Komentari na vest

Bez oproštaja za „devetku“: Smenjen Dušan Đorđević

t

trla baba lan

pre 6 meseci

Ajde
Z

Zvlat BG

pre 6 meseci

Šta ti je sve ovo trebalo? Da li je moguće da ste toliko slepi?
D

DP

pre 6 meseci

Pravilo bonusa je donelo samo Terziću i ekipi deblje novčanike
z

zapadjezapad

pre 6 meseci

Čuj smjenjen!?! Jel moguce da covjek nije odmah podudio-dao ostavku?
S

SezonskaJakarta

pre 6 meseci

U komentarima su pravljene paralele na liniji fudbalski savez-preduzeće. Jedan od najuočljivijih problema ove države jeste ogroman broj nekvalitetnih stručnjaka koji su olako implementirani u sistem. Tako je od sektora do sektora, u ovom slučaju: od selektora do selektora. Upali smo u rupu pre dosta godina i u nju poneli sa nama načela etike i kulture koja nisu funcionalna u "donjem svetu". Praktično, u rupi se životari tako što izabrani predstavnici morališu o upotrebi lopovskih merdevina, dok stoje na rukama svojih podanika. S vremena na vreme, neko od bolje pozicioniranih se surva, najčešće na podanike, pa dugogodišnje pogrešno stajanje postane uočljivo, na taj tren, oličen u survavanju i priči o survavanju.
S

Sherlocked

pre 6 meseci

Trebao je odmah sam da ode , to svi znamo. A sta sa Lazeticem i ostalima koji se kriju iza njega ? Nikom nista je l ? Da su u nekoj firmi , ceo sektor zaduzen za taj deo koji je poslovao katastrofalno i narusio ugled kompanije bilo bi dovidjenja. Ali ne i ovde jer ovde je samo narusen ugled nase zemlje. Obraz nemaju. Bruka.
s

sasha1616

pre 6 meseci

Skandal je da covek to vece nije dao ostavku. Ovako kao u javnom preduzecu, kad neko baaaas pogresi da ne moze da se sakrije, njega sklone, a posao preuzme kolega iz druge sluzbe gde je do tada popunjavao broj.
A

Astoria

pre 6 meseci

A sam nije hteo da podnese ostavku...moralne odgovornosti nigde nema...da ne bi slučajno izgubio novac iz ugovora ako sam to učini... Novac je nekome važniji od obraza. Ako ništa drugo, ja bih ponudio ostavku, pa neka ide na razmatranje. Ovako, sramna reakcija da čovek čeka da ga izbace. Ne bih mu nikada više dao priliku da trenira bilo koga u našem fudbalu, niti u reprezentativnom, niti u klupskom. Bojkot ovakvih "moralnih gromada"!
v

vuuu

pre 6 meseci

A ten hag koji radi isto on vam je legenda cccc
Z

Zvezdas 24

pre 6 meseci

Vreme je za Boska Djurovskog
S

Sladajac

pre 6 meseci

Ode ovaj u Čukarički...
J

Jagodinac 035

pre 6 meseci

Sladajac, prvi put si napisao nešto gramatički ispravno. Evo ruka!
f

ff

pre 6 meseci

Novi selektor Nesko Sampras Milovanović!
d

duke

pre 6 meseci

istinski predstavnik superligaske skole fudbala :D
h

hit

pre 6 meseci

ahahaha
S

Spa

pre 6 meseci

Sampras - sam pojeo prase :D
L

Laki92

pre 6 meseci

Što ne prenesete kao ostali portali da je glavni kandidat za preuzimanje selektorske pozicije talentovani Ljubinko Drulović??
a

alveola 313

pre 6 meseci

Jeste mnogo primiti 9 ali desi se i to. Sta cemo sa onim ko mu je naredio da igra operisani od fudbala lazetic u spicu?A kod Engleza momci koji vec zare i pale u prvim timovima Celsija i Liverpula. Stariji Lazetic u FSS nece moci ovim da zamaskira svoju nesposobnost, smenite i njega luzera.
A

Alex20

pre 6 meseci

Nemoj da poredis nas i Engleze,Celzi i Liverpul ispadas smesan.Njihov sistem i nas sistem mafijaski i da se nesto iscudjavas,jel treba dalje?
n

novi mister

pre 6 meseci

Nesko Milovanović, Rastavac ili Matic iz Cukarickog
V

Veljko9

pre 6 meseci

Ajmo i Vladimir Ivic za selektora A reprezentacije da razdrma manekene.

Vladan Ocokoljić

pre 6 meseci

Otvara se nesto za Krstajica
J

JovanCZV

pre 6 meseci

A oce Lazetic dati ostavku i poveti svog klinca, igra svaku utakmicu za omladinsku reprezentaciju a gol u zivotu nije dao.. Hrstic, Ratkov, Lukovic bolji od njega
b

batinjooooo

pre 6 meseci

nije to njegov sin....bratanac
B

Bravo Nedim!

pre 6 meseci

Duga Devetka
4

474747

pre 6 meseci

treba da podnese ostavku i onaj sto ga je predlozio za selektora,treba uvesti sistem odgovornosti a ne sampo smena izvrsioca
I

Izdaja U Tem Denveru

pre 6 meseci

Meni je neverovatno da sam nije podneo ostavku ako nista bar od sramote…
S

Slaba odbrana

pre 6 meseci

Izdaja U Tem Denve-Zar od čoveka koji iza sebe nema ama baš nikakvu trenersku karijeru da očekuješ da tek tako podnese ostavku.Nije on baš toliko lud da podnese ostavku onda njemu ide šipak,ovako ugovor ga štiti i sve će to dobro naplatiti,nema danas niko više obraz.Bi li ti oprostio nekome 50,100,200 hiljada evra ili koliko već u današnje vreme kada ljude nema pas zašta da ujede,realno ne bi...
G

Grajkula

pre 6 meseci

..... pakao sa Lazeticima.. Jedan drma u savezu, drugi vecito mitinguje na klupi TSC a treci ima zagarantovano mesto u timu, zadnji gol dao pre korone...
D

Dule Ferguson

pre 6 meseci

Sad umesto Piksija. Ima sve predispozicije za A tim, baš kao što su i ivanjički Murinjo Radovan Ćurčić i bijeljinski Venger Mladen Krstajić.
p

pero7

pre 6 meseci

Krstajic nije to zasluzio..i ja se zezam ..da li je trener..ali On je Legenda Verdera i Salkea..kojo je igrao Bundesligu koja je onda bila na visem nivoo nego sada..i to klubovi koji su igrali ligu sampiona
I

Iz Londona

pre 6 meseci

Krstajic je iz Zenice/pa Kikinde, ne mesaj sa Savom.
0

0222

pre 6 meseci

STAVITE NEDIMOVICA UMESTO NJEGA