Komentari na vest

Borjan je kralj penala u kvalifikacijama: Slovan visio, Srbin ga podigao, Vajs pogurao u drugo kolo

M

Milo123

pre 9 meseci

Borjan je uvek bio ocajan sa penalima. To sto je odbranio je odbranio na srecu, a u protiv Kopenhagena neka se zahvali busenju, takodje opet sreca. Ne pravite od njega specijalca za penale kada to nije. Borjan je najbolji za te refleksne odbrane, udarci sa distance, penali, ispucavanja i otvaranja akcija (cuvena igra nogom) - tu je dosta los uvek bio i sa godinama to nije popravio niti moze. Moze bivati samo losiji.
G

Gost13

pre 9 meseci

Borjanu je opao kvalitet zadnjih godinu-dve ali to ne bi bio problem, mogao je da se trudi i da se bori za mesto prvog golmana. Problem sa njim je taj što hoće da bude glavninu svlačionici, preko trenera, sa obaveznim pratećim sastavom od 3-4 igrača koji su posvađani sa loptom. E zato je morao da ode, da ne bi išli mirni momci poput Dragovića i Mitrovića, sve zbog papazjanija Borjana i raznih Pešića, Gobeljića itd.
m

milee lemi

pre 9 meseci

Sledece godine u ligi sampiona, cim je dosao borjan.. Nema tu hahah
G

Glazer

pre 9 meseci

NEKA FALA... ne bi sad menjao Glazera ni za 100 Borjana,njegovo vreme je proslo!
d

deki maky

pre 9 meseci

Bokica je bio golman,do pre 2 god. Penali su specijal,ali vise sreca nego li ista drugo. Ostace upamcen po golovima od preko 40m i onom iz kornera... A galami na saigrace koji su mu i tu krivi... I u Slovanu ce ga on primit sa preko 40m,zivi bili pa videli.
И

И

pre 9 meseci

Nije imao Kangu da odmah nakon odbranjenog penala izgubi loptu pred svojim golom.
v

vala

pre 9 meseci

bas je ponekad moron teski...
O

Ognjen Drinski

pre 9 meseci

A i nije proslavljao odbranu s ovima sa šipke pa primio gol sa 40 m , po sredini.
P

PD

pre 9 meseci

Evo opet ja kao grobar moram nešto da napišem. Ne znam kako su pojedini zvezdini navijači zaboravili Borjanu što vas je toliko puta spasao. Pa kad se samo setim da je u LŠ u onim utakmicama koje ste gubili 6-1, 4-0 itd vaš najbolji igrač bio golman, a da ne pričam o Krasnodaru, Salzburgu, Kopenhagen idr gde je spasavao tim odbranama pred sam kraj utakmice. Ok, jasno je da je primao u zadnje vreme i neke krš golove, ali koji golman to ne radi, da bi ga sad neko trebao pljuvati. Pa nije on sam sebi dao veliki novčani ugovor da bi za to bio kriv. I ta priča da slabo igra nogom je osim toga što je sad kao moderna skroz bezveze. Pa videli smo u zadnje vreme te moderne golmane koji igraju nogom kako se to sve završi, obično pogreše kad najmanje treba i prime gol. I još nešto, ni ovaj iz Izraela kpejg su doveli nije ništa posebno i tek treba da se dokaže tako da.... Sportski pozdrav
p

pedjaar3

pre 9 meseci

Niko Borjana ne pljuje ,niti omalovazava,ti si nesto pogresno shvatio .Borjan je nasa legenda bice i ostace,ali je morao da ode zbog bolje atmosfere u svlacionici i "deklanizacije" u nasem timu ,sto bi se reklo ustajao je vazduh bio u nasoj svlacionici.Malo je sebi previse dao slobode .Da je ostao u Zvezdi sigurno ne bi branio ovako,sad mu je izazov da se dokazuje i za to je dobar..O igri nogom cuti dosta sam stresova prozivio zbog njegovih ocajnih dodavanja.Glazera komentarises a covjek jos nije ni imao prilike da se istakne,ako nista mladji je i zeljan dokazivanja.Brani ono sto.treba taj zvoj kiks u dodavanju kod njega jos nisam vidio jedino ako ti nisi gledao nesto drugo.Decko je jako inteligentan j nikad nece dvati nogom ako vidi da je gusto nego ce ispucati.Naka nam zivi Borjan,ali je definitivno bila poteebna promjenamRaul,Kasiljas su otisli iz Reala kada su pametni ljudi shvatili da su orezasicemi i prestari ,a tom razlikom da Borjan nije otisao nego je na pozajmicimAko je tebi Zvezda top gdje joj na svakoj utakmici rezultat zavisi od golmana ,a igra je bila takva da smo dobrim dijelom zavisili od njega onda brate nemoj gkedati Zvezdu nego Javor i Surdulicu!
v

v1ad

pre 9 meseci

Tako sto je Borjan golman koji ce da odbrani penal i onda se okrene ka tribini da proslavi dok i dalje traje utakmica, njegov igrac izgubi loptu i on primi gol. Hmm, negde sam vec gledao taj film. Takodje uzasno igra nogom, sto je za modernog golmana nedopustivo a i procene suteva sa distance su mu isto dosta slabe. Uglavnom se svodi na refleksne odbrane
P

Prošlo

pre 9 meseci

2sata je od objave texta,do sada 7komentara, ali tema jednostavno nije zanimljiva… Nekad bi na spomen Borjanovog imena bilo 7komentara u minuti , ma u sekundi…
G

GostGostuje

pre 9 meseci

Borjan je ( bio ) odlican golman ali : Nema igru nogom. Kiksa posle odlicnih intervencija Golovi kroz ruke, noge ( ne tako malo golova primio) Losa igra nogom. Brzanje , ispucavanje ( pogrijesi kod dodavanja) Refleksi nisu na nivou koji su Bilo nekad.
?

???

pre 9 meseci

To za nogu ne bi ni znao da bahar nije rekao tako da ne lupetaj
b

bocco

pre 9 meseci

ovi što lupetaju da zna igrati nogom neka pogledaju zadnjih desetak evropskih utakmica pa će vidjeti. Znači bukvalno svako dodavanje mu je rizično i uvjek nešto zakuva.
G

GostGostuje

pre 9 meseci

Ne nebih , svaka treca lopta u aut. Tesko je to primijetit, toliko dobro cilja da pogodi svaki put protivnickog igraca. Fudbal nije klub penzionera,da ti mu funciju kad zavrsi karijeru i ti je to. Zvijezda mora da napreduje, a ne da klacka u mjesto.
?

???

pre 9 meseci

Ko je rekao da zna nogom da igra???
M

Majstorrr

pre 9 meseci

Milan Borjan zlata vredan dečko!
s

sacuvaj me boze

pre 9 meseci

ne razumem tu zelju da neki "zvezdasi" jedva cekaju da pljuju po borjanu i pesicu, kako vas bre nije sramota? sta je to lose kod borjana kada spasava nas toliki niz godina...?
G

Gost Zlatko

pre 9 meseci

Zašto nešto loše rečeno odmah biva tretirano kao pljuvanje? Ja svoje mišljenje zasnivam na osnovu onoga što sam video. Što se mene tiče, Borjan je vrlo dobar golman, ali tempirana bomba poput Barteza, Lemana, Kanjizaresa. Bez obzira na lošu igru nogom, Borjan je toliko podigao (ili bolje rečeno vratio) standarde. Ja mislim da je kupovina stranog golmana u ovom trenutku dobar potez, jer dečko počinje od nule i neće biti pod uticajem komentara po internetu.
c

cvv

pre 9 meseci

niko ne spori njegov kvalitet u penalima ali ostalo je sve loše
i

iznogoud

pre 9 meseci

Ne preteruj, nije sve. Ima losu igru sa loptom, sto je kljucno za ofanzivan fudbal, ali dobro brani