Komentari na vest

Borjan silno motivisan: Idemo do polufinala ili finala Lige šampiona i Lige Evrope, treba verovati u to

F

Familija

pre gotovo 2 godine

NAPRED ŠAMPIONI samo napred gazi familijo
Š

Šubah

pre gotovo 2 godine

Razumem euforiju, mozda se malo i popilo ali brate milni, polufinale LE ili LŠ??? Pretera ga.
A

Apoel

pre gotovo 2 godine

Ajde za LS je nerealno ali za LE itekako moze biti... Malo je falilo prosle sezone...
W

Walt

pre gotovo 2 godine

To je u današnjem fudbalu nemoguće, zaboravite na tu mogućnost. Tek u novom formatu to neće biti moguće jer će biti gotovo ligaški što je uvek teže za ekipe koje nisu favoriti. Ono vreme fudbala do 1992 i posle toga nisu više dva ista sporta bukvalno. Ono je bio gotovo amaterski sport sa ograničenim brojem stranaca, manjim ulaganjima i slično a ovo je sad nešto sasvim drugo. Dakle finale i titula lige evrope da, moguće je, videli smo i manje ili klubove slične snage kao Zvezde da uspeju da stignu dotle (Dnjipro, Rendžers). Uostalom da je Zvezda izbacila Rendžers ko kaže da ne bi baš oni došli do finala. Ali liga šampiona e to je već nemoguće. Kad bi ušli u 1/4 finale kao Apoel ono jednom to bi već bilo čudo neviđeno s obzirom na koncentraciju kvaliteta u tom takmičenju.
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre gotovo 2 godine

Za sve Zvezdaše moje generacije, ovo je sasvim normalno,,, cilj, ambicija, nazovi kako hoćeš, FINALE I OSVAJANJE JEDNOG OD EVROPSKIH FINALA. Ja sam očekivao TROFEJ ŠAMPIONA EVROPE OČEKAVAO I OD ĐAJINE I OD PIŽONOVE GENERACIJE, IMALI SU KVALITET ZA TO, ALI TROFEJ JE DONELA GENERACIJA DEJE, ROBIJA, DARKA, BINIĆA, BELODEDIĆA ITDDDDDDD. TAKO ZVEZDAŠKA BRAĆO, NEĆE PROĆI MNOGO VREMENA, A ZVEZDA ĆE SIGURNO PONOVO IGRATI NEKO EVROPSKO FINALE,,,, i jasno je zašto navijači drugih klubova to ne mogu nikad da razumeju, I ZAŠTO ONI TAKVE AMBICIJE NIKADA NEĆE IMATI. Domaća titula ili domaći kup za njih je sve i svja,,,,, a ponavljam po stoti put, zbog mene lično Zvezda ne mora narednih 50 godina da osvoji domaći kup, a prvenstvo je važno samo zbog LŠ i LE.
G

Guenon

pre gotovo 2 godine

Znam da ste u mnogo boljoj poziciji od nas, ali ste za Evropu, jos od Bosmanovog pravila, mnogo tanki, pa Dinamo Zagreb ima bolje rezultate zbog Mamicevog trgovackog lukavstva, i bolji je od vas, jeste jaci od naseg Partizana, to niko ne spori, i imate poglavicu koji lebdi nad Marom, ali lova, sine, gde cete vi protiv Bajerna, Mancester Sitija, Junajteda, Reala, Barse, Sevilje, Liverpula, Milana, Juventusa, Celzija, Liverpula, do nekog novog polufinala, ili jos ludje do finala LS. Ti izgleda jos zivis u 1991, i gledas Branka Kockicu. Mnogo su drugacija vremena bila tad i sad, tad je i Steaua mogla da osvoji KS, i da igra jos jedno finale, danas ni Olimpijakos koji ima mnogo veci budzet i rezultate od vas, ne moze ni da sanja finale LE, a tek LS.
D

Da nisi malo preterao

pre gotovo 2 godine

Kaze lik "nece proci mnogo vremena a zvezda ce bla,bla"...a inace svakih pet-sest godina igrate neko finale.Glupost nema granicu.
W

Walt

pre gotovo 2 godine

Nije to više isti sport kao tada. Uostalom i u tom starom sistemu smo imali dvoje finalista za 50 godina u državi od 22 miliona ljudi gde su najbolji domaći igrači morali da ostanu do 28 godine u zemlji. Sada i jedan gigant kakav je Milan posrće jer ne može da se meri sa najbogatjim klubovima a kamoli Zvezda.
K

Krajišnici gdje ćemo na prelo

pre gotovo 2 godine

"Drž’ se, mala, drž’ se Dobro mi se pazi Stari vuk je Još u punoj snazi" Ne trči pred rudu... Prvo preskočite Pjunik, pa ćemo potom o narednom protivniku.
G

Gost87

pre gotovo 2 godine

Ako može neko samo Mikiju da odradi alko test... Inače odličan golman. Dobar posao.
G

Gost78

pre gotovo 2 godine

Nasmejao me čovek slatko. Juju
G

Gost1010

pre gotovo 2 godine

Kao navijac voleo bi da uzmemo titulu u ligi evrope, ligu sampiona vec imamo😄
G

Gostavarterzic

pre gotovo 2 godine

Terizić like this 🍻😂
R

Realno posmatrano

pre gotovo 2 godine

Polufinale Lige Evrope nije nemoguce, uz malo srece i dobro skockanu ekipu moguce je, ne kazem da je to realnost, ali kazem da nije nemoguce. S druge strane u Ligi Sampiona bi nam trebala cak i neka luda sreca da grupu prodjemo (tesko i dolazimo uopste i do grupe), a o polufinalu necu pricati.

Petran

pre gotovo 2 godine

HAHAHAHAHAHHA
H

Hermano7

pre gotovo 2 godine

Snezana i Terza ugovorili detalje. Jel mu zena bese agent njemu?
V

Vesela druzina

pre gotovo 2 godine

Sta ti je zivot.Juce Palomino padne na doping testu a danas izgleda i Borjan.
P

PD

pre gotovo 2 godine

Prošli put kad je davao izjave tipa ajmo,idemo, pali se mašina ide, desio se Šerif tako da.....
Z

Zn

pre gotovo 2 godine

Tako da ne brini ti nista
T

Tanko jeee

pre gotovo 2 godine

Boki care ja kao veliki zvezdaš volim optimizam ali finale lige šampiona je teži slučaj mada Zvezda je velikan.. Ligu Evrope mozemo da osvojimo... LEGENDO NAŠA DRAGO MI JE STO SI POTPISAO NOVI UGOVOR... Još od Jevrica i kasnije Disljenkovica i Stojketa nismo imali takvog golmana... Da li će neko da mi lupi minuse ne interesuje me, Stojke je bio veliki zvezdaš i verovatno je i sad, samo što je svašta pričao, a i o njemu su svašta pričali pa sad nema nazad.. Ne moze tek tako da se prestane navijati za voljeni klub, tj ne može nikada, klub nije pojedinac već institucija.. Zvezda ostaje zauvek, a igrači i mi navijači prolazimo kroz tribine, travnjak... Tako isto mislim i kada su partizanov i u pitanju... U 10 godina ako je navijač i da promeni navijački pripadnost i nekako ali u 20 i više nemoguće...
N

Nane jedini

pre gotovo 2 godine

Pa onda je Borjan još uvek partizanovac u srcu.
O

O Bože...

pre gotovo 2 godine

Daj nemoj se blamirati više izjavama!
D

Don Vito Corleone

pre gotovo 2 godine

Razumem Ja tebe da si srećan, euforičan, imaćeš milionče godišnje. Ali pusti me tih Doktorovih bajki najjači tim Zvezde IKADA, a sada još i stižemo do polufinala LŠ I LE. Mnogo jake i teške reči izgovarate. Udjite vi u LŠ i biće sve ok.
G

Gost222

pre gotovo 2 godine

Ne preteruj,uvek ima Bajern
G

GostSinovac

pre gotovo 2 godine

ima i ta flora i fauna
S

Sabago

pre gotovo 2 godine

Tako je Milane, LEGENDO ! Onaj ko ne veruje u sebe,ne treba ni da igra u Zvezdi. Da Ljupko Petrovic ili Miloje nisu verovali u sebe i igrace,nikad ne bi postigli onakve uspehe. Zamislite da Novak nije ovakav optimista,gde bi bio. A kad zavrsi karijeru,Milan bi morao ostati,jer je veci Zvezdas od mnogih koji su danas u nasem klubu !!!
N

Novosadjanin

pre gotovo 2 godine

Zvezda i polufinale lige sampiona...sanjaj Borjane,sanjaj...
а

армата

pre gotovo 2 godine

Дечко прво Радник па Пјуник а онда даље шта буде.
G

Gost241

pre gotovo 2 godine

Boki, da mi prvo prodjemo ove Jermene pa polako.
K

Kemp

pre gotovo 2 godine

Kataia, Ivanica, Dragovica i Rodica takodje blindirati do kraja karijera!! Bravo Zvezdooo!!

Mile Stručnjak

pre gotovo 2 godine

Katai i Rodić najverovatnije, možda Ivanić ne ostane do kraja karijere dok je Dragović (nažalost) već rekao da mu je plan da karijeru završi u Rapidu iz Beča...
@

@Mile stručnjak

pre gotovo 2 godine

Vidi se koliki si stručnjak. Dragović od Austrijskih klubova simpatiše samo Austriju Beč.

Mile Stručnjak

pre gotovo 2 godine

Potpuno si upravu, moja greška. :)
d

dno...

pre gotovo 2 godine

najvaznije da ste napisali koliko će "inkasirati"