Vladimir Gaćinović ©Star Sport
Vladimir Gaćinović ©Star Sport

Bez premca u avgustu! Gaćinoviću uručeno priznanje za trenera meseca Mozzart Bet Superlige

Vreme čitanja: 2min | ned. 11.09.22. | 18:16

Novi Pazar u avgustu znao samo za pobede, a najveće zasluge za to pripisuju se iskusnom strategu

Teško da će izbor trenera meseca u ovoj sezoni Mozzart Bet Superlige biti lakši od onog u avgustu. Strateg Novog Pazara Vladimir Gaćinović na fantastičan način je vodio svoju ekipu kroz seriju pobeda, potpuno je preporodio tim i odveo ga čak do vrha tabele elitnog ranga takmičenja srpskog fudbala.

Trenutak u kom je iskusnom strategu uručeno priznanje ispraćen je gromoglasnim aplauzoma iz lože stadiona kraj Jošanice.

Izabrane vesti

Novi Pazar je u avgustu ostvario pet od sedam pobeda iz još uvek aktuelnog niza. Prvo je savladan TSC u Bačkoj Topoli, pa Radnički u Nišu, kraj Jošanice je pao Napredak, na Karađorđu Mladost Gat, a onda Spartak u Pazaru.

Čitava serija krenula je od Partizana u 4. kolu, kompletan niz nagrađen je pobedom u Kragujevcu prošlog vikenda, što je stvorilo pravu slavljeničku atmosferu u čitavom gradu, pa je Gaćinovićev tim današnji derbi sa Crvenom zvezdom dočekao na prvom mestu.

"Svaka je utakmica na svoj način bila teška. Izgledalo je dramatično protiv Napretka kod nas, pa pre toga protiv TSC-a. Možda je rezultatski Spartak delovao nešto lakše. Realno, teško je napraviti kategorizaciju. Protiv Radničkog i Mladosti GAT-a imali smo prednost, pa je nešto lakše kada se čuva rezultat. Protiv Napretka smo na 1:1 u finišu dobili penal i pobedili. Svaki meč je težak na svoj način, ali ako bih morao da gradiram, rekao bih da je za nijansu manje komplikovano bilo na Čairu, Karađorđu i sa Subotičanima na našem terenu. Teže je bilo doći do pobeda nad TSC-om i Napretkom, kao i Partizanom pre toga", poručio je Gaćinović u intervjuu za Mozzart Sport.

Pre Vladimira Gaćinovića ovo laskavo priznanje u dosadašnjem toku sezone dobio je još trener TSC-a Žarko Lazetić, koji je bio najbolji trener Mozzart Bet Superlige u julu.


tagovi

Vladimir Gaćinović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara