Komentari na vest

Bogovski fudbal u Madridu! Modrićev dodir magije i Benzemina glava spasili Real od strašnog Čelsija (VIDEO)

P

Perun91

pre oko 2 godine

Kad VAR ide u korist Reala onda je VAR smece, nicemu ne sluzi, Vardrid itd. Kada VAR sudi protiv Reala onda idu price "nema vise kradje Reala", "vise ne moze da kupuje sudije"...dajte, smijesni ste.
S

Slepi Gost

pre oko 2 godine

kada je to VAR bio protiv Reala?
S

Slepi Gost

pre oko 2 godine

kada budu ponistili ovakav gol Realu, onda nek se jave navijaci real vardrida.
K

Koler

pre oko 2 godine

Real..nikad lošiji tim nije usao u polufinale...
L

Lik iz klake

pre oko 2 godine

Da odgovorim onom monteru druze o kakvom ti tempu pricas na utakmici real do 65 minuta nije imao priliku...tebi je top utakmica kad real zapne od 75 do 90 minuta...strasan tempo je bio. Oni da igraju 50 minuta tako polegali bi. A sto se tice 34 utakmice u bundesligi i nemci da pljuju toliko para kao englezi i real i barsa veruj mi da bi tempo bio u bundesligi svaku tekmu kao real-celsi od 75 do 90 minuta...samo sto bi kod nemaca takav tempo bio minimum 50 min po utakmici tako da cuti molim te. Svi vi koji navijate za real veze sa mozgom nemate mrzim ih jer su toliko mladih i talentovanih igraca upropastili, a prema legendama se odnose kao prema govnima i onda treba neko da gotivi taj klub? Izvolite...
D

Dusan123322

pre oko 2 godine

Celzi bolji, celzi zasluzio prolaz ali sta smo naucili NIKADA ne otpisujte kralja!!!
д

д.г.

pre oko 2 godine

Надам се да ће Сити да им све наплати. Нормално да ће и тада да имају гурку од судија.
k

kme

pre oko 2 godine

pricaj te sta hoce te, ipak je to Real Madrid
B

BREkalo

pre oko 2 godine

MSN ili kako se vec zove je bolji od Modrica HAHAHAHAHAHA
Č

Čolo

pre oko 2 godine

Nijedan komentar nisam pročitao bez "razbiće ih Siti"! Ja izgleda nisam upućen u sredu ujutru, je l' to isto i Siti sinoć igrao? Već su prošli? Večeras se znači igra samo jedna utakmica u LŠ? Ko li piše te gluposti? I dokle više? "Razbiće ih PSŽ, ubiće ih Čelzi, sad Siti..." Prosto da čovek ne poželi da čita komentare.
T

TP-1

pre oko 2 godine

Celzi razneo Real. Ponisten cist gol Celziju. Pricajte sta hocete,ono je bila kradja. Atomski fudbal,atomski klub kojeg Velika Britanija zeli da eliminise!!! Tuhelu i igracima svaka cast.
G

Gost 22

pre oko 2 godine

Bolji Čelzi bio i zaslužio prolaz itd. itd. Za poništen gol. Nisu se mnogo ni iz Čelzija bunili, a i posle toga su dali gol, tako da nije nešto to promenilo. Veći problem što su se ispromašivali posle gola Rodriga, naročito u zaostavnom vremenu.
А

Андреј Рубљов

pre oko 2 godine

За мене у овом клубу више нема места.

Avangardista

pre oko 2 godine

Ovako jos jedan tim radi, isto kao Real; uvijek su imali i imaju logistiku kad zaskripi....
A

AntiplasticaR

pre oko 2 godine

Isto vazi i za Partizan, zar ne?
H

Hazard

pre oko 2 godine

Boris Dzonson izbacio Celzi, a ne Real.. Taj idiot tretira klub kao da oni ratuju sa Putinom i Rusima….
Č

Čuj njega

pre oko 2 godine

Ne, gica Hazard ih je izbacio
G

Gostic

pre oko 2 godine

Za Real ne važi ovo novo pravila, da kada te lopta pogodi slučajno u ruku a prethodno te udari u neki dozvoljeni deo tela da se ne svira više? Promenjeno pravilo za večeras ili?

timarijus

pre oko 2 godine

Posebna pravila vaze za jedan klub.
b

bosko2020

pre oko 2 godine

dugo nije bila ovakva utakmica sa ovakvim tempom.Priznajem Celsi u oba meca jeste bio bolji,kod njih po meni Alonso i Zijeh na prodaju odmah.Magija Modrica sa 1 nabacajem kao u proslom kolu Benzemi pa sad Rodrigu za gol.Vinicijus jest ekstra talenat al isto tako bahat,dijelom i beozbrazan igrac u smislu,predugo drzi loptu i previse sam zeli napraviti sve,previse driblanja i gubljenja lopti,vise timski da igra,Druga utakmica Bayern izgubio a napadali kao ludi.Danas ako ovaj odbrambeni Atletiko dobije City,ko zna sa debelom srecom kao Villareal,moze biti 3 spanska tima u polufinalu,to nije bilo dugo,mada realno City sad ima najvece sanse
G

Gost122211222

pre oko 2 godine

Svaka prica o Luki Modricu pada u vodu kad pogledate kako covek igra sa 37 godina. Ono je umetnost, covek je najbolji igrac Reala, reci cu bolji i od Benzeme, ne bolji ajde, ali bitniji, Luka je srce i dusa ovog tima i treba mu skinuti kapu. Kakva asistencija, kakva igra, svaka cast veliki majstore, sigurno si jedan od najboljih veznih igraca ikada. Kapa dole!
S

Spiritus movens

pre oko 2 godine

Modric je majstor. Fizionomijom prototip autenticnog Hrvata.
г

гост66

pre oko 2 godine

одлична утакмица, на жалост Челси је себе победио у Лондону. Реалу честитке на пролазу.
G

Ginola 14

pre oko 2 godine

Svi se lože da su neko i nešto, samo je Real Madrid
К

Катаи уместо Луке Јовића

pre oko 2 godine

Успео сам да промашим оба прва 2 1/4 финала. Поново се провукао Реал, али све ће им то наплатити Сити у 1/2 финалу.
N

Napapijri

pre oko 2 godine

Pre 2 meseca : Ubice ih messi na bernaleu psg lagano prolazi ovo Pre mesec dana : dosta sreece za real celzi ide dalje lagano Danas : jedva cekam da im dodje siti.... Kompleksi od real madrida su cudo
N

No Rublja, no party

pre oko 2 godine

Žalite se Boris Johnsonu, p...e!
j

jedanjereal

pre oko 2 godine

Ponadala se sirotilja , e nećete tako lako bando!!
g

gost22

pre oko 2 godine

Stvarno je smijesno pricati o "ruci"... samo neznalice i mrzitelji reala ce reci da se ono ne svira, to je tacno ne svira se ali kad je na sredini terena odnosno kad direktno ne utjece na rezultat a s obzirom da je ovo direktno utjecalo na rezultat onda se ovo svira... jer da nije dirnuo loptu rukom vjerovatno ne bi lopta onako idealno pala na nogu..
T

Trpajlo Kraljević

pre oko 2 godine

Nisu oni krivi kad ga vole
X

XD

pre oko 2 godine

Realno im je Kamavinga doneo preokret. Uz svo dužno poštovanje prema Modrićevom pasu i Benzeminoj realizaciji.
G

Gostinho

pre oko 2 godine

Jadan ti sa takvim znanjem, kod Wernerovog gola čovek zaboravio da je u budnom stanju, čovek=crna rupa... P. S. Pogledaj snimak meni se plakalo ko sve danas igra
R

Ridiger idiot

pre oko 2 godine

Celzi bolji u obe utakmice, ali ne vredi kad u Realnu igraju Benzema i Modric, majstori koji jednim potezom rese utakmicu. Ridiger je lrevara od igraca koji ostavlja najboljeg spica sveta da ga cuva vazduh ili ko vec jebem li ga
K

Kleo

pre oko 2 godine

Ja ne znam sta neko vidi u ovom Zijehu, covek izgubi 15 lopti po svakoj utakmici. Fizicki slab, spor, jedino sto jednom u 10 utakmica da neki evrogol i to je to od njega.
G

Gost13

pre oko 2 godine

To ja pričam godinama za njega teška prevara. Glumi neku tehniku, a uglavnom ima 100 izgubljenih lopti i jedan poludobar potez po meču.
M

Monterooo

pre oko 2 godine

Meni sad najgore kako posle ovoga gledati njukasl protiv barnlija, majnc, denova vs sasuolo... Svetsko prvenstvo... ovo je kraj LS je progutala fudbal.... Modriceva spoljara vredi kao 34 utakmice u bundes ligi

Kameni

pre oko 2 godine

I zamisli Real treba da igra sa Sitijem, pa ovi će ih sravnati sa jedno 3-4 razlike u prvoj utakmici.
S

Stevan Miksaa

pre oko 2 godine

Ista prica bila kad su izvukli Psz, pa za Celsi. Sad Siti.
M

Mitt

pre oko 2 godine

Ako Siti prodje ispada od Reala. Vidjeces
C

Cupakabra

pre oko 2 godine

Pa igrali su sa Sitijem prije dvije godine i mislim da je Siti prosao sa samo golom razlike. A Liverpul su izbacili prosle sezone. A u obe te sezone Real je bio losiji nego sad.

Kameni

pre oko 2 godine

Labudovi moji, sve to stoji što ste vi napisali ali ja smatram da ih Siti prolazi. Kako će biti, videćemo. Živeli.
N

Napapijri

pre oko 2 godine

Za sve one sto se vade na ponisten go Alonsa koji je takodje opravdan diro je rukom pa je diro dal pipno ili uvatio u ruke jsto je, takodje ridiger je dao gol iz nepostojeceg kornera vratite snimak pa vidite.... Umesto da uzivate u ovakvom fudbalu oni vrte plocu sudijeeee njaaaaa celzi voljii njaaa ofsajd ajde bre
M

Markus98

pre oko 2 godine

Piranje je do kad ce Modric i Benzema da nas vade iz sranja. Anceloti i njegove taktike, opet je stavio Valverdea na krilo a Rodrygo mu sedi na klupi. Toliko smo suplji tu bili da smo dva komada sa te strane primili, Carvajalu svaka cast kako je izneo sve sam. Da ne pricam o nedostatku pravog stopera, u skok igri su nas unistili. Ne znam cemu toliki hype o nezasluzenoj pobedi, ko je gledao utakmicu video je da su oba tima gulili i mrtvili tempo vecinu utakmice, samo je sreca bila na Realovoj stranim, opet.. Pitam se dokle?
S

Spiritus movens

pre oko 2 godine

Kojih vas? Kakve ti imas veze sa Realom kad nisi Spanac? Bolje navijaj za neki nas klub.
C

Cfb

pre oko 2 godine

Au druze koju si ti utakmicu gledao kad kazes da su timovi mrtvili igru, Celsi igrao punim tempom sve vreme, a i Real je znao da napdne iako je golove dao ni iz cega odlicna utakmica. Celsi bio bolji u obe, ali zbog svojih greski ispao.
A

Auuuu

pre oko 2 godine

Kakavi su majstori Modric i Benzema ovo je neverovatno, celsi odigrao fenomenalno 80 minuta i na kraju su im presudila dva majstora fudbala. Sve u svemu odlican fudbal su nam pruzili i jedni i drugi i jedva cekam polufinale siti real pa da uzivamo jos malo u top fudbalu.
C

Crpx

pre oko 2 godine

Ne trči pred rudo, ti već izbacio Atletico. Ako je Villareal onako izbacio Bayern tko kaže da Atletico ne može City

Lemi

pre oko 2 godine

Antologijski dvomec, zaista uzivanje
d

drobilica kicme

pre oko 2 godine

I pobeda u regularnom delu i poraz u produzecima je Tuhelova.Pobeda jer je takticki urnisao Ancelotija,a poraz prosto da covek ne poveruje da tece 103 min. utakmice,pola igraca se jedva vuce na terenu a on izvrsio jednu izmenu. Steta sto je onakvu igru i taktiku u regularnom delu,zasrao u produzecima.
p

plavac

pre oko 2 godine

loša opklada da ne pipa što nije pokvareno.sve je bilo super dok nije kurtoa skinuo ono havercu,posle jbg luka je luka...dvomeč je izgubljen lošom pripremom prvog meča
S

Srecko Sojic

pre oko 2 godine

Da su bili bolji cestitao bi al ovo je sramota. Benzema nije preso centra u prvom poluvremenu. Ono nije bila ruka nikad. Coek ovog nabija lopta se odbija sa po metra u ruku i ruka. Sta je trebo osjeci je? Jos coek povlaci ruku nazad da izbjegne kontakt. Ruka uz tijelo, itd… Real je u prvoj imao srece a u drugoj sudiju.
Т

Тхазаз

pre oko 2 godine

Нема брале више руке уз тијело.
G

Gost10

pre oko 2 godine

Ovaj Real jedino moze ispast da ga neko razbije 3 ili 4 razlike pa da mu u uzvratu ne moze pomoc ni Bog, ni var ni sudije. Ovo sto oni rade zadnjih 6-7 sezona i koliko sudijskih odluka u njihovu korist pa nevjerovatno. Krenuvsi od utakmica sa Bayernom, pa Juve, pa Atl Madrid i ovo vcrs vrhunac. Nadam se da ce City sutra proc i da ove oduci od fudbala. Fuj, ogadilo mi se, bolje Surviver gledati
B

Brentford kraljevi zapadnog Londona

pre oko 2 godine

Početak kraja, u Championship s njima gdje pripadaju.
p

plavac

pre oko 2 godine

bhahahahjaja
г

гост66

pre oko 2 godine

Опет тебе пустили са ланца
S

Spiritus movens

pre oko 2 godine

Celzi bio bolji ali cist gol im ponisten. VAR je najveca prevara modernog fudbala.

1902

pre oko 2 godine

Koji cist gol??? Onaj rukom gde igrao??? Ne valja var kad je u pravu a kad je var protiv Reala onda je dobar :D :D :D
S

Spiritus movens

pre oko 2 godine

Ruka nije imala nikakvog uticaja na ustopavanje lopte. Nikad u istoriji fudbala ovakve stvari nisu svirane kao igranje rukom. Ako ista upropasti fudbal to ce biti ova robotizacija igre koja ima tehnicko-komercijalnu prirodu.
R

Rugierov

pre oko 2 godine

Gol posle nepostojeceg kornera...Jedno je biti fer, drugo je ne voleti Real
D

Dokolicar

pre oko 2 godine

Real ima najkraci i najmatoriji roster u Evropi, 15 igraca u vrh glave. Prvenstvo uzima, u LS je vec prevazisao ocekivanja i to bez € ulaganja... stare kajle
g

gligorbabic94@gmail.com

pre oko 2 godine

Za ove neznalice sto pisu da je ponisten cist gol Alonsa.Ne,nije.Tacno je da se lopta od noge odbila u ruku ali je on tim dodirom namestio loptu sebi za sut.Da ga nije dirala u ruku otisla bi pored njega i do gola nebi ni doslo.
d

dron

pre oko 2 godine

Strašno koliko je Ancelotti loše vodi ovu ekipu. Ponekad mislim da nakon Napolija i Evertona po svaku cijenu želi da napravi nešto i nevjerovatno koliko sreće ima. Degutantno je gledati Real sa 6 igrača u zadnjoj liniji kao i nevjerovatno forsiranje Viniciusa koji je sve osim igrača. Igra bez napada, nevjerovatno. Navijač sam i stresno je gledati sve ovo. Neka se samo zahvali neverovatnoj formi Benzeme i Kurtoe i prvom redu gledajući kompletnu sezonu, jer Real nema ništa osim igrača i individualnog kvaliteta. Vinicius ne bi igrao kod 80 % trenera. Strašno loše.
C

Cupakabra

pre oko 2 godine

Vinisijus igracina 17 golova i 16 asistencija u sezoni do sada. Unistio Celzi u obe utakmice.
D

Deki maky

pre oko 2 godine

Ti sine pojma nemas, Vini je motor ove ekipe, a trener je izvukao od ovih igraca ove sezone vise nego bilo koji drugi trener. Ti da mi pricas o taktici, idi zavrsi prvo skolu pa posle komentarisi kako treba.
d

dron

pre oko 2 godine

"Vini je motor ove ekipe!??" E moj Deki, šta li ti gledaš i šta li je fudbal za tebe generalno... Nema potrebe nakon ovoga za raspravom, ne vredi.
P

PVC

pre oko 2 godine

Da su "strašni" Chelsea valjda bi prošli u polufinale?! Trpa ih ko stigne, od Brentforda do Reala. Strašno!
г

гост66

pre oko 2 godine

Теби треба забранити коментарисање, загађујеш простор лупетањем из вести у вест. Не знам како ти не досади да лупаш толико глупости ?
П

ПВЦ

pre oko 2 godine

@гост66 Ја не коментаришем, ја износим чињенице. Пошто ме вучеш за прст, са задовољством те желим подсјетити да сте до Абрамовича, или 2003. године, 6 пута испадали из прве лиге и у другој лиги провели укупно 19 сезона. Мало ли је? Међутим, ти волиш пластику однедавно, па вјероватно немаш појма какви сте лузери у срцу. Сад вам узеше рубље па цвилите, али ово је тек почетак краја. Опусти се и уживај у распаду оригиналног пвц система, ја знам да ја хоћу.
S

Stevan Miksaa

pre oko 2 godine

Odlicna utakmica! Real Madrid je do toliko trofeja LS dosao preko najveceg broja klubova. Samim tim ima mnogo navijaca koji prizeljkuju poraze Reala. I zato ce vcrs najveci broj da ismeva ponisten gol Alonsa, a retko ko ce da kaze da je Ridigerov gol pao posle kornera koji to nike bio. Kao sto se pominju ofsajdi iz dvomeca sa Bajernom 2017., a ne spominje se poklonjen penal Bajernu.

Kukaa

pre oko 2 godine

Ali isto tako do najviše trofeja došao putem prevare i sudija.
a

ali ce

pre oko 2 godine

isto tako da ljudi pamte hetrik ronalda iz ofsajda protiv bajerna 2018 ili crveni za vidala u prvom mecu tog dvomeca,kao i onaj penal protiv juvea u 95. minutu.Pamtice se i gol ramosa 2016. u finalu ls bez kog nebi ni dosli do produzetaka a pao je iz metarskog ofsajda...bolje ne zapocinji debatu
G

Gost007

pre oko 2 godine

Sramotna krađa po ko zna koji put za kraljevski klub.
p

pffff

pre oko 2 godine

Ne mogu da vijerujem, ponisten gol Alonsa. Kanteu koji je ucestvovao u 2 gola Reala se treba traziti zamjena. Zasto je Pulisic usao umjesto Vernera??? Nadam se da ce na ljeto biti prodat je je uzas igrac uzas. Ne mogu vjerovati. Ja se ne osjecam kao da je ovo pobjeda.
K

Kleo

pre oko 2 godine

Real imao vise srece na pameti, branili se i na 0:3 i na kraju prosli dalje ne znaju ni sami kako.
O

OkosBokos

pre oko 2 godine

Kakva utakmica. Ludilo. Modric je definitivno najbolji igrac ikad sa ovih prostora. Anceloti kako pogodi sa izmenama. Marselo oduzme onu loptu pre Modriceve asistencija, Rodrigo gol, Kamavinga faul pred kraj 90’. Tuhel opet nema srece. Sve u svemu, 10+ utakmica.
O

Ola

pre oko 2 godine

Koliko malo treba kraljevima, Modrić i Benzema za titulu.
P

PedjaPFCCCC

pre oko 2 godine

Ma Bravo bre za jedne i za druge i svaka im cast. Hvala vam i laku noc
n

nadrealnooo

pre oko 2 godine

Slusao sam pregrst sudija iz ozbiljnih liga i ni jedan jedini ono Alonsu ne bi svirao ruku!!! Pregrst je situacija i primera koji to potvrdjuju, posebno u Italiji i Engleskoj!!! Ali real je Real i ovo nikome drugom ne bi ni svirali!!! Dodir tela pa ruka u 99% slucajeva Var sudije ne sviraju ruku. Samo u Engleskoj i Italiji imate bar 20 primera za takvo nesto samo u ovoj sezoni, da ne pricam za dalje.
G

Gost28

pre oko 2 godine

Dodir ruke jeste bio minimalan ali je time umirio loptu jer da nije ne bi mogao da uputi savrsen udarac, tj 99% ne bi bio gol

kln

pre oko 2 godine

Pa dobro ali kod gola rudigera nije bio korner tako da ti dodje na isto
A

Atl

pre oko 2 godine

Bolja ekipa ispala, šteta. Na kraju ih je koštala ona glupost Mendija... Samo mi je želja da neko opet razbije ovaj Real kao Barsa, bilo ko... Odvratni su, valjanjem su ukrali 5 minuta u produžecima...
S

Stevan Miksaa

pre oko 2 godine

Sjajna utakmica! Najjaci utisci sa dvomeca: Benzema, Tuhelova posvecenost i Modricev pas ka Rodrigu! Mocart fudbala!
Z

Zeljeznik

pre oko 2 godine

Čelzi zaslužio da prođe dalje na osnovu današnje utakmice. Čist gol poništen plus preglup 3. gol primljen u Londonu. Ne volim Real ali mi je drago zbog doktora Modrića i zverine Benzeme što su prošli dalje, ali ako prođe Siti sutra tu im je kraj. Sa Liverpulom trenutno najbolji klub u Evropi. Ja nisam video veće rupčage od igrača od ovog Pulišića, Zijeha, Žoržinja i Sula.... To sve treba oterati prvom prilikom. Werner, Haverc, Kante, Ridiger i Maunt jedini igraju u ovom Čelziju, ostali tuga.
P

Pobeda je resenje

pre oko 2 godine

Po vama da li je gol Celsija opravdano ponisten ili je cist?
m

mile dodik

pre oko 2 godine

ponisten je cist go , ja nzm sta su oni gledali . Ruka uz tijelo i pri tom se lopta odbija od nogu ,ali naravno to se samo Realu svira .
M

Milionerrr

pre oko 2 godine

Ove PSZ nadigrao 3 poluvremena a Celzi ih nadigrao ceo revans i ovi srecnici obe prosli...Neverovatno
I

Inzaghi

pre oko 2 godine

Anćeloti i dalje ima problema da smisli taktiku u revanšu kad u prvoj utakmici razbije protivnika, veoma čudno da mu se iste stvari dešavaju sad kao i pre 15 godina posle toliko iskustva. Zamalo da izgubi dobijeno po ko zna koji put. Ovaj rezultat večeras je delo Luke Modrića.
L

Leksilijum

pre oko 2 godine

Nazalost vcrs je fudbal izgubio. Celzi je bio mnogo bolji igrali su napadacki nisu kalkulisali. Najveca razlika u pristupu se vidjela kad je Real dao drugi go samo lezi kradi vrijeme. Onda kazu kraljvski klub mora da je taj kralj bio neki cigan. Sve u svemu ko god da je prosao Sitija nece
I

Iskreno

pre oko 2 godine

Ubio ih Chelsea, ne da nije zaslužio da izgubi nego nidje veze, ali ajde... O sudijama bez komentara... Nema.veze, sa ovakvom igrom ( metuzalema Karla) , City će odlučiti od fudbala.
K

Kleo

pre oko 2 godine

Kante katastrofalan danas, direktan krivac za oba gola.
E

Eeeee

pre oko 2 godine

Real prosao Cekzi samo zbog rasula oko Romana i prodaje kluba koje utice psihicki na igrace, inace bi Celzi ovo prosao…
B

Brko

pre oko 2 godine

Čelzi mnogo bolji u obje utakmice. Imat će za čim da žale. Daj Tuhela u Bayern.
M

Miguel

pre oko 2 godine

Nema srecnije ekipe na svijetu.Dva suta,dva gola
G

Gost0007

pre oko 2 godine

Utakmica koja je imala sve, golove, sanse, tempo, dramu, produzetke i magicni potez Modrica. Svaka cast.
K

Kleo

pre oko 2 godine

Sudija jedva docekao da svira kraj, u drugom produzetku se aktivno igralo 2 minuta koliko su vremena pokrali a nisu ni zuti dobili. Svaka cast Celsiju, napadali i na 3:0, nezasluzeno ispali na kraju.

Lale39

pre oko 2 godine

JEDAN JEDINI THE GREAT KARIMA BENZEMA HALA MADRID Y NADA MAS!!!!!!!
m

mile dodik

pre oko 2 godine

Nema gore ekipe na svijetu od ovog Reala , kolko ti ljudi srece imaju. i naravno ponisten cist go Alonsa
p

poklopaccccc

pre oko 2 godine

nauci pravila prvo, gol je sasvim opravdano ponisten i to znaju svi koji znaju pravilnik. real je sasvim zasluzeno prosao dalje obzirom da su dali sveukupno 5 golova a celzi 4, brojke su sasvin jasne za one koji znaju brojati.
N

Nemkela

pre oko 2 godine

Tim koji je jedan tim u 3 poluvremena nadigrao (PSG) I tim koga su sudije opet pogurale (alonsova ruka ne postoji) taj tim apsolutno nije zasluzio da prodje
g

gost232

pre oko 2 godine

A čime je uštopo loptu onako fino na volej? Ruka je direktno promijenila smjer lopte, ne bi on nju namjestio tako brzo da nije bilo ruke
G

Gost1302

pre oko 2 godine

Celsi je pobedio ali nije prosao jer je prvu utakmicu izgubio
G

Gostic de Cic

pre oko 2 godine

Kao navijac Reala, moram da kazem da smo 80 minuta igrali sramotno. Naravno ovo je poraz Ancelotija i sramotna taktika sta covek radi. Razbio nas je Celzi, tacno se vidi koja pojacanja i gde fale. Sa sitijem nemamo sta da trazimo, ali dobro. Sve u svemu, posle ovih meceva, sramota uprave Reala bice ako Modric i Benzema ne budu dobili sve sto potraze. Hala Madrid i sportski pozdrav svim ljubiteljima fudbala.
G

Gost M

pre oko 2 godine

Ti si iz Madrida?Ako nisi,veću nebulozu nisam čuo.
s

samo Dinamo

pre oko 2 godine

Razbio ih Čelzi...ali....igra se do posljednjeg zvižduka pa je poslije Real razbio Čelzi
G

Gostic de Cic

pre oko 2 godine

Jao druze, dosadni ste sa tim forama vise. Bio u Madridu vise nego ti puta kod zubara, sedi jedan i nemojte da smarate ljude koji ne navijaju za bliznake u namestenom prvenstvu kao vi.