Hari Megvajer i Kajl Voker (©Reuters)
Hari Megvajer i Kajl Voker (©Reuters)

Bolnica kod Engleza: Trio napustio reprezentaciju, Kejn preskače i Belgijance

Vreme čitanja: 2min | pon. 25.03.24. | 00:59

Osim napadača Bajerna, povredili se i Megvajer, Voker i Džonston

Engleska je u subotu poražena od Brazila na Vembliju sa 1:0. Gordi Albion je srušio mladi Endrik, napadač Palmeirasa, koji će od ovog leta da bude uzdanica Reala, a pred novi prijateljski meč sa Belgijom u utorak na kultnom stadionu u Londonu, loša kadrovska situacija za selektora Gareta Sautgejta.

Ostrvljani će na megdan Đavolima da izađe bez prvog strelca Harija Kejna. On je propustio meč sa Selesaom zbog povrede koju je zaradio u Bundesligi u dresu Bajerna. Neće ga biti ni sutra na Vembliju, a kamp reprezentacije su napustila još trojica igrača – Kajl Voker, Hari Megvajer i Sem Džonston. Igrač Sitija, Voker, povredio se u prvom poluvremenu meča sa Brazilom. On je kapitensku traku predao upravo Megvajeru, ali je i štoper Mančester Junajteda imao maler, pa neće moći da pomogne saigračima na Vembliju u utorak uveče.

Izabrane vesti

Džejms Traford, golman Barnlija i Riko Luis iz Mančester Sitija su se iz mlade reprezentacije priključili seniorskoj i biće u konkurenciji za meč sa Belgijancima. Trafordu je prvi put da je na spisku Sautgejta, dok je mladi fudbaler šampiona Engleske i Evrope debitovao za Albion u novembru 2023. godine protiv Makedonije.

Utorak, 20.30: (1,85) Engleska (3,50) Belgija (4,40)

Megvajer, Voker i Džonston su se vratili u svoje klubove.

Podsetimo, Engleska je rival Srbije na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj, a osim Albiona na megdan četi Dragana Stojkovića Piksija u grupnoj fazi biće i Danska i Slovenija. Uz svetskog vicešampiona Francusku, timu Gareta Sautgejta se daju najveće šanse za titulu prvaka Starog kontinenta.


tagovi

Kajl VokerHari MegvajerHari Kejnreprezentacija EngleskeGaret Sautgejt

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara