Komentari na vest

Bornmutova ofanziva: Stigao štoper Liverpula, čekaju se Kantvel i napadač od 4.000.000 evra

9

93:20

pre preko 2 godine

Odlican posao za Bornmut,realno uz Fulham imaju najbolji sastav i trebalo bi da se vrate u drustvo najboljih. Sto se tice ovih pojacanja,mislim da bolje u odnosu na uslove nisu mogli. Filips je dobar stoper,a pored Kejhila ce moci dodatno da napreduje. Championship je fizicki jaka liga i ozbiljan tempo utakmica postoji. Tod Kantvel je tehnicki dobar "potkovan" fudbalere,ali nije mi jasno zasto ove sezone nije dobijao priliku za "kanarince". U sezoni 19/20 je bio njihov vjerovatno najbolji fudbalere i ocekivao sam odlazak u neki stabilan klub iz Premier lige,npr. Brighton ili Southampton.
M

Mrcina

pre preko 2 godine

Ozbiljna pojačanja za Bornmut.Filips realno može može biti starter u većini klubova u premijer ligi.Kantvel je odličan fudbaler,ne razumem upravu noriča.
G

Gostić

pre preko 2 godine

Nejt Filip je jako, jako dobar štoper. Njegov najveći problem je taj što Liverpul ima 4 bolja štopera. Očekivao sam prelazak u neki, uz dužno poštovanje, veći klub ali ni Bornmut nije loš. Pokazaće ko je i šta je u prve dve utakmice, živi bili pa videli. Dogodine u PL gde mu je i mesto, sa ili bez Trešnjica.
H

Hranca

pre preko 2 godine

Filips je odlican stoper. Pokidace u Cempionsipu. Nije mi samo jasno zasto se Noric tako lako odreko Kantvela, kad je dobar igrac. U svakom slucaju odlicna pojacanja.