Ilustracija (©Reuters)
Ilustracija (©Reuters)

Brazil slavi Arauha, Gaučosima penal-triler protiv Rusa (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pon. 27.09.21. | 01:44

Južnoameričke selekcije se plasirale u polufinale Svetskog prvenstva u futsalu u Litvaniji

U nedelju smo dobili prva dva polufinalista Svetskog prvenstva u futsalu, a to su južnoameričke selekcije, Brazil i Argentina.

Utorak, 21.00: (3,00) Milan (3,20) Atletiko M. (2,60)

Izabrane vesti

Brazilci su teže od očekivanog dobili Maroko sa 1:0 u Vilnjusu. Odlučio je gol Arauha u 11. minutu. U drugom polufinalu viđena je drama u meču Argentina – Rusija. Posle 40 minuta bilo je 1:1. Poveli su Gaučosi u petom minutu drugog poluvremena golom Kucolinija, ali je Antoškin pet minuta pre kraja drugih 20 minuta najavio dramu. U produžecima nije bilo pogodaka, pa je putnika u polufinale odlučio penal-rulet.

-------------------------

Misliš da poznaješ fudbal bolje od drugih? Mozzart Prognozzer ti pruža šansu da to i dokažeš i osvajaš vredne nagrade svake nedelje! Odigraj odmah potpuno besplatno!

-------------------------

Viđene su čak sedam sedija izvođenja najstrože kazne. Prvo je Abramov promašio. Bazile, Edelstejn i Bolo su bili precizni za Argentince, ali u četvrtoj i petoj seriji Stacone u Kucoilini su promašili, pa su Rusi imali šut za pobedu i polufinale. Hiškala je bio neprecizan, pa je nastavljena drama.

Klaudinjo i Taborda su zatresli mrežu Zbornaje, kao i Asadov s druge strane, a onda je Brazilac s ruskim pasošem Romulo promašio u sedmoj seriji i tu je bio kraja nadanja za Rusiju. Argentina će u polufinalu da odmeri snage sa ljutim rivalom Brazilom.

U ponedeljak su na programu preostala dva četvrtfinala, a derbi ove runde je duel Španije i Portugalije (16.30) u Kaunasu, dok će Iran i Kazahstan da odmere snage dva i po sata kasnije u Vilnjusu.

Podsetimo, Srbija je ispala u prvoj nokaut fazi Svetskog prvenstva u futsalu u Litvaniji od Portugalaca (3:4 posle produžetaka).



tagovi

futsalFutsal SP

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara