Komentari na vest

Biće i Srba u Barakovom štabu: Marinov čovek od poverenja dobija prekomandu

S

Salesman

pre 11 meseci

Kakav bre Vujadin Savic vise?! Sramota je sto je uopste i bio u strucnom stabu, covek veze s vezom nema sto se tice strucnog staba. Ni licencu nema, nista. Samo oca legendu, inace nebi ni bio u Zvezdi. To mu je jedina referenca. Dosta vise s tim “gardistima”. I on i Gobelja i Pesic. Vreme je za konacni rastanak.
d

da nije

pre 11 meseci

taj čovek možda Dragovićev deda??
0

0211

pre 11 meseci

Teraj i Vujadina, šta koji đavo više sa tatinim sinovima. raussss

gemathegreat

pre 11 meseci

Još jedan vašar taštine i niskih strasti. To je ta prljava virtuelna srbija.
K

Kako

pre 11 meseci

Sa istim kondicionim trenerom da tim vise trci? Samo se pitam, a nadam se da ce moci
C

Cipiripi LE2

pre 11 meseci

Koji trag je ostavio u istoriji Zvezde ja bukvalno ne mogu da zamislim Zvezdu bez Nenada Milijasa, zelim mu svu srecu u trenerskoj karijeri pa dao Bog da se vrati kao sef i da napravi najveci uspeh Zvezde u Evropi u ovom veku
Z

Zeman

pre 11 meseci

Na starim zaslugama se ne živi. Naročito mi je upitno to što se Milijaš odmetnuo u trenerske vode. To nije za njega. Svi se mi dobro sećamo kad je u Zvezdu došao trener Zeman. Milijaš je bio prvi koji ga je bušio pošto nije hteo da trenira po zahtevu trenera i kako će on sada motivisati igrače kad on bude nekom trener. Ne dao Bog da se on takav vrati u Zvezdu. Bilo bi dobro kad bi Milijaš sa sobom odveo i Vujadina. Bahar bi trebao da sledi primer Duška Ivanovića kad je došao. Na jednoj KK utakmici tadašnji pomoćni trener Simonović je nešto sa klupe dovikivao igračima na terenu i Ivanović mu je samo pokazao da sedne i više ga nije bilo u stručnom štabu. Ende. Pravite karijere od kaubojskih liga pa ako ste dobri isplivaćete. Srećno Baharu
N

Nikolson

pre 11 meseci

Zemane, kad je Ivanović stigao, znalo se da Simonović, Jorović i ekipa odlaze čim Duškovi pomoćnici dođu. Tako da nema govora o bilo kakvom sklanjanju.
Z

Zeman

pre 11 meseci

@Nikolson Misliš da su baš posle tog "klupiranja" i stavljanja Simonovića na mesto gde mu je došli Ivanovićevi pomoćnici? E pa nisu. Kao i sa Milijašom isto je u KK Zvezdi bilo sa Simonovićem i Lazićem. Bušili su svakog trenera koji im nije po volji i nije im dao minute koje "zaslužuju" radnim stažom. Ove godine si doživeo da je Ivanović zbog takvih stvari sklonio Lazzića iz tima pošto ga navodno uhvatilo u ledja. Pa dok se nije opametio da tako sa Ivanovićem ne ide!

Kegevara

pre 11 meseci

Odakle znas? Bayern na primer je posao toliko uspesan, zato sto je uvek bio uz svojih bivsih igraca. Dobiali sance kao pomocnici, treneri u omladincima, kadetima itd. (: To je dobra stavar, i mozda ce bit nesto od Savica i mozda nece. Al on u svakom slucaju ima Zvezdinz DNK u sebi. To je bitno. Hteo bi da vidim vise bivsih fudbalera u funkcijama, da se isporbaju na manjim mestama. Da se vidi da smo stvarno velika, fudbalska, al i sportska familija u ceom SDu.
Y

Yui

pre 11 meseci

Otpustili upravo svoje bivše igrače jutros Kana i Salihamidzića
P

Pobeda je resenje

pre 11 meseci

Komsije to jest navijaci Crvene Zvezde ako vam treba desni bek a trebace vam posto necete otkupiti Aleksa Viga dovedite Luisa Advinkulu koji igra za Boku Juniors i reprezentativac je Perua.
B

Boki 81

pre 11 meseci

Cudo Barak Bahar nije iskoristio priliku i uzeo tako veliko fudbalsko u svoj strucni stab ,bice dosta na gubitku od starta !
H

Html

pre 11 meseci

Samo da ode Vujadin i bice top, takodje ako je moguce i ostatak "gardista" da napusti Marakanu.

gemathegreat

pre 11 meseci

A da dovedemo neke nato plaćenike recimo kojima će Partizan da bude uzor, ili nevladine organizacije. Da pokušamo svima da se uvučemo u dupe, a ??? I ne daj Bože da volimo nešto svoje i budemo ponosni. Sve treba zasrati i učiniti nevidljivim i neprepoznatljivim.
D

Don vito corleoneee

pre 11 meseci

Zvezda treba ljude kao što je vujadin savić ili milijaš, dokle vise strano je bolje
N

Nenad1246

pre 11 meseci

Vujadin i Milijaš ne mogu zajedno u istu rečenicu.
D

Daj faul

pre 11 meseci

A sta ce Zvezdi Vujadin Savic? Ima mnogo trenerskog znanja pa je neophodan jel? Sramota i za njegovog oca Duleta Savica koji prica da Vidic nema iskustva kao rukovodilac, ali je zato izgurao sina u strucni stab Zvezde bez ijednog dana trenerskog iskustva…sram vas bilo
Z

Zvlat BG

pre 11 meseci

Molim Zvezdu da učini sve da zadrži Vujadina Savića, kao pomoćnog trenera Baharu! Čitao sam nekoliko njegovih intervjua i vidi se da se radi o čoveku sa fascinantnim narativom! Jednostavno, to je čovek sa popmpeznom retorikom, superiorno inteligentan, kojem ideje dolaze svakodnevno a neke su baš zabavne, posebno one o “delijama”!
L

Lepojko

pre 11 meseci

Meni se sviđa to što je švaler i što je zgodan, takvih nam više treba, a ne onaj milojević
G

Gost123

pre 11 meseci

Ne .........i!!!
Z

Zvlat BG

pre 11 meseci

"Pompezna retorika" "kojem" ... Nije nas ista učiteljica učila! P.S. Otac mu je u UO FKCZ i valjda može svog sina da ubaci u klub! To tako funkcioniše u Srbiji! Bože zdravlja, jednog dana, kada ispeče zanat, eto ga u Junajtedu!
Б

Бегај тамо

pre 11 meseci

Најбитније од свега је да татков син нађе посао у клубу, ако га овај јеврејин отера. Какав трансфер блама је био кад је дошао у клуб као помоћник у стручном штабу и коментари гардиста: срећно мистер!?😂 Да је ово нормалан клуб, нормална држава и нормално друштво могао би да буде у стручном штабу Звезде али из доњег Бријања, али и то је упитно.
S

Steva ns

pre 11 meseci

Savić nikad nije ni trebalo da ikad usje u stručni štab mogao je u grafičaru jedino za zvezdu svakako nije

DADDY94

pre 11 meseci

Замолио бих Вујадина да се удаљи што више од појма "стручни штаб" и пресели на трибину где му је и место !
N

Nemanja8989

pre 11 meseci

PSIHOLOG? BRAVO!👏 Za nas mentalitet je posebno bitna uloga psihologa… Izraelci su to,detaljno se vodi racuna o svemu,zato i jesu uspesna nacija. Ne sumnjam da ce Bakar ovde da ostavi odlican utisak. Radujem se sledecoj sezoni i fudbalu koji cemo igrati.
l

lol12@Nemanja8989

pre 11 meseci

Pogotovo će Bahar da ostavi dobar utisak ako ostavi u timu vojnike i oigurače, kao i one matore i spore igrače!
Š

Šahmat

pre 11 meseci

Pojednci koji se bave Zvezdom,neka se okrenu komšijama.Ipak smo mi osvojili duplu krunu.Zna se da remont sleduje ekipi koja je već šestu godinu bez titule.
A

A mi?

pre 11 meseci

I nama treba remont isto. Ne kao njima, oni su za fabricka podesavanja, nama treba dobar tjuning
g

glorte

pre 11 meseci

Još samo da Ohija dovedu i to je top.
G

GostHilti

pre 11 meseci

Imaš još neku želju?

gemathegreat

pre 11 meseci

Neće nikad više da igra za Zvezdu tako da ti možeš tugi da daš na volju i žališ za starim vremenima.
v

vi ste seljaci

pre 11 meseci

Greota bi bila da se raskosni trenerski talenat mladog Vujadina baci niz vodu. Gde su i sta rade mladi Konstantin i Andrej?
к

колико...

pre 11 meseci

...знам, њих двојица су на путу да врате ОФК тамо где је био у време њихових очева, а то је врх табеле и Европа.
v

vidoviti

pre 11 meseci

Cim je nama u klubu Milanko Raskovic skaut e onda ocekujem i Tutorica za skauta a Ignjatijevica za recimo tim menadzera,dokle vise kombinacije dosta vise muka mi je od takvih likova.
L

Legolass

pre 11 meseci

Tutorić je pomoćni u Spartaku, bar smo tu sigurni. 😂
i

iz sljivika

pre 11 meseci

Znači zadovoljni smo kondicijom igrača,a?
G

GostHilti

pre 11 meseci

A ti se razumeš u kondiciju?
Z

Zvlat BG pokret@Sasvim realno

pre 11 meseci

@Sasvim realno – Pa, ne bih ja dovodio Halanda, jer ima mnogo boljih igrača u drugim ligama Francuske i Engleske! Samo ih treba otkriti. Setimo se kakve su gromade bili Van la Para, Dioni, Kulibali, Rišairo, Ohi, Sanogo i kakav su sjajan utisak ostavili u Evropi. Pošto Zvezda ima zaista jaku skauting službu, to njoj neće biti nikakav problem. Naći će ona kvalitet u drugim ligama Francuske i Engleske, to će biti igrači koji slobodno mogu igrati u grupnoj fazi LŠ (ali, u stonom fudbalu)!
0

058

pre 11 meseci

Pravi se novi ogranak na Dedinju jevrejsko naselje.Ma nije bitno ipak će ovi da nas koštaju manje od autobusa sendviča i dnevnica od petka.
G

Gost83

pre 11 meseci

Ali ipak bi najbolje i najjeftinije prosli da se vi prebacite u susednu zemlju iz koje vam klub i potice...
o

ozbiljno?

pre 11 meseci

Ja mislio vec napravili zbog Avrama Granta i Natka penaltka.
0

058

pre 11 meseci

Vidi vidi što se uvrediše ovi što u petak uzeše dnevnicu i senvič.🤣🤣🤣
S

S.T.A.L.K.E.R

pre 11 meseci

Mi da smo više kao Jevreji, druga bi nam koka pevala. I u politici, nauci, ekonomiji itd.
G

Gost123

pre 11 meseci

Druze najverniji saradnici i sledbenici su oduvek bili navijaci tvog kluba!!! Posle svega sto je otkriveno sta se radilo na jna ti ovde prodajes price o sendvicima i autobusima?????????? Predsenikov junior nije isao na svestsko prvenstvo sa delijama vec sa vasima. Delije NIKADA nisu obezbedjivale mitinge vladajuce stranke, vec su to radili vasi!!!! I ti dodjes ovde i napises ovakav komentar??)??? Pa druze zivimo i mi ovde, ne znam kako mislis da ti prodje ta prica???? A posle Avrama Granta i Nate ti imas obraza da pises o jevrejima?????????? I koga uopste briga odakle su ljudi??????????????????? Vi grobari ste zaista neverovatna vrsta ljudi........
D

Don Vito Corleone@News

pre 11 meseci

@News – Slažem se s tobom i ja sam ti dao “plus” na tvoj komentar, ali takvi igrači ne smeju ostati u takmičarskoj ekipi od nekih 23-25 igrača. Oni treba da budu posuđeni drugim klubovima ili da budu dati kao pomoć u rfk Grafičar! Sad pitanje je zašto je neko iz menadžmenta Zvezde produžavao ugovore sa ovakvim igračima?! Da je Zvezda privatan klub to se ni u snu ne bi moglo desiti. Dalje, nije mi jasno kako Zvezda opstaje i kako će se pripremati za grupnu fazu LŠ, kad njen sadašnji dug iznosi preko 65 miliona evra?! Ovo o dugu su zvanično izneli državni organi, a ovi iz kluba kao da ih se to ne dotiče. Kao ono, nemam pojma, nisam odavde!
N

News

pre 11 meseci

Dobra stvar je sto Mrkela vise nije sportski direktor. Problem je sto nijedan klub ne moze da plati Rodica ili Milunovica 800k evra godisnje bez bonusa koliko imaju u Zvezdi. Druga stvar oni nece da idu nigde jer u Zvezdi mogu da dobiju realno 200 k evra bonusa svake godine ako ne igraju. Zvezda daje 50k za titulu i kup plus 100k za grupnu lige sampiona ili 50 k evra za ligu Evrope ili konferencije. Zvezdin dug na kraju 2022 je bio 76 miliona evra. Zvezda nije imala primanja od uefe,transfera ili spozora u 2023. Trenutni Zvezdin dug je preko 100 miliona evra jer Zvezda trosi mesecno oko 5 miliona evra a nije imala nikakvi prihoda od pocetka godine.
d

dejanera

pre 11 meseci

Ocigledno ti ne ide bas ekonomija a i sa igrackim kadrom Zvezde nisi bas upoznat! Nije bitno koliko si duzan ako svoje dugove servisiras na vreme! Imas platu od 600 evra a kupio si stan od 60000 evra?! Kako? Tako sto si uzeo kredit! Banka ti je dala pare za stan i ti sad dugujes banci. Dok ti placas svoje rate na vreme niko ne postavlja pitanje! Sto se tice "matorih" igraca u Zvezdi prvo treba odrediti sta je to mator igrac. Ako su godine merilo koliko je onda to godina? Borjan ove godine puni 36, Milunovic, za koji dan, 34 godine i niko vise nema ni pune 33! A onda odem i pogledam one poletarce iz Reala i shvatim da stvarno imamo previse matorih igraca. Protiv Rajo Valjekana Real je izasao na teren u ovom sastavu: Curtoa 31 - Ridiger 30, Alaba 30, Fernandez 33, Karvahal 31 - Kamavinga 20, Rodrigo 22, Modric 37, Kros 33, Valverde 24 - Benzema 35 Bas mladici....
P

Preža

pre 11 meseci

Kakav bre Vujadin Savić?
R

Rubikova kocka

pre 11 meseci

Jel Vujadin Savić iz Trebinja??? Piše da je momak iz Trebinja iz Hercegovine (Republika Srpska)
Z

Zvlat BG

pre 11 meseci

Stigao sa pomoćnicima, hotel, ručak sa upravom, Pazar, promocija, povratak u Izrael, dolazak na okupljanje!
B

Bbabangida

pre 11 meseci

Jedna od najvecih zelja - razbiti ovo osinje gnezdo
Z

Zvlat BG pokret

pre 11 meseci

Zvezda je osvojila duplu krunu, ali njene utakmice su po kvalitetu bile ispodprosečne! Gledaoce niko ne može prevariti i to je glavni razlog mizerne posete na Marakani! Doveden je novi trener iz inostranstva i neka je, jer nažalost u Srbiji se nije iskristalisao trener koji po kvalitetu odskače od ostalih. Ali, ovaj novi trener će morati da napravi pravu čistku među ostarelim i sporim igračima Zvezde, posle motoričko-funkcionalnog testiranja igrača, bez obzira na ime. Ako to odmah ne uradi, od Zvezde ništa! Druga stvar je što Zvezda nema vezni red. Ona mora dovesti i oba beka i centarfora. Samo Zvezda ne sme praviti greške u kontinuitetu i dovoditi igrače iz drugih liga Francuske ili Engleske i takve igrače pripremati za grupnu fazu LŠ, jer to je nemoguća misija! Da takvi polu-igrači mogu igrati u LŠ, oni bi već ranije bili angažovani od strane klubova u tim zemljama!
Z

Zvlat BG

pre 11 meseci

Kradljivče nika mog, vikend je, odmori malo!
S

Sasvim realno

pre 11 meseci

Tako je, odmah poslati ponudu Halandu da dodje u Srbiju odnosno Zvezdu. Nema sumnje da bi mu se svidela ideja da zaigra u Ivanjici.
N

Nexu

pre 11 meseci

Nista bez domacih nesposobnjakovica. Daj napisite ciji je covek rodjak, kum, prijatelj da znamo koje su mu "kvalifikacije" i kako je stigao u Zvezdu. Za Vujadina znamo, a znamo i koliko moze i kakvi su mu "dometi". Sve u svemu, bljak. Mislim da ce Bahar brzo put pod noge kad shvati u kakav se mulj uvalio i kad vidi kakve kreauture mu uvaljuju kao saradnike.
m

mala sova

pre 11 meseci

Ako si igrao menadzera, sjetices ga se kao lika iz mladjih kategorija. Sve u svemu, prosao je kod nas sve mladje kategorije. Poslije toga lutao kao igrac (Kipar, Kina, JAR), kao trener si procitao u tekstu. Marin ga je doveo u Zvezdu, on mu je menadzer.
D

Don Vito Corleone

pre 11 meseci

Ako Bahar ostavi spore i matore igrače, onda smo džaba krečili! Grupna faza LŠ ne trpi spore i matore igrače i igrače koji mogu jedva da izdrže 20-30 minuta tempa u ovakvoj konkurenciji. Mislim da je Zvezdi bio prioritet pored novog trenera dovesti jednog specijalistu za fizičku pripremu, iz inostranstva, jer takvih kod nas nema!
N

News

pre 11 meseci

Svi stariji igraci ce ostati jer imaju ugovore sa Zvezdom. Niko se nece odreci veliki primanja zbog dobrobita Zvezde. Vecina igraca ima ugovor do leta 2025.
N

Nenad 1246@Don Vito Corleone

pre 11 meseci

@Don Vito Corleone-Kume, dobro ti zboriš, ali ‘oćeš li da se kladimo da se ništa spektakularno neće desiti, odnosno da će i dalje ostati svi spori igrači, sada još stariji za godinu dana?! Siguran sam da će “vojnik” i “osigurač” Srnić i dalje ostati, mada niko normalan ne zna šta on igra! Ostaće i Milunović i Kanga iako nisu u stanju da istrče deonicu od 20 metara u sprintu. Voleo bih da Zvezda uđe u završnu fazu LŠ, sa novim trenerom, ali nisam optimista, jer ne vidim ko će da igra. Zvezda može krenuti sa mrtve tačke jedino ako je privatizuje (neki bogati Srbin) i rastera ovu žabokrečinu koja sada egzistira.
F

Florence

pre 11 meseci

Je l poslao neko skauting na WC u20?
Y

Yui

pre 11 meseci

To sam i ja pomislio,Ludogorec je sugurno poslao.. Tako su našli i Tiaga
S

Small Owl

pre 11 meseci

Savic ako je iz Trebinja, ja sam iz Toronta.
L

Legolass

pre 11 meseci

Stari su to Hercegovci, prijatelju dragi!😉
s

small owl

pre 11 meseci

Ne, ozbiljno. Lik je iz Drugovića, opština Laktaši.
C

Cccc

pre 11 meseci

Bas sam nestrpljiv da vidim kako će kondiciono tim izgledati sa ovim Jankovicem. Džaba ti je i tehnika i sve ako ti je duša u nosu posle 10 metara trka onda te može čuvat jedan kadet. Evo vam primer Katai, covek zna s loptom to je nesporno ali kondicija je na nivou jednog rekreativca i sve greške koje pravi je to uzrok.
K

K1996

pre 11 meseci

Čisto sumnjam da kondicioni trener ima veliku slobodu i da radi po svome. Koji trener želi nespremnu ekipu? Nijedan. Što se tiče Saleta, stiže Olajnika na leto. Mlađi i nadam se, spreman. Na njemu je da se pokaže.
N

News

pre 11 meseci

Ne moze Katai da mnogo trci kad je on pusac a i usao je u godine. Zvezda nece dobiti nista na fizickom planu dolaskom novog trenera.
V

Vile sampion izraziti favorit

pre 11 meseci

A sta ima Vujadinu Savicu da bude neizvesno?! Cime je zasluzio da preskoci 100 stepenika? Duletov sin? Slihta se Brigadirima? Vrhunska karijera? Intelekt? Nista od toga... A da, glasa za svevisnjeg. Ako hoce vec da bude trener, prvo pomocnik, pomocnika u petlicima... Pa polako redom. Tu negde za 10-15 god trener omladinaca, pa onda prvi trener nekog srpskoligasa i onda za 20-ak godina, mozda trener Crvene Zvezde.
N

News

pre 11 meseci

Vujadin nema licencu da trenira ni petlice a kamoli profesionalnu ekipu
K

K5973

pre 11 meseci

Ne brinite za Vujadina, ostaće u klubu na očevo ime...
к

курии

pre 11 meseci

Тај Борис Савић Рудар из Приједора није могао водити
N

Nexu

pre 11 meseci

Ali prica tri jezika kazu. Srpski, "bosanski" a kazu da moze da se sporazumeva i na engleskom.
g

gost4

pre 11 meseci

Cim vidim Mrkelu znam koliki su dometi ekipe
N

News

pre 11 meseci

Mrkela vise nije sportski direktor njegovo mesto ce zauzeti Marin.
G

Gostgg

pre 11 meseci

Ja se nadam da gresim ali gde je logika ostavljati istog coveka za kondiciju kad ovi nasi ne mogu da stoje na nogama posle 30og minuta. Mozda Bahar uspe to da zategne malo ali mislim da je covek zaduzen za kondiciju igraca morao sam da podnese ostavku bas posle utakmice sa Makabijem, ono je bilo tuzno.
s

ssq

pre 11 meseci

Ovaj za kondicio se prikljucio na polusezoni
d

dejanera

pre 11 meseci

O cemu pricas? Protiv Makabija je trener bio Stankovic! A on je imao svog kondicionog trenera koji se zove Federiko Panoncini! Taj nam je zaprzio corbu! Njegova obaveza je bila da spremi ekipu, imao je citave pripreme i onda jos mesec dana prvenstva i uspeo je! Niko nije preminuo na terenu! Mada je bilo blizu! Garantujem da bi bolje izgledali da im je neko rekao da ne izlaze iz Meka nego kako ih je Federiko spremio! A taj Federiko je bio Stankovicev izbor i Stankoviceva odgovornost! A Sasa Jankovic je dosao u decembru.
G

Gost1976

pre 11 meseci

Sale Janković je došau u Zvezdu u januaru i vrhunski je stručnjak,ne bi ga Bahar zadržao sigurno.