Džejdon Sančo (©Reuters)
Džejdon Sančo (©Reuters)

BLIZU JE! Gori Ostrvo zbog Sanča, Junajted i Dortmund našli zajednički jezik – 70.000.000 + masni bonusi

Vreme čitanja: 2min | sub. 01.08.20. | 11:18

Još nije pao konačni dogovor, ali pregovori idu u smeru da se transfer dogodi

Možda Borusijin direktor Mihael Cork veruje da Dortmund neće pristati ni na kakve kompromise u pregovorima sa Mančester junajtedom, ali Ostrvo od sinoć “gori“ od uzbuđenja, jer je Džejdon Sančo još jedan korak bliži definitivnom transferu na Teatar snova!

Ako je dve strane pre samo nekoliko dana delilo 22.000.000 evra od magične cene od 120.000.000 evropskih novčanica, koliko Dortmund traži za engleskog reprezentativca, Mančester junajted je u međuvremenu promenio taktiku i izgleda dobio naklonost ljudi sa Vestfalena. Ugledni britanski list Independent javlja da su Junajted i Dortmund pronašli zajednički jezik oko formule megalomanskog, verovatno i najskupljeg transfera koji ćemo videti ovog leta i jeseni! Mančester junajted je spreman da Dortmundu uplati nešto malo manje od 70.000.000 evra, ali su se pregovarači obavezali da će u konačni dogovor ubaciti i ceo niz masnih, a opet lako dostižnih bonusa koji će ukupan iznos transfera gotovo duplirati u narednim mesecima!

Izabrane vesti

Čini se da su i na Vestfalenu shvatili da je ovo prilika koju ne smeju da propuste, pogotovo u vreme finansijske nestabilnosti i globalne krize. Džejdon Sančo možda i vredi celih 120.000.000 evra, ali Dortmund će se na ovaj ili onaj način sigurno dokopati velikog novca, možda čak i više od granice koju je nemački gigant postavio.

Podsetimo, rok za konačni dogovor Mančester junajteda i Dortmunda je 10. avgust, a ako se ovim tempom budu odvijali dalji pregovori, deluje da bismo do kraja naredne sedmice mogli da dobijemo još jedan devetocifreni transfer astronomskih razmera!

Celu priču u smeru ozvaničenja ovog posla gura i priča da je Džejdon Sančo spreman da se vrati u domovinu i u dresu ljutog gradskog rivala dokaže ljudima iz Mančester Sitija koliko su pogrešili što su ga pre tri godine pustili za samo 8.000.000 evra...

Mančester junajtedu se takođe baš žuri jer Ole Gunar Solskjer želi da što bolje uigra ekipu za start Premijer lige, ali i da ide u korak s konkurencijom koja je već počela da slaže sastave za takmičarsku 2020/21. Čelsi je doveo Hakima Zijeha i Tima Vernera, Mančester Siti je dogovorio Natana Akea, Liverpulu još malo nedostaje da dovede Tijaga Alkantaru... Uprkos svim pesimističnim najavama i ovo će leto na premijerligaškoj transfer pijaci biti jako uzbudljivo! 

Podsetimo, Dortmund već ima dve zamenske opcije za Sanča i to Džonatana Ikonea i Memfisa Depaja.



tagovi

Džejdon SančoLetnji prelazni rok 2020

Obaveštavaj me

Man. Junajted

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara