Komentari na vest

Biće evrogolova na Enfildu, samo da Klop nađe pravo mesto momku s Džerardovom tetovažom

Z

Zabej

pre 11 meseci

Mislim da je mekan za PL!Solidan igrač ali sklon povredama.U Bundesligi evo već par godina ne može u potpunosti da pokaže sav svoj potencijal.
m

mgk

pre 11 meseci

Zato je i dosao u Liverpul da radi sa Klopom.
m

mgk

pre 11 meseci

Samo da ispravim novinara, za Liverpul je prvo potpisao Diaz pa tek onda Nunjez, a ne obrnuto kako stoji u tekstu. Inace vrhunsko pojacanje za Liverpul, momak ima tek 22 godine i sa Klopom moze da izraste u jednog od najboljih vezista na svetu.
L

Lord

pre 11 meseci

Pre ce se Madjar snaci u Premier ligi,nego Englez u Spanskoj La Ligi,ne znam sta se desi s njima kad odu tamo,valjda sunce,normalna temoeratura,pa se raspilave 😂😂
L

Lej lej

pre 11 meseci

Ni Zdravko Čolić više ne peva "Madjaricu" .. Ko joj ima madjare u timu, a kamolu kupuje iste .. Klope, klope baš si ga ufitiljio !
V

Vidi brata

pre 11 meseci

Ovaj komentar ima više veze sa Čolićem nego Liverpulom.
Z

Zvlat BG

pre 11 meseci

Welcome!
L

LFC fan

pre 11 meseci

Za sve koji non stop spočitavaju Liverpulu neko veliko trošenje mogu reći samo jedno: klub velikan, sa takvom specifičnom težinom, koji igra u najbogatijoj ligi sveta mora da troši. Troši znatno manje od direktnih konkurenata, Sitija, Junajteda, Čelzija i to je sigurno tačno. A da troši, troši, zato što mora. Čemu to svo iščuđavanje?
B

Bratko Đ

pre 11 meseci

Bratko Liverpule, nemoj vise da tones. Dovoljno si zaglibio prosle sezone .. Mani se mađara, burarina, rumuna .. Opameti se vec jednom. Kupuj krem dela krem igrače. Imidž je jako bitan, poradi na tome. Madjarko se istetovirao, stavio mindjuske na oba uveta .. i umislio da je messi. Ali džabe mu , kad je ljakse.
m

mgk

pre 11 meseci

Ne razumem ovo madjar, bugarin. rumun? Pa i Puskas je bio madjar, pa se smatra jednim od najboljih fudbalera ikada, rumuni su imali Popeskua, Hagija, bugari Stoickova, Berbatova... pa ne igraju fudbal samo Argentinci i Brazilci, danas se u skoro svakoj drzavi igra fudbal i ima mnogo talentovanih igraca iz celog sveta.
L

LFC fan

pre 11 meseci

Hajde, sa srećom. Mislim da se može uklopiti. Biće Liverpool jači, to je sigurno. Darwin, Gakpo imaju sezonu iza sebe, verujem da je nadošao Jones, Arnold će u vezu itd. Svakako da očekujem lagan plasman u 4, a za šampiona je uz ovakav City nemoguća misija. Mislim da će doći još jedan veznjak i desni bek i to je to.
L

LuloLulo

pre 11 meseci

Ja bas ocekujem pad Sitija sad zasicenje, ulazak u godine nekih igraca ( Marez,pa i KDB im 30), moguce povrede (dosad ih je zaobislo). Otisao Gundogan,jos ako ode Bernardo. Ocekujem borbu za titulu izmedju Lpoola i Arsenala. Fabinjo Mekalister i Soboslaj je top vezni red
M

Madjarica

pre 11 meseci

Kršina! Madjari i fudbal dva sveta.
D

Dr Steva

pre 11 meseci

Pa da za vas kidove svet je poceo od 2010 godine, Madjari su bili velesila u fudbalu igrali finale SP 1954 imali najboljeg igraca na svetu.
U

Ujka Zitko

pre 11 meseci

Leipzig pravi itekako dobar posao.Samo za Nkunkua i Soboslaja su uzeli oko 140.miliona evra.Tako to rade fudbalski skolovani ljudi,navidiku su im jos 100.miliona evra od Gvardiola.Opala,samo neka preliva!Soboslaju srecno u novoj sredini,ima jos vise da napreduje.Tek ce sad da eksplodira!
T

Trololo

pre 11 meseci

Diaz je stigao u zimskom prelaznom roku, pre Darvina...
T

Trololo

pre 11 meseci

Cemu minusi, kada sam napisao kako jeste, za razliku od autora teksta, koji je napisao da je Diaz dosao u letnjem prelaznom roku?
Y

YNWA

pre 11 meseci

odlican posao,mislim da sa njim dobijaju jako oruzije.
G

Gost300

pre 11 meseci

Odlicno pojacanje za Liverpul,samo rekose njihovi navijaci da oni ne trose ko ostali...
Q

Q

pre 11 meseci

@Gost 300 Ma to trose jos pare od Koutinja.Evo vec 7 godina to trose,a nikako da potrose. Sa njim bice opet borba za 5 mesto.
d

daisy

pre 11 meseci

Transferi igraca preko 50 mil funti: Celsi 15, Siti 14, Junajted 13, Arsenal 8, Liverpul 5 transfera. Pa sabirajte.
G

Gost300

pre 11 meseci

Kojih je to Arsenalovih 8,a i cuj preko 50m.funti,ovi od 50 mil.eura npr.se ne kontaju?
Q

Q

pre 11 meseci

@Daisy Opet kmecis ovde ? Kmeci slobodno.Onako ide borba za 5 mesto sa Brajtonom,Celzijem,Totenhemom,Aston Vilom.
H

Hehehe

pre 11 meseci

Pre bi se reklo da je ovo evro promašaj😄
H

Haha

pre 11 meseci

Za tvoj komentar, da.