Foto: AFP
Foto: AFP

Bez iznenađenja: Flamengo poslednji učesnik osmine finala Kupa Brazila (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | čet. 17.06.21. | 04:53

Laganih 2:0

Domaćin je imao 1:0 iz prve utakmice i nije dozvolio iznenađenje. Flamengo je dočekao Koritibu i posle 1:0 u prvom meču slavio sa 2:0 (1:0) i tim rezultatom se sigurno plasirao u osminu finala Kupa.

Nije izdržala Koritiba na Marakani. Prvi gol za Flamengo postigao je Vitinjo u prvom poluvremenu, a tačku na meč postavio je Bruno Enrike.

Izabrane vesti

Brutalno je Flamengo započeo utakmicu pa je usled velike ofanzive stvorio tri vrhunske šanse u samo nekoliko minuta. Ali, prvi gol je stigao tek u 22. minutu kada je Žerson nabacio loptu Vitinju, a ovaj je poslao u mrežu.

I posle datog gola domaćin je nastavio danapada. Mašio je Flamengo šanse, a Koritiba je zapretila prvi put pred kraj prvog poluvremena. U nastavku je domaći sastav pogodio prečku preko Žersona, a onda je Enrike postavio konačan rezultat.

Posle toga, trener Maurisio Souza povukao je sa terena glavne igrače. Glavni cilj mu je bio da ih sačuva. Bez obzira na to, Flamengo je držao loptu i nije rizikovao do poslendje zvižduka na Marakani.

Sve u svemu, prilično ubedljiv nastup Flamenga u šesnaestini finala. Prošao je dalje tim sa Marakane bez primljenog gola u dve utakmice.

KUP BRAZILA – 3. KOLO (REVANŠ)

Četvrtak

Flamengo - Koritiba 2:0 (1:0)

/Vitinjo 27, Enrike 66/


tagovi

FlamengoVitinjo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara