undefined
undefined

Boateng ponovo u Bajernu!

Vreme čitanja: 2min | ned. 01.10.23. | 01:09

Klub iz Minhena rešio pitanje manjka štopera...

Bajern nije dobro odradio finiš prelaznog roka. Odlasci Lukasa Ernandeza i Benžamana Pavara nisu na pravi način kompenzovani, Tomas Tuhel ostao je samo sa trojicom klasičnih štopera (De Liht, Upamekano, Kim), što je počelo da dolazi na naplatu.

U DFB kupu protiv Minstera par centralnih defanzivaca činili su Leon Gorecka i Nusair Mazraui?!

Izabrane vesti

Za jučerašnji derbi protiv RB Lajpciga Matajs de Liht nije bio u konkurenciji za tim. Povreda nije teže prirode, ali ljudima iz kluba postalo je jasno da pod hitno moraju da reaguju. Izbora je malo, to je jasno kao dan, pravila dozvoljavaju registraciju isključivo slobodnog agenta, pa se Bajern odlučio da vrati jednog takvog - svog nekadašnjeg prvotimca Džeroma Boatenga (35).

Kako je Florijan Pletenberg kasno sinoć javio, Boateng je već odradio prvi deo lekarskih pregleda - uspešno! To u praksi znači da će ugovor biti potpisan u naredna 24 sata. Isti izvor navodi da jedino još nije najjasnije hoće li Bajern nekadašnjeg reprezentativca vezati ugovorom do januara, ili do kraja sezone.

Džerom Boateng imao je opciju da ode na Bliski istok, dobio je nekoliko poziva, međutim kada se pojavio nagoveštaj da bi mogao da se vrati u Minhen, nije imao dilemu.

Iskusni štoper poslednje dve godine proveo je u Lionu, pre nego što je letos postao slobodan igrač. Prethodno je 10 godina nosio dres Bajerna.

Podsetimo, poslednjeg dana prelaznog roka nemački šampion pregovarao je o dolasku Armela Bele Kočapa i Trevoa Čalobe. Oba posla su propala. Sve to dovelo je do ovakvog razvoja događaja i otvorilo vrata povratka Boatengu.


tagovi

Džerom Boateng

Obaveštavaj me

Bajern

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara