Memfis Depaj (©reuters)
Memfis Depaj (©reuters)

Neka igre krenu: Ako Sančo ode u Junajted, dolazi Depaj!

Vreme čitanja: 2min | čet. 30.07.20. | 22:45

Ovo bi bilo zanimljivo...

Fudbalska pijaca nestrpljivo čeka Džejdona Sanča i verovatno najveći transfer ovog leta!

Dok se 10. avgust, kada je Dortmund stavio poslednji rok za eventualni dogovor sa Mančester junajtedom oko astronomskog transfera, neumoljivo približava, tako na svetskom fudbalskom tržištu polako raste temperatura, sve u skladu sa vremenom koje je ovih dana neumoljivo! Junajted i Dortmund su prema nekim najavama sve bliži konačnom dogovoru i deli ih samo 22.000.000 evra, a dok pregovori traju i Dortmund razmišlja o potencijalnoj zameni za engleskog ofanzivca iza koga je sezona za pamćenje.

Izabrane vesti

A, nemački Bild po običaju donosi ekskluzivu i to prilično jaku vest! Iako se prvobitno najavljivalo da bi to mogao da bude Džonatan Ikone iz Lila po ceni od 45.000.000 evra, Bild tvrdi da je Dortmundov prvi izbor – Memfis Depaj!

Istina, Sančo igra najviše na desnom boku, dok je Depaj uglavnom na levom boku ili u srcu napada, ali Bild teško da bi mogao da tvrdi ovako nešto, bez da je svestan kompletne situacije. Depaj se nedavno potpuno oporavio od kidanja prednjih ukrštenih ligamenata i zato je odigrao samo 18 utakmica ove sezone, pa mu je vredost u blagom padu.

Baš zbog činjenice da je imao tešku povredu, Lion ne može da očekuje na više od 45.000.000 evra, koliko je Dortmund spreman da plati. Toliko novca bi da izdvoji i za Ikonea, ali Depaj je već proverena opcija, dovoljno iskusan i u prošloj sezoni vrlo opasan i siguran pred protivničkim golom. Ako bi Depaj zaista došao, Lusijen Favr bi svakako morao da izvrši nekoliko rokada u startnoj postavi i verovatno Torgana Azara prebacio na desni bok, gde je i prošle sezone igrao praktično podjednako kao i na drugoj strani.

Svakako, napadačka trojka sa Depajem, Azarom i Erlingom Halandom bila bi izuzetno ozbiljna i opasna...



tagovi

Memfis DepajLetnji prelazni rok 2020

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara