Huan Mata (Foto: Reuters)
Huan Mata (Foto: Reuters)

Bruno će morati da sačeka "osmicu": Mata još godinu dana na Old Trafordu

Vreme čitanja: 1min | sub. 03.07.21. | 01:50

Mančester Junajted produžio ugovor sa iskusnim španskim vezistom

Već dve sezone nenma ozbiljnu ulogu, ali očigledno na Old Trafordu cene sve što je Huan Mata učinio za klub u prethodnih sedam i po sezona. Ili pak jednostavno ne žele da ga puste bez obeštećenja. Kako bilo, sa Ostrva jedna pomalo neočekivana vest - Mančester Junajted je produžio ugovor sa Matom na još godinu dana.

Mati je zapravo ugovor sa Crvenim đavolima istekao u sredu 30. jula, nakon čega je bio slobodan u izboru novog kluba, ali je mančesterski klub brže-bolje reagova i "vratio" Španca u svoje redove na još godinu dana. Nema sumnje da bi brojni klubovi rado videli iskusnog plejmejkera u svojim redovima, ali ukoliko to budu želeli da učine, moraće ipak da izdvoje simbolično obeštećenje.

Izabrane vesti

Naravno, ukoliko su na Old Trafordu uopšte spremni da ga puste, jer, ako je suditi na osnovu komentara, saigrači su bili poprilično oduševljeni ovim potezom čelnika kluba,a posebno zaminljiv bio je način na koji je Bruno Fernandeš reagovao na Tviteru.

"Pretpostavljam da ću morati da sačekam na broj osam još godinu dana... Čestitam brate! Potpuno zasluženo! Pravi primer i inspiracija na terenu i van njega", napisao je Fernandeš.

Mata je ove sezone odigrao 18 utakmica u svim takmičenjima i zabeležio tri gola i isto toliko asistencija.



tagovi

Huan Mata

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara