Komentari na vest

Bizaran gol i Borjanova odbrana u nadoknadi doveli Kanadu na korak od SP (VIDEO)

A

Alen RS

pre preko 2 godine

Za vazne utakmice je Borjan najbolja opcija, hvala za sve brate

Bojank91

pre preko 2 godine

Najkomicniji mi je golman koji je promasio fudbal. Rukom
G

Gost23

pre preko 2 godine

Znači Zvezda ako Bog da ima sigurnog učesnika SP u Kataru, a samim time i vrlo solidan prihod od strane FIFA koji solidno plaća klubovima čiji igrači nastupaju na SP! Neka kaplje samo!!!
G

Gostttt

pre preko 2 godine

zvezda je mogla da ima i 2 ucesnika, degenek i borjan
r

realnostttt

pre preko 2 godine

Prvi gol Kanada ja ovako nesto jos nisam gledao. Nestvarno.
n

nadrealnooo

pre preko 2 godine

Kanada je ozbiljna ekipa sa ozbiljnim igracina, svi ih nesto nipodastavaju a oni se setaju i sprdaju sa jednim Meksikom i Anerikom, koji uvek prodju grupu i na zavrsnom turniru, a kamoli da odu tamo. Svaka cast selektoru Kanade, bas dobro dobru timsku igru je napravio.
R

Repac Plandiste

pre preko 2 godine

Odlican golman koji fenomenalno brani u kvalifikacijama. Ipak zbog godina a i zbog lude gospodje treba ga dobro uvaljati u Amerikama. Sad je prilika da se uzme dobra lova za njega jer njegov prajm trajace Jos sest meseci do godinu dana. Sa ovim su se složili...
D

Delija RS

pre preko 2 godine

E moj brate, Borjan je golmančina, u najboljim godinama, on će lagano moći braniti na WorCup26
D

Delija RS

pre preko 2 godine

E moje brate, Borjan je golmančina i ladno će moći da brani na World Cup 2026. jer Kanada neće igrati kvalifikacije pošto će biti domaćin. Borjan je u najboljim golmanskim i životnim godinama, dobar je čovjek, ima odličnu priliku da dobru karijeru pretvori u vrhunsku, ima sreće što mu je žena pravi manadžer, upravlja njegovom karijerom na pravi način, pored toga što dobro brani, popularan je među mladima i djecom, krenuo je sa golmanskim kampom, a tržište USA i Kanade je ogromno, tamo fudbal sve više raste, on može braniti do 40 kao Bufon, poslije može biti trener golmana u Zvezdi a i u Kanadi, tako da je pred njim blistava budućnost.
9

951357

pre preko 2 godine

Borjan je golman za te stresne zavrsnice. U svakoj skine neki vec vidjen gol...
d

doom

pre preko 2 godine

Veliki udeo u pobedi Borjana, tako sto nije dozvolio da mu daju gol sa 50 m. Prevazilazite sebe
I

Ibrahima Gueye

pre preko 2 godine

Videćemo koliko može reprezentacija Kanade na SP. Interesantna reprezentacija sa nekoliko internacionalaca koji igraju u Evropi i nekoliko koji igraju MLS. Pokriveni su sasvim solidno na svim pozicijama, problem je Alfonso Dejvis ponajbolji mladi igrač sveta, koji će valjda rešiti problem sa srcem i vratiti se u trenažni proces. Odličan je i mladi selektor Herdman koji zna da iznenadi protivnika sa 3-4 različite formacije...
m

metalika moj dobar drugar

pre preko 2 godine

najlaksa grupa za kvalifikacije u celom svetu i daj boze da nam ta kanada upadne u grupu na SP
B

Bg

pre preko 2 godine

On nije neki Oblak recimo, zna nekad da kiksne kao i svaki golman ali da je odlican golman i da zna znanje to ne moze niko da mu ospori. Najbitnije utakmice je branio vrhunski kao macka i u klubu i u reprezentaciji. Zna se zasto ga neki mrze, nadali mu se ranije pa dosao covek kod nas i napravio ogromne uspehe a to se ne prasta, onda udri najjadnije onako po porodici.