović sada među traženijim imenima.

Štoper iz Bajine Bašte od danas je zvanično slobodan igrač pošto nije produžio ugovor u Napoliju, a Betis se nada da će uspeti da obezbedi veliko pojačanje i pored velike konkurencije. U njoj je donedavno bio Lacio, ali navodno je rimski klub otpao pošto nije ponudio adekvatne uslove srpskom internacionalcu.

Problem za Betis je taj što Maksimović, prema tvrdnjama španskog izvora, još drži kontakte sa Kristal Palasom i Vest Hemom. Nije tajna da Maksimović želi da se oproba u Premijer ligi, ali isto tako i Betis može da ponudi solidan novac, samo je pitanje njegove želje da započne novo poglavlje u Primeri.

Za Maksimovića se dugo interesovao Fenerbahče, ali je ta priča brzo propala. Ako bi došao na Benito Viljamarin komšije bi mu postali Nemanja Gudelj i Marko Dmitrović koji su članovi Sevilje. Tačnije, srpski golman će uskoro ozvaničiti saradnju.


tagovi

Nikola Maksimovićletnji prelazni rok 2021Betis

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara