Komentari na vest

Bivši igrač Spartaka osporio Stankovićeve uspehe: U Srbiji i Mađarskoj osvajaš titulu bez mnogo truda

D

Dragoslav Markovic

pre 15 dana

100 % tacno.
B

Bar Kohba

pre 20 dana

Marko Nikolic, Grof Bozovic i Vladimir Ivic su se pokazali kao ok treneri za Rusku ligu. Grof je osvojio kup sa Rostovom i Lokomotivu doveo do finala istog, Nikolic je bio solidan u Ligi sampiona i osvojio je kup sa Lokomotivom, a Ivic je bio konkurentan u njihovoj ligi sa Krasnodarom. Ruska liga je izuzetno jaka, ima mocne Moskovske ekipe, ima jak Zenit i svi u ligi imaju plateznu moc, secam se da jedan Soci lagano ponudi milion ipo dolara nekom prosecnom igracu, to sve govori, u Ruskoj ligi su svojevremeno igrali Eto, Roberto Karlos, Kevin Kuranji, Vitsel, Hulk i mnogi drugi. Ruska liga je poslednjih godina bila mnogo jaca od npr.Holandije, Belgije, pa cak i Portugala, pred SP su sredili i infrastrukturu, tako da im za stadione u Kazanju, Samari, Krasnodaru ili Niznji Novgorodu mogu zaviditi Italija ili recimo Francuska, pa cak i Spanija. Ove senkcije ce jednom proci, a oni ce se vratiri lagano na scenu jer imaju para. Stankovic je ok trener, nije veliki, ali napreduje, ne moze se nipodastavati ono sto je uradio sa Zvezdom u ligi i evropi, kao i ova titula sa Ferencvarosem koji je dugo bio u zaostatku, jedino mu je sa Zvezdom falilo malo za LŠ. Mislim da on tamo moze biti korektan, samo sto je Spartak godinama slabiji od Zenita i CSK i nekako malo kaska, pa zadnjih sezona i za Krasnodarom i Rostovom, oni, Dinamo i Lokomotiva nikako da nadju kontinuitet. Svakako je rafost da nas trener preuzme ovako jak klub.
L

Like a boss

pre 22 dana

Nema u nasoj zemlji kritickog misljenja, cim neko izrazi objektivnu zabrinutost krene kamenovanje.
G

Gost233

pre 22 dana

Pa naravno, nikakav trener! Šta zna pokazao je u Italiji (ispao iz lige).
G

Gost1234

pre 22 dana

Naslov vam je kao i cesto u poslednje vreme klikbajt za nepismene grobare… Covek nije nista lose rekao, naprotiv. Ima pravo da sumnja, zato sto Spartak od titule nije pogodio trenera. Unaj Emeri se tamo nije snasao. Spartak je jedna od retkih sredina gde je teze raditi nego u Zvezdi. Imate more ovakvi legendi koje kritikuju nonstop, i ne shvataju gde je mesto ruskog fudbala u savremenom svetu. Alenicev je makar konstruktivan.
L

Liga sampinjona

pre 22 dana

Covek je sve rekao.To samo ne vide ovi klinci sa severa sto ih loze ovi politicki placenici.Liga namestena, losa sa slabom posetom.Madjarska liga takodje.Malo jaca od Srpske.
s

sljam

pre 22 dana

ne spava…..
G

GIHDIHSFHKSKJNGF

pre 22 dana

ZVEZDA DOBILA OVAJ ZENIT KOJI JE UZEO TITULU U RUSIJI,A ON PRICA O LAKIM LIGAMA HAHA,LJUDI NE SHVATAJU DA JE ZVEZDA OVDE ISTO STO I BAJERN,SITI U SVOJIM ZEMLJAMA,ZATO VAM DELUJE LIGA SMESNA,ALI KAD POGLEDATE KAKO OSTALI IGRAJU I GUBE BODOVE,NASA LIGA UOPSTE NIJE LOSA,CENIM DA OVOGODISNJI RADNICKI,VOSA,I TSC BI BILI U TOP 7 RUSKE LIGE
G

Gostivar

pre 22 dana

Cim padne otkaz u to inostranstvo, vraca se nam se mister kao heroj da opere upravu. Otprilike kao i Miloje sada.
G

Gost1234

pre 22 dana

Vama se sigurno ne vraca!!! Covek je zvezdas…….
S

Stojkov

pre 23 dana

Nikad Stankovic nije bio dobar niti kao fudfaler a kamoli kao trener sve sto je postigao placao je reket da bi ga dizali on je u fudbalu nista u odnosu na evropske on je nula
M

Ma da bre to

pre 22 dana

Hahahaha kakav bolid jbt. Reci da neko nema pojma ko je 10+ godina igrao standardno u laciu i sampionskoj ekipi intera. Znaci do kraja karijere IGRAO. Nije sedeo na klupi. Guglaj malo sta je i kakvo ime deki u italiji. Sa ovih prostora jedino od njega su veci miha i savicevic...i dodje neka neznalica iz 3 lepe pi... materine da komentarise. Ubi se druze
M

Moj Stojkov

pre 22 dana

Ako je teraoija- uzinaj redivno! Onda na Youtube pogkedaj golove kohe je dao za Lacio i Inter.. S pola centra...Iz kornera..iz drugog..kornera...sa 40 metara...petom..A zadnji vezni..E baxuze..ubice te mrznja...
@

@@@@

pre 23 dana

E konačno da neko kaže istinu!
A

AKoSiTi

pre 23 dana

A koga ovaj ruzni Alejnicev trenirao. Pa ni granicu nije presao. Znam ga kao igraca duža kosa i brcici,kao djilkos na seoskom vasaru.
B

Bro

pre 23 dana

Ovi Rusi brate kao da su boga za onu stvar povukli, ko god dodje tamo osporavaju ga. Liga im trenutno malo jaca od nase ali se prave pametni.
L

Liga sampinjona

pre 22 dana

@Bro To su vasa braca 😂
G

GOROSTAS

pre 23 dana

Nemam slavu imam ljubav prema Partizanu
A

Aebre

pre 23 dana

Igram prihateljske utakmice u enver hodzinoj albaniji i volim crvenu zvezdu
M

Ma da bre to

pre 23 dana

Koje je uspehe doticni postigao? Zvezda vas zenit, sampiona, dobija vec 2-3 puta...krasnodar izbacen. Ako se ne varam partizan izbaci soci. Ne znam jel im neko rekao da nisu vise top 5 liga, da je vreme kada je zenit osvajao LE proslo. I to je zbog rata. Moze li neko da mu kaze da je Deki bio prvi u grupi LE sa i kasnije nije izgubio od Milana...nisam siguran da sam cuo da je ovaj batica uradio nesto tako, msm, iskreno, nisam ni cuo za njega.
d

deki maky

pre 23 dana

Moj deki-najbolji izbor U Zvezdi nije imao sreće-a bio je dobar fudbal gledljiv... U Sampdoriji masu utakmica izgubio u poslednjim minutima... Naš najbolji trener,možda još Ivić i prazno 25 mesta pa Piksi kiksi
c

caozdravo

pre 23 dana

Stanković nije Gvardiola ili Klop, ali je daleko od susreta kakvim ga predstavljaju. Čak i da mu ospore te titule u Srbiji i Mađarskoj, a ne vidim razlog za tako nesto, čovek je svaki put kad je igrao evropska takmičenja uspeo da prezimi, što je sve, samo nije lako.Ok, Hapoel I Serif su mu donekle mrlje, ali to su bili tesni porazi protiv nimalo loših ekipa, sto su oni u nastavku sezone i pokazali, pogotovo Serif. Kiprani bi prošli da su se igrale obe utakmice, nismo imali sreće da žreb odredi da se jedina utakmica igra kod njih.
N

NN ja

pre 23 dana

Kao trener si tanak kao list papira

Psihozza

pre 23 dana

Još jedan veliki zvezdin trener će da se dokazuje u inostranstvo...kao u svi ostali što su. Eto njega opet u zvezdi za godinu dve da bustuje portfolio pa da se opet nekom proda. Mada pripašće mu plan ako vam vodja sjashe do tada!

Psihozza

pre 23 dana

Aman Rusi braćo pa kako sad to zar nismo braća, ljubav ovo ono?!?

Godzila

pre 23 dana

Ruska liga je u rangu Škotske lige a rusi misle da je u top 5 liga Evrope. Jedan Gajić je tamo vrhunski igrač dok je u Zvezdi bio izgubljen slučaj. Krš liga realno.
h

halo

pre 23 dana

Pa Škotska je u top 10 liga po UEFA rangiranju, tako Rusi nisu mnogo omanuli u tom razmišljanju ako su slični Škotima, dok naša ultra teška liga igra večiti derbi sa Kiprom za dvadeseto mesto :D
G

Grobar 0000

pre 23 dana

Ovi Rusi sve Pljuju niko im ne Valja Slabije lige pa Fenecfaros je igrao Evropsko takmičenje isto Zvezda a Oni samo svoju ligu .
Š

Škrabotina

pre 23 dana

Rusi suspendovani sa svih evropskih takmičenja treća godina u redi batjka.
L

Ludak od marcipana

pre 23 dana

Videli smo već kakvi su Misterovi rezultati bez vetra u leđa. Ispao je sa Samodorijom još u decembru...
G

Gorostas

pre 23 dana

Stanković je dosao na polusezoni, loš spin gla.ati
C

CZVAV

pre 23 dana

Jako napredan trener. Ispao sa najgorim saldom u istoriji serije A. Sa jednim Sampom je uspeo ispasti ?!?
S

SRBOKOP

pre 23 dana

Bratska dobrodoslica. Koliko smo mi naivan narod zapravo.
С

Сале2323

pre 23 dana

Не бих да браним Станкелу овде сад, али нека свако погледа како је изгледао када је дошао, па како када је отишао... Као да је 10 година остарео за те две и кусур сезоне у Звезди. Да је лако, не би од среће толико променио спољашни изглед! Многи ниподаштавају српску лигу, мада смо и сами криви због терена, стадиона, намештања, због тога што сеоски тимови могу да је играју... Али није баш толико лако! Посебно не у Звезди која тражи европске резултате и да се увек побеђује.
Š

Škrabotina

pre 23 dana

Brani ga, niko ti ne brani, ali molim te ne brani ovu blamažu od lige. Bilo koja osrednja ekipa iz lige petice (Majnc, Kristal Palas, Hetafe, Tuluz, Torino) bi harala Srbijom. To što Terzan neće deset godina da dovede jednog beka koji može malo da proširi teren je razlog što bunarimo sa bunkerima u domaćoj ligi.

Psihozza

pre 23 dana

Pa ostario je i propao zbog pritiska koji mu nabijate da mora sve da dobije sa 3+...što je za i očekivati u nameštenih ligi.
M

Milojko Arsenic's

pre 23 dana

Lako je gde ti je sve namešteno, isto kao Klark kentu. Ovaj prvi u Italiji ispao sa najmanje osvojenih bodova u istoriji dok ovog drugog polivali redom preko od Veleža do kiparskih velikana.
6

6:0 9:0 12:0

pre 22 dana

Veležovac, de si bre? Šta je njima palo na pamet?! Lizura i Šmrčela igraju piljaka na Jna, pusto u Areni a na netu se trkaju ko ostavi više komentara..I na kraju pravac Mostar i navijaj za Velež..Moj Paćo sta si docekao...
M

Mile led

pre 23 dana

🇷🇸+🇭🇺=🇰🇵
h

hehehe

pre 23 dana

Pa nisu oni pali sa Marsa, znaju i oni da su Zvezda i Ferencvaros diktatorski klubovi. Kao sto je to Zenit u Rusiji. Kao sto je to bio Salke u Nemackoj, Real u Spaniji, Steaua u Rumuniji, BATE u Belorusiji, i tako dalje i tako dalje. Mali nebitni diktaorski klupcici.
P

Pedja 444

pre 23 dana

Da da umesto da uzmu vrhunske strucnjake poput Duljaja I Nadja
K

Knibub

pre 22 dana

Mali diktatorski prvačići Svetića i Evropice u ekipnoj konkurencijici!Ja...Čiko, izvinite što postojimo..
S

Spasiba

pre 23 dana

Brat Rus..nema umisljenije i nadobudnije nacije od rusa a ruskih sportista tek. Oni su primer sujete i umisljenosti. Svaki amera,nemac pohvalila te,ali ruja nikad.
Ј

Јбг

pre 23 dana

Лупају ти палчеве доле али тако је... Сећам се да су исто овакве изјаве давали када смо прошли Краснодар
G

Ggostt

pre 23 dana

Kad nemaju pobedu na terenu onda novinar nađe neki tekst, tema stanković ili milojević i eto "pobede" za crne dečke.Šta su ti muke 'lebe mekani.
I

Ivan...

pre 23 dana

Vidimo kako je lako. Sto nije onda Bahar uzeo? Da nije oteran, bio bi peti u ligi.
h

halo

pre 23 dana

A jest, bio bi petnaesti i klub bi se ugasio, kako volite da izmišljate botovi :D
N

NN3

pre 23 dana

A ložili se na Stanislava Čerčešova kad je vodio Ferencvaroš..
D

DamjanDDD

pre 23 dana

Da li je i jedan ruski trener uspio van njihove lige? Nadjite mi strucnjaci jednog. Cak i u njihovoj ligi najboljim timovima su uvijek treneri stranci. Cim se vratite u evropska takmicenja macicete i Semaka iz Zenita.
h

hehehe

pre 23 dana

Da li to opovrgava validnost onoga sto je rekao? Ne opovrgava. Logicka greska. Crvena haringa, pokusaj skretanja paznje.
7

777

pre 23 dana

osecam da stavljajte svaki naslov ovakav samo da privucete svoje jadne grobare
h

hehehe

pre 23 dana

A sto bi to radili s obzirom da je ovo mesto prepuno vas (degenerate gamblers, so makes sense), s obzirom da im je vlasnik taj koji je?
L

Laker

pre 23 dana

U Srbiji bi Igor Matic uzeo duplu krunu sa czvav
g

gluposti

pre 23 dana

kakve gluposti, ne moze da se osvaja nista bez truda, Stankovic je izgubio kosu ovde, ovo je cisto bolesno omalovazavanje, to sto je Stanković osvojio titulu i u Madjarskoj govori da ima kvaliteta
h

halo

pre 23 dana

Moglo se govoriti da ima kvaliteta do prošle sezone možda kada je Miloš Milojević koji se nije mogao sastaviti cele sezone i sa nikad nezainteresovanijom za život ekipom osvojio duplu krunu bez poraza i bez da se pošteno oznojio :D
g

gluposti

pre 23 dana

kakve gluposti, ne moze da se osvaja nista bez truda, Stankovic je izgubio kosu ovde, ovo je cisto bolesno omalovazavanje, to sto je Stanković osvojio titulu i u Madjarskoj govori da ima kvaliteta
B

Blamaža u Đenovi

pre 23 dana

I što je ispao u Italiji sa najmanjim brojem osvojenih bodova u ISTORIJI SERIJE A
W

Wxe

pre 23 dana

Mnogi osporavaju Stankovica a nemaju pojma o fudbalu, misle da ti iz Španije ili Portugala znaju vise od Srbina
X

Xao

pre 23 dana

Ponovo kolegijalna dobrodoslica u Rusiji
7

777

pre 23 dana

Dejan Stankovic ima uspehe i u evropi, dva puta je prosao grupu Lige evrope, i sa Ferencvarosem
e

exeee

pre 23 dana

a proleca u evropi, su takodje bez truda? pa sto rumeni ne osvoji titulu evo ima najveci budzet
D

DraganKojic

pre 23 dana

Sad će i ovaj 0:6, 2:6 i pravac Emirati , a realno naši treneri i nisu za bolje
k

komedija

pre 23 dana

a proleca u evropi, su takodje bez truda? pa sto rumeni ne osvoji titulu evo ima najveci budzet
B

Baneeee

pre 23 dana

Istina,čovek sistema.
b

boze me sacuvaj

pre 23 dana

covek sistema ahhaah pa jel su ga i u Evropi pustali?
a

ala lazes

pre 23 dana

ejjj covek sistema ahahaha ala ste vi prsli, jel Nikolic mozda covek sistema kada je u istom klubu osvojio?