Komentari na vest

Brendbijev trener analizirao Ohija: Ne može da igra kao desetka, previše voli šesnaesterac

A

Antiohi

pre 25 dana

Ako gledamo stastiku Šerif je trenutno isti kao Ohi. Šilja Pešić je najbolji što se tiče statistike! Činjenice ! Šilju su internet stručnjaci oterali a plaču za ovim zidarom.
c

cxx

pre 26 dana

brondbi nein brendbi
Z

Zvezdas onaj stari

pre 26 dana

Nije tacno da se nije snasao. Pravi izraz je “ocerali” ga domaci dunsteri!
G

Ggostt

pre 26 dana

Ajde da pojasnim.Ohi nije smeo da bude onaki skrajnut to stoji.Realno čovek je imao tremu visokih jakih utakmica, videlo se u evropi, kad god dobije loptu zbog pritiska nije obraćao pažnju na saigrače i menjao težište od šesnaesterca ka aut liniji kao krilo neko.Obožavam ga i sad zbog mnogo stvari, naravno da nije smeo onako da bude prodat ali realni budimo imao je taj pritisk sa kojim nije mogao da se izbori.I da bolji mi ke od šilje naravno ali budimo realni.
R

Rokabileu

pre 26 dana

Ako ne može da istrpi pritisak onda nije za Zvezdu! U Zvezdi je pritisak i na treningu a da ne pričamo o Evropskim utakmicama. Zato nikad nije igrao u velikim klubovima
S

Staaaa

pre 26 dana

Caspri ti odigrao je jednu vaznu utakmicu u ligi gde je dao gol protiv partizana i dve protiv rendzersa gde je pavkovu dao loptu na prazan gol i ovaj promašio ahahaha
A

A ove

pre 26 dana

Sto su partizanu umalo 15 u dvomecu dali ove sezone to tek da ne pricam e moj ti nismo mi dancima do pupka
a

aloooo

pre 26 dana

Dajte nešto o Rikardu hahaha
E

Emilio77

pre 26 dana

Naša liga je sasvim okej, još da imamo možda 12 klubova to je to. Danska liga ništa jača od naše lige, za sve hejtere ovde.
M

Ma nista

pre 26 dana

Jaca samo imaju tim u osmini finala ls a pritom taj tim im je trenutno 3. Na tabeli ahahaha midtiland zvezdu preorao na sred marakane igrao ls pre dve godine isto, pre desetak godina alborg dobio junajted i time ga izbacio iz evrope...
B

Boks mec

pre 26 dana

HVALA STANKOVICU STO SE POTUKAO SA OHIJEM I OTERAO GA IZ KLUBA.
P

Pa1

pre 26 dana

Ako su se potukli Ohi je mogao samo da dobije batine od Dekija. Mora da se zna ko je gazda!
P

Prava istina

pre 26 dana

@Pa1 Potukli su se u svlacionici posle poraza od Rendzersa,sad ko je dobio batine to ne znam,ali znam provereno da je posle te tuce Stankovic rekao Terzicu "ili on ili ja" jedan mora da ode iz kluba,Terza nije imao izbora i morao je da poslusa svog trenera! To su ljudi iz uprave Zvezde pricali vise puta kad su gostovali po TV stanicama i emisijama!
R

Rokabileu

pre 25 dana

Hahaha to niko nikada nije izjavio. Ako je istina, ko je Ovo da ruši autoritet jednom Dekiju Stankoviću?
R

Rokabileu

pre 25 dana

Ko je Ohi da ruši autoritet jednom Dekiju Stankoviću. Autokorekt mi pokvario sve. I da, naravno da nije istina da su se potukli, jednostavno čovek nije kvalitet za Zvezdu!
O

Ovoliko

pre 26 dana

Tekstova nije imala šampionska ekipa Zvezde iz Barija. Nemam ništa protiv momka, ali preterujte. A njemu želim sve najbolje.
B

Bane1989Ns

pre 26 dana

upravo taj Ohi je kidao i u Moldeu odakle je presao kod nas,sad kida u Danskoj.Ispade da su nasi strucnjaci vrh skauti
D

Dadaa

pre 26 dana

Treba dionija da vrate,eno ga opet trpa u drugoj francuskoj ligi
9

987

pre 26 dana

Nema razloga da čitamo non stop o Ohiju. Niti je domaći igrač,niti igra za naš klub,( kao one sage o Sadiku). Norveški igrač koji je u "moćnom" Danskom prvenstvu dao 8 golova za celu sezonu. Hahaha 🤣
G

GOST 510

pre 26 dana

Pa "moćno" dansko prvenstvo je 5 klasa iznad naše raspale lige.
P

Pedja577

pre 26 dana

Da li je mocno ili ne prvenstvo, od naseg je bolje. Videcemo reprezentaciju kad nas bude testirala. Slazem se da Ohi ne treba da bude cesta tema, zato sto u Zvezdi nikada nije dobio pravu sansu.
@

@

pre 26 dana

Burazeru, vec si zaboravio 6 komada od ekipe iz prejakog danskog prvenstva? Ohi ovde nije imao dovoljno upotrebljivih lopti da ima bolji ucinak ali opet zna znanje, necu zabiraviti kod 1:0 kakl je na tqcni namestio prazan gol Pavkovu...Eto sad ima drugaciju ulogu i gle cuda kapiten ekipe.
9

987

pre 26 dana

Kakav kapiten kad ni tamo nije standardan? Ovde nije pokazao ništa spektakularno,čak je i Šilja Pešić bio efikasniji od njega. Sigurno da je bolji od drugih krševa koje smo dovodili ali ovoliki hajp za prosečnog centarfora mi nije jasan
a

ajde

pre 26 dana

jao Ohijevi sektasi krenite
J

Jamb

pre 26 dana

Ili si ogranicen ili bot, trece nema, postizao je gol u Zvezdi na svakih ~100 minuta odigranih.
e

etoo

pre 26 dana

nije davao, na 100 minuta, celo prolece mu je Stankovic dao sansu s on bio nevidljiv
J

Jamb

pre 26 dana

E vala davao je na ~100minuta gol, 1243 minuta odigranih u Superligi i Kupu Srbije, dao je 12 golova. I 124 minuta protiv Rendzersa bez ucinka, gde je Zvezda nesrecno ispala zbog onih silnih ofsajd golova u prvom mecu i u drugom gde Pavkov na asistenciju Ohija nije ispruzio nogu za prazan gol.
4

4534wer

pre 26 dana

Svaki centarfor u Zvezdi je davao toliko golova u tom intervalu uključujući i Orlandića (google je tvoj prijatelj). Jedini izuzeci su Falčineli, Dioni i onaj Portugalac što je otišao u Tursku, gde su našli te vrljoke svaka im čast.
1

1912

pre 26 dana

@Jamb Pa šta ako je davao golove na svakih 100 minuta? Mišljenja sam da bi prošle i ove sezone doprineo u prvenstvu Zvezdi više od Pešića i potovo Endiajea ali on ima 30 godina pa ne bi bio dobar ni za jači transfer, ni za mnogo datih golova u evropskim utakmicama.