Komentari na vest

Brđani motivisani posle uspeha u Sumgaitu: Ušli smo u istoriju, ali želimo da nastavimo dalje

g

grys

pre gotovo 3 godine

Tesko da ce proci Svedjane, mislim da ce za nase klubove ovo na zalost biti seca knezova. Zvezda i ako izgleda kao da je najlakseg dobila rivala i jeste favorit, isto ce tesko proci Serif ali od nasih klubova ima najvise sanse i jedina je favorit. Partizan ima neke sanse ali realno Soci je ekipa iz top 6 lige ekipa u usponu i autsajder je Partizan i vrlo su male sanse da prodje. Cuka skoro da nema sansi, mada postoji neka nada, ali Vojvodina nista, nema ni promil sansi sto zbog protivnika sto zbog svog nekvaliteta. Naravno iz srca bih zeleo da prodju svi nasi predstavnici ali vrlo tesko, ovakvim sistemom kako se kod nas radi, gde je savez bukvalno protiv klubova, donosi takve odluke na stetu fudbala... I zasto ne igra na svom stadionu Cukaricki zasto ide u Humsku? Pa jel moguce da mi pricamo o fudbalu i nekoj Evropi a nasi klubovi imaju dva stadiona gde mogu da igraju?
T

Terza Platio

pre gotovo 3 godine

Hamarbi nema sta da trazi protiv Cukarickog trener im je dunster.. Stankovic se za sve pitao u Zvezdi cak je i ismejavao Milojevica da nema pojma kolika je neznalica.
G

Gosti357

pre gotovo 3 godine

"Doslo je i do umora" a ovo treca utakmica od pocetka sezone, strasno.
G

Grga Cvarak

pre gotovo 3 godine

Pa i nije bas toliko strasno. Jeste da je tek pocetak sezone, ali je i tim tek izasao iz priprema plus se igralo na svaka 3-4 dana tako da i nije previse cudno da su igraci u ovom momentu iscrpljeni. Po meni je cudnije cuti ovakav komentar u sred sezone nego sad na pocetku sezone kad su noge jos uvijek teske od priprema.
R

Realno posmatrano

pre gotovo 3 godine

Jel samo meni cudno sto se ovaj dici i ponosi pobedom nad Azerbejdzanskim predstavnikom? Zar nije sasvim normalno i ocekivano proci Azerbejdzanskog predstavnika?
9

951357

pre gotovo 3 godine

Pa imaš nezgodne ekipe i iz Azerbejdžana. Prolaz nije nikom zagarantovan. Za Čukarički koji ima uglavnom mlade igrače jeste uspeh pobeda u kvalifikacijama. Reči koje se završavaju na -ski, ški, -čki se pišu malim početnim slovom.
D

Djovinko

pre gotovo 3 godine

Usli u istoriju? Koju bre istoriju? Zbog toga sto se prosli u trece kolo kvalifikacija a krenuli od drugog? I to zato sto su izmislili nekakvo indijansko takmicenje. Jedina dobra stvar je sto te pobede nad amaterima i poluamaterima donese bodove iako je nerealno i glupo da pobede u konferenciji donose isti broj bodova kao pobede u ligi sampiona.U nasem slucaju je dobro ali kada budemo imali dva predstavnika u kvalifikacijama za ligu sampiona i nekog za ligu Evrope treba odrzati te bodove a da oni sto su iza nas ne nakupe u toj navedenoj amater confernce ligi.
G

Grga Cvarak

pre gotovo 3 godine

Ne treba ni omalovazavati sve. Jeste da uspjeh nije neki veliki uspjeh, ali nije ni Cuka neki veliki klub – nek se ljudi raduju, zasluzili su.
O

O cemu ovaj

pre gotovo 3 godine

Ovaj Sumgajet je nikakva ekipa, treba da vas bude sram kako ste se povukli umesto da ih natrpate!? Odavno nisam gledao limitiraniji tim u svim linijima izuzev, ali samo donekle, celavog Sadikua. Nakon odgledana 2 meca, siguran sam da bi taj Sumgajet u nasoj ligi zavrsio u plej-autu.