Migel Anhel Ruso (©Reuters)
Migel Anhel Ruso (©Reuters)

Boka sa rezervistima tera Zmajeve

Vreme čitanja: 2min | sre. 24.03.21. | 22:32

Kup Argentine: Trener plavo-žutih Migel Anhel Ruso protiv drugoligaša čuva prvotimce za meč protiv Independijentea u Liga kupu

Muči se Boka Juniors ove sezone u Liga kupu Argentine na Bombonjeri, takmičenju koje je osvojila premijerno početkom 2021. godiine posle trijumfa u finalu protiv Banfilda posle boljeg izvođenje jedanaesteraca. Ove sezone na svom stadionu na četiri meča nije slavila, sakupila je tri boda. Opet je po plavo-žute koban bio neugodni Taljeres iz Kordobe koji je u ponedeljak slavio sa 2:1 golom u poslednjim trenucima susreta i naneo velikanu prvi poraz u sezoni.

Nema odmora za četu Migela Anhela Rusoa. Noćas (00.10) stiže gradski rival Defensores Belgrano u šesnaestini finala Kupa Argentine. Zmajevi iz Nunjeza, dela Buenos Ajresa, igraju u drugoliškoj konkurenciji.

Izabrane vesti

Boka je favorit iako će iskusni stručnjak da pošalje rezerviste na teren. One najbolje čuva za derbi Liga kupa Argentine protiv Independijentea. Udarni tandem domaćeg tim Karlos Tevez i Ramon Abila neće igrati, povređen je i iskusni Kolumbijac Edvin Kardona. Prvi put ove sezone na golu će biti Agustin Rosi, rezervni čuvar mreže koji se vratio sa pozajmice iz Lanusa sredinom prošle godine. On je odigrao samo šest mečeva posle povratka u tim s Bombonjere.

00.10: (1,30) Boka Juniors (4,50) Defensores Belgrano (11,0)

Prvi put starter u plavo-žutom dresu biće Markos Roho, zimsko pojačanje iz Mančester Junajteda, nekadašnji reprezentativac Argentine koji je dugo bio na ledu na Teatru snova kod Olea Gunara Solskjera. U napadu bi šansu trebalo da dobiju Mauro Zarate i Franko Soldano.

Belgrano je novu sezonu u drugoligaškoj konkurenciji počeo sa dva remija protiv Instituta (0:0) i Barakas Sentrala (1:1). Zmajevi su tokom istorije igrali u drugom ili trećem rangu takmičenja. U smiraj karijere boje ovog kluba branio je Arijel Ortega, popularni El Burito. Nikada nisu igrali u najjačem rangu takmičenja u Argentini, osim perioda pre Drugog svetskog rata.

Tim sa Bombonjere je u prethodnoj rundi izbacio niželigaša Klejpola sa 2:1, dok je Defensores bi bolji od Almirante Brauna sa 4:2, a pogotke su postigli Lugones, Lopez, Olivares i Agiljino. Zmajevi u svojim redovima imaju dvojicu igrača koji su pozajmljeni iz velikana Independijentea Nikolasa del Priorea i Saula Nelea.

-------------------------

Nikad jače! Čak do 200% bonusa za SVE Mozzart igrače.

Sve što treba da uradiš je da depozit uplatiš i bonus ostvariš.

Saznaj više OVDE.

-------------------------

KUP ARGENTINE – ŠESNAESTINA FINALA (JEDAN MEČ)

Sreda

Himnasija La Plata – Dok Sud 5:0 (3:0)

/Garbonero 1, Perez Garsija 29, Sečini 42, Kontin 50, Ramirez 57)

Četvrtak

00.10: (1,30) Boka Juniors (4,50) Defensores Belgrano (11,50)

23.10: (2,90) San Lorenco (3,20) Defensa i Hustisija (2,35)

***kvote su podložne promenama


tagovi

Kup ArgentineBoka juniorsBelgranoJužna AmerikaArgentina

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara