Komentari na vest

Bomba sa Marakane: Borjan zvanično zatražio raskid ugovora sa Zvezdom!

K

Kruno

pre preko 2 godine

Šta ceka, neka ide, kao da je neki golman. Toliko je dobar golman da treba da nam plati da bi branio.
C

CRIF CREDIT LOAN FINANCE

pre preko 2 godine

Da li ste preduzetnik, u finansijskoj poziciji ili su vam potrebna sredstva za otvaranje ili unapređenje poslovanja? Trebate li kredit za otplatu dugova ili plaćanje računa, možda započeti dobar posao? Imate li nizak kreditni rezultat i teško vam je dobiti kapitalni zajam od lokalne banke/druge finansijske institucije? Trebate li kredit ili financiranje iz bilo kojeg razloga, na primjer: kamata je 2% (a) lični zajam, razvoj poslovanja, (b) pokretanje poslovanja, obrazovanje, (c) konsolidacija duga; (d) zajmovi sa tvrdim novcem. email (crifcreditmanagement23@gmail.com)

Gradinaboys

pre preko 2 godine

Pa šta. Odmah ga pustiti da ide. Platiti mu što je do 31.12. zaradio i svako svojim putem. A mi ako ne možemo dovesti dobrog golmana, neka brani Popović pa šta bude. Nikome, a pogotovo ne starletama pa makar one bile i supruge naših igrača ne dozvoliti da naš klub ponižavaju, ucjenjuju i u negativnom kontekstu pominju po društvenim mrežama.
Г

Гишка

pre preko 2 godine

Све је ок. Имамо 3 боља голмана од њега на клупи. Недостајаће његова енергија која је гурала екипу напред, преко реалних могућности, али та енергија недостаје од почетка сезоне. Полетео је много и почео да мрачи, све више киксева ногом, лопта коју испуца целе сезоне у 90% случајева иде противнику, потпуно је ван фокуса... Жао нам је легендо, али реално, време је да се разилазимо.
g

gde su bre pare

pre preko 2 godine

pa se vi lazite da mediji izmisljaju i da nije bilo problema
S

Sima 1

pre preko 2 godine

3 bolja imamo,tj imali smo kroz istoriju.Ali bukvalno 3.Beara,Mrkušić i Dika.😉
O

Orao

pre preko 2 godine

Od preko 500 komentara 90 posto je grobara! Boli vas još ona penal serija i neka boli! Borjan je upisan zlatnim slovima u istoriji Zvezde!!! Sagnite se kad pričate o njemu!!!
S

Soko

pre preko 2 godine

Pa sta to ima veze??!! Mi njega postujemo kao coveka i golmana isto kao i Stojkovica koga ste vi sami prozvali Mustafa. Eto..to je razlika izmedju Delija i Grobara - razlicno stanje duha i intelekta.
G

Gos

pre preko 2 godine

Snežana, spominjem te dvakog dana, Snežana šts ću sa tobom...
I

Istina

pre preko 2 godine

Sada je šansa da se Stankoviću uprava zahvali.Mnogo razloga je loši rezultati loša atomsfera drugo mesto u prvenstvo katastrofalna igra sve.Nenad Lalatović
N

NIKAD?

pre preko 2 godine

A kad Terzić planira da raskine ugovor?
p

podesen

pre preko 2 godine

Mora duhu da se javi pre toga .
v

v1ad

pre preko 2 godine

Igrac moze da trazi raskid ugovora samo ako mu klub ne isplacuje platu ili ga neosnovano odstrani iz ekipe (posalje u rezervni tim, ne da mu da trenira sa timom itd.). Nista od toga nije ovde slucaj (siguran sam da bi ste pisali nasiroko o tome kako Borjan sam trenira po snegu dok mu se Stankovic smeje).
G

Gos

pre preko 2 godine

Misliš da advokat nije dobro pročizao ugovor?
L

Luja

pre preko 2 godine

Igrač može da traži raskid ugovora kad god hoće. Pitanje je hoće li se i klub sa tim složiti. Važi i obrnuto.
v

v1ad

pre preko 2 godine

Jel to zbog "sukoba" Stankovica i Borjana kao sto je Stankovic bio u "sukobu" sa Pavkocim pa onda i sa Kangom?
v

v1ad

pre preko 2 godine

34 godine su prajm za golmana. Hamdanovic 37, Nojer 35, Smajhel 35...
G

Gost11

pre preko 2 godine

Silton
@

@vlad

pre preko 2 godine

Stojke...
d

dežavi

pre preko 2 godine

500+ komentara...kakvi zgubidani...
p

papapaGost

pre preko 2 godine

Sto puta sam rekao I jos sto puta kazem da ovaj Stankovic se nesto umislja u fazonu,demek ono ko sam ja. On je samo jedno ..bre nevaspitano,bez kulture,nizak level kulture,a o posao ko trener,ni T od trener.J..o konj koji te u Zvezdu doneo.....
k

kokaniđa

pre preko 2 godine

Čuo sam od jednog fudbalera iz podmladka da Mistera momci iz prvog tima zovu po mom nick name-u ovde. Pa vi vidite dokle je došlo.
L

Ljumovic Obrenovac

pre preko 2 godine

oterajte Borjana, Miki Degeneka, Kange, Miću Pankova... oterajte sve, neka ostanu oni da klimaju glavom a Dejan neka predvodi. On klima za medalju. Ko neće da se tali biće blasfemizovan i razapet na krst. Tako to ide kod gazda Terze. A Dejan neka se stidi ako stida ima. I armija botova sto za sendvic prodaje dusu djavolu.
O

Orao

pre preko 2 godine

Borjan ostaje provjereno! Onaj koji naručuje tekstove mini Atletiko, naručuje i vesti o Borjanu.. Znaju da je Borjan srce ove današnje Zvezde! Borjan je Knindza Krajišnik!
T

Trtit

pre preko 2 godine

Pa bas Krajisnicima nikada ne bi trebalo verovati takvi su to ljudi
T

Torpedo

pre preko 2 godine

Jednog dana ako dobijem sina dacu mu ime Borjan! (Ne Milan,vec Borjan)
G

Gazda Srba

pre preko 2 godine

A ako dobijes cerku ti joj daj ime Sneza a ja cu sinu Tumba.
@

@gazdasrba

pre preko 2 godine

Retko primitivan komentar. Verovatno te je zena ubedila da si joj prvi i jedini
R

Rok masin

pre preko 2 godine

Borjane hvala ti za sve! Ako stvarno hoce da ide treba mu izaci u susret.Dosta toga lepog je on ucinio za zvezdu
c

crnaovca

pre preko 2 godine

Jedna Sneza Borjan je uspela da vas posvadja. Vasi mozgovi treba da idu na detaljnu analizu.
G

Gostiona

pre preko 2 godine

Sve prolazi, Zvezda je večna!!!
G

Gazda Srba

pre preko 2 godine

A dugovi.....kmeeeeeeee
B

Bane15

pre preko 2 godine

A sta cemo sa laznim misterom neznalicom. Jel on prolazan ili je bio prolazan samo protiv Omonije i Serifa... pa mogu reci i Barselone iz Surdulice?
d

dzober88

pre preko 2 godine

Srecno , Zvezda iznad svih !
П

Па добро

pre preko 2 godine

Хвала за све урађено и довиђења.
F

Fuštar

pre preko 2 godine

Proverena informacija,rekao mi Dekijevog kuma tast,njegov unuk ide u vrtić sa mojim sestrićem,i kad su čekali klince ispred on pričao mom zetu da je Borjan dobio tajnu ponudu da ide da brani u Al Nasr,ali da nemaju para za obeštećenje već da on raskine ugovor,a oni ce mu dati duplo vecu platu i ugovor do 2026.Zato mu je Srankovic i rekao da vece djubre nije bulo i Zvezdi!
F

Familija

pre preko 2 godine

Od tasta unuk pa njegov čukundeda pa od njega sestrić iz vrtića a predak Karađorđa pre Kosovskog boja mi rekao provereno da je Zemlja ustvari Mars a Jupiter Zvezda sve u svemu Merkur je odmah iza Plutona proverena informacija Jug Bogdan i Braća Jugovići to znali provereno nema šta
B

Benarrivo

pre preko 2 godine

Od stricevog brata dever, pa od njegovog tece ujka.....Hahahahaha ?Usput, vise je Borjan kao igrac dao.C.Zvezdi nego Dejan Stankovic.
Б

Бибарс

pre preko 2 godine

Имам проверену информацију. Једини разлог што Борјан иде из државног пројекта јесте због трауме коју је доживео на дербију, када му је највећи мајстор фудбала Сејдуба Сума спаковао голчину право у рашље, а након тога му је Ћелави Милетић ударио ћушку.
f

fusbaler

pre preko 2 godine

Bolje gol da primis u derbiju, nego da se brukas od flore i faune i anortozisa u inter toto kupu
C

Cikagofajer

pre preko 2 godine

Citam komentare i ne verujem. Kazete ko god je veci od zvezde da pali? Pa stankovic je umislio da je veci, niko drugi. Dopustili su mu da vedri i oblaci kako on hoce i to ce zvezdu zapamtite kostati dobro ako ne ove onda sigurno sledece godine. Borjan ima 34 godine ali je toliko dao i doneo zvezdi da je to bukvalno nemerljivo i bio je najbolji pojedinac svih uspeha poslednjih godina. Ovo je najgora stvar koja je mogla da se desi zvezdi. Gotivim stankovica igraca, ali nema slifa za ttenera, nema komunikaciju izgradjenu kako treba, mora je imati zato sto ce pod svojom palicom uvek imati 30 igraca i ako ga oni ne vole to ce se odraziti kak sto se sada odrazilo. I druga stvar, ko god zna nekog iz ovog tima a puno nas je, zna kakve su reci pale u poslednjih par nedelja. Sta je sve rekao pojedinim igracima i kojim se recima obracao, sto nikako ne ide za odnos trener-igrac. Nacrnio ih je, izvredjao, ispljuvao do te mere da je moralo puci ovako. Ja Borjanu zelim sve najbolje, za poslednjih 20ak godina je ubedljivo najbolji golman u nasim timovima bio i verujem da ce ostati do daljnjeg.. a vama koji podrzavate stankovica srecno ali mislim da se varate.
N

Nenad1246

pre preko 2 godine

Šta lupaš? Zna se hijararhija u klubu, ne može igrač biti iznad trenera nikad, a taj Borjan nas je košta i prošle i ove sezone lige šampiona svojim kiksevima. Na kraju krajeva nam netrebaju igrači koji iza leđa pregivaraju sa drugim klubovima,a uz to su i grobari. Zvezda je iznad svih.
G

Gost87

pre preko 2 godine

Borjane, za tebe bi bilo najbolje da se razvedeš, odeš u Ameriku ili Kanadu, tamo završiš karijeru i budeš gospodin.
T

Trener

pre preko 2 godine

Borjan je direktni krivac sto nismo usli u LŠ,u obe utakmice sa Šerifom kriv za golove.
H

Hard

pre preko 2 godine

Deki, jesi li to video odmah nakon što si povukao crtu?
k

koricanac23

pre preko 2 godine

Ne bih voleo da ode, ali ako je dotle došlo da ne može dalje živ bio i sve najbolje ti želim. Ostavio si neizbrisiv pečat i zaslužan mnogo, mnogo za sve uspehe koje smo ostvarili prethodnih 5 godina. Od Krasnodara, Salzburga, Kopenhagena, sada brage u 90 minutu…
E

Evropa je Merilo

pre preko 2 godine

AMATERI GENT,FLORA I FAUNA,ANORTOZIS..ITD DOKAZALI DA KAD PROTIVNIK NECE DA SE SKLONI JSD NIKOG DOBITI NE MOZE!
G

Gazda Srba

pre preko 2 godine

Pa sto ga vi ne dobiste....kmeeeee
I

Insider usa

pre preko 2 godine

Borjan je odlucio da konacno zavrsi karijeru u klubu za moji navija od malena sa osvojenom titulom. Mozda mu Vazura ispuni taj san.
M

MarkoBeograd

pre preko 2 godine

Pre samo par dana je postignut ogroman uspeh u Evropi , sada odjednom jedni drugima vade oči a zvezdaška javnost treba da se podeli na to ko je za Dekija a ko za Borjana, podele, frakcije..... to mozda u nekom drugom klubu, kod nas ne sme proći. Mirne glave na odmor , stiže nam predator golgeter Ohi , što Deki kaže da budemo 3x jači na proleće inače sve drugo vodi ka tome da mediji odrade svoj deo posla i operacija uspela , pacijent mrtav. Zvezdaši - mobilizacija!
h

hambi

pre preko 2 godine

ljudi da se ne ljubimo ako cemo da budemo iskreni i realni. prvo za ove grobare ako pljujete po stankovicu i njegovim metodama i odnosu prema igracima setite se samo i pogledajte snimke vujosevica i obradovica kao drugo za sve verne navijace zvezde pola tima crvene zvezde nije ni za graficar dioni, bakajoko,gobeljic,erakovic svaka utakmica ispadne bar 3-4 puta kao i pankov,gajic ,krsticic pa i srnic mada zadnjih deset utakmica nije odigrao na svojoj prirodnoj poziciji, falko mada mu fale minuti i fizicki sam ja spremniji sa 43god,nikolic koji ni jedan zadatak ne moze na terenu da ispuni ni u deffanzivi ni u napadu,petrovic koji jednu odigra dobro pa ga tri nema nigde i za sve te promasaje niko nije odgovarao a svi cute i onda se placenici sa severa pitaju gde su navijaci na stadionu, pa i nama da placaju sve mozda bali mozda bi i mi dosli. kao trece stankovic jeste zelen i treba da uci jos dugo dugo ali od panjeva u ekipi ne mozete da pravite real ma koji god trener da dodje a nit stankovic moze da im usadi da se bore i ginu za grb kad nisu sposobni, VREME JE DA se krene od zmije terze i sportskog sektora ODMAX pa do leta iskristalisati ekipu SAD odmax dovesti bekove i zadnjeg veznog da pravi par sanogu kad njega nema duel na sredini ne mozemo da dobijemo napadac stize pana leto dopuniti jos sa dva brza krila i falka pomeriti vise u sredinu i bice ekipa za respekt
G

Gost ali bukvalno

pre preko 2 godine

Pustite ga, molim vas. Kad niste uspeli ranije da ga se rešite pustite ga bar sad. Stanković me užasno nervira ali za jedno je u pravu a to je upravo ono što je rekao Borjanu.
S

Ssl

pre preko 2 godine

A ti znaš šta mu je rekao?
C

Cccc

pre preko 2 godine

U svemu ovome najbolje je da i Borjan i Stanković odu I još nekoliko njih. Gobelja, Gajić, Dioni, Srnic, Pankov I još nekoliko njih dodje novi trener i par novih igraca. Niti Stanković a ni Borjan nemaju više nikakav kredibilitet u svlačionici. Hvala vam na svemu i doviđenja.
G

Gost23345

pre preko 2 godine

konji
g

goossstttt

pre preko 2 godine

Rece Jovan Ducic za Hrvate da su najhrabriji narod na svetu, al ne zbog toga sto se niceg ne plase vec zbog toga sto se niceg ne stide. Kad procitam u komentarima kako neki pozivaju Borjana da dodje kod njih odmah se setim toga
P

Plavi10

pre preko 2 godine

Jel taj Jovan jos ziv? Ako nije dobro da nije da ne vidi ovo kako se koljete u vrijeme najveceg fudbalskog uspjeha Srbije. Najbolje da napravite dvije reprezentacije jednu od Zvezdasa drugu od Partizanovaca.
G

Gost1212

pre preko 2 godine

Boli ove klosare od grobara, sto si u Zvezdi to sto jesi i ostaces bez obzira na sve,
K

Koji Cirkus

pre preko 2 godine

Tako to uvek bude. Glavni krivci prodju bez posledica, a zakrve se oni koji su mnogo manje krivi. Prvo dovedeš brdo krš igrača, skupih igrača, od kojih niko ne igra, pa onda pričaš bajke o najjačem timu od Barija. Pa onda te iste igrače ne plaćaš redovno. Pa onda kada se izgube dva puta bodovi protiv poluamaterske ekipe, zavučeš se u mišiju rupu, a igrači se tuku sa trenerom u svlačionici. Hoće li jednog dana doći red i na vas dvojicu, koji samo znate da se kitite tudjim perijem, a jednog igrača ne znate da dovedete.
S

Sk88

pre preko 2 godine

Oprpstite mi za moju ruznu proslost!
G

Gost0000000

pre preko 2 godine

Terzic i Mrkela pod hitno da idu iz Zvezde
S

Sima Arauho

pre preko 2 godine

Pa sta mu je sad odjednom?!Zar nije bilo sve u redu i nista se nije desavalo u svlacionici posle utakmice sa Radnikom,tako su pisali pojedinci ovde u komentarima?!
Z

Zvezdas!!!

pre preko 2 godine

Ovo nikako nije dobro..Citam ovde i prosto ne mogu da verujem kakvih komentara ima,steta sto 99% nas ne zna istinu dok neko od njih ne izadje i kaze(Stankovic i Borjan,mada i tada ce slagati sigurno)…Simptomaticno je to sto posle najveceg uspega od Barija dolazimo u ovakvi situaciju..A neko od komentara napisao,sto jeste kada se osvrnemo tacno,da kod nas i pored ovolikih uspeha o Zvezdi se pise o svemu osim o fudbalu,te rat ovoga onoga,lazne godine nemam vise pojma..Za Borjana kao golmana mislim sbe najbolje,i pored nekih gresaka koje je imao,vise je doprineo mnogo nego sto je stete napravio,branio srcem i prijalo je da brani u Zvezdi..Ovo sto citam da Terzic i njegova supruga sve i da je tacno,ljudi to su toliko tuzne i bolne stvari koje mi ne kao navijaci,nego ko ljudi treba da se gnusamo i da ne komentarisemo,da vredjamo bilo ciju porodicu..Sto se tice Stankovica,sa jedne strane ima istorijske brojke,sa druge strane,ako gubi kontrolu nad svlacionicom,ko god je igrao i beton ligu zna da kada igraci okrenu ledja treneru zna se sta se zbiva na terenu..Opet mi pravu istinu ne znamo,ali ono sto je vec neko vreme primetno je to da se nesto desava..Jos jedna stvar,skoro nisam video ovoliko miuseva na dosta komentara,verovatno cu i ja dobiti briga me mnogo,ali ovo deluje orkestrirano,cudno previse,da jedan komentar za kratko vreme dobije 1000 i nesto minusa..Ovo je nazalost,ogledao svega sto nam se desava u zemlji,strasno je da sport padne na ovako niske grane,mislim da sko kao narod posle svega sto smo preziveli zasluzili da malo uzivamo pa makar u sportu ako ni u cemu drugom ne mozemo,ali ocigledno je previse faktora upleteno..Ko zna sta ce biti sa ovim klubom kada dodje neko drugi i ogoli poslovanje sadasnje uprave,koja prodala samo Radonjica za neke krstene pare,sve ostalo kada se skupi nema ni za budzet godisnji,a kamoli da se dovede neki ozbiljan igrac..Kako je krenulo ne pise nam se dobro,samo neki tezak reset pa da se necemu nadamo..Stavljate pluseve minuse,briga me,ovo pisem kao navijac Zvezde,kao neko ko iskreno voli ovaj klub,bez obzira na sve,osim posle snimka iz Terzine kancelarije gde se pije sampanjac i drze slike zasluznih gradjana..
S

Sasa 79

pre preko 2 godine

Da je srece i pameti (a tu smo tanki) ovom coveku bi podigli spomenik pored Rajka Mitica. On je direktno najzasluzniji za sve uspehe u poslednjih 5 godina u Evropi. Kakav Mister kakvi bakraci, on je legenda Intera a ne Zvezde.
G

GoranOKbend

pre preko 2 godine

Svako ko misli da je veći od Zvezde i treba da ide. U slučaju Borijana, nek to bude lep oproštaj sa zahvalnicom za sve što je uradio za klub.
G

Gosttt

pre preko 2 godine

pa iz tog razloga verovatno i trazio raskid ugovora, ubedjen sam u to da se i njemu duguje veca svpta novca, a ako terza i kompanija ne pristanu na sporazumni raskid, oni njemu papire on oprosti dug, verovatno ce se ici na sud i ispasce borjan ovo brojan ono... realno u padu je forme, ali jedan on najzasluznijih ako ne i najzasluzniji za ovih 5 godina
I

Istina

pre preko 2 godine

BORJAN NE SMATRA DA JE VECI ALI DEKI ,,MISTER" IZIGRAVA VELICINU ,BAHATOST ! DAJ BRE REALNO RASUDI !
F

Familija

pre preko 2 godine

Teške reči upućene Borjanu si izgovorio nemoj da se iznenadiš samo na kraju ako je neko nešto uradio za ZVEZDU to je Milan Borjan ja ne verujem novinarima medijima društvenim mrežama stara sam ja škola kada budem precizno imao sliku tada ću znati kako dalje udarati po igračima na mrežama i vestima nije pristojno polako da vidimo šta će doneti naredni dani istina uvek je tu od nje bežanja nema kakva god da je vredna je i jedina koja seče i meri po načinu da je to pravo i prihvatljivo sačekaj malo sa tim nemojte samo da se na kraju svi iznenadite na Borjana niko neće moći u to budi ubeđen
D

Don Vito Corleone

pre preko 2 godine

Kakvi ste vi slepci. Jedva čekate da Borjan ode??? Brzo ste zaboravili šta je, i koliko je dao Zvezdi. Svaku utakmicu u Evropi nas je spasio poraza, ili ispadanja. Sada protiv Brage nas je spasio poraza. Ali to se brzo zaboravlja. Brzo će te shvatiti da je ustvari Mister glavni problem. Svi vide da od kada je Miloš Milojević otišao, da to nije ona Zvezda od prošle godine, ni blizu. Samo što mnogi se prave da to ne vide. Mister se prvo posvadjao, da ne kažem fizički sukobio sa Pavkovom, pa ga je dugo držao van tima. Ali kada gori, onda je tu Pavkov da gasi požar. Posle se sukobio sa Kangom, koga je isto jedno vreme držao na klupi, i ako se iz aviona vidi da nije isto sa Kangom u timu i bez njega. Pa se sukobio sa Degenekom, pa je i njega dosta držao na klupi. Pa kada je video da PaNJkov ne može da ga zameni, onda vraćaj Degeneka nazad. Sada se sukobio sa Borjanom zato što je branio drugove u svlačionici, od OVOG nabedjenog, sujetnog do neba Mistera. Nisu ti momci krivi što pola njih nema kvalitet za Zvezdu. Kada si toliki mangup, idi se deri i istresaj na Tvorza i Miti, oni su ti doveli krš pojačanja, oni su rekli da ove sezone imamo najjači tim od Barija. A da ne pričam što je više puta u toku sezone išao u Italiju da pregovara sa Sampdorijom. Pa tek kada jo onaj Glavonja uhapšen, onda je Zvezda tu za plakanje na ramenu. Ili se urazumite, jer niko nije IZNAD Zvezde, ili Mister ako misliš da bi ti ovo što radiš sa ponašanjem prolazilo i u Italiji, onda da se ne ljubimo, ADIO.
H

Hercegovac iz Germany

pre preko 2 godine

Bravo za Komentar svaka ti je na Mjestu👍
L

Lazaros

pre preko 2 godine

!!Generalno Borjan ima veci problem ,a to je sto Sneza svrlja sa Dr Terzinjom.Moguce da je sve ovo izrezirano ,samo da bi otisao. Da se ne lazemo covek ima 600.000 godisnje I plus premije ,sto za Evropu ,sto za sampionat . Te pare nece nigde dobiti u Tim godinama. Negde oko 700.000 izadje,jo's je kuci !!!
S

Surdulicki lubenicar

pre preko 2 godine

Za tebi gospodine nema lubenice ove godine :(
B

Bane15

pre preko 2 godine

I ti dobiješ na ovaj komentar toliko minusa. E pa Zvezdasi neka vam je večna slava sa takozvanim misterom. Laku noć i moraju kablove
B

Bane15

pre preko 2 godine

I ti dobiješ na ovaj komentar toliko minusa. E pa Zvezdasi neka vam je večna slava sa takozvanim misterom. Laku noć i moraju kablove
B

B. Grobar

pre preko 2 godine

Milane Borjan, ne mogu da ti opisem koliko mi je drago, sto te ovde cerece ovi kojima si se trudio da im se uvuces u d..e, provociranjem Grobara i blacenjem Partizana. Za bolje i nisi. Odlican si golman, ali si 0 od coveka, tako da mi je neopisivo drago sto ti ovi rade, na svim forumima. Samo neka produze ovako.
S

StefanKatar

pre preko 2 godine

Njegovi njemu ne rade nista, svi mi navijaci Zvezde znamo da je Borjan jedan od najboljih igraca, mozda cak i najvazniji, od kako je on tu samo se redjaju uspesi, a on je nezamenljiv. Uveo nas je covek 2 puta u LS. Dovoljno. Svi jedva cekamo da iz Zvezde ode ne Milan Borjan, vec Stankovic, jer nema reda, i Terzic, svi znamo zbog cega. p.s. Jadni Mrkela je samo pion.
F

Flora i Fauna

pre preko 2 godine

Borjan ti ugasio bunker i stavio katanac!
V

Viola

pre preko 2 godine

Kec u Surdulici, kec u Surdulici.
G

Gost2021

pre preko 2 godine

Samo neka ide.
P

Pojačaj nas

pre preko 2 godine

Idi ti sa portala. Boki kapiten ostaje.
v

v1ad

pre preko 2 godine

Vi bas ne smete da mi objavite ni jedan komentar kad prozivam Darjana? Mozda neka prestane da bude tolika cava i nauci nesto o svom poslu pa cu onda prestati.
B

Baader Meinhof

pre preko 2 godine

Al si opasan, prozivas ga preko sajta. Wooow...
k

kanidja

pre preko 2 godine

Ostace Borjan crknite dusmani bijedni.
k

kabadahija

pre preko 2 godine

E i to nas zabole ! Neka ga u zvezdi do PENZIJE !
B

B. Grobar

pre preko 2 godine

Hocu da obavestim ogroman broj ovde neokupanih ucesnika na forumu, da je ovde rec o zvezdani, a ne o Partizanu. Zahvaljujem na ustupljenom prostoru.
J

Japi

pre preko 2 godine

Koji ces k.... onda ovde decace?
f

franjo osnivac

pre preko 2 godine

pozdravile te najvece legende tvog kluba:vokri,prekazi,ramadani,duljaj,fazliju..i naravno vas franjo osnivac!
G

Gos

pre preko 2 godine

I ja bi da mi je direktor peglao ženu uradio isto
1

1950

pre preko 2 godine

Ti si najbolji primer koliko moze da bude gadljiv zvezdin navijac.Kad tako nesto mozete da kazete nekome ko vas je spasio ne znm koliko puta, nije ni cudo sto vas mnogi mrze.Ne zvezdu i njene igrace vec takve mozgove kao sto si ti.
K

Kostas Mitroglu

pre preko 2 godine

Vi znate sve o zvezdi, kolike su plate, kolika kasnjenja, ko nas je tuzio, ko trazio raskid ugovora, ko se sa kim svadjao na treningu, a ko sa kim i svlacionici...rekao bi covek da ili ste dobri novinari ili imate dobre veze. E pa evo otkrite nam novinari istrazivaci sta se desava na stadionu jugoslovenske narodne armije, kome se tu sta duguje...mozete i da kopate malo i po navijacima, jer se sve zna da delije drze pola gradilista u srbiji...samo postoji jedna bitna razlika...oni NIKOGA NISU UBILI...za razliku od onih bunkerasa. Kopajte malo vi predobri novinari, jedva cekam da cujem kako je sve bajno u gromadi. A evo ja mogu za jednog graca partizana da vam dostavim izvod iz banke da vidite priliv...3 priliva od strane institucije, a koji je sad mesec?
B

Bane15

pre preko 2 godine

A pazi koje minuse si dobio haha. Kakva orkestrirarana hajka na Zvezdu i to od države
B

Bane15

pre preko 2 godine

A pazi koje minuse si dobio haha. Kakva orkestrirarana hajka na Zvezdu i to od države
9

91

pre preko 2 godine

Polako glodari sa radovanjem pre vremena, sto se manje radujete manje ce vas boleti na prolece kad izgubite prvo mesto,negde oko 3.aprila.kazu meteorolozi.
G

Gile 88

pre preko 2 godine

Stanlovica treba smeniti jer nema autoritet a Borjan ako mora da ide nek ide mozemo da nadjemo golmana a ni Popovic nije toliko los
M

MališaBGD

pre preko 2 godine

Какви су срамни коментари глодара пуштени од стране Мозарта ово скандалозно. И вас из Мозарта сутра дан пустити на стадион Црвене звезде ? Не би вас пустио ни у лудилу
G

Gost43

pre preko 2 godine

Kolovodje u vredjanju su ,,cergari"
C

Cekaj

pre preko 2 godine

Jel i svadja izmedju Borjana i Stankovica bila Partizanova kuhinja i izmisljotina? Cemu takve optuzbe? Bolje se zapitajte ko iznosi prljav ves

Nikola Muske

pre preko 2 godine

Prica se da igraci Crvene Zvezde nisu primili plate u poslednjih nekoliko meseci, da vec dugo traje neko nezadovoljstvo medju igracima. Borjan nije igrao poslednju utakmicu protic TSC-a jer je po nekim pricama nakon utakmice i remija protiv Ranika stao u odbrani igraca i "svog" tima, kojeg predvodio kao kapiten vec duze vreme. Naravno mozemo predpostavljati da je to bas iz ovih razloga, zato sto i pored dobrih rezultata i uspeha na svim frontovima igraci jednog tako velikog kluba nisu isplaceni, sto je nedopustivo (naravno tu ne ubrajamo strance) njima se na vreme moraju isplacivati plate i postovati ugovor. Ali to su sve stvari i posao za odgovarajuce ljude i sluzbe koji se bave tim stvarima i koji trebaji da rade taj posao. A ne Nas navijaca Crvene Zvezde.
1

10ticker

pre preko 2 godine

Popovic je dobar golman, ali ako se bira izmedju Borjana i Stankovica,moj glas ide za Mr. Borjana.
j

jbm

pre preko 2 godine

jbm ti terma
a

abc

pre preko 2 godine

"Patuljci iznad Beograda", to može da bude radni naslov kad jednom neko bude obrađivao temu sramnih članaka koji su napisani, koji su vukli sve na dno. Patuljci su davno počeli svoju prizemnu misiju, u jednom klipu su stavili u istu ravan penal Darka Pančeva u finalu KEŠ i penal kukavnog Milivoja Ćirkovića koga je i Bog zaboravio, uvek su pokušavali da se izdignu do naših visina, mi smo za patuljke uvek bili reper u istoj onoj meri u kojoj mi patuljke nismo ni primečivali, samo kad se okrenemo na trenutak primetimo da nam vise od pozadi... Naša je sudbina da se branimo od patuljaka, oni će uvek kidisati svojim niskim udarcima jer patuljci ne mogu da udare visoko.
B

Benarrivo

pre preko 2 godine

Nemoj tako ,kao sto je npr. Zvezda pobedila Liverpul 2 : 0 , Partizan je pobedio Mancester 0 : 1 .Zvezda je pobedila Real 4 : 2 , Partizan je pobedio 0 : 0 .
c

ceo grad zna

pre preko 2 godine

Razlog: Terza isao u razgledanje Snezine pecine
D

DelijaUltraBoys_871783987127234562@twitter.co

pre preko 2 godine

Mozzart sport vi kao partner Crvene zvezde koji radi na urušavanju kluba dali vas barem malo sramota ovoga komentara ili ti ovog tipa komentara koji ste pustili "Terza isao u razgledanje Snezine pecine" Prosto neverovatno daj bolje predjite te da budete partner Partizanu otka;i te se više da znamo na čemu smo a ne da nas tovarite iz prikrajka
J

Jaa

pre preko 2 godine

Hahahahaha.
Р

РадованГ

pre preko 2 godine

Подршка за Србенду Борјана какву Гот одлуку донео,искрено Станковић ми се не свиђа од првог дана види се да је велики глумац.
P

Poppaa

pre preko 2 godine

Nekoliko loših utakmica, loš trenutak, ali dešava se. Ohladite glave da teramo dalje. Zvezda mora da živi i pobeđuje. Jel znate zašto se deca posvađaju pa se brzo pomire? Zato što im je igra važnija od ponosa.
é

ésex

pre preko 2 godine

pop,rb,drago,arboleda,roda.sanogo,kanga,radoja,ivanic,katai,ohi.
G

GostHilti

pre preko 2 godine

Alo ljudi mene baš briga dali će u zvezdi igrati Kataji, Borjan ili neko drugi. Dali će mo biti pravi ili zadnji. Da smo otišli zbog dugova u beton ligu. Sigurno no bi bilo 30hiljda ljudi na stadionu. E u tome je razlika između vas i nas Grobari i svi vi što pljujete klub zbog pojedinaca
J

Joe Lesh

pre preko 2 godine

Mislim da nam sledi novi 5.Oktobar i u Srbiji i u Zvezdi. Udruzili se zeleni i crno-beli. Tabloidi znaju svaku rec iz Zvezdine svlacionice. Partizan po novinskim natpisima postaje mini Atletiko a fauna Stanoje licno novi Klop. To sto nas bruka po Evropi nema veze. Vracamo se 20 godina unazad. Mini Atletiko ce biti sampion 6 puta zaredom uz nove Šamroke i Flore i Faune u Evropi. A nama sledi dostava sampona za igrace i novi Guma Bogdanovici u igrackom kadru. A delimicno smo i mi Zvezdini navijaci krivi. Nista nam nije valjalo u zadnjih 5 godina, niti uprava niti treneri ni igraci. Nedostaje nam " jaka Zvezda" iz perioda 1995-2016. A sta da se radi, po starom srpskom obicaju treba unistiti sve sto valja i obezvrediti svaki uspeh. I vratiti nas na "dno dna" poziciju.
j

jedna jedina nepobediva

pre preko 2 godine

Bravo za komentar! usna se malo zajeb. licno sam do sada cutao, muka mi politike od 05.oktobra na ovamo, al sad si dobio najvece neprijatelje obecavam ti "u s no" zapamti!!!Razumem da nismo pogurali Srbiju sa koeficijentom, da su ovi grobari pogurali, da smo losi a oni da dobro igraju pa kao ajde... Mislis da ces nekom rekonstrukcijom stadiona ili sta ti ja znam, koju ces da odugovlacis narednih 10 godina da nas kao umiris ..Za ovu medijsku hajku koju si pokrenuo dok klubu bas dobro ide (izuzimam terzine i mrkeline promasaje a bilo ih je bas dosta) tek ces videti reakciju, a videces je i cuti siguran sam ;) Jedino sto mi moze biti drago iz ovoga a odzvanja mi jedna recenica, POCELO JE!!!!
J

Je*li te...

pre preko 2 godine

Partizan i Grobari te j..a li. Budalo jedna, deset godina vas onaj kriminalac i hohstapler, madjionicar, j..e umozak i vama nikako da didje iz dupeta u glavi. Zar nisi shvatio, da on svih ovih godina kbradjuje vas, Gebelsovom doktrinom i pravi teske budale od vas. Angazovao je nekoliko botova, koji su i te kako dobro placeni i koji plasiraju samo sto im on kaze, a ti i takvi kao ti (90%) se hvatate kao klenovi na udicu i onda vam kriv Partizan, Grobari....u zadnje vreme drzava, vucic.....samo je on svetinja. Najzad, napravi (ako znas i mozes) analizu, koliko se novca slilo u tvoj "voljeni" klub u zadnjih desetak godina, a dug se ne smanjuje, placanje u klybu kasni stalno i t.d. Zapitaj se gde je otisao toliki novac, pa ce ti onda (mozda) neke stvari budu jasnije.
P

Pentraksil

pre preko 2 godine

Ti si vec na dnu, samo sto ti niko do sad nije rekao.
G

Gost Lk

pre preko 2 godine

Samo zapamti,za Atletiko postoji uvek Real.
K

Kalu222

pre preko 2 godine

Borjane legendo
g

gossst

pre preko 2 godine

Ako neko misli da ovi napadi nisu politicki orijentisani neka se zapita opet. U jutarnjem programu na pinku se komentarise stanje u zvezdinoj svlacionici a onda i na kurirTV-u gde je specijalni gost niko drugi nego kebin sin. A onda kako informer ekskluzivno saznaje od svedskih izvora stize Milojevic iz Svedske da zameni Stankovica.

Beny

pre preko 2 godine

Prvo sta vi sa mozzarta pisete to je kriminal, meni je drago da postoje 🐑🐑🐑 koje vi navlacite na vase izmisljotine i te price za malu decu! Drugo ne mogu da verujem koliko su ljudi ovde ili zaboravni ili se prave da ne znaju nista i onda svakih par meseci neki novi skandal u Crvenoj Zvezdi. Znam da postoje oni sto se smeju dok citaju ovu vest jer im je drago, a nisu mi jasni “navijaci” Zvezde koji po ko zna koji put nasedaju na vase izmisljotine i sad treba postaviti pitanje licno autoru ovog teksta Je li bre, odakle tebi ta informacija majke ti?!? Sta si ti u upravi Crvene Zvezde pa si dosao do te informacije ili dobijas bonus na platu kad ti laz koju plasiras puno ljudi cita i komentarise?!? Drago mi je da ces zbog mene dobiti jos koji dinar na platu jer sam otvorio ovaj link i ostavio komentar ali ujedno i zadnji na ovom portalu punom laznih vesti i “profesionalnih novinara”!
m

mikeys

pre preko 2 godine

Da siguran sam da nikada vise neces uci na ovaj portal,isto toliko sam siguran da su se iz portala nasekirali oko toga. p.s. priznaj koliko si puta usao da vidis kako idu + i - na komentar.
D

Din

pre preko 2 godine

Sneža je potvrdila na insta, voleo bih da je lažna vest ali nije
K

Komedijas

pre preko 2 godine

"Ne cveta cvece ni u nase preduzece"...Kako li ce spavati razni brojcanici, drva, lozaci, kome, geme...?
N

Novak majstor

pre preko 2 godine

Au sta radi ova vucelina propaganda,u drzavi sve vri i to se videlo onaj dan na gazeli.Samo da mi ne izgubimo golmana i kapitena zboog ovih odvratnih grobara na zvezdinim vestima kao onda vladana milojevica
P

Popusi ti...

pre preko 2 godine

Grobarima i prvo ti sebi odgovori, sta ces ti kog ku*ca na svakoj vesti o Partizanu? Koja si ti dalabu.
G

Gost 436

pre preko 2 godine

Tako je isto tražio i kad su ga istukle delije na proslavi titule pa ostade
G

Gost12345

pre preko 2 godine

Niko nije iznad Zvezde ,dal to bio borjan deki ,ili neko od zvezdinih Zvezda,hvala na svemu sto si ucinio za nas klub,li mi smo tu zbog zvezde a ne borjana ,Iznad svega ZVEZDA!
a

abc

pre preko 2 godine

Od kako je došao Miloje konstantno imamo istu priču u medijima, imamo niske udarce, kao što nam Jugosloveni nikad nisu oprostili Bari i titulu šampiona Evrope, nisu oprostili ni Miloju ulazak u LE, ulazak dva puta u LŠ, titule...Ljudi moraju da se naviknu na ovo, niske udarce zadaju patuljci, patuljci u svakom smislu pa i fudbalskom, patuljci će udariti i na porodicu...Patuljci su takvi, patuljci ne mogu da udare visoko.
g

gunđalo

pre preko 2 godine

Cigojnen cmizdren
G

Gazda Srba

pre preko 2 godine

Mislis na moralnog patuljka sa naocarima sto vas je popanterisao.....aaa ljakse???
j

jedna jedina nepobediva

pre preko 2 godine

gle minuse za nepun minut 360, ovo samo portal licno moze da uradi, cissto da znamo ko nam radi o glavi
A

Auuuuu...

pre preko 2 godine

koliko idiota medju vas NEOKUPANE, pa to je za nauku.
I

I....

pre preko 2 godine

Srećan put Borjane,da se ne ljubimo!!
Y

YayaT

pre preko 2 godine

Zasto citate i verujete u gluposti? Partizanovo najjace oruzije je igra van terena,i to sada rade full, imaju iskusnog Vucelu koji je verovatno ortak sa svima jos iz Milosevicevog doba. Setite se samo naslova u poslednje godinu-dve..>Partizan je objavio sliku sa Borjan i Tumbakovicem( niko nije odgovarao), Onda price svakog bozijeg dana kako Stankovic ide u Italiju...Pa posle ajmo o Kanginim godinama, pa ajmo sad Stankovic prebio Kangu, Borjanu, na kraju ce prebiti Dzaju i Tozu...Pisalo se o Degeneku i nezadovoljstvu non stop...Najmanje se pisalo o Zvezdinim uspesima, koji su nezabelezeni u nasim okvirima ( 5 godina Evropa, 34. mesto itd)....Ilijev i Stanojevic stalno daju intervju i samo pricaju o Zvezdi- non stop, prave se analize itd..>A kada su oni u pitanju, izlaze naslovi tipa Mini Atletiko, Stanoje oborio Tumbin rekord, Man City nudi milione za sve klince, redom itd, itd...To je okruzenje koje je odgajilo neki poluretardirani navijacki milje, koji je ustvari bio klan surovih ubica, i kukavica.
0

011g

pre preko 2 godine

Ma čekaj, jel mu duguju velike pare na koje ima pravo po ugovoru i lažu i mažu već duže vreme da će biti, samo što nije... I ko daje nalog da ga razvlače po tabloidima? Vučela? Čisto sumnjam...
G

Gostmiki345

pre preko 2 godine

Bravo za komentar... posebna prica ovi plusevi i minusi koje kontrolisu moderatori sa stranice, o cemu je svojevremeno pricao i nebojsa covic... postoji jedan tekst jos od pre 5-6 godina, sa rsb a, crno bela hobotnica srpskog sportskog novinarstva gde je detaljmo sve objasnjeno na koji nacin se manipulise ljudima od strane njih...
t

ti si

pre preko 2 godine

velika budala
A

Antiglodar.

pre preko 2 godine

@yaya.. BRAVO za kom, pravo u centar,alal vera!👍
G

Gazda Srba

pre preko 2 godine

Ajde ne baljezgaj gluposti....ispade da je Vucela veci faktor od samo pešovana...
I

IQ

pre preko 2 godine

Al ti izlupase minuse..... hahahahahaha
I

I tvojoj...

pre preko 2 godine

zeni je najjaca strana rad izvan tvoje kuce, pa ona opet radi li radi.
Г

Гишка

pre preko 2 godine

@уауа Право у центар!
G

Gost123

pre preko 2 godine

Darjane, odakle ti ova informacija? Napiši jednom da znamo koji grobar ti daje ove gluposti!!!
B

Bum 92

pre preko 2 godine

A sad poruka za sve novinare, glodare i kvazi cigane.... Napred Zvezdo ti si najbolja, napred Zvezdo tebe volim ja.... Idemooo, prolece je nase
B

Bum 92

pre preko 2 godine

Opet sam u pravu... Vidi samo koliko minusa, to je jos jedan dokaz,o placenim novinarima, i velikim navijacima, xaxaxaxaca Idemo, napred Zvezdo tebe volim ja.....
J

Juuu

pre preko 2 godine

Gde si bio kad je Terzic kupovao botove da ga stite i velicaju na ovom istom portalu.
c

cetinje

pre preko 2 godine

kao ga pegla
d

darkobg

pre preko 2 godine

Sobzirom da su ga pljuvali navijaci njegovog kluba i pored toga što boljeg golmana Zvezda nije imala decenijama u nazad mislim da i treba da ode,jer prosečnom Zvezdinom navijacu treba ona Zvezda od pre pet godina do kraja života.
C

Cupin

pre preko 2 godine

Stankovic pravi mesto sinu!
0

011g

pre preko 2 godine

Ako mu nisu redovno plaćali, to je kršenje ugovora i po tom osnovu sigurno ima pravo na raskid istog. Vrlo je jednostavno i nema šta i ko koga da ucenjuje... Odnosno, jedino uprava da proba da njega da ucenjuje. Jasno je i da finansijska situacija skoro neće biti bolja, jer su pare negde zalutale... Dobro je branio, jedan od najzaslužnijih za sve najveće uspehe u proteklim sezonama.
V

Vuk krajiški

pre preko 2 godine

Ajde da zaključimo ovu novu godinu idite od mjeseca do mjeseca nema sedmice da ovi burek novinari ne napišu za zvezde dužni tuzni pobili se pijani lažirali rodni list..a sjećate se transfera grobarski da neki stranac pročita ispade da real.milan.liverpul su male mace koje oni igrače imaju i prodaju za tisuće miliona kuna pardon Evra ...eto istina nama asano i suma pobjegoše zbog neisplaćenih dugova ..da imali su franjevci veliki transfer kad je Velja nevolja i profesor Vuletić otvorili restoran ćevap ala grobar ..nego poziva sve grobare da dođu poslije Nove godine na memorijalni turnir fadilj vokri učesnici domaćin unk partizan unk dinamo ŠNK Priština i unk Croatia...molimo navijače partizana da ponesu šal i zastavu Hrvatske i dočekajmo pobratimljene navijače našu braću iz Zagreba našeg glavnog grada ,pehare i nagrade će predati kujtim šalja i Stjepan bobek..ovo citiram iz sa oštenja koje su potpisali iz uprave partizana
T

Tokmak

pre preko 2 godine

Inas pozdrav od Roberta Prosineckog i Ardijana Djokaja!! A sta kaze Stankela Borjanu???
M

Mrvama

pre preko 2 godine

Svaka cast za neke odbrane ,a te pare sto prima u zvezdi moze samo da sanja bilo gde da ode
R

Recenzija

pre preko 2 godine

Pitanje koliko i primaju igraci od ugovorenih para :)
d

darkobg

pre preko 2 godine

Mozda čoveku nije sve u parama već do licemernosti naših navijaca
N

NisCZ

pre preko 2 godine

Hoce li neko vise da otera ovu stetocinsku upravu, dok nije kasno???
t

ti si

pre preko 2 godine

Florijan klasican.Samo se javljajte sa novim nikovima nismo slepi, do juce ni jedan ovakav nik nije postojo na stranici , provaljeni ste ;D
1

111111111111

pre preko 2 godine

Dusmani hoce da nas uniste i da te prodaju...
D

Dell

pre preko 2 godine

Botine sa minusima od....te. Napred Zvezda.

Kalčopolista®

pre preko 2 godine

Izgleda da ni u raju nije bas najsjajnija situacija

Strahinja Krstic

pre preko 2 godine

I bogati plaču
f

felíz

pre preko 2 godine

Sramota šta se radi u klubu. Mada, Stankovića kad vidiš znaš da nešto nije u redu sa njim. Odlazi iz Zvezde Dejane! Dajte nam nekog trenera sa manirima a ne ovog...
K

Keket

pre preko 2 godine

Cekaj, oce sad da nam najbolji golman u istoriji bude neko s kim smo se rastali na ruzan nacin?
G

Gost e

pre preko 2 godine

U Zvezdi branio Beara,Dujkovic,Ljukovcan,Dika ...Ne preteruj.
G

Gost 777

pre preko 2 godine

Zreli su za odlazak :Terzić, Mrkela, Toza, Stanković, Borjan i brdo kvazi pretplaćenih igrača.
O

Orao

pre preko 2 godine

Borjan ostaje u inat dušmanina
M

Monteroo

pre preko 2 godine

Rekao mu deki istinu da je nula od golmana,teski prosek i ovaj se naljutio... S Kanadskim pasosem da ista vredi branio bi cempionsip,MLS,bilo sta ali kako tamo golman lici na MMA borca a ne rekreativca iz balona.
G

Gost12346

pre preko 2 godine

ko još veruje grobarsportu
Y

Yika

pre preko 2 godine

Jednostavno čoveku smeta da ga neko napušava i vređa. Boljeg da nadjete nećete, čovek je uvek branio srcem, i spasao vas je iks puta, bolje ga uramite nego što ga terate.
B

Bolek

pre preko 2 godine

Srećno i hvala,Milane!!!Zvezda iznad svih i svega!
d

dal je moguce

pre preko 2 godine

Bolek ladno si dobio 20 pluseva hahahahahahha e grobare ccc
G

Gostić

pre preko 2 godine

Momak ostavio neizbrisiv trag i hvala mu na svemu. Ima sigurno svega i tenzije i pritiska i zasicenosti i kasnjenja plata i pritiska od ko zna kakvih ljudi. Momak je dokazani zvezdas.Zelim mu svu srecu i jedan top ugovor!
M

Momak je

pre preko 2 godine

Bivsi grobar ili kako bi vi to rekli mustafa
@

@Momak je

pre preko 2 godine

A Stevanovic, vas golman??!
b

brt

pre preko 2 godine

niko iznad Zvezde,nek ide ako nije zadovoljan.
N

Niko iznad Zvezde

pre preko 2 godine

Isto vazi i za STANKOVICA
I

Ivan Umek

pre preko 2 godine

Kako god pravo je vreme za smenu generacija.Po meni idealan scenario Milojevic novi trener,zahvaliti se bar petorici iz startne postave i napraviti pravi refres.Naravno svima hvala sto su nam doneli uspehe koje sam mislio da nikad necu ni da dozivim al ipak ako ocemo da smo pravi profi klub moramo da se refresujemo ne moze od stare slave da se igra do 40-te u prvih 11
D

Dingo

pre preko 2 godine

Jedan je Borjan kapiten!
G

G4

pre preko 2 godine

Gde to Borjan zeli da nastavi karijeru a da mu bude veca ladovina nego sto je na golu Zvezde a uz toliku platu pa da moze da izdrzi pritisak, ili draga nam supruga zeli vise kvadrata i kubika ili se u klubu stvarno desava nesto sto do sad nije bilo uobicajeno, cudi me posle istorijskog uspeha, jos mi je cudnije da se tako lako kiksne u prvenstvu, ili se namerno pravi neka frka koja ce nas kostati titule pa se trazi razlog za gubitak iste, niko ziv ne moze da pogodi sta ce od svega biti ni sta se stvarno desava, Borjan nije zasluzio da ga tako lako puste a opet ne moze niko pa najmanje on da ucenjuje klub ili da ulazi u raspravu sa trenerom iz koje ne moze da nastavi dalje odnosno da predje preko svega, moje neko misljenje je mozda nisam u pravu da je Stankovic previse izgoreo i da ih je tovario od pocetka kvalifikacija i jednostavno su pukli, najvise do sada je nadrljao Degenek po meni nicim izazvano jer je on trebao da bude zacementiran sa Dragovicem pozadi a ne da ga seli na klupu i da gura Babica i Pankova, posle poraza od Mitjilanda prvi je igrac koga je Stankovic javno isprozivao a Degenek je mnogo zaduzio Zvezdu a da ima takav tretman jednostavno nije u redu,eto mozda je to jedan veci povod koji toliko dugo tinja i cekao se kraj sezone pa da izbije frka a ako je tacno ovo da se Borjan stavio na stranu saigraca da bude njihov predstavnik ili zastitnik kod uprave i trenera, videcemo sta je od svega tacno i sta ce biti, nebi me cudio ni najcrnji scenario sto se kluba tice jer svi znamo gde zivimo posto ne zadrzivo grabimo napred a potpaljujemo blato za kilovate, ili ce se sve zavrsiti kao da nista nije ni bilo.
R

Realno brate

pre preko 2 godine

Borjan i Stojke 2 Zvezdina najbolja golmana u poslednjih 30 tak godina. Simptomaticno je sto i oboje odlaze na isti nacin.
S

Stafa

pre preko 2 godine

Sta i Borjan ide u Nant? :/
V

Visca Barca

pre preko 2 godine

S tim što je Borjan Milan nemerljivo bolji čovek od dotičnog kojeg si pomenuo.
B

BN

pre preko 2 godine

Ko je bolji covek neznam ali znam da je Stojke za ovog golmana izmislio!
B

Bivsi grobar Milan

pre preko 2 godine

Ala ovi iz rupe vole bivseg grobara ili kako vise vole da kazu,mustafu
S

Spekulacija

pre preko 2 godine

Mister trosi kokain udara se po nosu, to prica ceo Beograd slobodno pustite komentar…
l

lazni mister

pre preko 2 godine

Pre bih rekao da šmrče kreč sa terena
D

Dekinjo

pre preko 2 godine

On zeli da ide a oni mu je daju, pa ce da ispadne jos i izdajica a decko je da mu se skine kapa za sve sto je uradio. Sram vas bilo iz uprave a i vas koji izvestavate. Zna se sta su razlozi, ima 500 hiljada "razloga" i jos po nesto. Samo ti narode spavaja, ko guske u magli ste Srbi moji.
V

Vlajko21

pre preko 2 godine

Terzicu i upravo, mars iz kluba...
Д

Делија

pre preko 2 godine

Хвала за све Борјане.. Ал кад ниси у праву покри се ушима.. Није Станковић крив што касне плате и њему касни ко и вама... А кад играте ко бабе у првенству мора да се критикује.. Бивши си постао у моменту кад си одбио да браниш против ТСЦ-а.. Иди и поведи кума Гобељића..
B

BS BS CZ CZ

pre preko 2 godine

neka ide svako ko bi nas prod'oooo
T

Trpke

pre preko 2 godine

Terza mu trpa zenu, TO JE PRAVI RAZLOG ! OBJAVITE komentar
д

д.г.

pre preko 2 godine

А ти си воајер. Зашто мешаш спорт и породицу? Како би се ти осећао да неко напише нешто тако о теби или теби блискима?
M

Mali muuuuuu

pre preko 2 godine

Trpa ko stigne...... hahahahahaha
L

Laporta

pre preko 2 godine

Ja prosto ne verujem kakvi se ovde komentari postavljaju. Da li je neko od Vas bio na utakmici protiv Krasnodara. Odbrana u zadnjim trenucima- prolazak u grupnu fazu evro takmičenja nakon toliko godina.Posle toga još nebrojeno puta bio glavni pokretač tima sa odbranama koje su unosile energiju i sigurnost saigračima.Ako mu i treba tražiti manu po mom mišljenju to je bilo degažiranje lopte. Ali ovakvi komentari stvarno ne verujem. Ako je i odlučio da ode Zvezda će biti na gubitku a mi kao navijači,ili bar ja,treba da se zahvalimo na svemu šta je Zvezda postigla dok je on bio prvi golman.
I

IQ

pre preko 2 godine

Oci povadili........fuuuuuujjjjjj🥸
Л

Лаик

pre preko 2 godine

Дарјане, није лепо лагати.
L

LUDILO

pre preko 2 godine

Zašto je u klubu ovakav haos?
А

Александар1

pre preko 2 godine

Станковић, Терза, Мркела и остала СНС свита - мрш из Звезде!!!
B

Baader-Meinhof

pre preko 2 godine

Verovali ili ne ali kasnite sa vestima 3 dana.
?

???

pre preko 2 godine

Ne pamtim ovakav haos u klubu...
a

abc

pre preko 2 godine

Ja pamtim, nije bilo davno, kad je Zvezda uništavana finansijski godinama a vi uzimali titule, partizan 6 puta šampion, mastore ima li veceg haosa.
D

Drvo

pre preko 2 godine

Onda imas manje od 10 godina.
N

Nenad1246

pre preko 2 godine

Vladan Lukic vitez od Sopota.
@

@abc

pre preko 2 godine

Ko vam kriv sto su Stamenka I Bajka busili redom: Drincic, Raca Petrovic, Zeka Jojic, Kleo, DIARA, Jovetic, Dr. MO, PRINC TEJGO.. I drugi ZNANI I neznani junaci. Cak se I Scepovic izivljavao nad vama.
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre preko 2 godine

@ Gost888 Bravo za komentar , 👏👏👏👏👏
p

podesen

pre preko 2 godine

Molim navijače zvezde da sipaju antifriz u svoje automobile od noćas je -5 C.
V

VRANjANAC DS 1989

pre preko 2 godine

A najgore će biti kada vi sipate antifriz u leto.
S

Sibirac

pre preko 2 godine

Hahaha kralju i zimsku opremu obavezno.
1

11

pre preko 2 godine

Plagijatore misli nešto originalno
G

Gost423

pre preko 2 godine

A ne pamtis - 30
V

Važi, brt

pre preko 2 godine

Kalemegdan u junu, brt. Hehehe
L

Lazar Nedeljkovic

pre preko 2 godine

To ga ja sigurno nagovorila zena SNEZANA. Jer ga huska da nije dovoljno klub zahvalan njemu na svemu sto je uradio za nas. I mozda je upravu, mada licno mislim da je kapitenska traka njemu pored velicine kao sto je Dragovic dovoljna poruka uprave da znaju sta je uradio za nas. VISE MISLIM da je problem skandiranje sa tribina na racun SUPRUGE. ali to traje godinama vec, sad je to problem jer snezana ima drugog coveka koga voli istinski i sprmna je da ga ostavi
m

mikuli

pre preko 2 godine

Zato ste najgori navijaci na svetu, valjaju vam Covic i Terzic a Borjan i Dejo su izdajice, trebate da finansirate zajedno sa Milojevicem neznalicom skupljanje sredstava da Borjanu podignete spomenik, odavno bi milojevic leteo kao u drugim klubovima da nije bilo Borjana i njegovih odbrana, covek vas je spasavao da ne dobijete po 10 +golova od bajerna i ostalih timova , najbolji igrac zvezde u ovom veku
D

Drte

pre preko 2 godine

Sigurno ima.
z

zorgeGost

pre preko 2 godine

Borjane ako si rešio da ideš plati obeštećenje i srećan put srećno u novom klubu hvala za sve što si uradio do sada
C

Crni Grom

pre preko 2 godine

Oce trne mu dzordan
B

Bum 92

pre preko 2 godine

Po svemu sudeci, Vucela drzi sve medije u zemlji, i to samo tako... Da nekinlaik sa strane dodje ovde i da pogleda naslove, mislio bi da je Zvezda neki klub koji se bori za opstanak u fudbalu i kosarci, i da su svi bolji od nje.... I svaka pobeda u prvemstvu, skoro svaka je ispracena sa jedva izvukla bodove i slicno..... I sve ove natpise, pocevsi od svlacionice i ostalo je sistemski uradjeno i previse ocigledno sa cije strane se vuku konci da se klib destabilizuje, e gospodo, ja bi sad nakon ove polusezone voleo da zvezda nije prvak bila, i da su vam bodove iz Evrope donosili, Partizan, Čuka, Vojvodina... I da vidim gde bi bili.... Mi mozemo i 5 ligu da igeamo uvek ce nas bito vise
M

Mosa pucko

pre preko 2 godine

To je sustina problema ovog naroda ne samo sto se sporta tice,neko lupi nesto i odmah histerija i pljuvanje ,zamisli Zvezda da je izgubila od Flore ,kakvi bi to naslovi bili ...ali bitno je da je partizan mali atletiko kako procitah juce ili pre dva dana
B

Bum 92

pre preko 2 godine

Najbitnije da imamo najjaci klub, prvak zemlje, kako mediji pisu na polusezoni, koji vas medije predstavlja u Evropi. Pravi istoriju Estoncima, ej Flori i fauni, vadi bod protiv Anortozisa kuci za najjace Evro takmicenje,bruka Srbiju ej xaxaxaaxax e pa evo vam pa pisite hvalospeve, al Zvezdu ostavite na miru, niti nam trebate niti zelimo Vuceline medije...
L

LokiCH

pre preko 2 godine

Ti ako veruješ u ovo što si napisao imaš ozbiljan problem sa doživljajem realnosti. Da ne upotrebim neke teže reči.
B

Bum 92

pre preko 2 godine

Ako ti verujes u ove naslove, onda ti imas ozbiljan problem, veoma, da ne napisem nesto drugo.... Jer je ocigledno
M

Mixaa

pre preko 2 godine

Da citav drzavni vrh ne gura Zvezdu, klub bi se odavno ugasio
a

abc

pre preko 2 godine

Sta misliš da vas poguraju, sigurno bi pobedili Floru, aa?
I

IQ

pre preko 2 godine

......a vi Surdulicu........ hahahahaha
D

Dr Laza

pre preko 2 godine

Evo mi ćemo da vas poguramo a posle da vi nas povučete
G

Gost123

pre preko 2 godine

Kmeeee....
K

Koma

pre preko 2 godine

Partizan postoji zahvaljujući Vučiću. Nikola Peković Pekmen
M

MUFCC

pre preko 2 godine

Kad brod tone uvek prvo pale misevi! Grobarcino, ubedljivo si najantipaticniji covek od svih igraca u Zvezdi zadnjih 5-6 godina, pali nazad odakle si dosao.
V

Vuk krajiški

pre preko 2 godine

Kako ovi zagrebački purgeri nastanjeni u Beogradu izlaze iz rupa i sikću. Delije pustite priče ovih i plaćenih novinara za burek i čašu brlje ,kad je njima najveći intelektualac tipa pantić. Zapamtite vi ste sinovi i kćeri Severa iq srbskog roda ...psi laju karavani prolaze
m

mikuli

pre preko 2 godine

Prosinecki, Orahovac, Susic, ivkovic, sabanadzovic, omic, kikanovic ,zufer avdija, itd sve mladici borovi devojke jele,srbende, prevara od navijaca i od kluba, satro zvezda srbija nikad jugoslavija a na upravnoj zgradi reklama idea
N

Na dresu

pre preko 2 godine

Ti IDEA ZAGREB "srbine"
o

ojha

pre preko 2 godine

sinovi i kci severa,pa umreh ahahhaha
@

@Mikuli

pre preko 2 godine

Dovoljno je reci Kujtim Šalja i Fadilj Vokri...zanemaricemo Duljaja, Besirevica, Nuhija i stotine hrvata
M

Mrsoja

pre preko 2 godine

Bes borjana,ocemo li se napokon rijesiti gobeljica...
D

Drvo

pre preko 2 godine

Castim sve u kafani ako se to desi.
S

SNSinsajder

pre preko 2 godine

Ne brinite naprednjaci, odlazak borjana i pantera iz naših klubova ne znači da se povlačimo, nastavljamo brže jače bolje za našeg predsednika i Srbiju
B

BRUKA

pre preko 2 godine

Uprava napolje!
Л

Ложач

pre preko 2 godine

Онима тамо оде пантер, нама одлази борјан. Гас по повлашћеној цени је чудо.
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre preko 2 godine

@ gemathegreat Ajde bre čoveče gubi se, Osećaš se na parizer sa proteklim rokom, i to na kilimetar
g

gost KG 034

pre preko 2 godine

Nisi ti najveći zvezdaš,već najveći prostak i psihopata; pravi zvezdaši su skromni,pošteni i inteligentni ljudi,bez obzira na obrazovanje, društveni i socijalni status.Ne brukaj zvezdaše i okani se komentarisanja!

gemathegreat

pre preko 2 godine

Mačak ja sam sve samo nisam parizeraš a pride mogu da te kupim sa sve cipelama. Ti si ipak samo mali Alija Sirotanović zaostao u vremenu i prostoru. Jadno je što je tvoja pljuvačina našla publiku moj Alija Sirotanoviću, iste takve od žuči otekle spodobe. Al žuč je vaš život. Ja ti i sad ponavljam, Terza je platio kome šta treba da se plati da njega i Zvezdu ne diraju jer nije iz Korlene familije, istima onima koji staviše soli na rep Bati Bulatoviću i kojima Vučić javno priznade da im ne može ništa. I Franko i fašistički režim je finansirao španske klubove pa ih danas uzimate za standard kvaliteta. Sindrom memorije amebe, problem je što si ti pokvarena roba a umislio si da si Mesija. Tudjim q je lako udarati po gloginjama. Iskeziš tu facu i svi kažu vauuu kakav Baja ali isti takvi ko ti a mi ostali te čitamo. Gde je bio Terza kad je nestalo 50 miliona u Juventusu, jel Terza zabulio Barcu 1.3 milijarde ??? Irvase jedan. A Zvezda je pod njegovom palicom postala 35 u evropi. Kapiraš li da smo čekali ČETVRT VEKA spodobo ??? I sad ćemo tebi da damo da ti sečeš glave i krojiš politiku ???
G

Gost9000

pre preko 2 godine

Borjanu je zasmetalo sto je Deki iskritikovo Gobeljica protiv Brage a Deki je u pravu.
S

Stankela Brat Moi

pre preko 2 godine

Putuj igumane na manastir ne misli, da umes nogom da igraš bio bi najbolji goša tebrice ovako si lagan, cao! Deki brabooo idemo
G

Gost0000

pre preko 2 godine

Povedi i kuma Gobelju koga zestoko branis a nisi u pravu kapitenu.
м

м11

pre preko 2 godine

Вероватно хоће да добије нову повишицу као и увек...
l

ljubo980

pre preko 2 godine

mozda hoce da spasi snezu od unosa doktorovog gena u familiju.
S

Sledeci

pre preko 2 godine

Ide Dragovic. Sledi raspad sistema, kasne plate i premije. Botovima savet da pipiju nesto za smirenje hahaha -5 hladno brate.
S

SNSinsajder

pre preko 2 godine

Tako je, naša dva stranačka projekta FKCZ i KKP su stavljeni na čekanje dok se ne reši energetska kriza u Srbiji.
G

Gost Lk

pre preko 2 godine

Pa sta i da odu svi,za vas smo opet svemirski brod,uvek bili i bicemo.Bas mi je drago sto uvek slavite negde na pola,a onda ide hladan tus.
P

Polako druže

pre preko 2 godine

Ne blamiraj se... Vučemo srpskih fudbal u Evropi poslednjih nekoliko godina. Vi nas samo blamitajte. Ćuti i odaj poštovanje velikanu kad je u problemu.
R

Raša P

pre preko 2 godine

Ide Dragović za kapitena!!!!!
R

RSB

pre preko 2 godine

U klubu se ocigledno nesto desava sto se krije od javnosti...
B

Buskec

pre preko 2 godine

Sve je pogodio Zeljko Pantic, sledi rasulo u Zvezdi i bezanija gubitkom titule !

gemathegreat

pre preko 2 godine

Zato i jeste ucveljen jer na mržnji gradi uspeh.
V

Vuk krajiški

pre preko 2 godine

Ajde ujko razguli ,šta poglavnik Šantić pogodio idi u biblioteku uzmi knjigu vašu bibliju dok partizan bitke bije ustaški se barjak vije
G

Gost Pele

pre preko 2 godine

Čim direktor drži šefovu sliku u kancelariji nema tu sreće. Terziću odlazi više iz naše Zvezde, pošto ti nikakakve veze sa njom nisi imao.
l

ljubo980

pre preko 2 godine

taj sa slike vas je drzao od propasti ,doneo 4 titule i uspehe u evropi.
V

VecaBgd

pre preko 2 godine

Apsolutno mi je sve jedno da li ce otici ili ne, kako brani ove godine nece mi nedostajati, golmana imamo, hvala Bogu, dovoljno. Samo mi jedna stvar nije jasna, pobunili su se zbog kritika posle Radnika, pa sta je trebao, da ih hvali, uzasna utakmica, nikad gora. Da su se borili i kidali kao protiv TSC, niko im ne bi rec rekao, ovako su zasluzili sta god im je rekao. Nisu toliko bitne izmene koliko odnos prema dresu onih u prvih 11 i onih koji su usli posle, umor ne priznajem kao opravdanje. A ako im smeta nacin na koji ih je kritikovao to je druga prica, ne znam kakve reci su pale u svlacionici ali u afektu neke stvari mogu da se izlanu a i oproste. Sa druge strane, ko nema stomak za kritiku neka se bavi necim drugim a ne profesionalnim sportom. Dosta ih je hvalio, malo su se razmazili. Ajde bre, niste deca...

Vixtra

pre preko 2 godine

Pa šta će jadna Sneškica ako odu u USA? Kako će da se viđa sa doktorom? Mada, doktor je branio doktorat u Arizoni, tako da je sve moguće.
K

Koma

pre preko 2 godine

Doktor se vidja sa Olgom Danilovic.
G

Gost22

pre preko 2 godine

Haha vidja se ali Sneki cepa

Vixtra

pre preko 2 godine

@Koma Kakav raspali pokusaj kontrasuka ahahahhaha 😂😂😂
O

Obi

pre preko 2 godine

Ko ne zeli da igra u Zvezdi neka ide ali obavezno obestecenje, srecan put i ne vracaj se ...
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre preko 2 godine

@ Gost MMS Mmmmmrrššš bre! MMMMMMMMMMRRRŠŠŠŠŠŠ BAGRO sendvičarska. Mmmmmrrššš!!!!!!!!!!!!!!!!!

gemathegreat

pre preko 2 godine

Alo psiho zaeban si ko kratko ćebe. Eno i Terza se uznemirio.
G

Gost 2112

pre preko 2 godine

Što je glava praznija, to je bezobraznija; P.S. Koliko si neobrazovan(nepismen)vidi se i iz aviona,a koliko si primitivan osetili su to(sa sigurnošću tvrdim) na svojoj koži i tvoji roditelji. Stidi se bestidniče!
Ч

Чича Дража

pre preko 2 godine

Овде много људи велича Станковића као неку Звездину легенду, момак је одиграо 85 утакмица за Звезду у каријери. А Борјан 131, при томе голман је бранио у ЛШ са Звездом, узео 4 титуле. А Станковић, дао 2 гола Кајзерслаутерну и Хелсинкију... и 1 титула. Искрено за мене је Борјан много већи траг оставио у нашем клубу од нашибаног буцка. И делује цивилизованије од предузимача.
M

Makijan

pre preko 2 godine

Isuvise je glupo meriti neciji doprinos tako. Ja ti samo mogu reći da je Zvezda prodajom Dejana Stankovica u Lacio inkasirala preko 20 miliona maraka. Uz transfer Drulica najveci transfer ikada prema tome. A onda se vratio kao trener i napravio ogroman uspeh u Evropi sa vrlo skromnim timom. Borjan je imao mozda vecu ulogu kao igrac sa svim ovim uspesima. Nemerljiv doprinos zaista, i on je svojim odbranama maltene uvodio u Evropska takmicenja. Imao je i kikseve sto je normalno. Porediti je jako nezahvalno.
J

Jsjs

pre preko 2 godine

Bravo majstore za komentar! I Dejan je ostavio traga, ali sve si rekao
E

Eeeeee

pre preko 2 godine

kad bi dao Bog da ode i da se raspadnu komunjare,bilo bi ekstraaaaa hahaahhaha
P

Prljava taktika

pre preko 2 godine

Grobarska spin masinerija je uspela, duplu pobedu su izvojevali ove godine, prvo sto su na 5 bodova prednosti sa nulom od tima, i sto je jasno da do kraja mogu da prospu bodove samo u dva derbija, a realno je (i normalno) ocekivati bar jedan kiks Zvezde van derbija, tako da ni dve pobede nad njima nam nece znaciti. Oni su titulu osvojili jos pre pocetka sezone, a "uverili" su u to i vecinu medija i sto je jos gore, jedan deo Zvezdasa. Druga njihova pobeda je sto su ubacili koske medju nas Zvezdase, prvo na tribine gde realno ne vlada dobra atmosfera u poslednje vreme, drugo u redove kluba (poceli kao papagaji da lupetaju da je Terzic kao nesto uradio Borjanovoj zeni), i mnoge druge gluposti koji je dobar deo Zvezdasa progutao tako da su nas spin masinerijom i prljavim taktikama (za njih potpuno uobicajeno) izbacili iz koloseka. Niko me ne moze ubediti da oni imaju makar jednog igraca koji je makar iole blizu kvaliteta Dragovica, Ivanica, Kataija, Borjana, Rodica, i takav tim ce "rutinski" uzeti titulu. Da se razumemo, imamo i mi gomilu duduka i uprava je katastrofalno radila sa pojacanjima. Bice Partizan prvak kao sto mu je obecano, samo ne znam sta im to znaci, kad oni u Evropi dalje od 3. kola videti nece jer tamo igraju 10 puta ozbiljnije ekipe od Flore, Anortozisa, Genta, Santa Klare itd. Na nama je da se konsolidujemo, pamet u glavu Zvezdina armijo, zagorci su nesto naumili ali ne smemo im dozvoliti to!
1

1234678

pre preko 2 godine

Koliko ti nemaaas zivooot aaaa
Z

ZL#2

pre preko 2 godine

Preskočio si terapiju momak...
Д

Драган

pre preko 2 godine

Теби стварно није добро; пуко си к'о петарда чим за све ваше проблеме оптужујеш Партизан! Ако сте бољи, што нисте победили него уз обилату помоћ судије једва извукли бод. Против ТСЦ-а опет помоћ судије, опет "крив" Партизан јер је тренер партизановац ха ха ха
h

hehehe

pre preko 2 godine

Au grobari su tako mocni?
S

Surdulicki lubenicar

pre preko 2 godine

Alo botino, nema predaje sve dok ima lubenica.. Da ste vi botovi malo bolje radili i ostavljali koju hiljadicu komentara vise, u odbranu terze, i da ste vise nikova ukrali, i grobarskih i delija, ne bi dosli u ovu situaciju.. Aj opet brzo na Partizanove vesti i bar 10 nikova veceras da si ukrao.. Jes' cuo, trkom..
m

mikuli

pre preko 2 godine

Tacno se vidi da si sledbenik terzica i covica, nismo Mi cuknuli auto na autokomandi pod opijatima, stankela nos ( nadimak u fudbalskim krugovima)je malo nervozan ( kao i za lalata znamo razlog)pa unosi nervozu u svlacionicu
j

jedna jedina nepobediva

pre preko 2 godine

@Prljava a vidi im nikova, ni jedan do danas nije postojao :D
S

Sale UGRINOVCI

pre preko 2 godine

Puna podrška Borjanu. Stanković se zaleto... Neka ide u Sampdoriju i Đenovu tamo ga traže... Priklonio se grupi navijača koja bi da upravlja klubom i da od kluba prave svoj STR. Hvala Borjane za sve i idi dok je vreme ...Ušao si u legende Crvene Zvezde tu ćeš i ostati. Takvi su Krajišnici do kraja odani i vr. Ljudi koji ne dozvoljavaju
B

Boza22

pre preko 2 godine

odani i verni, pa vas 200.000 pobeglo
S

Sale UGRINOVCI

pre preko 2 godine

#Boza22... To te mama i tata učili istoriji sa 22 godine toliko znaš.
G

Gost 55

pre preko 2 godine

Sale. Niti si ti iz Ugrinovaca već sa Busija, niti imaš pravo da rođenog zemunca teraš iz ovog grada. Bolje će svima biti ako ti odeš nazad u Krajinu. P. S. Nisam ljubitelj ni Zvezde ni Dejana ali ste vi "prekodrinski srbi" preterali.
С

Срки

pre preko 2 godine

#Boza22 Нису, већ им је велики учитељ наредио да се повуку под претњом оружјем, а то у медијима под командом Вучеле представио као бежање
S

Sale UGRINOVCI

pre preko 2 godine

#Gost55 i maliSrle... O Dekiju Zemuncu znam mnogo više nego ti.... Tvoj jedini podatak je da je Zemunac... A što se tiče ljudi iz Busija mnogo više ih cenim nego pridošlice u BG kakav si i sam. Porodica iz nekog sela sa juga... Što se mene tiče Sremac sam i tim se dičim.. ima ona Sremac može da ti svira tamburu i da dobiješ po tamburi... A to da li je onaj narod bežao ili nije... Kao što kaže ovaj maliSrle. Zna on to dobro, Vučela mu vodi državu već 30 godina 😂 pa ga baca u bedak. Iz Busija se snašli ali Vi već 30 godina nikako da se snađete 😉😉😉
z

z1234

pre preko 2 godine

ako ode borjan dati sansu marinku
A

Anelka86

pre preko 2 godine

iskreno mislim da je vreme da se da sansa Milanu Kalinicu
O

Orao

pre preko 2 godine

Jesu se grobari poradovali, a ovo je samo mosa hahaha

Beny

pre preko 2 godine

Neka ide svako ko bi nas prodo!!
O

Orao

pre preko 2 godine

Ovo nije dobra vest
L

Lorimer

pre preko 2 godine

Sticajem okolnosti sam sedeo sa Borjanom pre pocetka letnjih priprema pre 3 godine i covek mi je doslovce rekao da hoce da ga puste da uzme jos neku kintu vani ( Turska, Rusija), pre nego se penzionise. I tada nije islo zbog te Evrope i verovatno dobrih odnosa sa bivsim strucnim stabom...e sad o cemu se sad radi ne znam i nebi da nagadjam, ali nekako mi cela prica smrducka, da se tako izrazim. Iskreno se nadam da ce ovo biti neki preokret, da se konacno i tribina podigne pa da konacno krene nesto na bolje, zato sto brate realno vec gotovo celu godinu igramo us.an fudbal, sa par sporadicnih bljesaka u Evropi, a ostalo sve sacuvaj boze. Covece nismo imali krstenog desnog beka jos od Ninkova, da li je to realno? Bilo bi tu price za u nedogled, ali ajde da vidimo sta ce vreme doneti.
g

gdje

pre preko 2 godine

može uzeti veću lovu???
B

Brat Moi Stankela

pre preko 2 godine

Sticajem cudnih okolnosti dok si tonuo u dosadu, ruku spasa si mu prizio levom si ga ti zaduzio, ko te tero brat moi u Durlan da dolazis , a ? batice, batice?
c

celupajatiudup

pre preko 2 godine

Ako si nezadovoljan idi ali povedi i Stankovica, Mrkelu i Terzu obavezno!
r

rara

pre preko 2 godine

Realno svako bi otisao na njegovom mestu s obzirom na kakvu torturu prolazi. Direktor mu radi to sto mu radi sa zenom, Suma i Natho ga probijaji na terenu kroz usi, a Mister ih cupa u svlacionici.
O

Orao

pre preko 2 godine

Šta li je tebi tek Borjan radio 4 godine
G

Gost Pele

pre preko 2 godine

A tvoj dečko šta ti on radi?
G

Gost e

pre preko 2 godine

Suma i Nato zajedno,titula 0.
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre preko 2 godine

Terziću, MARŠ NAPOLJE IZ ZVEZDE ! MMMMMMMRŠŠ BRE BAGRO JEDNA! MMMMMMMRŠŠ LOPINO!!!!! 🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮
G

Gost MMS

pre preko 2 godine

Pametnom saveti nisu potrebni,a budalu kao što si ti, ne vredi savetovati; beznadežan si slučaj!
G

Gost KG 034

pre preko 2 godine

Ti nisi normalan; zovi hitnu(da imaš besplatan prevoz) i pravac "Laza Lazarević"!!!
p

podesen

pre preko 2 godine

Katai je sledeći.
B

Blajvčo

pre preko 2 godine

Šta kaže Tumba, jel ide i Sneža iz Bg-a, ili....?
R

Raul Bobadillla

pre preko 2 godine

Zelis biti duhovit, ali ti limitiran IQ, nevaspitanje i zloba odmazu .. Ipak, sve je jasno ko si, sta si i sta volis....tvoj nadimak govori sve! Blajv.... Hahaha
L

Lazaros

pre preko 2 godine

Voleo bi da Doktor Terza napravi konferenciju za stampu I da nam objasni zasto kapiten hoce da napusti Klub ???
B

Bok

pre preko 2 godine

Teško je 4 godine u namještenom prvenstvu biti prvi sa 20 bodova prednosti ispred drugog. Pritisak je to i ko ga nije imao taj ne zna šta je muka. A onda ti u LŠ daju 5 komada, pa vidiš da si niko i ništa.
a

abc

pre preko 2 godine

Ode ti daleko, u LŠ?! Nije to za vas da tako komentarisete, to su za vas daljine nesagledive, u LŠ ne može da se uđe preko TSC, Voždovca, Spartaka...Imaš ti primer pred očima, daješ u prvenstvu 5,6 golova, imaš 30 šuteva prema golu u proseku, i sve to bude devalvirano u Ligi konferencija od najvecih dunstera, koji vas oduče od fudbala samo zato što hoće da igraju. Misli o tome.
L

LudiDejo

pre preko 2 godine

Bolje onda da su ispali u Lc.. Koji klinac se uzdižu igrači…. Trener je autoritet. Ide 100% zbog svadje, samo sto neće da objavljuju u medije.. Mi Srbi smo najgori narod!!!! Ne samo u sportu nego je uopsteno tako da kada se ide ka nekom cilju da je put pun uspona i padova. To je normalno.. Samo kod nas Srba ne smije biti padova, ako jednom ne ide po planu onda se odustaje od cilja. Najlakše je odustati. Ovo nam sada najavljuje onu staru propalu Zvezdu. Hejteri uživajte sada kada odu svi .. Eto vam sada vaše uprava napolje i ne valja ovaj, ne valja onaj.. Ovo je nagovještaj da će ići sve na gore.. Iskreno, ja sam uživao poslednjih godina.. Bio sam zahvalan svakom trenutku. Volio bih da grijesim da je ovo kraj svih uspjeha i pocetak gubljenja bodova i pada na UEFA rang listi.. Imam još mnogo toga da kažem ali nema potrebe ista više pisati… Šteta..
D

Djole...

pre preko 2 godine

Kako si ti pametnica,ljubi te majka-ti si uzivao poslednjih godina,ma sta mi rece.Svake godine u startu 5 miliona evra plusa,svi dugovi se oprastaju,penali se sviraju i van sesnaest i cim neko popreko pogleda igraca sponzoruse-i takvi kao ti uzivaju.I umesto da bar neke dugove vrate,bahatosti nema kraja, dug naraste na 70 miliona evra uprkos svim povlasticama-a takvi kao ti uzivaju i slusaju sta im prica doktor sa poternice-i sto je najgore veruju u te gluposti.I sad jedva cekate prelazni rok i onda na ovih 50 igraca pod ugovorom daj jis deset-DAJ SAMO DAJ. Vi ste najvece zlo u ovoj drzavi-na celu sa vasim velikom vodjom.
N

NoName1

pre preko 2 godine

@Djole. Ti sine imaš problem sa samim sobom. Je l se dugovi opraštaju ili rastu na 70 miliona?
G

Gost za Djole

pre preko 2 godine

Kojim,onim sto vam poklonio stadion,Arenu,bazen na 50 godina,oprostio dugove u Kk u Vk,kupio licencu?Kakvi god da smo, za vas smo olicenje morala.
D

Djole...

pre preko 2 godine

Tebi sto nemas ime kolicnik inteligencije nije veci od broja cipela.Dugovi se oprastaju-a novi narasli na 70 miliona-jel sad jasno za prvi rzred osnovne-ili mozda nije oprosten dug prema Agrobanci???Uostalom gluvom pevati i coravom pokazivati-uzaludan posao...A to koliko para dobija sns sponzorusa-mozda i to nije jasno-jel i to izmisljeno???E blago velikom vodji i doktoru sa poternice dok je takvih ko ti...
L

LudiDejo

pre preko 2 godine

Hvala NoName sto si stao u odbranu mog načina razmišljanja. Ne vrijedi više ista pisati. Pusti ih..
A

Avenger

pre preko 2 godine

Sad će uskoro draft za MLS i realno mu je da pokuša u nekoj ekipi iz Kanade narednih par godina da brani.
N

Neko iz mase77

pre preko 2 godine

Ne, nego predsednik države i lopovski savez!
M

Micas

pre preko 2 godine

Putuj igumane...
S

Steva ns

pre preko 2 godine

Putuj igumane tu je pop a i gordić će da uleti ako ne odma onda već sledeće sezone... Borjane hvala na svemu ali previše si poleteo i ti i tvoja gospodja niko nije veći od kluba

gemathegreat

pre preko 2 godine

Bože koliko prostog, zlog i zavidnog sveta. Šleper niskih strasti i ljudskog jada u komentarima. Vaši propali životi će i dalje biti propali. Kažu da je srpski fudbal u blatu ali nije ljudi su oni koji donose blato i životni mulj u njega.
G

Gost888

pre preko 2 godine

Pa ti si reprezentativni primer toga blata.. Koliko si samo lazi i gluposti pricao, braneci tvorzu i upravu koji su nam doveli klub na rub provalije...Reci ces pa nabili su nikada jaci koeficijent, i uspehe u evropi, e pa nacin na koji su ga nabijali uskoro stize na naplatu.. A evo ti primer, da li ti mislis da se moze piti i jesti u krcmi, a da racune samo guras pod tepih, i tako iz dana u dan.. Na kraju ces biti izbacen iz krcme naglavacke sa debelim batinama i golog dupeta...
G

GostNBG

pre preko 2 godine

Ne, srpski fudbal odavno nije bio na visim granama.. Reprezentacija na svetskom prvenstvu, u evropi dve ekipe prezimile, konacno uveden Var, smanjen broj penala za vecite, liga nikada regularnija po svim relevantnim i strucnim ljudima, a medju njima najkompetentniji selektor Piksi koji je izjavio da je liga mnogostruko regularnija nego prethodnih godina... Tako da, srpski fudbal generalno, je na nikada boljim granama....

gemathegreat

pre preko 2 godine

@ Gost 888 Ma šta mi napriča, ne vi pljuvači pod dirigentskom palicom Jehove Pantića vi ste pravi zaljubljenici u klub. Skupe su vam karte, sve vam smeta, smeta vam Terza jer nije ponudio LŠ za socijalu. Po vašem mišljenju Zvezdi treba da imponuje što baš vi pavijani eto uštinuste malo vremena da joj posvetite pa bi za to nešto i u gotovom. Gde vam svima vama pljuvačima članska i sezonska za početak. Smrdljovani.
m

mikuli

pre preko 2 godine

Zanimljiva cinjenica je da kada nije bilo vara zvezda je imala 20 bodova vise, od kada je uveden var slabo to ide nesto a tim jaci nego prethodnih godina
s

s.d

pre preko 2 godine

Sada ce vec vucko da se umesa i smiri uzavrele strasti,samo pratite dalja desavanja😉😉😉😉
Z

Zima Zima

pre preko 2 godine

Nikad lošijeg kapitena nismo imali. Nikad. Zna se kako radi kapiten.Sto se tiče branjenja, to je ok.Ali ništa specijalno.
G

Gost3

pre preko 2 godine

Ništa specijalno kao golman? Borjan je 5 godina za redom ubedljivo najbolji igrač CZ, a autor teksta je zaboravio da spomene da je on najzaslužniji za plasman u LŠ 2 godine za redom kad je protiv Salcburga i Jang Bojsa 10ak puta spašavao mrtve šanse protivnika...
N

Nenad10

pre preko 2 godine

Stankovic protiv Radnika izmeni pola tima na 1:0 umesto da saceka i da prethodno osigura rezultat i onda mu je Borjan kriv sto Srnic sa metar visine ne moze da sacuva igraca koji pogadja zicer glavom.
N

Nikola021

pre preko 2 godine

Upravo tako..
Z

Zvezda pre svega

pre preko 2 godine

Hvala Borjanu za sve.Vratiti Manojlovića,koji je trenutno u Subotici i rešen problem.
С

Саббатх

pre preko 2 godine

Вратити Манојловића? Језиво! Тај дечко није ни други голман Спартака!

c c ccc

pre preko 2 godine

I ovde botova, majko moja...
J

Jaćimović

pre preko 2 godine

Sjećam se Tomislava Ivković, Stevana Stojanović prvak Evrope i Sveta, Vladimir Stojković, ipak je BORJAN bolji od ovih!
J

Jaćimović

pre preko 2 godine

Sjećam se Tomislava Ivković, Stevana Stojanović prvak Evrope i Sveta, Vladimir Stojković, ipak je BORJAN bolji od ovih!
P

P.P.

pre preko 2 godine

Deki zna dosta o fudbalu, odličan je trener, ali se ponaša kao da je na kokainu. A to niti je lako trpeti, niti bih ja trpeo.
L

Lalate

pre preko 2 godine

ti li si?
G

Gost MMS

pre preko 2 godine

Pravo vreme za rastanak sa estradnom družinom(Borjan,Gobeljić...) i sa umišljenim veličinama(Kanga,Ben,Falko,Dioni,Bakajoko,Petrović,Nikolić,Gajić,Degenek,Živković). Podmlađivanjem sastava sa nekolicinom omladinaca(Stanković,braća Mituljikić,Bačanin,Knežević...) vraćanjem sa pozajmice (Vasiljevića,Ilića,Odade...) i dovođenjem kvalitetnih stranaca Zvezda će se zasigurno prošetati kroz prolećni deo prvenstva i popraviti svoj rejting u Evropi!
J

Jaćimović

pre preko 2 godine

MILAN BORJAN...NAJBOLJI GOLMAN CRVENE ZVEZDE OD KAD JA PAMTIM GOLMANE CRVENE ZVEZDE, NEGDJE OD 1980 GODINE,ZNAČI UNAZAD 40 GODINA,NAJBOLJI GOLMAN KOJI JE BRANIO U CRVENOJ ZVEZDI!
O

Obi

pre preko 2 godine

Slabo pamtis
M

Majstoor

pre preko 2 godine

Kocić je bio bolji.
M

Majstoor

pre preko 2 godine

Kocić je bio bolji.

Lemi

pre preko 2 godine

Bomba je samo za slepce ovde koji saltaju sa Pinka na Hepi i malo ga prebace i na Rts. A onda napadaju ovde ljude koji im otvaraju oci. Bacaju drvlje i kamenje na sve koji im pricaju o svadjam, aferama, preljubama, tucama, zaostalim platama... Treba sad svi ti ovde da se javno izvine. OBJAVITE KOMENTAR
I

Iz sljivika

pre preko 2 godine

Trulež nije od juče, ona je počela da nagriza klub jos nakon utakmice u Kopenhagenu kada je Terzic odvalio cenu karata za drugu vezanu LS. Miloje je nekako izgurao tu jesen, a zatim je Stankovic preuzeo formiran tim od tri jednake postave, sastavljen od iskusnih igraca povratnika iz inostranstva, zatim najkvalitetnijih iz nase lige i naravno Zvezdine dece. Stankovic je razbucao sve, sveo ekipu na 15 tridesetogodisnjaka da mu igraju na tri fronta, decu unistio... Kada na to dodamo Mrkelu koji od 20 pojacanja ubode jedno i Terzica sa inostranim racunima, nije ni cudo sto smo stigli dovde. U ostalom, Zvezdu na stadionu prate samo placeni navijaci, sve je jedna jeftina predstava na cijem kraju ce svi nabrojani akteri pobeci punih dzepova dok ce klub otici u stečaj.
o

od tebe

pre preko 2 godine

i tvog druga "najveceg" je sav trulez, mi skartove kao Terzu lako mozemo da oteramo to i sam znas, ali ne ti glumis pravednost neku posle svake pobede pa cak i evropske gledas kako da unizis klub, kontrasu jedan obicni.Terzu cemo lako oterati ali tebe i tebi slicnima, partijasima, politicrima i ostalom bagrom bavicemo koliko vec od sutra makar i na ulici!!
j

ja pa ja

pre preko 2 godine

nek ide ali uz ponudu od milion evra minimum. Neka mu Snezana nadje klub koji ce da plati obestecenje , on hteo dugorocan ugovor i klub mu dao a sad hoce da mu izadju u susret i da ga puste, plati i idi s milim bogom
Ž

Živi bili pa videli

pre preko 2 godine

Prelazi u Partizan kao i Mustafa
G

Gost Pele

pre preko 2 godine

Borjana treba ispoštovati zbog svega što je učinio za naš klub, naravno ako je sve ovo istina. Bez pljuvanja, zaboravljate sve njegove maestaralne odbrane od 2017, četiri titule, dve LŠ, ponovo jesen u Evropi ove godine, a pre svega njegovu ogromnu ljubav prema klubu.
N

Neko preko bare

pre preko 2 godine

Deki Stankovicu, jel' si sad diplomirao na Zvezdi? Mozda nedostaje jos jedan ispit - odnosi u svlacionici.
G

Gosthahagagagagaga

pre preko 2 godine

Decko navija za Partizan,to znaju svi.Prelazi u Partizan,nece da igra za dzabe...Setite se gde mu je radila Sneza
G

Gost Pele

pre preko 2 godine

Poreklom iz Knina a da navija za Partizan? Veze nema sa mozgom.
r

ruth

pre preko 2 godine

Cilj medijske kampanje koja je pocela gasenjem RSB foruma jeste da se Zvezdasi polarizuju i podele. Nije rec ni o Stankovicu i Borjanu vec je cilj stvaranje negativne energije oko kluba. Ne moze biti slucajno da se informer, pink, kurir, blic, srpski telegraf bave situacijom u Zvezdinoj svlacionci ocigledno se radi o politickoj kampanji a meta je Zvezda
g

gostnbg

pre preko 2 godine

Gasenje RSB-a je inicirala grupa. Toliko.
@

@gostnbg

pre preko 2 godine

Nije istina da je grupa inicirala gasenje foruma. Forum je ugasen zbog neslaganja izmedju administratora oko uredjivacke politike. Ali nikako nisu smeli u ovakvim vremenima da gase forum to je pucanj u nogu Zvezdastvu
G

Gost jug

pre preko 2 godine

Bojane dodji u partizan
K

Komedija

pre preko 2 godine

E moj Borjane, jel ti sad jasno gde si došao? Branio si odlično, pogurao dobrim delom u Evropi poslednjih godina a onda... Onda Terza morao malo da nastavi tamo gde je Tumba stao pa im i to malo i sad te pljuju. Proslavu titule nećemo ni da spominjemo, haha i na kraju se još i alkoholičar dere na tebe. Uzimaj papire i beži kod Vulinove tetke u Kanadu.
A

Alessandro

pre preko 2 godine

Neka ode u LA Galaksi pa da vidimo da li će njegova “gospodja” moći da piše po tviteru i instagramu šta joj padne na pamet. Inače podržavam njegovu odluku ako je cilj da sačuva brak mada ćemo teško naći tako kvalitetnog golmana. Ovaj dečko iz Surdulice je jako interesantan i mlad je pa se može i unovčiti za par godina.
B

Bakkkki

pre preko 2 godine

Pustiti njega, Bena, Vukanovica, Srnica, Gobelju, PankovaFalka, Dionija, Zivkovica. Dovesti levog i desnog beka, brzo desno krilo i prvog stopera. Popuniti ekipu Kahvicem i bracom Mituljikic.
B

Bokikiki

pre preko 2 godine

Daj pustite ga da ga vise ne gledamo po zutoj stampi
K

Koan

pre preko 2 godine

Stankoviću budi Stanković (Branko zvani Ambasador). Ko ne zna kako je disciplinovao svlačionicu i mnogo veće zvezde i legende (Pižona i Duleta Savića) neka upravo pita njih.
s

sb44

pre preko 2 godine

Para nema, a ka'ce , ne zna se.....
T

Tuga

pre preko 2 godine

O čemu mi pričamo kad je kompletno funkcionisanje kluba pod nekim velom tajne i sve relevantne informacije možeš da saznaš isključivo iz priče ljudi? Novinari znaju sve, a niko ništa ne sme da objavi. Svi čitamo nešto između redova i spajamo kockice kao da rešavam rebuse ili gledam špijunski film, a ne fudbalski klub. Onaj gradi zgrade i šmrče ko blesav, ovaj krade, onaj ne znam šta. Ja se smejem onim jadnicima što su iz Srbije, a navijaju za inter ili liverpul i pišu nešto kao “prodali smo vajnalduma”, a u stvari treba da se smeju oni meni.
B

Bokikiki

pre preko 2 godine

Daj pustite ga da ga vise ne gledamo po zutoj stampi
B

Bokikiki

pre preko 2 godine

Daj pustite ga da ga vise ne gledamo po zutoj stampi

Darko Lazic

pre preko 2 godine

mi smo siromasna drzava, siromasnog fudbala. ulaganja umeju da budu velika ali katastrofa jos veca, partizan je 7 godina bio.prvak ulagao.i.propao, sad mi posle opet oni i tako u krug. nije tu pitanje mesanje drzave (ima i.toga) nego jednostavno mi nemamo mogucnost odrzavanja sistema
U

Ulagao je

pre preko 2 godine

u Zeku i Bjeku
T

TUŽNO

pre preko 2 godine

Kakav je ovo haos u Zvezdi? Nadam se da Terzić i Stanković odlaze iz kluba.
D

Dragan VG

pre preko 2 godine

Sta mu rade botovi. Koliko minuseva samo. :D
L

Luja

pre preko 2 godine

Treba da idu Borjan, Krstičić, Falko, Dioni, Živković.... Pre svih njih prevara od mistera, nesposobni i neuki Mita i naravno, pod obavezno i odmah, Terza. Neka nam je Bog u pomoći kada se sračuna naš finansijski saldo koji su ostavili Terza i Mita.
r

rea

pre preko 2 godine

Terza, Terza, vragolane stari. Sećam se još jednog klupskog čelnika koji je znao da se poigra sa gospojom.
M

Mirceee

pre preko 2 godine

Realno svi koji posle Zvezde ne mogu da odu u veci klub,tu su samo da zarade i Zvezda im je vrhunac karijere. Golmam koji ima 50 000e mesecno,treba da pevajuci ide na posao. Pa koliko nas bi dzabe nosilo Zvezdin dres .. Jos lik uvredjen... Dao bi ja njemu moju pravnicku platu da vidi sta je zivot.
B

Bingole

pre preko 2 godine

Beogradom se uveliko prica da par igraca medju kojima je i Borjan zele da odu jer se zna da Partizan mora biti sampion. Stankovic je pristao na to. Vidite da niko ne izlazi javno da kaze ono sto svaki ljubitelj vidi a to je kako Partizan pobedjuje. Kada budu postali sampioni sa ovakvim timom i zvanicno cemo imati parodiju od fudbala.
i

iz 1 u x

pre preko 2 godine

zamisli u prethodne 4 godine koliko su puta igrači Partizana morali da igraju i ako su znali da Zvezda mora da bude prvak
A

Au

pre preko 2 godine

Hahah koja si ti komedija od lika
O

Oprosticemo ti

pre preko 2 godine

To sto si pglu
S

Surdulicaaaa

pre preko 2 godine

Hahahahahahahahahahahaha, ne brini Aca "kapiten" će ostaviti titulu miljenici, samo da završi nešto 3. aprila...
u

uzicanin

pre preko 2 godine

Sigurno🤣🤣🤣🤣a nije razlog manijačenje Terze,tuca sa Stankovicem.Sramota sta pises druze,Deki je sve ali da na to pristane je vas spin
D

Daj mali

pre preko 2 godine

Ne rise
N

Nemanja Nikolic

pre preko 2 godine

Ko o cemu k o postenju....Zvezda pre Stankovica je bila odlicna ekipa,sada sa njim to je ocajno.Jedino sto je dobro sto vasi igracem igraju srcem u evropi pa pobedjuju tako.Pogledaj realnosti u oci
k

koolerski

pre preko 2 godine

ajde decko,casu mleka i u krevet.pokrij se dobro da se ne prehladis.

Немања Земун

pre preko 2 godine

Играју крш и једни и други... Батали те идеје са Пинка као Научна Фантастика. Сви знамо какво је стање и да оба клуба имају не заслужене титуле , и да кад у рупи(маракани) лопта изађе у гол аут није аут него се игра даље и да је шеснеастерац уствари 20 метара.ајде брее.
G

Gost38dn

pre preko 2 godine

cekaj ti stvarno verujes u to sto si napisao.Jel vam to Terzic i Mrkela rekli
G

Gazda Srba

pre preko 2 godine

Jedva ste se izvulli u derbiju zato ticu bruko....
S

Saša_PFC

pre preko 2 godine

Pustila bi njega Zvezda odmah kada je zatražio raskid ugovora samo da su sigurni da nece traziti novac koji mu klub duguje.Zamislite koliko para mu se duguje posle 5.god.provedenih u klubu pa to sigurno je cifra priblizna 1.mil.evra.Znajte i budite sigurni da se Borjan pita nebi ni dinar trazio a ovako ce stici do suda jer covek mora da gleda kako ce njegova porodica da prezivi i da je finansijski obezbede.Zamisliti kada jedan igrac C.Zvezde mora na oglasima da prodaje auto kako bi preziveo i to je siguran znak da i taj igrac odlazi iz kluba.Teska vremena stizu za upravu C.Zvezde koja nenamerava da stane dok se neodigra gradski derbi u amaterskoj ligi izmedju OFK Beograd-OFK C.Zvezda.
T

Tokmak

pre preko 2 godine

Znaci, oces da kazes da ste namerno pustili Radnik! A Proleter nije upoznat!! Zivotat ti nemoj lupas! Pa na vasu stranu su bre sudjene 4 problematicne situacije! O penalima protiv Radnika cutim! Katai namerno promasio! Baaas ste jadni!! Aal tesite se!!! Na nasim utakmicama nijedna situacija da je protivnik ostecen!!
V

Vazi,brt

pre preko 2 godine

Vidimo se na derbiju. Nego blago meni obici termo carapice, temperatura pala na -5. brrrrrrt
S

Surdulica

pre preko 2 godine

Ok.
K

Kdkd

pre preko 2 godine

Sto se tice ova dva tima, neutralan sam, ali ako nam je fudbal parodija, kako imamo posle ko zna koliko godina dva tima koja su prezimila?! Domaca liga mozda laze, ali Evropa nikad ne laze.
M

MOT

pre preko 2 godine

Pa naravno da se prica kad je Partizan najbolji i ima 5 bodova prednosti, sta ti je tu cudno.
O

Okečuke

pre preko 2 godine

A do sad nije bila parodija?!
G

GostBokiBG

pre preko 2 godine

A ja sam čuo u tvom kraju da se uveliko priča da ti nisi normalan.

Kontraudar

pre preko 2 godine

Da je on takva poštenjačina, imao je sijaset prilika da ode u prethodne četiri sezone. Ali mu lepše bilo da jaše onog komentora Arene. Beograd priča.
G

Gost123

pre preko 2 godine

Pricas gluposti, Borjan ide jer razlog postoji jos od pre mesec dana a svi znate sta je razlog pravite se ludi.. zena, smanjenje primanja..
G

Gost123

pre preko 2 godine

A vi kako te?
G

Gost999

pre preko 2 godine

Terza obecao da odlazi ako ne bude sampion, a titula obecana Partizanu..? Cccc, vrlo zanimljivo hahaha..
E

Elessar

pre preko 2 godine

Hahahahaha idi leci se bre...
S

Smislov

pre preko 2 godine

Kada ste vi prvi, onda je sve u redu i regularno. Koja si ti parodija. Vi nemojte gubiti od Surdulice i budite prvi, ili je i za to kriv Karadžić. Mora da su se u prvenstvo umiješali razni zapadni centri moći, ha ha ha ha ha.
n

nismo isti, dobro pamtimo ovo doba

pre preko 2 godine

Druže, parodija traje zadnjih par godina... Postavkom na čelo kluba lica sa poternice, pa nadaleko čuveni Kokeza na čelu saveza, pa Vazure na čelo Partizana, pa Nevolje na tribini, pa titula iz 39-e... Sve je to delo nekoga, kome se ovo neće zaboraviti...
M

Mitro

pre preko 2 godine

Tako je, lično Vučić je intervenisao kod Kataija da promaši drugi penal za pobedu koji je inače bio diskutabilno dosuđen. Nema veze što su Terza i Mrkela promašili svako pojačanje u zadnje dve godine pa im tim počiva na tri i po igrača, sve je to zavera…
Z

Zima Zima

pre preko 2 godine

Ma nek ide,neka idu svi koji hoće, i vreme je da malo igraju mladji. Golman,ima Zvezda uvek dobrih golmana.Piči care samo piči.
T

Terzinjo

pre preko 2 godine

Odlaskom titule, oticice mnogi sa Marakane, sledi rasulo....
1

11

pre preko 2 godine

To su rekli i za inter kad su otišli konte i lukaku a vidi ga sad
J

Jim00000

pre preko 2 godine

Dogovoreno sa ludogorecom...samo sada nece biti rezerne igrace zvezde vec ce ici u lozu.....6 ili 7 zvezdina zvezda? lutkice ...
G

Gx

pre preko 2 godine

Ajde bre sta si se ti utripavao...i treba da ides...i nisi vise onaj sto si bio,...prvi juris ka severu dve lopte si odbranio u ovo Nasu smesnu ligu...ti i Gobeljic skacate ispred severa kao neke budale prvi... Aj caos.
z

zosim

pre preko 2 godine

evo zašto nas niko ne voli, sa ovakvim mentalitetom kakav je tvoj nikad niko nije uspeo u životu ništa da uradi.
N

Nikola021

pre preko 2 godine

Da da,sigurno da nije zbog sukoba sa debelim investitorom,koji radi kao trener kod nas.Bolje da sujetni debeljko ode,razjurice sve igrace.I onako je oterao sve sto je valjalo.To bi bilo najvece pojacanje.Bilo bi dobro da dodje stari ili novi Milojevic..
G

Gost123

pre preko 2 godine

Kod Miloja smo imali kakve takve rezultate, ali je to bio anti-fudbal. Igrali smo bunker i kad treba i kad za to nije bilo potrebe.
G

Gost a domaci

pre preko 2 godine

poredis Borjana I Stankovica? druze popij leksilijum ili apaurin sto kazu u jednoj skec emisiji. Borjan grobar kline slikao u njihovim dresovima,zastava njihova.... Mada sad kao ja zvezdas... svaka cast za odbrane ali jbg za to si placen. Ne branim Stankelu ali nije ok za poredjenje. Mada kad pogledas karijere poznanstva I sta je ovaj nas uradio na klupi dunno smo mu za zivota. Niko od nas ne sme da se zakune da je on trazio sve te igrace kao pojacanja sem Italiana ali je sa prvim pogodio sa drugim nije jbg
G

Gost123

pre preko 2 godine

Sralm te bilo da napises ovako nest!!!!!!!!! Mada ti si verovatno pripadnik udruge sa druge strane brda.....
N

Nikola021

pre preko 2 godine

Odgovor za tebe.Volim i navijam za Zvezdu jos dok si ti pisao u gace i jeo pacija govna umesto dudinja.
G

Gost a domaci

pre preko 2 godine

Ahh verujem ti... Ali mozda i ne... Borjan koji slika klince u grobarskim dresovima I sebe sa zastavom nikad nije I nece biti veci zvezdas od Dekija a ti jedi pacije ... dudinje 😄
N

Nikola021

pre preko 2 godine

Uopste nije rec ko je veci zvezdas.Stankela je bio top igrac,ali nije uzeo sa Zvezdom nista kao igrac i igrao je 1 sezonu.Kao trener on ne zna da se ponasa i nema sa kim se nije sukobio od igraca.Ne mozes sa takvom sujetom da budes trener.Miloje je gospodin covek.Trenerska i fudbalska velicina.
G

Glavni gost

pre preko 2 godine

I vejn bridz je trazio da ide iz celzija 😁😁😁
G

Gost a domaci

pre preko 2 godine

izuzetno slicno 😄
R

Raspsd

pre preko 2 godine

Raspad sistema!! Dosta vas je i bilo na celu!!!
C

Cccc

pre preko 2 godine

Pustiti ga da ide bez ijedne reči. Što se mene tice hvala ti za neke odbrane i srećno, ko neće netreba ga prisiljavati. Pop nije ništa lošiji čak i naprotiv a tu je mali Gordic.
D

Djosa

pre preko 2 godine

Popovic idealan
M

Milentze

pre preko 2 godine

Znaci svrseno je
G

Grobar123

pre preko 2 godine

Generalno gledano Zvezda od Stojkovića nije imala boljeg golmana od Borjana, kad krene da brani kao opsednut ne možeš da mu daš gol do ujutru, ali je i znao da napravi glup baš glup kiks kad mu nije dan... E sad da li je pukla tikva sa Stankovićem i da li mu je Terza trošio suprugu, samo možemo da nagađamo...
R

Realni Arth

pre preko 2 godine

Zasto morate vredjate porodice, zenu, decu...? Mozda nisi ozenjen, ali ako Bog da bices, zapamti ovo, ako ti bilo ko spominje zenu na ovakvom kontekstu, nece ti biti svejedno, zato, molim te postovanje prema Bokiju! Imam utisak da si Grobar, pa samo nastavljate ono brukanje koju ste izmislili! Zao mi je vas!
G

Gost123

pre preko 2 godine

Borjan je neuporedivo bolji golman od Mustafe!!!!! Sve drugo je podlozno diskusiji...
s

svlacionica

pre preko 2 godine

Vrati ti nama Snezu, a tebi sretan put.. Od kada si odveo Snezu iz Partizanove svlacionice nema ko da dize moral tako uspesno ko ona...
G

Gost87

pre preko 2 godine

Da i tvoja isto tako.. Mada je jos uvek tu. Dize sve....
G

Gost123

pre preko 2 godine

Sramota je da objavite ovakav komentar!!!!! Sram vas bre bilo!!!!!!!
P

Plunjas

pre preko 2 godine

Zato vam je sad tu Bilja Obradovic
N

Novak majstor

pre preko 2 godine

Ako treba birati izmedju Borjana i Stankovica ljudi,svi koji smo uz Zvezdu moramo stati uz kapitena.Samo cu reci Krasnodar...
@

@novak

pre preko 2 godine

Ocigledno si mlad pa ne znas kako je taj trener bušio partizan dok je igrao za Zvezdu. Pa(m)ti groblje, zato im on i smeta pa se ubijaju od botovanja...
G

Gost Dragan

pre preko 2 godine

Ako hoće da ide neka ide, bolje je to nego da ostane nezadovoljan. Odlazili su i bolji od njega pa je Zvezda bila ZVEZDA.
B

Buda645

pre preko 2 godine

Covek nece vise da igra pred rodjendanskim navijacima. Jednostavno da grupa "delija" je napravila katastrofalnu atmosferu da svi beze od Zvezde sto dalje. Kako pravi navijaci tako i prijatelji kluba i igraci.
N

Nije samo do toga

pre preko 2 godine

Ima i druga strana priče, razvodnjeno prvenstvo bez kvaliteta, mi nemamo novca ni kvalitet za prvenstvo veće od 10 klubova... Četri kruga, četiri derbija, četiri puta sa Vošom, Čukom itd... To bi već imalo smisla gledati, a ove bunkeraše i lakrdijaše neće da gleda niko... A za navijače se slažem, ušemili se sa državom i lepo žive od toga i jednih i drugih, mada trenutno vaši su realno bliži vlasti...
2

234

pre preko 2 godine

Moze li za nas koji ne znamo sta znaci to "rodjendanski navijaci:"?
N

Nek' je sa srecom !

pre preko 2 godine

Sledi raspad sistema i toga je svestan Borjan. Sad ce vec treca godina kako Zvezda ne moze da dovede pojacanja na levom i desnom beku, na pozicijama gde je ekipa najslabija i gde duva najveca promaja. Koliko su samo puta ispadali Gobeljic, Gajic, a vala i Rodic u Evropi, koliko su ih samo puta pretrcavali kao cunjeve. Isplata mesecne plate postala je vest. Duguje se za transfere. Trener tvrdoglav i nestrucan, dolazi u sukob sa igracima, jedan dan te hvali, sledeci dan te seli na tribine prvom prilikom (primeri Degeneka, Kange, Pavkova). Partizanu se namesta titula. Divlja horda huligana koji se pretstavljaju kao navijaci imaju sve veci uticaj. Sve su to razlozi da se hvata magla. Brojan je legenda i sve najbolje u nastavku karijere.
M

Maljevic

pre preko 2 godine

Samo pogledajte komentare i sve vam je jasno sto se tice nas,ako ode hvala mu na svemu odradio je svaki minut profesinalno,dvaput nas uvodio u evropu sam,uopste me ne zanima zbog cega je ova odluka,zvezda ima golmana koji ce ostati iza njega to je mali gordic kome treba dati sansu..
G

Gostdjole

pre preko 2 godine

i taj malo kome se da sansa kada u derbiju primi par komada,pljuvanje itd...kako je samo prosao golman Benfike,decko sagoreo u najvaznijem mecu,pa golman liverpula bese u finalu champion lige....
K

Kolodin

pre preko 2 godine

Borjanu sa vazecim ugovorom ne daju papire, ali bi zato rado da se otarase Dionija, Falka, Zivkovica, Krsticica... Koji sem Dionija imaju ugovore do 2023/24. Ne ide to u fudbalu tako...otici ce oni ali kada se isplati ceo ugovor. Sutnuo bi i Real Azara da moze i da to tako ide.
8

8976u

pre preko 2 godine

Ne lupaj, za Falka recimo moze lako da se nadje klub, cak i da se uzme lepo obestecenje. Sve je pitanje ponude i traznje.
k

kolodin

pre preko 2 godine

Ozbiljno obestecenje za Falka ...pa covek ima 30 godina i ne moze da igra u nasoj ligi...njegov maksimum je serija B
8

8976u

pre preko 2 godine

Timovi iz serije B mogu da plate solidna obestecenja. Monca je letos nudila preko milion.
O

Okei

pre preko 2 godine

Oce covek da obezbedi praunuke da ne rade nista u zivotu..
B

Bzzz

pre preko 2 godine

I ti bi da mozes
O

Okei

pre preko 2 godine

Oce covek da obezbedi praunuke da ne rade nista u zivotu..
V

Varela

pre preko 2 godine

Terzic napada zene svojih fudbalera redovno...pitajte Vujadina Savica
k

koolerski

pre preko 2 godine

predsednik mu k.. o zenu!
D

Drvo

pre preko 2 godine

Mogao je za te pare i bolju da nadje.
D

Da bre

pre preko 2 godine

Hahah pa sigurno je Toza Mijailović brzio, on možda ne bi prepoznao Borjana na ulici..
G

Gost123

pre preko 2 godine

Sram vas bilo da objavljujete ovakve komebtare!!!!!
9

951357

pre preko 2 godine

Dok ne bude zvanično, ništa ne verujem. Naročito jer ovu vest plasira ptica zlosutnica...
D

Dilberu

pre preko 2 godine

Pa jel vidis da pise zvanicno xD
9

951357

pre preko 2 godine

@Dilberu - kad bi ti znao šta znači zvanično...
D

Dilberu

pre preko 2 godine

Tezak dan iza tebe, ti si ipak samo broj…
9

951357

pre preko 2 godine

@Dilberu - je l' ti to neko rekao ili si sam smislio? Klasičan Grobar, nema argumenata, samo vređa.
T

Tokmak

pre preko 2 godine

Bravo 351957, zvanicno je kad kaze AV!!!!
D

Del.pje

pre preko 2 godine

ako ode Borjan i ti odvratni trendžo da bežiš sa njim
K

Komsinica

pre preko 2 godine

Miki Milane bas mi ne das mira.
E

Eh

pre preko 2 godine

Boki, ako odeš, hvala ti za sve što si uradio i uzmi im svaki evro koji ti duguju ljudi sa nemačkog računa. Da napravimo jedan bojkot, da se ne ide na stadion i da oteramo bagru, na čelu sa Stankovićem i Terzićem. Da na jedan ovakav način jednuogod najboljih golmama zadnjih 15 godina oteraš i to bez trunke srama. Nek zagrmi! UPRAVA NAPOLJE!
M

Makijan

pre preko 2 godine

I ovako se ne ide na stadion. Tako da nece to njih ni dotaći.
E

Eh

pre preko 2 godine

Mislim na Evropu. U ligi svakako nema navijača.
P

Pepa Pig

pre preko 2 godine

Sta reci osim UPRAVA NAPOLJE! Pritisak postoji na igrace Zvezde ali nije opravdan. Ne moze se traziti od nekih igraca da igraju na boljem nivou kada jednostavno to ne mogu i to svi vide. Od Zvezde se uvek trazi vise ali jednostavno postoji limit igraca. Za to nisu krivi oni vec oni koji su ih doveli i to odobrili. Zato je stadion prazan jer pravi navijaci vide i ne zele da budu deo tog cirkusa. Jos jednom nije problem u igracima nego u upravi.
G

Gost123

pre preko 2 godine

Pratiš fudbal iz fotelje i praviš se pametan.
O

Ogiczv

pre preko 2 godine

Majstore, hvala ti za sve. Dođi ti u Toronto, treba nam golman već 2-3 sezone
G

Gosttttrt

pre preko 2 godine

Na derbiju u februaru jedan čovek trči ka navijačima Partizana i ispod dresa nosi majicu sa natpisom "Oprostite mi moju ružnu prošlost". Čekamo te Milane!
B

Bg

pre preko 2 godine

Znamo da bi vi to voleli i da sanjate Zvezdine igrace, samo se nisi zapitao da li je on ljiga kao i vi i da li bi vam presao preko silnih uvreda i pretnji. Covek je ljudina i iskreno je zavoleo Zvezdu i navijace, a pre godinu i po na proslavi titule vam je porucio da jedete nesto. :)
Х

Хели

pre preko 2 godine

Опуштено, има нас који бисмо у том случају гранатирали стадион и вас који би се овом створу радовали, као што сте се радовали Стојковићу.
m

mr8nkqcwy2@privaterelay.appleid.com

pre preko 2 godine

Mislim da treba da ode.. ne brani kao nekad. Naravno i dalje je najbolji golman, ali poceo je da radi skoro sve na svoju ruku.. Popovic je vredan i dobar golman tako da treba da dobije priliku. Imamo i malog gordica tako da hvala na svemu Boki
7

719639162917291

pre preko 2 godine

Dovedite Stoleta Dimitrievskog iz Raja
R

RealiST

pre preko 2 godine

Hoce, vriste im jaja.
M

Mitt

pre preko 2 godine

Ako covjek hoce da ide neka ide. Hvala mu i sretan put. Na Upravi je da dovedu kvalitetnu zamjenu ili jos boljeg golmana ako mogu, a ne nekog iz Krusevca ili Vozdovca.
T

Tokmak

pre preko 2 godine

Jednom grobsr uvek grobar!! Oprostens ti je ruzna proslost!! Bili du lepi dani na istoku dok je igrao tvoj voljeni klub Partizan!! Provalio ga Stankela!
M

Milan..

pre preko 2 godine

Znači grobar nam doneo 4 titule? Lepo :)
S

Surdulicki lubenicar

pre preko 2 godine

Pored sljive, evo ti ponesi i jednu veeliku lubenicu....
Z

ZmajBL

pre preko 2 godine

Oprostite i njemu ruznu proslost hahaha
D

Delija Slanci

pre preko 2 godine

Evo braco odma ste poceli da ga pljujete neki u komentarima a zaboravili kad je pomagao uspehe u ligi sampiona i ligi evrope... eee to smo mi i zato nas niko nece jer smo nezahvalni... Srecno miki gde god da odes a nama neka je bog u pomoci tesko cemo do titule ove godine...
G

GostHilti

pre preko 2 godine

Ja mislim da treba prestanemo da veličamo neke igrače zbog dobrih igara u nekim utakmicama. Zbog toga što su oni dobro plaćeni za Borjana 40 hiljada evra mesečno. A kad kiksne kao on u Derbiju zadnjem, Omonija prošle godine, Šerif ove godine nikom ništa. A plata isto leže na račun. Zato je Bitan smo klub a oni svi žive od kluba,pogotovo što nije zevzdino dete
B

Box

pre preko 2 godine

Ima 34 godine, ziveo u Kanadi, branio u Ludogorecu i Zvezdi za preko pola miliona godisnje, pa ako nije do sada zaradio za penziju nece ni sad
a

argh

pre preko 2 godine

Nije svima cilj da imaju 1000 evra mesečno do kraja života. Njemu od karijere maksimum može da ostane 2-3 miliona i ako mu neko u Aziji da 1-2 godišnje za 3-4 godine, normalno je da ide. Pop je tu negde po kvalitetu. Neke karakteristike su mu bolje, neke lošije. Plus imamo ovpg klinca za koga svi kažu da je talenat na nivou Nojera, a već mu je 17 godina.
.

....

pre preko 2 godine

Mazanje ociju sa tim da hoce da menja sredinu gde se ne jure nizovi i titule,covek koga svaki zvezdas obozava koji je pravi lider,kapiten i zvezda tima,koji svake godine igra evropu i uzima trofeje to nijednom igracu ne moze dosaditi,plus ga cekaju i sigurne dve utakmice 1/8finale gde ko zna sta moze biti,vrlo zanimljivo kako bas posle utakmice sa radnikom timom koji vodi toncev i koji dva puta uzima bodove zvezdi trazi raskid ugovora,tu nesto mnogo smrdi.Borjan ovde ima sve i lepo mu je,pored fudbala covek ima i restoran na zlatiboru,stvarno ne vidim zasto bi iko odlazio u njegovoj situaciji.Opasna mafija!
G

GostRadnik88

pre preko 2 godine

Pa zato sto ne zeli da mu lik kojeg zovete Madjija obradjuje ženu a da ga trener koji je ko zna na čemu u svlacionici pred saigracima tuče.
D

Drvo

pre preko 2 godine

A ja mislio neko pojacanje :(
d

dk

pre preko 2 godine

Terzicu odlazi
G

Golf VR6

pre preko 2 godine

Jos golman i pali se masina. Samo stavite antifriz vani je -5C.
V

Važi, brt

pre preko 2 godine

Srbi kažu napolju, brt, a ne vani. Hehehe, šta to beše titula?
0

0pj

pre preko 2 godine

vani se kaže kod tebe u Zagreb
V

Vazi brate

pre preko 2 godine

Sto je tebi nesto smesno danas hehehe
V

Važi, brt

pre preko 2 godine

Vi ste mi uvek smešni, brt. Hehehe, Kalemegdan u junu.
R

Radeon

pre preko 2 godine

Pa ne moras da dolazis u Beograd jednom godisnje. Lep je Kalemegdan i u decembru, svrati malo…
K

Keko

pre preko 2 godine

Vani ili napolju vazno da je razlika 5 boda. Aj srecno vam bilo sa Borjanom. Takvog golmana cete tesko naci.
F

Firga

pre preko 2 godine

Uvek se po nečemu odaju, ja sam ih najčešće hvatao na tisuća i sretno, a evo ovaj je pao na vani
R

Rizo TT

pre preko 2 godine

Branio je najveci deo utakmica vrlo dobro,jedan je od najzasluznijih za odlicne rezultate tima zadnjih 5 godina a narocito u Evropi i treba mu odati priznanje na tome i pustiti coveka uz naravno solidno obestecenje da ide.S druge strane nije se proslavio nesto narocito u derbijima,primao je golove sa distance,mnogo puta je na drugim utakmicama odbranio teze suteve.I na kraju ga treba pustiti kako ne bi citali komentare i razna prepucavanja njegove portparolke Sneze.Sve u svemu covek je zasluzio da ide,KAPA DOLE za ucinak,zamena Popovic je extra golman a tu je odlicni Gordic i nema zime sto se tice pozicije.
G

G

pre preko 2 godine

Sta ce covek,trener ga bije,a predsednik ,,ne postuje".
K

Koma

pre preko 2 godine

Lola Smiljanić ne poštuje ni Partizanove direktore, ni svoje saigrače. Ako me razumete :-)
K

Koman

pre preko 2 godine

Ne razumemo te
K

Koma

pre preko 2 godine

Pitaj Nadja, a on nije jedini kod kog je Lola svracao kad ovaj nije tu.
K

Koman

pre preko 2 godine

Aj ispali jos neki trac dobar si u tome
R

Raša P

pre preko 2 godine

Vratiti Vasiljević iz Napretka a pustiti Borjana. Gordić prva rezerva(može i starter), treći Katić
f

fusbaler

pre preko 2 godine

do skoro prica kako ostaje do kraja karijere, sad odlazak pre isteka ugovora.Loše
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre preko 2 godine

Zvezda će biti PRVAK NA KRAJU SEZONE I BEZ BORJANA.
S

Svakao

pre preko 2 godine

Predsednik neće napustiti svoju miljenicu, samo da prođe april i sve će biti kao i do sada...
G

GROBARI KNIN

pre preko 2 godine

ČEKAMO TE BRATE NA JNA!!!
g

guestttt

pre preko 2 godine

grobari knin, kraj vica
M

Miloš 95

pre preko 2 godine

Pre ćeš da dočekaš Godoa. Tako ti je to kad za tvoj klub navija 20 posto populacije onda se nudiš svima i svakom si spreman da oprostiš ružnu prošlost.
C

Coban

pre preko 2 godine

Bio deki malo mamuran zbog splava, nije on kriv. Zna se da je nervozan ujutru xD
G

Gost22

pre preko 2 godine

Hahhahahhaha velika zvezdina zvezda,putuj igumane za manastir ne pitaj.Srećno u ludogorecu.
G

Gost2212

pre preko 2 godine

Dajte ovim grobarima da imaju o cemu da pisu, hahah, koje su to paljevine, pa umesto da slavite prvi ste(na polusezoni), vi se primate kao penzioneri na metar drva
N

Ne znaju sta ce...

pre preko 2 godine

Nema im vesti o Sadiku hahahaha
G

Gendale

pre preko 2 godine

Pa do sad si tamo spamovao kako je ofsajd kod gola a sad ti ovde smetamo hahahahha
S

Surdulicki lubenicar

pre preko 2 godine

@Gost2212 A sta ti radis ovde, zar se tako lubenica zaradjuje, mars be nazad na Partizanove vesti da botujes, vidis da gubimo i ovde i tamo...
G

Gendale

pre preko 2 godine

Pucaj bre po savovima!!!
T

Toponim

pre preko 2 godine

Toliko te boli a? Šta da ti kažem, neće proći i dalje će da te boli.
@

@Toponim

pre preko 2 godine

Pucaj bre!!! Pucaj!! Hahahhahaha
T

Toponim

pre preko 2 godine

4 titule, 3 le, 3 proleća, 2 lš, kup i dupla kruna hahahahahahahaha
S

Surdulica

pre preko 2 godine

Ok.
@

@Toponim

pre preko 2 godine

Odgovor level Krstovic sa kolicima za prtljag na aerodromu…
T

Toponim

pre preko 2 godine

Tako se odgovara bezimenim kibicerima
P

Pukla tikva

pre preko 2 godine

Ko je sledeci? Ivanic ili Dragovic?
V

Važi, brt

pre preko 2 godine

Sledeći je Panteroglu, brt. Opet ne igra, brt. Hehehe
L

Lilke

pre preko 2 godine

A sad je Panteroglu. Pa dobro tesko ti je kapiram 😁
9

951357 botina

pre preko 2 godine

Poceo raspad u Ljutice Bogdanahahahahahahaha
M

Makijan

pre preko 2 godine

Legenda kluba to bez daljnjeg, mnogo je dao klubu. Mislim da je u klubu generalno prezasicenost ogromna kod pojedinaca pogotovo. Predugo su zajedno sve su osvojili, ogroman pritisak. I dolazimo do toga da je doslo do pucanja. Ima i zov novca koji nikako nije zanemarljiv. Ali krivim upravu koja je sve to olabavila dopustila zasicenje i svecarsku atmosferu i mlak odnos. Previse igraca koji bi i da idu a ti ih zadrzavas na silu samo steti i ruši atmosferu. Imamo i dosta igraca 30+godina koji su mozda i izgubili glad i mogucnost da igraju dve jake utakmice nedeljno. Treba sveza krv i mladost u rosteru da grize i gine. Uprava je to trebala daleko pre da prepozna i preduzme nesto. Rodic slicna prica bez zamene je godinama zeli verovatno duplo jaci ugovor preko manji pritisak i da zaradi vise jos koju godinu. Tako i Milunovic ode.Uprava ceka da bude pred svrsenim činom.. Dosta su izgresili i previse gurali pod tepih probleme i krili se iza uspeha. Kada se na to doda i los prelazni rok da su sve pogresili sto su doveli sem Dragovica. I daj boze da imaju sta da prodaju da neko to hoce da kupi. Sem Ivanica eto koji vuce ekipu ali bez njega je to tek suvi prosek.
m

mmmn

pre preko 2 godine

Uzmi im svaki dinar sto ti duguju, Kralju...
1

11

pre preko 2 godine

Kao dule vujošević a?
Č

Čist račun

pre preko 2 godine

@11 Ugovor i postoji da bi se poštovao. I u pravu je bio Dule Vujošević što je tražio svaki dinar ugovora. Borjan je takođe zaslužio da bude plaćen za svoj rad. To je u normalnom svetu, normalna stvar.
1

11

pre preko 2 godine

Slažem se, Zvezda je dužna da ispuni svoju činidbu, samo sam se setio još jedne legende koja je imala problema sa naplatom svojih potraživanja. Na kraju ukoliko se Borjanu zaista duguju zarade i ukoliko želi da ih naplati siguran sam da će angažovati kvalitetne pravne zastupnike koji će mu u tome pomoći.

PsyhoDelija

pre preko 2 godine

Ipak je bilo neke svadje..Kako god bude,sve naj za Borjana..Mislim da ipak moze doci do dogovora i ostane..
M

Miki444

pre preko 2 godine

A sve ovi po komentarima pricaju kako nije bilo sukoba, te da te lazi iz Partizana lansiraju.. E moji vi tvorzanovci, zbog toga vaseg poznanika Interpola, i zbog onih gradjevinaca sa sa severa, a i zbog vas takvih, po svemu sudeci, dolaze crni dani za nasu Zvezdu...
S

Sine .....

pre preko 2 godine

Ovde gradjevinci a kod vas kombinat za preradu mesa?
G

Gost999

pre preko 2 godine

To je sigurno zato sto ga je Rodic nagazio na ruku.. Pa zato nije branio u Topoli. Mislim tako su se botovi juce raspisali, vjerovatno je to razlog odlaska hahaha..
B

Busi, hahaha...busi

pre preko 2 godine

Gde ces, zar se ne pali masina?
G

Gost Djape

pre preko 2 godine

Kad se nasa masina upali, vi se gasite. Buhahaha
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre preko 2 godine

Hvala Borjanu za sve što je uradio za Zvezdu. Pametan predsednik kluba, bi se lepo zahvalio, pozdravio i oprostio sa kapitenom. Borjan je pošteno odradio svoje vreme provedeno u Zvezdi, i treba mu dati dozvolu da ode. ALI SVI ZNAMO DA JE SITUACIJA U KLUBU BOLESNA, BOLESNA ZAHVALJUJUĆI TERZIĆU I NJEGOVIM UVLAKOGUSCIMA,,, GOLMAN JE NAJMANJI PROBLEM, POPOVIĆ JE U NAJMANJU RUKU JEDNAKO DOBAR GOLMAN KAO I BORJAN, I I NIJE PROBLEM GOLMAN, VEĆ LOPINE KOJE VIŠE OD POLA DECENIJE ČERUPAJU I ŠIŠAJU ZVEZDU, LOPINE KOJE SU ISPRLJALE ZVEZDU KAO NIKO U NJENOJ ISTORIJI. MILANE, HVALA TI ZA SVE, NAROČITO ZA ODLUČUJUĆU ODBRANU PROTIV KRASNODARA, ODBRANU NAJVAŽNIJU U POSLEDNJIH 10 GODINA ,ODBRANU POSLE KOJE JE ISTORIJA ZVEZDE PROMENJENA. ŽELIM TI SVU SREĆU OVOGA SVETA, TEBI I TVOJOJ PORODICI.

Miki

pre preko 2 godine

Nezamenljivih nema nigde pa ni u CZ. Uprava će znati kako da postupi i bilo ko da ostane ili ode, CZ će ostati ono što jeste - najveći klub na ovim prostorima.
R

Radulence

pre preko 2 godine

Matoriiiiii Surdulica matoriiiiii
Z

Za "Radulenceta"

pre preko 2 godine

Flora matori Flora...
D

Djile

pre preko 2 godine

Za tu platu i treba pod pritiskom. Pola miliona evra plus bonusi... Neka ide
K

KROJF

pre preko 2 godine

Terza don't like this.

Forzza

pre preko 2 godine

HVALA MU NA SVEMU I KAPA DOLE, IMA VELIKU FINANSIJSKU PONUDU KLUBA IZ INOSTRANSTVA, A CRVENA ZVEZDA TREBA SA REAGUJE I DOGOVORI SARADNJU SA MILETOM SVILAROM JER MU ISTICE UGOVOR SA BENFIKU, TAKOĐE TREBA REAGOVATI I KOD MILOŠA PANTOVIĆA IZ BOHUMA JER MU ISTIČE UGOVOR KAO I RADOJI U LEVANTEU.
G

Gost e

pre preko 2 godine

Popovic je ekstra golman,i imamo jos bar pet golmana,sta ce nam Svilar.
C

Crni Grom

pre preko 2 godine

Da,da,cuo sam da i Vajnaldumu istice ugovor,kao i Alkantari,mogli bi i oni,sta mislis?
G

Gost37377272727

pre preko 2 godine

povedi Terzu, Mrkelu i Gobelju, moli te brat
E

Ekekeke

pre preko 2 godine

PALI SE MAŠINA. PUTUJ IGUMANE
E

E tako...

pre preko 2 godine

Sad dolazi na naplatu glumatanje pred kamerama i "zahvalnosti fantasticnim igracima" kad se pobedi JEDVA 1:0! Sve gurano pod tepih ce vrlo brzo izaci na videlo, pa da jednom raskrstimo. Ocekujem i Dragovica da digne sidro, ako ne sad, onda na leto. Ponavice se situacija Ninkovic, zivi bili pa videli.
D

Dobro vece

pre preko 2 godine

Zvezda je objavila sliku pre utakmice sa tscom sliku njih dvojice. Ova informacija nije tacna.
A

Aspirin

pre preko 2 godine

Ma da, informacija nije tačna, a Borjanu odjednom skočio pritisak.
G

Gostttt

pre preko 2 godine

I kod komsinice krenuo raspad.
G

Gostkiki1234

pre preko 2 godine

Kakav raspad mali atletiko? Covek vas pogurao do remija jer je primio kiks gol na derbiju, protiv serifa nas unistio... Pop je odlican golman i mali Gordic i da ode nikakva steta... Nije on vise kao sto je bio...
G

GostDekiBS

pre preko 2 godine

Da vidi se kakav je golman Popovic. Pokazao je kod oba gola TSC-a. Čim dođe i malo jači protivnik koji vise sutira i napada Popović ne zna gde bije.
S

SrdjanVGD

pre preko 2 godine

Neka ide. Bolje i to nego da brani zbog starih zasluga, ionako je ozbiljno pao u formi. Samo ako Gordica gurnu u prvi plan.
G

Gradište

pre preko 2 godine

Šteta da ide može da izvuče još par dobrih godina
D

Darko55

pre preko 2 godine

Nije zbog Stankovica nego je izgubio u covece ne ljuti se od Gobelje i ne zeli vise da igra s njim u istom timu
S

SD

pre preko 2 godine

Pre će biti da je zbog sukoba sa Terzom...
S

Sladajac

pre preko 2 godine

Kako najbolji golman u istoriji da ide bez obeštećenja?.Cela Evropa ga traži....
p

prosto

pre preko 2 godine

ima covek ugovor na stolu od par miliona preko bare, izvuce porodicu odavde, tmao gde ne vredjaju decu i zene.
G

Gost967

pre preko 2 godine

Ako nije sukob sa Dekijem sa kim jeste?

Nenad Dimitrijevic

pre preko 2 godine

Sa Terzom oko Sneske
A

Adam czv

pre preko 2 godine

Srećno u nastavku karijere legendo.
a

armija

pre preko 2 godine

Neka taj klub plati i neka ide... Ako ostane, neka bude drugi-treci golman i eto mu mirnije sredine...
G

Gost011

pre preko 2 godine

Otici ce za oprost dugova, zivi bili pa videli
Đ

Đukin fan

pre preko 2 godine

Očekivano i nakon skoro 5 godina,obzirom na pune 34 godine,odličnu reputacihu u Kanadi,SAD,moze u MLS da uzme dobar ugovor,još 3 sezone i zaradi za penziju.Plus da,plate budu redovne!!!
G

Gvozden11

pre preko 2 godine

Ako ako..pocelo je rasulo i raspad. Znaci tacno je to sto se prica po carsiji. E moj Borjane bezi iz tog brloga.
G

Gostzzzwwww

pre preko 2 godine

Bezi ti kod psihijatra hitno
J

JNA rules

pre preko 2 godine

Vučela, reaguj i dovedi momka u klub za koji navija!
B

Benarrivo

pre preko 2 godine

U Kninu , odakle je Borjan, za Partizan je jedino navijao Mirko Marjanovic .
G

Gost1818

pre preko 2 godine

E moj Stankovicu
L

Ljanmi88

pre preko 2 godine

Odlazi Stankovicu!!!!
I

Ivan Bor

pre preko 2 godine

Hvala mu na svemu.Ziboyide dalje.Tu je pop.Borjan neka povede Gobelju i Hajica
9

951357 bot

pre preko 2 godine

Putuj igumane i ne okreći se ka stadionu drugoplasiranog tima!
r

roni

pre preko 2 godine

najbolji zvezdn golman u ovom veku je stojke
G

Gostmiki1234

pre preko 2 godine

I ako ode nije strasno, Popovic je odlican golman. ne vredi nekoga na silu zadrzavati...
Л

Лукаку 98

pre preko 2 godine

Саопштено му је да титулу ове сезоне мора да узме атлетико из хумске, то је прави разлог одласка.

Mr 007

pre preko 2 godine

Podrska Stankovicu! Uvek sam ga kritikovao,ali svaka mu cast,jer je rekao u svlacionici posle meca sa Radnikom ono sto iskreno misle svi pravi Zvezdasi. Igraci su se morali vuci po splavovima i diskotekama,umesto da su odradili rutinski ta zadnja dva meca,pa onda krenuli u provod i na odmor kako treba,a ne ovako. Sramota!
G

Gost00000l

pre preko 2 godine

Najjace mi je ovo nije zbog stankovica,hahha
O

Odlicno

pre preko 2 godine

Zapustio se iako je imao i dobrih utakmica. Svilaru istice ugovor, trgnite se Mrkela i Terzo...
G

Gost111

pre preko 2 godine

Tukao se sa Dekijem, hhahahha
P

Pedja 44

pre preko 2 godine

Ne vidim razlog da mu se izadje u susret. Ako hoce da ide neka plate transfer ne vidim razlog zasto bi Zvezda poklanjala igrace pogtovo kada je u novcanim problema. Jedino me brine da ne ispadne kao pustili su ga a neko u klubu napuni dzepove
R

Raul Bobadillla

pre preko 2 godine

Zato sto mu ko zna koliko duguju i nisu u situaciji da zatezu...
p

podesen

pre preko 2 godine

Duzni mu 400 000 evra,ko sta da plati,nema kome se ne duguje.
З

За све моје људе

pre preko 2 godine

Јер када брод тоне увек прво пале мишеви А капетани искусни на друге ће мислити
c

czv123

pre preko 2 godine

I sad bi mi trebalo da poverujemo da razlog nije sukob?
S

SNAGA

pre preko 2 godine

Sta je to cudno, u otvorenom sukobu je vec nekoliko meseci... Bilo je pitanje dana
D

Dejanizam

pre preko 2 godine

Koliki je moj deo