Komentari na vest

Bomba iz Madrida: Kristijano Ronaldo bi mogao da zameni Levandovskog u Bajernu!

G

Gost 8

pre gotovo 2 godine

Bajern top 5 klubova svih vremena ne vidim zašto bi bilo čudno da igrač koji je u top 5 svih vremena igrao u tom klubu , šta nije uredu sa vama ?
M

Monterooo

pre gotovo 2 godine

Hahahaha...nemacke cicije da placaju CR a koji bi u toj krs ligi i u bajernu dao verovatno 38 golova u sezoni...to nece da se desi...nije to stil bavaraca...
G

Gost827

pre gotovo 2 godine

Od ovoga nema nista, Bajern to ne bi nikad uradio
B

Blizak klubu

pre gotovo 2 godine

Ajde ne ložite se i ne prepucavajte se!Ronaldo ne dolazi u Bayern i basta!Jednostavno,već je u godinama i obično takvim igračima daju jednogodišnje ugovore i + što se sigurno ne bi uklapao u ekipu sa onim njegovim egoizmom!
O

Opa1

pre gotovo 2 godine

To bi bilo ekstra. U pravo vreme. Atrakcija za nemacku ligu. Mane I Ronaldo. Bice to uzivanje gledati Bayern. Ovaj sane, gnabry I Coman moraju da se potrude mnogo. Za mene je Bayern uvek Bio bolji Kad su konkurenta doveli. Ekipe kao bayernu treba uvek jaka konkurencija na 80% pozicija
G

Gostehru

pre gotovo 2 godine

Pa i nece bas, iskreno kao navijaca Bajerna ovo me ne raduje... Ronaldo jeste jedan od nakvecih koji je igrao fudbal, ali je igrac kome je tim podredjen, u ovim godinama to ne bi bilo toliko profitabilno za Bajern. Levadovski je bio gol masina, ali ipak podredjen timu, bio je klasicni finiser koji u gol pospremi ono sto mu se sprema, ali nikako nije bio teret za igru tima sto bi ronaldo bio. Obzirom da je Haland otisao u Siti, dostojna zamena za Levu bio bi u ovom monentu samo Kejn, kad ke dosao Mane, mozda bibto mogao biti i Lukaku ali se on na zalost vratio u Inter. Ronaldo bojim se ce vise uticati na igru tima nego sto je to potrebno.
C

Cccc

pre gotovo 2 godine

Kad bi se to desili, a neće nadam se, trebali bi iznad Alijanc arene da podignu cirkusku šatru.
n

nedano

pre gotovo 2 godine

Ovu vijest je sigurno pokrenuo Mendes, isto kao kad je proslo ljeto iskoristio Siti da bi se United ukljucio u dovodjenje. Vrlo moguce je da opet hinjski pred kraj prelaznog roka zatrazit transfer, pa da United ne uspije naci zamjenu, isto kao sto se desilo juveu. Dobro bi doslo Unitedu da malo prodisu i probaju isforsirat neke igrace, pa da napadnu napadaca slijedece ljeto.
С

Семберац

pre gotovo 2 godine

Браћо моја Роналдо није шпиц нит је нападач. Свака екипа у којој је то играо је пропала...
D

Darko55

pre gotovo 2 godine

Propao si jedino ti, majstore

Falični Tom

pre gotovo 2 godine

Ne znam zašto se ljudi lože da jedan čovek može nešto da poremeti u klubu koji je organizovan. Evo primer Levandovski. Hoće da ide, može to je cena i gotovo. Ako ne plate, cela sezona na tribinama i gotovo. Bajern je klub koji je organizovan od dna do vrha i to se zna. Titula sigurna, najbolji nemački igrači dolaze zbog jačanja reprezentacija i to se odavno zna. Ronaldu je u interesu da osvaja trofeje i koliko god ja to voleo on to neće moći u skorije vreme u Junajtedu dok je Bajern uvek jedan od najvećih favorita za osvajanje Lige Šampiona još sa Kristijanom i Maneom jači su nego ikada. Samo moraju ego da ostave po strani i da igraju za pobede ako neće već kao tim.
O

Otodjibaje

pre gotovo 2 godine

Ne kažem da nije organizovana,ali da su popustili u zadnje vreme, to je evidentno. Doveli Salihamidzica, on da im vodi transfer politiku...
Д

Домаћин

pre gotovo 2 godine

Из јунајтеда су потпуни идиоти ако га продају,прва ствар он је шпиц,даје голове што је и његова улога,тако да кога боли уво што није баш у стању да потпуно трчи као раније,друга ствар они сада немају на тржишту достојну замену да му нађу,имали су у виду нунеза и халанда,али наравно ништа од тога.Тако да би пуцали сами себи у колена,ако би га пустило.А и чисто сумњам да је тен хаг толико луд да га пусти.
D

Dejani

pre gotovo 2 godine

Da mu je titula u ligi petice. Sa Bayernom će osvojiti, ali LS teško. Bas me interesuje kako ce izlaziti na kraj on i živčani Kimmich. Neuer je isto neko ko se stalno pravi prepametan sa svojom kapitenskom trakicom sa bojama homoseksualaca. Müller je jedini lik koji je opušten tu. Mislim da je njemu sve svejedno, stalno se sprda i okreće sve na sprdanciju. Teško mi nekako zamisliti sve to. Svaburine i Ronaldo..
i

isto kao

pre gotovo 2 godine

sto je bilo i sa italijanima gde je bio lazni vodja a kad bonuci udje u svlacioni posle porta i krene da divlja roki samo cuti kao i ostalih 20 igraca.
C

Cr7bayern

pre gotovo 2 godine

Al ipak svi oni igraju za tim i vazniji im je timski uspijeh nego individualni a ronaldo ce posluziti samo ko tap in igrac mnogo ce ga hranit loptama. Mislis da bi lewa dao toliko golova da ga tim nije hranio ako ode u barcu nece preci 15 komada budi siguran.
@

@ssss

pre gotovo 2 godine

Braco je prs'o, ne zna gde udara. Vratiće Bajern u šesdesete godine prošlog veka. Uskoro će Minhen biti bolji klub od Bajerna. Otera Flika jednog od najboljih, ako ne i najboljeg trenera u ovom momentu, a sada kako je krenuo ima da vrati Bekenbauera i Henesa iz penzije da mu igraju.
N

NIZ

pre gotovo 2 godine

Nikad nigde u Bavarskoj, a moze se reci i u Nemackoj u kolektivu ne odlucuje jedan covek. Salihamidzic koju god funkciju obavljao, ne odlucuje sam sve. Sanse Ronaldo da dodje su male, ali i ako dodje bicu godinu, maksimalno dve tako da ce se to preziveti.
R

Robert Lewandowski

pre gotovo 2 godine

Izuzev Nojera, Leve i Milera, zaista Bajern trenutno nema igraca koji ima 31 ➕ godinu (a da je bitan za tim), tako da ne znam odakle ti to sa penzionerima. Bajern ima najperspektivniji tim u Evropi, skoro su zavrsili smenu generacije. Koman, Sane, Kimih, Gorecka, Dejvis, Ernandez, Pavar... Sve mladi igraci, a vec igraju odlično. Mazrauji, Gravenberh, Musiala, Upamekano, Nianzu... imaju ogroman potencijal. Tako mladi i perspektivni igraci ➕ par iskusnijih top igraca poput Nojera, Manea, Milera... Cine jednu zdravu sredinu, i zaista imaju potencijal za najvise moguće domete. Nagelsman je najperspektivniji trener u Evropi, i Bajern je igrao sjajno dok nisu nastali interni problemi. Flik je imao nesuglasice sa Bracom, ali otisao bi covek svakako radi reprezentacije Nemacke, mislim da se ne lažemo... CR7 je star, ali odradio bi posao u ovoj sezoni, a možda i još nekoj kako treba, zaista sam siguran. On je fizicki prespreman, isto kao Leva.
D

Delija Tb

pre gotovo 2 godine

Flika niko nije otjerao. Flik je otisao da bude selektor Njemacke. Tako da nisi u pravu.
T

Trpke

pre gotovo 2 godine

Ne volim gs ni ja jer je midzos Ali za 70 meleona je doveo manea,Gravebercha I Mazrouia…
R

Robert Lewandowski

pre gotovo 2 godine

Priča se o ovome vec neko vreme, navodno ga je Mendes ponudio Bajernu. Bio bi Roni dobro kratkotrajno resenje. Na duze staze bi Lukaku, Kejn... mogli da posluze. Ako ode Leva, zaista jedino CR7 i Lautaro Martinez ostaju kao dobre opcije, sve ostalo nije zadovoljavajuce. Bajern se nije borio sa Nunjeza, Lukakua, Alera... tako da ne bih bio iznenadjen ako se ovo desi. Pored napadaca (ukoliko ode Leva), Bajern jos zeli stopera i veznog (citaj Lajmera). Ako sve to Braco realizuje, zaista mu treba cestitati.
T

Tpb

pre gotovo 2 godine

Upravo tako brate, Bajern je izgleda bio ubedjen da ce Levandovski ostati u klubu, ali je on njegovim izjavama i pritiscima preko agenta sokirao upravu. Gotivim i cenim Levu stvarno kao navijac Bajerna, ali nema ga potrebe zadrzavati protiv volje, mislim da bi Ronaldo samo tako lego Bajernu na 2 sezone dok se ne nadje neki dobar mladi dostupan centarfor.
R

Robert Lewandowski

pre gotovo 2 godine

Slazem se, odradio bi posao. Licno sam ocekivao i prizeljkivao pozajmicu Lukakua sa pravom otkupa za nekih 80 miliona, ali ni ovo ne bi bilo lose.
L

LePoqew

pre gotovo 2 godine

Nema ništa od Kane-a. Tottenham je odbio 180 miliona od City-a letos, a Bayern ne bi ni 80 miliona dao za igrača, kamoli 180. Pritom Kane želi da postane najbolji strelac u istoriji PL, a sve je bliži i da produži ugovor sa Spursima. Zadovoljan je kako funkcionišu stvari u klubu od kad su stigli Conte i Paratici i sada nema od toga ništa, žao mi je.
n

nemanja1512

pre gotovo 2 godine

nemoj kiki brate, taman PL na areni.
D

Drvo

pre gotovo 2 godine

Zašto ne Van Basten? On je bio bolji napadač nego Ronaldo, a isto je bivši igrač.
H

Hammera Srbija

pre gotovo 2 godine

Bolji napadac od Ronalda...
k

kjer

pre gotovo 2 godine

koja forica a???
G

Gost4

pre gotovo 2 godine

Ako dodje dace sa 38 godina 38 golova u sezoni, jednostavno ce mu prijati promjena i bundes liga
G

Gaizka

pre gotovo 2 godine

Ali zato Bajern grčevita borba za 4. Poziciju xD
Z

Zizuu

pre gotovo 2 godine

Ako ima 23 gola ove sezone a igrao u najjacoj ligi, onda bi lagano jos vise imao u Nemackoj..
@

@Zizuu

pre gotovo 2 godine

Imao je 18 golova u Premier ligi i 6 u LŠ.
x

xaxaxa

pre gotovo 2 godine

kolko od tih 23 iz penala kazi nam i to budi fer.
М

Марјан

pre gotovo 2 godine

На кило не могу да га продају. Вештачки GOAT и он и онај патуљак у Паризу!
@

@Марјан

pre gotovo 2 godine

Није лијепо да се ругаш некоме због његових особина и недостатака. Меси их није ни бирао ни желио, до њих је дошло због болести у детињству и због тога није мање вриједан.
S

Surdin ujak

pre gotovo 2 godine

Ovo bi bio dobar potez 99%. Svu znamo da CR ima neverovatno jak marketinski lobi i da bi doneo Bajernu i sebi dobru korist sto se tice finansija i dodatne populatnosti. Sto se tice lige mislilm da bi bio top potez jer iako je CR zver ipak je u lepim godinama,a tepmo u Nemackoj je ipak daleko ispod Premijer lige,plus igrao bi Evropu,u ekipi koja napada 90 minuta ima loptu,verovatno bi bez vecih problema prebacio 25 golova u Ligi. I osvojio titulu,oprobao se u 4 od pet top liga… bukvalno sto se kaze “sta oces vise” igrao svuda redom,upoznao razne kulture,narode jos pritom radio ono sto voli i zaradio stotine miliona.
S

Seoul

pre gotovo 2 godine

E baš tako 👌👌👌
D

Deda iz bunara

pre gotovo 2 godine

Tesko. Mislim da je Ten Hag izjavio na predstavljanju da racuna na njega a i sam Ronaldo da je odusvljen novim trenerom i da veruje u njega. Bajern nekako nema obicaj da dovodi igrace u godinama.

Ivan Radovanović

pre gotovo 2 godine

Па наравно да ће то изјавити и један и други јер није баш професионално да најбољи играч одмах удари на тренера, а и тренер на најбољег играча, али реалност је мало другачија, за Тебе Хагов фудбал, нема места за КР-а, а и он није одушевљен баш што не игра у ЛШ
D

Deda iz Bunara

pre gotovo 2 godine

@Ivan Radovanovic Ma sve to stoji, Mada ne verujem u njegov odlazak u Bajern, ni iz Mancestera ni iz tabora oko Ronalda nema nikakvih naznaka da on odlazi iz kluba. Ovo mi sve nekako lici na obicne medijske spekulacije.
3

30.000.000

pre gotovo 2 godine

Nedeljno? Dobar
G

Gost88

pre gotovo 2 godine

BvB - doveli smo Haller-a... Bayern - simpatično - CR7! Kakav over-kill, taman kada pomisliš da liga MOŽDA i može da bude zanimljiva (po pitanju titule).
G

Gost000282828

pre gotovo 2 godine

hahahahah liga nije mogla da bude zanimljiva kad je Haland a mislis za Hallera lika koji jedino od liga 5 bi mogao u Nemackoj i onda ove ispod lige da postize dosta golova.
G

GostŠ

pre gotovo 2 godine

Bajern razmišlja i o Borjanu, kažu da je idealna zamena za Levandovskog.
G

Gost737373

pre gotovo 2 godine

Kome više treba ovaj istrošeni penzioner koji ničim ne doprinosi ekipi?

Ivan Radovanović

pre gotovo 2 godine

Не доприноси ни са чим, само са головима, бодовима, маркетингом, парама и популарношћу ... Мало ли је ?
K

Kobasss

pre gotovo 2 godine

Dace bog da ode
D

Don Rossi

pre gotovo 2 godine

Mane Ronaldo Koman(Sane), strasno bi to izgledalo..
G

Gost109

pre gotovo 2 godine

Sane Ronaldo Mane
k

koje izmisljotine

pre gotovo 2 godine

vrh
1

1939394949494

pre gotovo 2 godine

Сигуран сам да Бајерн не би довео ни једног играча као што су Роналдо, Меси, Нејимар.... Они граде колективну игру у којој су сви битни, један дакав играл би им пореметио комплетну политику. Реалнија је опција Нкуку или неко ко има потенцијал.
V

Vauuu?

pre gotovo 2 godine

Nejimar? :O
I

Ide u Real

pre gotovo 2 godine

Hahahaha ne
S

Sve bih ti dao, al' tebe nikom. "CZ"

pre gotovo 2 godine

Dobro je. Pohvala za Mocart. Pratite u stopu svetske medije. Samo 20 minuta posle As-a, ova vest i kod vas. Svaka cast. Voleo bih da se ovo realizuje. Pred kraj ere Kristijana i Mesija da se zamesa jos malo ta carobnost dvojca koji traje 15+ godina. I ovo je sasvim realno da se desi. Kristijano sigurno zeli da predje jer sa Junajtedom ne igra lš, a u pl nema sanse da osvoji titulu. Junajted sa Ten Hagom sigurno planira kompletnu transformaciju tima(iako je Ten Hag rekao da je srecan sto ima Ronalda u timu), a sa druge strane Bajern na trzistu nema spica koji je na tom nivou, s obzirom da je Haland u sitiju, Nunjez Liverpul... Tako da sam ubedjen da ce ovo da se ostvari. I onda mec Psg - Bayern. Spektakl.
S

Srlenda

pre gotovo 2 godine

Mozart ozbiljno radi
М

Марјан

pre gotovo 2 godine

Сви наши медији,па и спортски су најгори copy/paste. И није да нисам то знао онако оквирно,али кад сам случајно 2020.прочитао неку шпанску вест и наишао на "следеће две недеље су кључне" дебилизам-занемео сам. Буквално ШОК.

hm

pre gotovo 2 godine

nema i od istine u ovom tekstu, prvo bajern ne moze da mu da ni blizu koliko ima u mancesteru i zasto bi isao u bajern kome ne treba
T

Tpb

pre gotovo 2 godine

Pa ako je pametna uprava Bajerna i da ovo stvarno uradi, zamena u ovom trenutku nema za Roberta. Ronaldo jeste u godinama,ali je idalje doktor bio u mrtvom Junajtedu,zamislite u Bajernu gde ce oko sebe imati Manea,Komana,Milera,Kimiha...lagano daje preko 30+ golova u svim takmicenjima za Bajern.Da ne pricam isto koliko ce marketinski podici jos klub..
B

Blok 63

pre gotovo 2 godine

To bi bilo zanimljivo