Borjan (©Star Sport)
Borjan (©Star Sport)

Borjan: Ostavićemo im najbolja mesta da gledaju Ligu Evrope

Vreme čitanja: 2min | ned. 18.10.20. | 21:21

"Zvezda je i u ovoj utakmici pokazala dominaciju, koju pokazuje već godinama unazad u domaćem šampionatu", kaže čuvar mreže crveno-belih

Kapiten Crvene zvezde Milan Borjan smatra da je Crvena zvezda još jednom pokazala dominaciju u domaćem šampionatu, a taboru večitog rivala je poručio da će im ostaviti najbolja mesta na tribinama u Ligi Evrope ukoliko se dozvoli prisustvo navijača.

Borjan smatra da je njegova ekipa već potvrdila kvalitet novim plasmanom u evropska takičenja, ali i dosadašnjim učešćem u Evropi.

Izabrane vesti

"Pričalo se mnogo o dominaciji u derbijima pre ove utakmice. Zvezda je i u ovoj utakmici pokazala dominaciju, koju pokazuje već godinama unazad u domaćem šampionatu. Partizan nije izašao iz svog šesnaesterca, mi smo diktirali tempo utakmice. Poklonili smo im gol, ali smo se brzo vratili i imali nekoliko izrazitih prilika - Gobeljić je pogodio stativu, Falćinelijeva prilika glavom i Nikolićeva posle kornera", istakao je Borjan.

Kapiten Zvezde je ponosan na svoj tim.

"Mi smo kvalitet i dominaciju dokazali plasmanom u dve grupne faze Lige Evrope i Lige šampiona, a na ovom meču smo pokazali da možemo da se nadamo i četvrtoj uzastupnoj tituli šampiona Srbije i da je zaslužujemo. Kao kapiten ponosam sam na moje momke, kao i na moj klub koji je jednom pokorio Evropu i iz godine u godinu potvrđuje kvalitet".

A onda poruka koja će izazvati reakciju iz redova večitog rivala.

"Mi ćemo uzvratiti dobro gostoprimstvo igračima i stručnom štabu večitog rivala u prolećnom delu šampionata, a ukoliko budu želeli da pogledaju rezultate dominacije i Evropu, a bude dozvoljeno prisustvo publike u Ligi Evrope, ostavićemo im najbolja mesta", podvukao je Milan Borjan.


tagovi

163. večiti derbi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara