Komentari na vest

Blistav dan u Sloveniji: TSC visokim presingom slomio Šibenik, Radnički pet puta u metu protiv Radomlja

P

Plavi10

pre gotovo 2 godine

Ovaj Sibenik bi prije 2 mjeseca razvalijo ovaj TSC, otislo im 10 igraca na kraju sezone, glavni su za ispasti u ovoj sezoni.
K

Koan

pre gotovo 2 godine

Kad bi kojim slučajem naših pet prvoplasiranih igralo sa istorangiranim u susednim zemljama rezultati bi bili u korist naših klubova .Sa Hrvatskom 3:2,sa BiH 5:0,sa CG 5:0,sa Makedonijom 5:0 sa Bugarskom 4:1 ,ss Rumunijom 4:1,sa Mađarskom 4:1...previše potcenjujemo našu ligu.
P

Pera genije

pre gotovo 2 godine

Neznam da li bi bili baš ti rezultati ali da podcenjujemo našu ligu to sigurno. Još kad bi je izjednačili sa pravilima. Mislim na ukidanje bonusa i pravila o strancima.
G

Gostic 456

pre gotovo 2 godine

Sa BiH 3:2 ili 4:1 ali nikako 5:0 Cukaricki je neki Dan imao srecu da nije izgubio od Tuzle
t

tetar

pre gotovo 2 godine

Pa tesko sada narocito sa Hrvatima, i to samo sto nas FSS i sistem radi protiv klubova. Oni nemaju ogranicenje broja stranaca, i ne znam sta smo time dobili eto promera Hravata i reprezentacije koja je vise postigla od nase ali i sada koliko su manji i imaju i manje klubova u najacoj ligi ali opet imaju igraca kvalitenih u inostranstvu kao mi. Prave igrace oni ali stvaraju kavlitte dok kod nas je bitno samo da svi odu sto pre u toku sezone, izvozimo iz Srbije vise igraca nego Brazil sto je katastrofa za ovoliku zemlju. Bonus pravilo i nije lose napravicemo igrace mlada ali da ne pada kvalitet treba dozvoliti strancima da igraju bez ogranicenja a moze da se poveca bonus pravilo na 2 i na 3 igraca. Mi da imamo organizvanu ligu i sistem kao Hravti i da imamo manje klubova u SL pa nasa liga bi bila Premier liga za njih, to nije preterivanje nego je tako. A da smo organizovani kao vece lige mi bi bili u rangu Portugala ma koliko neki to mislili da nije tacno i da je preterivanje, to je sigurno tako
r

rerfew

pre gotovo 2 godine

Kako to mislis da bi se deslilo? Kojih to nasih 3 kluba bi dobilo Hravatske? Nasi klubovi ako bi dobili Hrvatske to jedino da dobiju Zvezda i Partizan i to Dinamo i Hajduk? A to bas je i pitanje dal bi dobili. Cukricki nema sanse da dobije Rjeuku ili Osjek a tek Ranicki Nis ili Vozdovac da bi Lokomitivu dobio to nema tek sanse. Ne gledamo relano ovu pobedu mada je ovo prijateljska gleda se u Evropi sta se uradi kod njih su i ostali upevali da naprave rezultat neki zapzen ne samo Hajduk i Dinamo a kod nas samo veciti. Istina je da je nasa liga sada top 10 i da je za 10 mesta ispre njihove mada je po tome nasa ispred Grcke, Belgijske, Turske, Svajcarske itd... Ali treba gleati ovako da je TSC ekipa koja se bori za vrh tabele i medju jacim u nasoj ligi i ako su bili 6 dok je Sibenik bio 8 ali liga je manja i to je klub koji se bori za opstanak. On je u rangu Lazarevca ili Radnika da ne potcenjujem ali to je to. Nasa liga bi bila daleko jaca od Hrvatske da mi imamo 10 klubova da smanjimo ligu da ukinemo ogranicenje od 4 samo stranca, i da ostane pravilo bonusa i da se poveca na 2 mi bi opet bili jaca liga to je cinjenica ali sada tesko. A to je samo sto nas vode ljudi i savez koji je protiv klubova koji gleda kako da lepo napuni dzepove svoje a sta ce biti sa ligom i klubovima to ih ne zanima
C

Cjepka123

pre gotovo 2 godine

Ja to ponavljam već 6,7 godina, čak i kada smo ispadali u drugom kolu kvalifikacija.Nije naša liga toliko loša, razni portali su je mahom pljuvali, a sada kada sl.sezone šampion ide direktno u LŠ, a vice u kvalifikacije - kao nešto hvale, ovo, ono ..klasika, kako vetar duva i kako se ima neke koristi.Naša posla.
A

Assistent

pre gotovo 2 godine

Pobjede su uvjek dobre ali treba uzeti u obzir da su to ipak samo prijateljske pripremne utakmice,prava slika je kada nas trece ili cetvrtoplasirani klub(nije ni bitno...ko vec sve izbori evropu)krene da igra utakmice kvalifikacija za neku od evropskih liga...njihovo mucenje i vrlo cesto blamiranje sa nekim liliputancima pokazuje pravu sliku,kakav kvalitet posjeduju ekipe od 3mjesta pa dalje,nadamo se da ce ove sezone napraviti bar korak ili dva vise u odnosu na predhodne sezone.
A

Astoria

pre gotovo 2 godine

Gledao sam ceo meč. TSC dominirao ceo meč, jedini gol su primili posle greške na sredini terena, a ne izrađenom akcijom protivnika. Uz to je Topolčanima poništen i jedan gol. Šibenik je delovao kao razbijena vojska, defanzivci su im loši (bek neshvatljivo jako vratio loptu svom golmanu pri drugom golu)...sve u svemu, ništa posebno od 8. kluba hrvatske prve lige. Ali pripremni je period, i oni se uigravaju, isprobavaju formacije i igrače...TSC može više od ovoga, a ovo danas je bila rutinska pobeda, stičem utisak. Jedino mi se ovaj visoki novajlija Dukure nije dopao, nema kretanje fudbalera, deluje limitirano...i ne pravi razliku na terenu, što je uslov za angažovanje stranaca. Prvi je meč, doduše, da sačekamo, svakome treba pružiti šansu.
d

dragan 1985

pre gotovo 2 godine

Nije nasa liga slaba, problem su tri stvari...infrastruktura, neregularno prvenstvo i igranje sklanjalica protiv Zvezde i Partizana. Ja sam danas gledao sva tri kluba, ukljucujuci i Vojvodinu pre dva dana. Da ovi nasi klubovi od gore navedeni igraju protiv Zvezde i Partizana kao sto su danas na pripremama igrali, ne bi Zvezda imala 100 bodova a Partizan 98.
v

v1ad

pre gotovo 2 godine

Ima svega toga sto si rekao, ali mislim da ima i dosta do hronicnog nedostatka ambicije kod ostalih klubova da ulazu koliko-toliko. Svidja mi se sto je par klubova ove sezone, najvise Vojvodina i Cukaricki, skapiralo da ako samo malo jos uloze eto sanse za trece mesto i zagarantovanu Evropu sledece sezone. Bice, mislim dosta zanimljiva sezona jer sad i ostali klubovi mogu nesto da dobiju pa nece onako tek reda-radi igrati protiv Zvezde i Partizana nego ce im svaki bod biti bitan. Tu pre svega mislim na Vojvodinu, Cukaricki, Radnicki Nis, TSC, eventualno Vozdovac i Napredak. Sve ce to juriti 3 do 5 mesta.
B

Bingole

pre gotovo 2 godine

Cuj ovog dole kako uporedjuje lige. Alo rodjace, pripreme,prijateljska utakmica,isprobavanja taktike,igraca.Pa cak je u svakoj ekipi neko od igraca manje a neko vise umoran. U Evropi i zvanicnom takmicenju se pokazuje ko je bolji jer ako tako gledas,naci ces bezbroj utakmicma gde po imenu autsajderi pobede favorita.
G

Gost123

pre gotovo 2 godine

Ma bravo TSC!!!!! Za sve one autosoviniste koji pljuju nasu ligu.....
G

Gost138338

pre gotovo 2 godine

Gde su sada svi oni pljuvači koji govore kako je Hrvatska liga jača od naše??? TSC koji je u našem prvenstvu bio šesti dobije jedan Šibenik.
G

Gostanko

pre gotovo 2 godine

I Rid je dobio Olimpijakos pa austrijska liga nije jaca od Grcke. Kakvo vi poredjenje pravite,kao deca neka.
O

Opsaala

pre gotovo 2 godine

Ja se slažem da je hrvatska liga jača iz razloga što imaju samo 10 klubova u ligi. Tsc je u rangu Šibenika, ali naši klubovi od 8. do 16. mesta su očajni. Što se tiče poređenja grčke i austrijske lige, austrijska liga je jača. Možda ne mnogo, ali ipak jača.
e

esteghlas

pre gotovo 2 godine

Au brat moi kako si napisao “jedan Sibenik”, kao da su dobili Celsi
N

Nenad1246

pre gotovo 2 godine

Austrijska liga je jača od Grčke.