Komentari na vest

Bitka za mesto broj pet: Voša u aprilskom roku sprema osvetu Čukaričkom

S

Samo ti

pre oko 1 mesec

Idemo ljubavi
к

кикоман

pre oko 1 mesec

Ако Воша ово добије, то ће бити јасан показатељ да клуб напредује. Надам се солидној посети на Карађорђу. Љубитељ српског фудбала.
M

Makedonac89

pre oko 1 mesec

Iako sam zvezdas, zelim puno srece Vojvodini u ovom mecu. Mnogo bi bolje prezentovala srpski fudbal nego bezlicni Cukaricki. Ocekujem odlicnu partiju mog ljubimca iz omladinske skole Andrije Radulovica.
Б

Блок

pre oko 1 mesec

Јел зна неко колико екипа ,што кроз лигу и куп ,иде у Европу? У које коло квалификација?
Е

Европа

pre oko 1 mesec

првак иде у плеј-оф за Лигу шампиона (уколико ЦЗ буде прва и ако се поклопе неки резултати у другим шампионатима, може и до директног проласка у групе), други иде у друго коло квалификација за Лигу шампиона али нешампионском стазом која је захтевнија од шампионске стазе, трећи иде у плеј-оф квалификација за Лигу Европе што значи да има загарантовану групну фазу Лиге конференција, четврти иде у друго коло квалификација за Лигу конференције и пети такође у друго коло квалификација за Лигу конференције (уколико куп освоји неко од прва четири у првенству, што је и највероватније, ако куп освоји нека екипа која није у прва четири, онда та екипа иде у друго коло квалификација за Лигу конференције)
Б

Блок

pre oko 1 mesec

Хвала :))
V

Vreme

pre oko 1 mesec

Je da Vojvodina pobedi i danas i na KUP meču u bg. Nema više kredita ni za upravu struku i igrače. Posle 3 bačene godine želimo KUP i direktan plasman do grupa Evro Kupa
С

Сви на стадион

pre oko 1 mesec

Надам се да ће Фирма вечерас доћи на стадион, коректан је термин, фино време, јесте радни дан али ипак ово данас је ванредно коло које се игра широм Европе. Зато нема изговора, сви на стадион!
N

Nenad1246

pre oko 1 mesec

Sva dvadesttrojica će naći neki izgovor. Zauzeti su na faksu ovih dana.
P

Pobedaa

pre oko 1 mesec

Ovom pobedom osvajamo ne tri, vec sest bodova, zato morate dobro oderati guzicu veceras
1

1914

pre oko 1 mesec

Napred Vošo
В

Војводина

pre oko 1 mesec

Сви на Карађорђе
Ф

ФКВ

pre oko 1 mesec

Идемо пета у низу!!!