Bivši napadač Crvene zvezde sledeće sezone u Seriji B, Falčineli se dogovorio sa Modenom

Vreme čitanja: 1min | sre. 29.06.22. | 02:50

Iskusni golgeter menja sredinu nakon odlaska sa Renato Dalare

Dijego Falčineli se na kraju sezone rastao sa Bolonjom, pošto mu je zvanično isteko ugovor sa klubom koji sa klupe predvodi Siniša Mihajlović, ali neće dugo biti bez angažmana. Kako javlja Skaj Sport, ali i Alfredo Pedula, novinar specijalizovan za fudbalsko tržište u nižim italijanskom ligama, iskusni napadač se dogovorio sa Modenom i naredne sezone će nastupati u Seriji B.

Klub koji zvanično nosi naziv Modena 2018 naslednik je nekadašnjeg člana italijanske Serije A koji je bankrotirao 2017. godine. Potpom je rasformiran i postavljen na zdrave osnove, a prošle sezone je na siguran način obezbedio promociju u drugoligaški rang takmičenja. Sada uprava kluba uveliko radi na jačanju ekipe kako bi bila konkurentna u narednoj sezoni.

Izabrane vesti

Falčineli je u lepom sećanju ostao navijačima Crvene zvezde, odigravši 37 utakmica u crveno-belom dresu, uz 13 postignutih golova. Prošle sezone je bio u drugom planu kod Siniše Mihajlovića, pa je u poslednjoj sezni na Renato Dalari zabeležio svega šest nastupa.

Iskusni golgeter karijeru je započeo u Pontevekiju, potom je igrao za Sasuoli, Folinjo, Peruđu, Krotone, Fjorentinu i konačno Bolonju.


tagovi

Dijego FalćineliModenaLetnji prelazni rok 2022

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara