©Photo Sandić
©Photo Sandić

Brzina i kvalitet više za Evropu: Menig stigao u Beograd

Vreme čitanja: 1min | sre. 01.09.21. | 14:39

Važno pojačanje za ekipu Aleksandra Stanojevića

Partizanovoj ekipi je za konkretan rezultat u Ligi konferencije bio neophodan dodatni kvalitet, čvrstina i brzina, a u Humskoj se veruje da će to doneti dva poslednja pojačanja. Nakon parafa povratnika Nemanje Miletića, u Beograd je stigao i kapitalac iz Holandije - Kvinsi Menig.

Crno-beli su krilo Tventea želeli da angažuju još pre utakmice sa Sočijem, ali tada nisu uspeli da postignu dogovor. Ipak, na kraju kvalifikacija su se poklopile kockice, pa će momak poreklom sa Surinama staviti paraf na trogodišnji ugovor.

Izabrane vesti

Pregovori sa Menigom i Miletićem finiširani su protekle večeri, a već danas su se našli u srpskoj prestonici. Trener Aleksandar Stanojević će na taj način proširiti rotaciju i sa svežim snagama napasti što bolji plasman na tabeli Grupe B u konkurenciji belgijskog Genta, estonske Flore i kiparskog Anortozisa, a ujedno imati dovoljno mogućnosti da više kombinuje ekipu u nastavku prvenstva, gde Parni valjak vodi trku posle šest utakmica.

Menig je stasao u omladinskoj školi Ajaksa, a potom je igrao za drugi tim Nanta i Oldam. Prošle sezone igrao je odlično u Tventeu, gde je na 32 utakmice u Erediviziji postigao osam golova i ostvario dve asistencije. Prema ranijim najavama, Partizan bi za ovaj transfer trebalo da izdvoji obeštećenje od 700.000 evra.


tagovi

Kvinsi Menig

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara