Foto: Reuters
Foto: Reuters

Brozović gledao Čalhanoglua, pa mu porasli apetiti: Hrvat traži od Intera 5.500.000 evra godišnje

Vreme čitanja: 2min | čet. 02.09.21. | 13:10

Vezni fudbaler Nerazura na raskrsnici, postavio visoke uslove

Uprkos odlascima Romelua Lukakua i Ašrafa Hakimija, Inter je uspeo da održi kvalitet u odnosu na prethodnu sezonu, a šampiona Italije između ostalog pojačali su Hakan Čalhanoglu i Edin Džeko, doskorašnji igrači Milana i Rome koji su među Nerazure stigli kao slobodni igrači.

U misiji "krađe" turskog veziste gradskom rivalu klub sa San Sira morao je da Čalhanogluu ponudi godišnju platu od 5.000.000 evra uz brojne bonuse, a uslovi pod kojima je bivši igrač Rosonera potpisao trogodišnji ugovor proširili su apetite i Marsela Brozovića. Naime, Hrvatski reprezentativac, kojem narednog leta ističe ugovor, postavio je ultimatum pred čelnike Intera, zahtevajući platu od 5.500.000 evropskih novčanica godišnje, saznaje Korijere delo sport.

Izabrane vesti

Isti izvor tvrdi da je Brozovića na ovaj korak inspirisao status upravo konkurenta u veznom redu, a u slučaju da dobije potvrdan odgovor od rukovodstva zarađivaće za milion evra više nego do sada s obzirom na to da su mu aktuelna primanja oko 4.500.000 po sezoni.

Podsetimo, fudbalski arhitekta je u Inter stigao leta 2016. godine iz Dinama za 5.000.000 evra, a pre zagrebačkog kluba branio je boje Lokomotive i Dragovoljca. Od dolasa među Nerazure Brozović je odigrao 244 utakmice i postigao 25 golova uz 32 asistencije, međutim, pregovori o nastavku saradnje i nakon aktuelne sezone još nisu okončani što je bilo povod da pojedini evropski klubovi već krenu u ofanzivu, a jedan od timova koji su pokazali interesovanje za hrvatskog vezistu je i Liverpul.


tagovi

Marcelo BrozovićHakan Čalhanoglu

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara