Bratislav Živković, © Star sport
Bratislav Živković, © Star sport

Bratislav Živković novi šef u Inđiji

Vreme čitanja: 2min | pon. 06.07.20. | 08:49

Aleksandar Janjić smenjen zbog problema u komunikaciji sa rukovodstvom

Nova sezona – novi trener. Inđija je naprasno rešila da se rastane sa Aleksandrom Janjićem i funkciju šefa stručnog štaba poveri Bratislavu Živkoviću.

Do promene na klupi došlo je usled problema u komunikaciji stratega i čelnika kluba. Prema informacijama Sportskog žurnala, vršilac dužnosti predsednika Zoran Mrđa pozvao je Janjića dok se mladi stručnjak spremao put Inđije, na zborno mesto pred polazak ekipe na pripreme na Zlatibor. Bio je to, očito, poslednji razgovor rukovodioca i doskorašnjeg trenera, kome je klupska uprava danima odlagala potpis novog ugovora, uz napomenu da i ranije nije bilo sve idealno u njihovim odnosima. Što se moglo zaključiti i na osnovu činjenice da 51-godišnjeg Janjića nije bilo na klupi minulog vikenda u proveri sa TSC-om, ovakav rasplet već tad mogao nazreti.

Izabrane vesti

Janjić je Inđiju preuzeo krajem oktobra, umesto Srđana Blagijevića koji je uveo tim u elitni rang, a posebno je tokom proleća stabilizovao ekipu, zabeležio nekoliko sjajnih rezultata i afirmisao igrača poput Mihaila Banjca, prodatog TSC-u za 100.000 evra i deset procenata od narednog transfera.

Rukovodstvo kluba iz Srema rešilo je posao šefa stručnog štaba dobije Bratislav Živković. Nekadašnjem krilu Vojvodine, Crvene zvezde i Sampdorije ovo će biti povratak u superligaški fudbal. Prethodno je samostalno vodio Voždovac i Radnik, bio pomoćni trener u Crvenoj zvezdi, belgijskom Lirsu i Napretku, vodio i omladince crveno-belih u prvom učešću u UEFA ligi mladih, da bi mu poslednji angažman bio u kineskom Guangdžou R&F, gde je pomagao Draganu Stojkoviću Piksiju.

Živković će, sa svojim stručnim štabom, tokom dana biti predstavljen ekipi na Zlatiboru.



tagovi

Bratislav ŽivkovićAleksandar JanjićInđija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara