Komentari na vest

Bivši Partizanovi napadači bi od naredne sezone mogli da budu tandem Valensije

:

:-)

pre oko 3 godine

Djurdjevic u drugoj ligi, Leonardo u Al ne znam ni ja koji su, Tavamba takođe Al ko zna koji su, Everton verovatno batalio fudbal. Eto, to je tango smrti. Doduše, opravdali su nadimak.
a

as

pre oko 3 godine

Marin oteran iz Al ko zna kog, da li još uvek igra fudbal? Katai oteran iz SAD-a (tamo se igra fudbal pre 40-e godine!?) vratio se u CZ. Degenek otišao u Al ko zna koji, oteran, vratio se u CZ. Boaći otišao u Kinu, najurili ga posle pola godine, vratio se u CZ. Ugo Vijeira otišao na daleki istog, da li još uvek igra fudbal? Kanga ode u Češku, najuren posle godinu dana - vratio se u Zvezdu. Srnić otišao u drugu špansku ligu - najuren posle godinu dana, vratio se u Zvezdu. Pozamašna i vrlo interesantna lista. Razlika je samo što su Tavamba, Đurđević... najbolji igrači tih "š" liga u koje su otišli, dok su Terzićeve vedete mahom najurene iz istih tih liga.
P

PFC BGD

pre oko 3 godine

Za vas jesu bili tango smrti,to je meni jedino bitno.
P

PFC BGD

pre oko 3 godine

Za vas jesu bili tango smrti,to je meni jedino bitno.
Z

Zar je bitno

pre oko 3 godine

Jednom konvertit uvek konvertit
B

Brojčanik

pre oko 3 godine

Naporan si.. Odmori sa tim pametovanjem.. Imas li zivot..
T

Tik0

pre oko 3 godine

Ne razumem klubove koji dovode Jovetica. Stevan jeste majstor, veliki, veliki majstor, alii je povredjen dve trecine svake sezone. Da je to tako samo prosle dve godine pa da pomislis resice se problem. Ne, to je tako vec 10 godina. Velika steta.
9

951357

pre oko 3 godine

Daleko bilo... Jedino ako je rešio da izbaci tim u Segundu...
@

@951357

pre oko 3 godine

Kompleksiiiiiii... Haahahah naneli su vam toliko bola da mrznja izliva i na portalima hahahaahah samo vi nastavite
h

hahahaha

pre oko 3 godine

Šta je, dobro si ih zapamtio? Ruka sama kreće na komentar! E brojčanik stvarno si me razočarao..
9

951357

pre oko 3 godine

@@ @haha - kad biste gledali dalje od mržnje, možda biste shvatili da ima razloga zašto sam rekao to što sam rekao. Ali vama je sve mržnja, vi ni ne volite Partizan već mrzite Zvezdu, tako da, evo, objasniću vam, pa možda i shvatite. Jovetić ma koliko da je dobar igrač uglavnom je povređen, a koštaće, tako da baš i nije isplativo dovoditi ga. Pritom, ne garantuje 20+ golova u sezoni, već možda 10ak, a takve napadače Valensija već ima, trebaju joj bolji. Sa druge strane, Đurđeviću je ovo najbolja sezona u Španiji a igra tamo već treću ili četvrtu sezonu. Svaki njegov gol koji sam video je guranje lopte u prazan gol, a ekipe u Segundi, naročito ove iz donjeg dela tabele su u rangu Proletera, a ove bolje u rangu Čukaričkog. I sad napadač kome treba 3 sezone da da 20 golova u smešnoj konkurenciji kao treba da pojača Valensiju? Važi. Da li su to pojačanja ekipe koja želi u LŠ? Ne, to su pojačanja ekipe koja želi da ispadne. Kad imaš drugoligaške igrače, ideš u drugu ligu, prosto i jednostavno. Znači, za Valensiju nisu, osim ako Lim baš ne želi da uništi klub jer ga navijači ne podnose. A komplekse znamo ko ima, komšija mali...
@

@951357

pre oko 3 godine

Sta ti pričaš liče, dolaziš na ovu vest i namerno ostavljaš ciničan i provokativan komentar... Ko ovde ima komplekse?