Komentari na vest

Brentford dobio mali londonski derbi i stidljivo se uključio u borbu za Evropu (VIDEO)

D

DDF

pre oko 1 godinu

Mitrovic je davao golove za Fulam.kada su bili u strasnoj formi i euroforiji ulaska u PL,Mitroviceva povreda i pauza zbog SP kao da je totalno izbacila iz ritma ceo tim Fulama,do kraja prvenstva ne ocekujem nista bolji Fulam jer za protivnike ima uglavnom za protivnike timove koji se bore za opstanak u PL...Sledeca sezona bice daleko teza nego ova sezona za Fulam,bice opet blizi borbi za opstanak nego gde ce zavrsiti ovu sezonu
G

Gosty

pre oko 1 godinu

Da je Mitrovic igrao, Fulham ne bi zijanio.
O

Ovaj Toni je odličan igrač

pre oko 1 godinu

Pratim ga još dok je igrao Englesku 1,ali šta će mu ovo kao provociranje Mitra s onom proslavom gola??
N

No.1

pre oko 1 godinu

Slabo ga pratiš. Bili su saigrači i to im je vid zabave!
g

gopper

pre oko 1 godinu

Pratiš ga na fm-u ?
z

zivoraddd

pre oko 1 godinu

Mozda mitar namerno obara formu pred zavrsnicu
z

zivoraddd

pre oko 1 godinu

Sta je radio mitrogol koji bi sa boljim saigracima dao vise golova od halanda?
n

nnn1

pre oko 1 godinu

Trenutno najbolji srpski spic ne moze da brzinski odgovori zahtevima Premijer lige. U Cempionsipu je zabijao, ali Premijer liga je za klasu jaca. Mitar izgleda kao usporeni fiilm , nemocan. Iz utakmice u utakmicu to se ponavlja. Slicno je sa Vlahovicem, kome je Juventus preveliki zalogaj. Tamo ima mnogo vecih zvezda od njega i ne zele da igraju za Vlahovica, za razliku od Fjorentine. Dusan je takodje spor, nema dribling, nije u stanju da sam kreira nista. Istovremeno, kod nas traje fama da imamo spiceve koi su evropski vrh itd. A oba su u reprezentaciji objektivno nezamenjivi. Pa vi vidite realnost.
И

И

pre oko 1 godinu

Митар за репрезентацију даје гол на свакој утакмици. Шта више треба? Био европски крем или не, он за репрезентацију даје више голова од Левандовског за своју и могу да набројим још 20 бољих шпицева од којих је он бољи у репрезентацији. Све се слажем, није играч светске класе, али кад игра Србија све улази у гол и левом и десном, а главом чиста магија. Увек загарантовано даје гол. То што имамо штопере какве имамо и што нам се везни не враћају да помогну одбрани, није он крив. Не бих га мењао за Роналда у дресу Србије.
O

O

pre oko 1 godinu

Covek dao pristojnih 11 golova na 20 utakmica za Fulam, a ti pises da ne moze da igra Premijer ligu.....
G

Gost23

pre oko 1 godinu

Da si trenirao nekad nešto, znao bi da je pad forme u toku sezone potpuno normalna stvar. Ili si možda toliko zlurad, pa pišeš ovakve nebuloze.
O

OU

pre oko 1 godinu

To što imamo famu da imamo dobre špiceve je zato što postižemo 2-3 gola po utakmici. Zato što prosečno dajemo najviše golova u poslednjih 30 godina. Napadači za Srbiju rade svoj posao kao da su Mesi i Ronaldo na terenu. Drugih problema imamo hiljadu, ali oni svoj posao rade.
N

No.1

pre oko 1 godinu

Loš meč još gore sudjenje! Start nad Lukićem za crveni pa minut posle njegov za drugi žuti, penal tragi komedija a vara nigde! Onaj mogao da obogalji Lukića a i ovako mu napravio ozbiljan rez na licu i nikom ništa.