Komentari na vest

Brzina kakva dugo nije viđena na Marakani! Zemljotres iz Gane tresao sve do Haife (VIDEO)

O

Ohi bolji od pesica

pre gotovo 2 godine

OHI JE ZA DEDU PESICA MARADONA LICNO U SPICU,ALI STA TO VREDI KAD MU DECKU TRENER I UPRAVA NE DAJU DA IGRA!
T

The truth

pre gotovo 2 godine

Brz igrač ne može da bude loš igrač
0

0211

pre gotovo 2 godine

Lazar Marković
T

The truth

pre gotovo 2 godine

Hitrina i brzina, dve različite stvari
o

ovvaaaaj

pre gotovo 2 godine

isti pljunik bi unakazio jsd.....i realno uopste nisu losi,igraju lepo,sad sto smo mi klasa za njih to je drugo....ovi sto vicu rang surdulice itd....oni bi lagano kod nas bili 2,3
М

Митт

pre gotovo 2 godine

Апропо коментара у којима се пљује Пешић, а Охи хвали ко да је Ибрахиммовић рећи ћу да и Охију треба дати шансу да оправда свој голгетерски учинак из Норвешке. Човјек није лош, али је недоречен. Нити нешто одлаже лопте, нити се што рече неко не враћа ко Пешић на нашу половину, а ни технику нема. Класичан сидраш. Мора више да поради на кретању прије свега.
G

Gost Zlatko

pre gotovo 2 godine

Svašta pročitah. Što se mene tiče, ja nađoh dva pobednika večeri. Komentari su citirani onako kako su napisani. 1. "Ivanić nije fudbaler od koga možeš da očekuješ da ti nešto donese na terenu i iskreno previše je izvikan a zapravo je suvi prosek plus mekan plus spor ali ruku na srce imao je i svetle trenutke." Šta reći na ovo? Od Ivanića ne možeš daočekuješ da ti nešto donese na terenu? Imao je svetle trenutku uz napomenu ali ruku na srce? A to što donese 30-ak golova (15-ak postignutih golova i 15-ak asistencija) je zato što je eto izvikan, mekan i spor? 2. "Malo ozbiljniji/pismeniji tim, strpa će zvezdi isto ovoliko koliko su oni Pjuniku." PSŽ je dao 6, Bajern je dao 6, Totenhem je dao 5, Liverpul je dao 4. Liverpul je postao šampion te sezone, Bajern sledeće. Ako su to MALO ozbiljnijiji ili pismeniji timovi, onda se slažem, "strpa će" (kako napisa čovek) Zvezdi isto toliko. Šta je sa ostalim malo pismenijim timovima poput Sparte, Krasnodara, Arsenala, Kopenhagena, Red Bula, Yang Bojsa, Napolija, Olimpijakosa, Hofenhajma, Milana, Rendžersa, Brage, Genta, Ludogoreca, Kluža? Da li su i oni "strpa li" koliko i Zvezda Pjuniku?
e

ef21

pre gotovo 2 godine

Poezija! Ovako nisam uživao od ‘91. Ovo je Zvezda!
G

Gostz

pre gotovo 2 godine

Brat Sanogo, mora da igra, njegovim ulaskom prodisao je Kangva, dobilo se na stabilnosti sredine i znacajno ubrzana igra !!!
B

BREkalo

pre gotovo 2 godine

kako sam se smijao kad je zabio gol u drugoj minuti i otrcao pola terena mahajuci ko da je tudjman kad je oslobodio knin, i onda mu ga sudija ponisti hahahha predobro
G

Gost vlada

pre gotovo 2 godine

A jer si se "smijao"u pazaru??
D

Delijeokucani

pre gotovo 2 godine

Sto se tice napadaca I sistem igre mbappe bi se odma uklopio. Eh da nam je doso Bale. Mislim mogli bi Dati ronaldu sansu, pozaimicu 99.9 % plate preuzima united I to je to. On hoce LS.
F

Familija

pre gotovo 2 godine

BRAVO ZVEZDO
O

Odro

pre gotovo 2 godine

BijacuTe
G

Gostgost

pre gotovo 2 godine

Ok, neću da mračim, ali sada iza ove utakmice upitnik je dali ke Zvezdi bila potrebna ova odgoda utakmice u prvenstvu? Da ,nije se moglo znati , i lako je biti sada general nakon bitke , ali eto..
N

Nista neobicno

pre gotovo 2 godine

Muce te nebitne stvati
S

Siniću

pre gotovo 2 godine

ulog je ogroman u svakom pogledu 11 miliona će klub zaraditi ovom eliminacijom Pjunika. Tako da mracenju mesta nema!!! Da li je trebalo da se igra pa da se neko ne daj boze povredi pred revanš?
D

Dekia

pre gotovo 2 godine

Ne pamtim kada smo nekoga ovako od šale razbili a da prdnuli nismo.
P

Plavi10

pre gotovo 2 godine

Ovi neki teski amateri, al svejedno cestitam Zvezdi na pobjedi. Ove se najteze utakmice jer si je vec dobijo.
G

Gost sam

pre gotovo 2 godine

Zaista je tako….Ceka se ozbiljniji rival kao Flora ,Samrok ! 😅
J

Jesko

pre gotovo 2 godine

Pa ovi su gori amateri i od Flore i od Samroka i to za klasu!!
G

Gost123

pre gotovo 2 godine

Ovi amateri su izbacili Kluž. Rumunskog šampiona. Ako ne pratiš fudbal onda bolje ćuti i ne komentariši. Kao i svi ovi što Mrkelu prozivaju godinama a ne kapiraju da je sve ovo krenulo njegovim dolaskom. Ko je sada doveo ove?
P

Promasaj

pre gotovo 2 godine

Jel igrao pesic u opste, nesto nisam primetio! Stvarno se mnogo golova nadavao veceras!
M

Mrcina

pre gotovo 2 godine

Da se imalo razumeš u fudbal,ovakav komentar ne bi ostavio.Pešić je bio odličan večeras,ne znam da li je duel izgubio,da je postigao gol bila bi perfektna partija.
M

Mитт

pre gotovo 2 godine

Наравно да шпиц треба да даје голове, али ако зна да одложи лоту, сачува је то само може бити плус. Џаба је некоме дати 30+ голова у сезони ако то није допринијело неком већем успјеху екипе.
d

dr.Zvezdan

pre gotovo 2 godine

AJMO TERZA JOS DESERSA DOVEDI U SPIC PA DA OTVARAMO SAMPANJAC...🍾🍸
D

Deda pesic

pre gotovo 2 godine

PESIC ZA CEO MEC BUKVALNO JEDNOM SUTNUO PO GOLU NIJE,I TO NEKI "SPIC" SMESNO! OHI JE ZA NJEGA RONALDO!
p

problem

pre gotovo 2 godine

je sa tobom sto ne razumes fudbal pa ne shvatas da je svakim prijemom lopte navlacio igrace na sebi oslobadjajuci prostor bukariju i krilima.To primera radi ohi ne moze zato sto je operisan od tehnike i prijema lopte
S

Saša_PFC

pre gotovo 2 godine

Niko nece dati realan komentar posle ovakvog rezultata....pojedinac je odskocio i napravio razliku dok su svi ostali bili u nekom proseku.Videcemo kako ce sve to dalje funkcionisati...jedno je sigurno za domacu ligu su prejaki i nije slucajnost ovako sigurnih pobeda u 4.kola domaceg prvenstva.Sto se tice Evrope naisli ste na ekipu ispod proseka koja je dosla da se brani sto sigurno nije bas najsrecnije resenje veceras bilo.Svi znamo da igrac od 2.mil.evra mora da vredi nesto i mnogi napominjemo tu cinjenicu....izdvojiti 10.mil.za ovako slicnih(Bukari)5.pojacanja i obezbediti grupnu fazu LŠ gde su se ti igraci sami isplatili kao Bukari veceras.Naravno onda sa njima u grupi upisati i nekoliko pobeda i dalji plasman sto bi donelo ozbiljan novac u klupsku(Nemacku banku)kasu.Ovako praviti ekipu pa ako se slucajno desi da se plasira u LŠ a onda u grupi katastrofa 0:6-1:6-0-5-0-4 Djokovic i Nadal da vam pozavide na porazima.Veceras je to lepo izgledalo gde je rezultat bio iznad ocekivanog i viši od same igre ali sve to cemo videti u Izrealu kako stvarno funkcionise.Ajde da se nase ekipe plasiraju u Evropi pa da se planira nestk na duge staze a ne samo od sezone do sezone.
D

Daj bre

pre gotovo 2 godine

Liku lupi sebi dva para samara i na spavanje. Pesic je top igrac za nase uslove. Covek koji je zahvalan i koji to pokazuje na terenu. Vraca se na svoju polovinu,trazi dubinu i konstantno odvlaci protivnickog igraca. Jako malo znas o fudbalu,a izgleda da jos manje znaju ovi sto ti daju pluseve za ovako glupe komentare. Pola vas ni ne zna kako se spic igra. Niti je Zvezda Barca da dovede Lewandovskog niti je Real pa da ima Benzemu. Fudbal nije samo SPIC IGRAC i fudbal nije igra u kojoj samo SPIC daje gol. Fudbal je malo kompleksnija igra,a ne samo dodavanje lopte do napadaca i on te vodi u ligu sampiona,on je osvaja i sve on sam radi. Ne lupetaj u prazno. Toliko besmislica oko Pesica da je to neverovatno. Lik ispod je objasnio da se uz tandeme Kangva Bukari i Ivanic Katai najbolje slaze spic Pesicevih karakteristika. Malo vas ovde zna fudbal,cak vas je malo i igralo fudbal. Verovatno samo na fizickom,ako niste kao i zene bili na postedi. Tako da,manje lupaj gluposti zarad pluseva istomisljenika,koji ocigledno ni ne znaju koliko ti ne znas i koliko oni sami ne znaju. Jer porediti Pesica i Ohija je neuporedivo. Osim sto su spicevi,apsolutno nista nemaju zajednicko. Ako vec zelis da ispadnes pametan,onda ih stavi obojicu u prvu postavu,stavi jednog zadnjeg veznog i cepaj u formaciji 4-1-2-1-2,a ne da pljujes Pesica koji zna sta radi. Kad poredis Pesica i Ohija to je kao kad bi poredio Ailtona i Huga Vieiru. 🤣🤣🤣 Glup primer sam dao,ali brate ne lupaj gluposti.
N

No comment

pre gotovo 2 godine

Porediti Ohija sidrasa,sa radilicom kao sto je Pesic je apsurd. Definitivno znas malo o fudbalu. I to bas malo. Velikim slovima pisi komsinici i na nju se deri,ovde budi normalan.
3

33 titula

pre gotovo 2 godine

Tvoj komentar je prepun zlobe, a mene raduju 11 miliona plus koeficijent.
К

Како ти дечко

pre gotovo 2 godine

Појма немаш, одгледај још једном утакмицу,и гледај његову кретњу, пасове,где је све долазио и играо... малишан си ти изгледа, бар се надам
P

Preskoci

pre gotovo 2 godine

Pred utakmicu si kakio ovde kako Zvezda nece pobediti. Nista novo, nikad nisi znao nista o fudbalu. Samo si srao zabadava. Terapiju nemoj da preskaces.
F

Familija

pre gotovo 2 godine

Ko tebi da objasni da Pešić i Ohi imaju izrazite napadačke karakteristike ko tebi da objasni da su Zvezdi potrebni i Ohi i Pavkov ko tebi da objasni da i pored njih dvojice Zvezdi treba još jedan dobar i jak špic i mi ga imamo moćni Pavkov je tu i za svaki slučaj imamo i Bena da uleti ukoliko zatreba na mestu špica e to su ti igrači koji će morati da odigraju nešto malo manje od sto utakmica za deset meseci nenormalno mnogo utakmica ali opet ko tebi da objasni da Pavkov je najspremniji trenutno i da sa razlogom kida na terenu ko tebi da Pešića kada nazoveš igračem koji nema kvaliteta vređaš mene ne i njega i ono što moraš shvatiti je to da nikoga ne možeš niti trebaš da omalovažavaš ni bivšeg ni sadašnjeg igrača nikoga ali apsolutno nikoga zato te najljubaznije molim da sledeći puta kada govorimo o igračima da to bude sa određenom dozom poštovanja da to bude normalno da ima smisla jer danas je najbitnije sačuvati i sebe i druge i ostati ćovek uglavnom normalan i da je normalno birati reči koje imaju smisla jer tako je i lepše i bolje ovo ti nije savet već lekcija a šta u životu znače moral i čast to smo videli večeras jer lavovi u crveno beloj familiji su pokazali i SNAGU I ZNANJE i pokidali teren na komade usput i protivnika ovo je neka i nova i stara Zvezda i možemo je nazvati SUPER ZVEZDA na hiper pogon poznata kao MARAKANA jer večeras je bilo veče spektakularnih golova asistencija pasova odbrana svega što papir ne može da iznese jedno lepo i prijatno veče OVO JE ZVEZDA
B

BD

pre gotovo 2 godine

Sa 1:0 bi bio srećan,sa 5:0 sam presrećan.Čekajmo sa optimizmom,verovatno Makabi,kao i novu LIGU ŠAMPIONA.
D

Dejani

pre gotovo 2 godine

Jeste provalili Kvangu, stalno se smije nešto hahaha..
M

Mokicheli

pre gotovo 2 godine

Eh sad. Imamo Kangu I Kangvu, Al' ko je sad Kvanga?
M

Munem teget

pre gotovo 2 godine

Cuj svaka cast zvezdi. Svaka cast nama koji smo gledali prenos na rts-u

Cveja91

pre gotovo 2 godine

I kako skontas da je ovde 90% komentara od klinaca tipa 12-13god? Pa tako sto kad otkuca ponoc,oni se razbeze kao misevi. Mama dreknula Stojane krevet i on tutanj. Mnogo ih ima,cak i previse 🤣🤣🤣

магикоо!

pre gotovo 2 godine

Јбг, кад неће моферација да бира коментаре, већ пуштају све редом, па ни нормална дискусија не може да се поведе.
б

бартендер

pre gotovo 2 godine

Охи се очигледно замерио Декију лично, немогуће је да нема 10-ак минута на оваквом мечу при овом резултату. Пешић је дечко нешто трчао, градио, скакао, слично Фалчинелију што Деки очигледно воли, али по мом мишљењу то није појачање и оно што нам треба. Ераковић на беку је злочин, дечко нити има квалитет нити антиципацију за ту позицију, да не причамо колико је офанзивно неупотребљив, мада капирам логику да и не треба горе јер је ту Букари. Средина без Санога или појачања на задњем везном у јачим утакмицама и озбиљнијим противницима не може да функционише, са овако спорим Милуном били би топовско месо. Катаи… Већ сам ваљда довољно критиковао за опијеност петардом па да не претерујем. Али податак да је играч на његовом месту, клинац који је дошао јуче, 2 минута пошто је ушао из 3-4 додира дао гол ваљда довољно говори. У суштини, честитке, победа је сјајна, петарда феноменална, само није с’ горег указати на те неке ствари које не штимају. У добру се не понеси, у лошем не понизи! Гази Звездо!!!
K

Kakoe

pre gotovo 2 godine

Dobili ljudi 5 0 ti pises kilometarski tekst i ispljuva svakog igraca ponaosob.
G

Gott.

pre gotovo 2 godine

Idi lezi. Nismo mi Real pa da imamo na svakoj poziciji top 2,3,igraca.Ovo je fantazija od ekipe. I bicemo sve bolji
б

бартендер

pre gotovo 2 godine

@Kakoe Матори, нисмо ми нишки Раднички да испаднемо од неке Гзире, Пјуника и сл. аматера… Јел има неко, реално, ко без обзира на све претходних дана није очекивао овакав исход, гол више мање? Немој да е зајебавамо, Пјуник, Младост гат, Радник Сурдулица нису екипе против којих желим да видим нашу снагу! Ући ћемо у ЛШ па и групи са Реалом, Ситијем, Ајаксом, Севиљом, Дортмундом, Портом и сличним желим да видим где смо и шта смо, јер ми смо Звезда! А хоћеш да ти кажем где смо са Милуном на штоперу, без задњег везног, Ераком на беку и Шиљом у шпицу, или ћеш сам дс закључиш?
P

Podrska za Ohija

pre gotovo 2 godine

pesic je teska Prevara od igraca,jos gori je nego u prvom mandatu,Ohi moze da mu predaje kako se postizu golovi!
K

Kaže

pre gotovo 2 godine

“U dobru se ne ponesi…”.i onda odmah iza toga kaže “gazi Zvezdo”.. ebg mora da te ponelo? Haha
d

druze

pre gotovo 2 godine

pa zasto nebi skrenuo paznju na stvari koje su ocigledne.Propusta svakako da ima.Tako se cutalo na propuste prosle godine nakon petarde protiv kairata pa se desio Serif
p

plavac

pre gotovo 2 godine

zaboravio si da napišeš da bukari je divlji igrač,greši u pasu,ostavlja previše prostora a to kod ozbiljnih ekipa poput surdulice i kolubare može biti kobno...idi spavaj
I

Iz tvog

pre gotovo 2 godine

komentara se vidi da ne znas ni da gledaš utakmicu a nebi rekao ni da znas da igraš fudbal. Posao napadača nije samo golove da daje nego je i da se vrati i nazad i da kada treba i povuce i po dva igrača na sebe sto je Pesic i radio veceras. 5:0 je,nije postigao ni jedan gol ali se kretao odlično.
G

Gost123

pre gotovo 2 godine

Ti da se razumeš u fudbal shvatio bi da Eraković juče nije bio desni bek već desni štoper u formaciji 3-5-2. Ali pošto ne znaš posle 90min ko je koju poziciju igrao bolje ćuti.
G

Gost895

pre gotovo 2 godine

Ja vam kazem da se ne lozite, kad god se ovako lozite udarili ste glavom u zid. Imate kvalitetnu ekipu koja moze da se plasira u LS ali ako se nalozite previse pucete prvi put kad idarite na tvrdo. Obe noge na zemlju o eto vas u LS.
D

Dejani

pre gotovo 2 godine

Istina je. Ali Macabi je sada pokerom pokazao da će da prsti za dvije nedelje. Pored toga izbacili su Olimpiacos. To je više nego dovoljno da se svako zamisli.
С

Сотир Ђубре

pre gotovo 2 godine

А што да се не "ложимо"? Ово је фудбал, а не питање живота и смрти. Уосталом, шта зависи од нашег "ложења"? Ми смо само посматрачи, а не учесници...
:

:3

pre gotovo 2 godine

Legendica sa ovog sajta Milojko Arsenić pisao da su Jermeni zadovoljni žrebom jer zanaju kako Zvezda pobeđuje u domaćoj ligi, prenesi nam utiske Milojko i posle ovog meča pošto su osetili na svojoj koži :))
;

;8

pre gotovo 2 godine

Ili ve ti reci da je ovo bila puka slucajnost poklopljena sa losim izdanjem Pjunika jer boze moj naidje takav dan podlegli pritisku i atmosferi, ili je predsednik istresao dzak para uz obavezne investicije Jermenske drzave tipa evo vam dzabe sta god da odaberete.
S

Slaba odbrana

pre gotovo 2 godine

Rodic намерно добио црвени картон,то се из авиона види.Паре су уплаћене....
G

Gost654

pre gotovo 2 godine

A da li si možda razmišljao da sa dva žuta kartona se pauzira jedna utakmica, što znači da neće biti opterećen kartonima u poff
S

Slaba odbrana

pre gotovo 2 godine

Gost654-Човек је направио два беспотребна фаула на њиховој половини,тачно се види да је имао намеру да добије црвени .Могао је и Драговић то да уради,па није....
S

Slab rukopis

pre gotovo 2 godine

Opredeli se za jedno od dva pisma.
K

Kvota

pre gotovo 2 godine

Kolika je kvota bila da će biti crveni karton na utakmici ?
S

Slaba odbrana

pre gotovo 2 godine

Квота да ће бити црвени картон је мала,али квота да ће пасти црвени картон ако уплатиш на пример у 80-минуту утакмице је огромна.Има и опција да се кладиш који ће играч добити црвени...По мени овде нису чиста посла,свеједно би био поштеђен на следећој утакмици....
M

Mokicheli

pre gotovo 2 godine

Najpametniji drugi zuti ikad napravljen. Ali se to ne moze reci za mnoge komentatore na forumu. Treba taj drugi zuti skapirati.
S

Sabago

pre gotovo 2 godine

Jeste da Pjunik nije neka klasa,mada je veceras igrao solidno,mislim da je Zvezda pokazala da je Liga sampiona ove godine, realnost. Sasvim solidno izdanje naseg sampiona u svim linijama tima. Ovogodisnja pojacanja su pokazala da su pun pogodak !
G

Gost Lk

pre gotovo 2 godine

Sve ok.ali jače utakmice mora igrati Sanogo i uopšte ne mogu da se otmem utisku da je Gobeljić mnogo bolji napadački od Erakovića.Mislim da ni Makabi neće bolje proći od Pjunika,Zvezda će već biti praktično u punoj formi kad bude igrala sa njima.
p

plavac

pre gotovo 2 godine

eraković dečko štoper a ti mu spočitavaš ofanzivu kad ispomaže na beku.ako bude prinudno igrao zadnjeg veznog ćeš mu tražiš lucidnost i vic u igri?idi gledaj boćanje
G

Gost lk

pre gotovo 2 godine

Ništa mu ja ne spočitavam,samo kažem da ako je štoper ne treba da mu se pravi mesto na levom krilu,centarforu ili beku, ako su tamo bolji igrači.Razmišljanje je samo kako da budemo još jači,a ne da napadam dečka od 20godina koji je po mom mišljenju bolji od Milunovića uz Dragovića.
G

Gost za plavca

pre gotovo 2 godine

Sad sam tek video da si bio bezobrazan ,pa da ti kažem,to što sam ja igrao i odgledao ti nećeš za tri života.Ti si dokaz da i kod nas ima svakakvih, ako ne možeš da podneseš drugačije mišljenje,zašto ulaziš u komentare.
O

Ohi bolji od pesica

pre gotovo 2 godine

WooW kakvo je "pojacanje" ovaj deda pesic,za celu utakmicu u spicu SUTNO PO GOLU NIJE! Ohi je za njega Batistuta licno!
P

Promasaj

pre gotovo 2 godine

Slazem se potpuno! Pesic je cist promasaj,svi ovi botovi sto ga podrzavaju blage veze o fudbalu nemaju,Ohi i Pavkov izmislili fudbal za njega!
L

Lazni navijaci

pre gotovo 2 godine

Idite vas dvojica na armijski pasnjak pa tamo bodrite vas voljeni klub. Hahahha sidrasi pavkov i ohi bolji od Pesica. Ti definitivno znas mnogo o fudbalu,kad poredis sidrase od kojih jedan redovno masi loptu na 5m od gola,sa radilicom kao sto je Pesic. Boze svasta
K

Kontraš

pre gotovo 2 godine

Žeka Pantić kaze Zvezda dade 5 komada na čistu sreću, pa dobro....:)))))
G

Gost13

pre gotovo 2 godine

A on je debil stvarno. Evo kao Grobar i to veliki, čestitke Zvezdi na pristupu utakmici. Ozbiljno shvaćen meč i to je to, bez neke filozofije.
U

U inat dusmanima

pre gotovo 2 godine

TERZA LEGENDO HVALA TI ZA BUKARIJA,PUN POGODAK POJACANJE!👍
D

De

pre gotovo 2 godine

Njega je Marin preporucio i doveo...
M

MarkoBeograd

pre gotovo 2 godine

A Marina je doveo Terza. Sve u svemu sve smo jači
G

Gost123

pre gotovo 2 godine

Marin ga preporučio po tebi a igrao protiv Zvezde pre dve godine? Od tada ga prate. Marin došao letos.
D

Dybala10

pre gotovo 2 godine

Kao Partizanovac.. sta mislite o tome da Zvezda(Stankovic) igra sa 3 stopera...desno Erakovic,centralni Milunovic I levo Dragovic...ful bekovi Rodic I Bukari...sredina Sanogo,Kanga,Kangva...napad Katai I Ohi....drugog desnog ful beka Zvezda nema...sve u svemu Zvezda je JAKA....Sportski pozdrav
p

plavac

pre gotovo 2 godine

dečko masakrirao večeras a ti bi ga na beka?daj bataljujte,nije ovo za vas
M

Marinjo1

pre gotovo 2 godine

Ivanica na klupu?
O

Osman Dabo

pre gotovo 2 godine

Bukari resio utakmicu a u tvojoj ponudi ga nema, ne bih komentarisao prvu trojku ispred Borjana hvata me strah na samu pomisao da se tu bilo sta menja osim sto vise pomenutog ljudstva u vidu parkiranog autobusa ispred gola, mnogo smo tu tanki, Dragovicu svaka cast.
M

Mecava

pre gotovo 2 godine

Nisam nažalost mogao gledati utakmicu ali pobjeda od 5 0 obećava. Onima kojima nije jasno zašto Pavkov igra, pa treba prodati balvan ali ga niko neće. Nadaju se ako postigne koji pogodak u Evropi da će ga uvaliti nekom. Naravno da nam treba po još jedan bek na svakoj strani ali to i vrabci znaju samo Mrkela ne. U svakom slučaju ako ne bude nekog krivog suđenja i nameštanja prolazi Zvezda ekipu Makabija bez problema.

Cveja91

pre gotovo 2 godine

Citam komentare ovih sto pljuju Kataia i Ivanica. Alo mozgovi, ako ste gledali utakmicu,trebali ste da vidite da su obojica imali flastera na sebi i da kad je lopta isla do njih uvek su bila tu tri protivnicka igraca minimum,da ne kazem mini bus. Zato je Zvezda koristila drugu stranu i Bukarija i to je ono sto je Zvezdi trebalo i tu je novi Zvezdin pogon i snaga. Jer svaki protivnik koji se bude otvorio da igra,nagrabusio je. Ne zna se samo od koga vise,da l od tandema Ivanic-Katai ili Kangwa-Bukari. Prestanite da pljujete dva najbolja igraca u Zvezdi u proteklih 10god. Mnogo vas ima koji verovatno niste sutnuli ni macku sa praga,a komentariste ovde sve i svasta. Zvezda ima jaku ekipu i jaku klupu i ovo sto igra moze biti sve bolje i bolje. Forma se tempira kroz pripreme i uvodi se u maksimum onda kad je najbitnije. Odbranu necu spominjati i objasnjavati pojedincima,jer nema potrebe,sve veceras prikazano je ivise nego dobro. I ovima sto prate Zvezdu od pre 5 godina zeljm da porucim da odu na stadion malo,za promenu i da se ne prave previse pametni. ZVEZDA IZNAD SVEGA 🔴⚪️🔴⚪️🔴⚪️🔴
G

Goran RS

pre gotovo 2 godine

Bravo. Sve si objasnijo

Cveja91

pre gotovo 2 godine

I da dodam,da se u ta dva tandema najbolje slaze i najbolje ide spic kao sto je Pesic. Uz duzno postovanje i prema Pavkovu i prema Ohiju. Zvezda je brutalno dobra ekipa. Naravno,ne treba prerano slaviti i radovati se,jer ima jos dva ipo stepenika do LS,ali ako se po jutru dan poznaje,ovo ce biti godina i sezona za pamcenje. LE zagarantovana,ako uzmemo titulu,sto ne sumnjam da necemo i LS zagarantovana. Polako ali sigurno se vracamo tamo gde nam je mesto. Nek nam Bog da srece..... 🔴⚪️🔴⚪️🔴⚪️🔴⚪️
M

Micko nis

pre gotovo 2 godine

Brat ti mislis oni to vide, da oni znaju sta znaci flaster u fudbalu. Ovo su sve ljudi koje niko u realnom zivotu ne ferma, nigde nemaju pravo glasa niko se sa njima ne druzi. I zato ovde dodju i pljuju samo. Danas ce katai i ivanicq sutra pesica sledeci put bukarija itd uvek ce neko po njima biti los. Takav mozak imaju da ocigledno po njima svako treba biti ko bukari veceras a onda rez bi trebao biti 14 prema 0
O

Okinava

pre gotovo 2 godine

Nemoj da zezas kad nisi u pravu, Pjunik bez da potcenjujem nije ekipa protiv koje Katai i Ivanic ne mogu da igraju fudbala, jednostavno nista veceras nisu pokazali a nije da nisu imali loptu u nogama, Kataiju nije prvi put da je indisponiran a i godine su tu plus teski uslovi za igru, Ivanic nije fudbaler od koga mozes da ocekujes da ti nesto donese na terenu i iskreno previse je izvikan a zapravo je suvi prosek plus mekan plus spor ali ruku na srce imao je i svetle trenutke, meni je recimo jos onaj promasaj u derbiju pred ocima kada covek prazan go sa pet metara prebacuje eto zbog toga on za mene nije igrac, hvala Bukariju jer je resio pobednika da smo cekali na pomenute babe nista ne bismo uradili do zore da se igralo, Kangva, Bukari, Ohi, Mitrovic, Sanogo i dodajte koga hocete pored ali pomenuti dvojac moze polako na klupu, igra se fudbal itekako i bez njih.
C

Cveja 91@

pre gotovo 2 godine

Covece boziji zasto dodajes i treceg od tri najlosija za veceras, potrazi pomoc kad su ti utisak igraci koji ne postoje na terenu 😂😂..

Cveja91

pre gotovo 2 godine

Tvoj problem prijatelju je sto ti nisi gledao utakmicu. Nista ja ne dodajem,to su cinjenice,to je fudbal. Moderan fudbal koji Zvezda tezi da igra. Svako ko je malo ozbiljnije igrao fudbal zna koliko je tesko igrati ga sa flasterom na sebi. Pa makar to bio i Mesi licno na mestu Kataija. Pesic je igrac koji se uklapa u ovu igru. Golovi ce doci. I uvek ce biti vas dezurnih pljuvaca,kojima nista nije dobro. Pitacu vas za dva kola,ili mesec dana mad Katai i Ivanic budu pravili haos. Onda ce opet biti najbolji. Covek koji vredi 8mil kao Ivanic po specijalizovanom sajtu za transfere,moze da bude sve,samo ne prosek. A Bukari ti vredi npr 2mil. Polako,vreme ce pokazati,a verujem da svi vi koji sada pljujete,tada cete hvaliti samo pod drugim imenima. Kao gost,gost e,zvezda sampikn, mirko macka, katai ubica itd itd. Laku noc vam zelim
r

riđobradi

pre gotovo 2 godine

auuu, veliki uspeh. pobedili šampiona države 42. na UEFA listi
S

Saša_RS

pre gotovo 2 godine

Pa i Zvezda je do prije koju godinu bila na toj istoj poziciji, i ulazila u takmičenja. Niđe veze komentar.
L

Loznica

pre gotovo 2 godine

Koliko je ovaj Pavkov jadan nema dalje,samo se guzi masa loptu naopako,Ohi na klupi sramota što ga mister sabotira!bolje da ga prodaju nego drže ga i još debelo placaju
Г

Гост

pre gotovo 2 godine

Видим гробари се расписали. Представљају се као навијачи Звезде и пљују наше играче. Јадно и бедно али нема везе ако им је тако лакше. Ето ја им желим да сутра покажу своју класу и победе. Мада претпостављам да ће завршити у мишијим рупама.
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre gotovo 2 godine

Teško je razumeti mnoge ljude : Zvezda odigra odlično, Pobedi 5:0 Potpuno nadigra protivnika, u svim elementima fudbalske igre,,,,, ,,,,,, itdddddd I ONDA SE POJAVI GOMILA STRUČNJAKA, NAUČNIKA, SVEZNALICA SA GOMILOM PRIMEDBI I ZAMERKI ITDDDDDD?!?!?!?????? PA ŠTA JE TREBALO, DA ZVEZDA POBEDI SA 15:0 DA BI SVI OVDE BILI ZADOVOLJNI. AJDE BRE, SIKTER ODAVDE NA SPAVANJE.
P

Pirlo

pre gotovo 2 godine

Pa rodjo zar neshvatas da su to grobari koji se predstavljaju kao zvezdasi. Aman pa to provaljeno godinama unazad. Jad i beda htvata i pacenika zadojenih mrznjom i pakoscu!
,

,

pre gotovo 2 godine

Ko više drži Pavkova ljudi moji dajte nam ohija.
х

хладно пивце,не још шампањац

pre gotovo 2 godine

Људи моји нама за нешто више ,за успјех у вропи треба 3 екстра појачања.Не занима ме Куп Уефа ,хоћу да Звезда игра Лигу шАМПИОНА,За почетак против Ајакса,Јувентуса ,Пора против којих никад није играла такмичарске утакмицеДоведите више бека
S

Saša_RS

pre gotovo 2 godine

Kup UEFA ne postoji.
2

24 mil nestalo

pre gotovo 2 godine

Duga ! Pravo niotkuda ,igraci se dovode kao na traci ! Sve ce ovo doci na naplatu kad tad !
7

73

pre gotovo 2 godine

Pusti ti Zvezdu,to je sa aspekta kluba za koji navijas kao da komentarises o Realu...Bolje se spremajte kako da se revansirate Novom Pazaru...Za vas je to LS.
N

Nestali

pre gotovo 2 godine

Zvezda duguje blizu 60 miliona, ima dve lige sampiona cetri lige evrope i po nekim procenama preko 120 miliona prihoda za sest sezona, o kakvim obrisanim milionima ti pricas imas li blagog pojma? Misli ti o Partizanu koji ne.prikazuje ni prihode ni rashode, duguje boga oca i zivi decenijama kao parazit i nikad niko nece to pitanje ikada staviti na dnevni red.
С

Сотир Ђубре

pre gotovo 2 godine

Ако је тако, онда Партизан са 80 милиона евра дуга не би требало да постоји...
R

Repac Plandiste

pre gotovo 2 godine

Ok, mozda Pjunik nije nivo Zvezde ali ko dodje u trece kolo kvalifikacija, ko eliminise prvaka Rumunije svakako nije slab protivnik. Garantujem da bi u nasem prvenstvu bili od drugog da cetvrtog mesta. Rezultat je odličan ali igra je bila na nekih sezdesetak posto. Katai i Ivanić su blago, uz Dragovića i Borjana najbolji igrači Zvezde. Protivnik se fokusirao na odbranu njihove strane, to je jedan od razloga sto se je Bukari razmahao, naravno uz nesumnjivo majstorstvo. Ono sto mi se nije svidelo je cinjenica da su se Kangva i Kanga razvalili od trčanja i da u tom segmentu nisu imali adekvatnu podršku od saigrača. Kakogod ne treba biti sitnicav ako se ovako ubedljivo pobedi. Sa ovim su se složilii...u stvari oni koje redovno navodim se verovatno nisu složili.
L

Lupaš

pre gotovo 2 godine

Tri gola iz kontre ,orijentisani na odbranu....kao otvoren prozor
R

Repac Plandiste

pre gotovo 2 godine

Protivnik se fokusirao i orijentisao na odbranu leve strane po kojoj deluju Katai, Rodic i Ivanić. Umes li ti da citas, gde sam napisao da se protivnik orijentisao na odbranu i igrao bunker. Pricam konkretno o levoj strani sto je i razlog slabije partije Kataija, Ivanica i Rodica. Sa ovim su se složili...
S

Spiritus movens

pre gotovo 2 godine

Panem et circenes! (Hleba i igara! )

Vladimir Tomasevic

pre gotovo 2 godine

Al ce tek haifu da bukari..
S

SI0ba

pre gotovo 2 godine

Meni je mnogo jak utisak ostavio Dragović, dečko je kod svakog gola pretrčao ceo teren i među prvima čestitao strelcu,išao i iza gola....KAKVA VELIČINA, KAKVO SRCE!!!
G

Gost123321

pre gotovo 2 godine

ok, liga šampiona, milioni, četvrti šešir, možda uzmemo koji bod...liga evrope, prvi šešir, skupljanje i para i bodova....nisam pametan???
N

Neša78

pre gotovo 2 godine

Sa dva vrhunska beka Zvezda bi mogla da napadne i evropsko proleće u LŠ, dugo nisu imali ovako kvalitetne igrače.
A

Ab

pre gotovo 2 godine

OSMANNN BUUUKAAARIIIII!!!

ФКВ1914

pre gotovo 2 godine

Па наравно када су ноге одморне јер се одлажу утакмице. Војводини да се упишу 3 бода.
a

alooo

pre gotovo 2 godine

Kakve veze ima odlozena utakmica sa Vojvodinom sa ovom utakmicom?????
G

Gost e

pre gotovo 2 godine

Znači noge su odmorne,zato što će tek biti odložena utakmica.Ti si prešao igricu.
B

Bracafaca

pre gotovo 2 godine

Moze al isto tako i napredku da se upisu tri boda.
k

komsija_mali

pre gotovo 2 godine

Za Vojvodinu nam je dovoljan i treci tim, samo se tim opusti
m

milittao

pre gotovo 2 godine

ono što sam pisao davno ovde to ću i sada ponoviti, malo ozbiljniji/pismeniji tim, strpa će zvezdi isto ovoliko koliko su oni Pjuniku. večeras je sve ušlo u gol i desi se takav meč. Bukari pokazao da je igrač koga treba hraniti loptama u prostor, ali defanziva je očajna. Eraković ok,imao par blokova ali jedan prosečan Pjunik u nekoliko navrata u prvih pola sata meča u završnici napada ima više igrača nego zvezda defanzivaca.
G

Gostdjdjd

pre gotovo 2 godine

ti si frustriran i nezadovoljan lik....primili 1 gol od pocetka,dali 22...sta bi ti 16:0 da dobiju.Da ih niko ne napadne,ozbiljnu sansu da ne naprave protiv zvezde.Pa koji tim danas ne napravi bar 3 gol sanse... klasican si sindrom nezadovoljnog srbina.pu
P

Pops

pre gotovo 2 godine

Ivanić dve asistencije na ovoj utakmici, ljudi pišu da je bio loš. O pljuvanju Kataija jer nije imao gol ni asistenciju od strane mnogih eksperata ovde da ne govorim. Ne shvataju ljudi koliko je dobro da je skinut teret i pažnja protivnika sa njih dvojice.
m

madmix

pre gotovo 2 godine

pa od prvog napada se videlo da pjunik brani levu stranu al ih je deki malo navukao
a

a5cz

pre gotovo 2 godine

Kolko groblja komentarise ovo nema nigde. Nek crknu dusmani! GAZI ZVEZDO
G

Gost Pele

pre gotovo 2 godine

Koliko malo treba da se brzo zaboravi sve lepo od Kataija i Ivanića. Igračine su to koje imaju pravo na jednu lošu utakmicu.
T

Terminator 2

pre gotovo 2 godine

Erakovic, Mitrovic, Kangva, Bukari su Zvezdino blago! Posle grupne faze LE ili LS, svaki od njih ce vredeti preko 10.000 000e!
D

Doktor Zvezdan

pre gotovo 2 godine

KAKO ONO REKOSTE, TERZA "NE ZNA" DA DOVEDE POJACANJE!🤦POZDRAVIO VAS BUKARI!👋
M

Millennium

pre gotovo 2 godine

Njega je doveo Marin. A da ga je doveo i Terza, kanda bi bio red da pogodi neko pojačanje posle toliko vremena. A nije.
O

Ognjen Drinski

pre gotovo 2 godine

A tebe i Terzana pozdravljaju: Kafu, La Para, Falko, Pićini, Čaušić, Jevtović, Jirka, Stojiljković, Kanjas, Tomane, Dioni, Krstičić, Žander, Živković... mrzi me dalje da pišem. Ne mogu Mita i Terzan sve promašaje da sakriju iza Bukarija.
@

@Ognjen Drinski

pre gotovo 2 godine

Terza i Mita stavili katanac na bunker,5.god bez titule i preko 20.god bez LS,toliko o tome! Ziveo Terzic!👊
S

Savatije

pre gotovo 2 godine

Sad Terza treba da uleti sa kintom i kupi je*enog Desersa i bekove, pa da protutnjamo Evropom
B

BokiUSA

pre gotovo 2 godine

Polako... da mi odigramo kvalitetno i udjemo u LS posle neka rade ata pozele.
S

Savatije

pre gotovo 2 godine

Boki, sledece sezone svakako igramo LS
M

Millennium

pre gotovo 2 godine

Jesmo dobili ubedljivo, ali ja kao vran gavran predviđam propast. Nećemo proći Makabi. A i ako prođemo, ima da poželimo da nismo. Katai mora da shvati da njegov pooolakoo gaarii, šešir na temenu i travka u uglu usana, fudbal više ne prolaze. Došli su mladi lavovi željni dokazivanja. Ali to neće biti dovoljno. Milun je spor i sklon kiksu, a to smo mi ovde na forumu govorili. Nemamo desnog beka. Erakoviću to nije pozicija. Mrkela kaže na toj poziciji mogu da igraju Erak i Stanković. Da, možda protiv Kolubare. Pešić nevidljiv, Pavkov šeprtlja. Strašnu grešku pravimo sa Ohijem. Mnogo grešaka imamo. Sve što je došlo a da valja drugi su nam doveli. U nastavku ćemo patiti mnogo. A sad recite da sam grobar ne intersuje me. Ali nećemo dobro proći.
R

Real

pre gotovo 2 godine

Sve si u pravu osim za Pešića
D

Dejankkk

pre gotovo 2 godine

A sta znaci "dobro proci"? Da necemo osvojiti LŠ ili LE?
O

Opušteno...

pre gotovo 2 godine

... samo mi nije jasno kako živiš kad si ovako negativan? Petarda, lepršava igra, neviđena krila, granitna sredina, pa i da si grobar, ovo je utakmica za uživanje i merak.
G

Goran Novi Sad

pre gotovo 2 godine

Ti si druze nezadovoljan svojim privatnim zivotom i sav si ozlojedjen privatnim propastima i onda gledas na sve negativno i crno.Otidji do nekog MANASTIRA i posveti se svom duhovnom zivotu malo.
G

Gost 5

pre gotovo 2 godine

Sutra te zove Terza na razgovor za savetnika Stankovića , jer takva stručnost nije dugo vidjena!!
B

BokiUSA

pre gotovo 2 godine

Zasto toliko mracis? Istina da nije savrseno ali je istina da smo se nadogradili i slobodno mogu reci ako udjemo u LS ulazomo jaci nego ranijih godina. Napad brutalan (pojacanja i jesu ovog puta pojacanja) ali odbrana moze i mora bolje. Trebalo je dovesti bekove (tu smo kilavi) i cupa i dalje kiksa. Ali generalno igramo dobro... ove smo lagano oprali...
P

Pee

pre gotovo 2 godine

Ohi nema kvalitet za Zvezdu!!!
L

Luja

pre gotovo 2 godine

@Real, u pravu je i za Pešića. Ohi je doktor fudbala za obojicu i to na kvadrat.
M

Millennium

pre gotovo 2 godine

Sve ćemo videti kada se podvuče crta. Za Evropu mislim. U našem prvenstvu su svi tri koplja ispod nas.
V

Vombat

pre gotovo 2 godine

Ohi nas je izbacio protiv Rendzersa jako je spor ako nije skautiran od klubova petice do 29 godina znaci da nema kvalitet za nesto vise!!!
G

Gott

pre gotovo 2 godine

Kakve su ti misli takav ti je zivot. Okreni to dok ti je na vreme
V

VecaBgd

pre gotovo 2 godine

Jos levi i desni bek i to je to...sto bi rekao Čola...ne bi ja tu nista menjao
L

Lil Wayne aka Weezy F Baby

pre gotovo 2 godine

Samo niggas, to su nasa braca.
B

BankAR

pre gotovo 2 godine

Svi u drugoj, Bukari u šestoj.
V

VecaBgd

pre gotovo 2 godine

U četrvtoj, šesta je vec ekonomik kao i peta ...osim ako ne vozis Panameru 😂
1

1/1

pre gotovo 2 godine

Kataija menja Srnic... zasto bar Velju Deki nije uveo. Pavkov ponovo promasuje loptu u gol sansi. Nek je pogodi protiv Makabija. Napred Zvezdo
G

GostKg

pre gotovo 2 godine

Pa nije je on slucajno promasio pa ce da je pogodi protiv Makabija. Covek jednostavno ne zna.
S

Srbija Majka

pre gotovo 2 godine

Zvezda veceras dobila jos dva sjajna igraca a to su pre svega Bukari a onda i Mitrovic koji ce tek demonstrirati kvalitet i pokazati da ce biti veliko osvjezenje u napadu. Katai ce morati malo da spusti ego i da postane svjestan da polako ima vjerodostojnu zamjenu u vidu Mitrovica. Jos jedna perfektna partija i pravo osvjezenje u sredini Kangwa, ali isto tako Kanga je ne zamjenjiv i njegov doprinos i stabilnost u igri Zvezde je apsolutno nemjerljiva. Sjajna igra i sa dodatnim uigravanjem stoperskog tandema i bespotrbnog komplikovanja i pogresnih dodavanja bice to jos bolje i sa kvalitetnijim timovima u nastavku. Jako potentna ekipa Zvezde i odlicna klupa koja moze da podigne ritam i jos dodatno ubrza igru. Bukari igrac utakmice i sigurno nesto sto je nedostajalo u proteklim sezonama a zajedno sa Mitrovicem bice novi tandem u buducnosti i neko od koga ce Zvezda puno profitirati.
G

Gost e

pre gotovo 2 godine

Katai nema zamenu ni u ludilu.Ne znam samo,zašto Katai i Ivanić nemaju pravo ni na jednu slabije odigranu utakmicu.
A

Alert

pre gotovo 2 godine

Desni bek gospodo direktori 🙏, uz ofanzivni dvojac Kangva-Kanga ozbiljnoji protivnici će imati mnogo šansi iz tranzicije, a u odbrani nam baš škripi. Desni bek i Eraković-Dragović tandem i mirniji smo.
E

Exexexe

pre gotovo 2 godine

Mali Mitrovic kidalica, odlicno igra decko
о

окнарб

pre gotovo 2 godine

Родић је направио глупост невиђено.Станковић Деки одмори Катаија у реваншу да неби добио још један и ослабио нас већ у првој утакмици против Макабија.Сад ми је крио што још нисмо појачанији на неким позицијјама.Ето како мало глуупости и црвени картон.Појачања Кангва ,Букари ,Митровић одлична,али прави испит је Макаби Хаифа који би на оне двије грешке увалили 2 комада

gemathegreat

pre gotovo 2 godine

I bilo bi 5:2. Dokle više potcenjivanja svog i veličanja tudjeg. Mnooogo smo jaki. Kraj.
R

Real

pre gotovo 2 godine

Bolje Rodić sad crveni nego na primer drugi žuti u prvoj protiv Makabija pa da ne igra u revanšu na Marakani
D

Dejani

pre gotovo 2 godine

Realno, ovo nije prava Zvezda. Igrali su sa pola gasa, to se vidjelo. Ovaj tim će napraviti čudo kada bude igrao punim gasom. Nervira me samo povremena sebicnist Bukarija. Pavkov opet nije zahvatio loptu. To može da košta u Evropi. Zna li neko šta ne štima sa Ohijem?
p

podesen

pre gotovo 2 godine

Traži pare a doktor procenat kako nema %nema ni plate,nema ni 1.tima.
V

VecaBgd

pre gotovo 2 godine

Deki kaze da je izasao iz povrede i drzi se te price kad ga pitaju za Ohija. Ali koliko vidim Ohi je stalno nasmejan tako da za sad...sve je ok osim sto ne igra...jbg
E

Ehehehe

pre gotovo 2 godine

Bukari Vinicius sa Ali Expresa ali predobar veceras svakako :D Odlicna igra Zvezde. Ne vidim sto mnogi uzdizu Makabi..Mislim da ce ih Zvezda pojesti.
R

Real

pre gotovo 2 godine

Nadam se da si u pravu ali biće teško
p

plavac

pre gotovo 2 godine

visinijus prevara nije tri gola dao ni u svojoj faveli
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre gotovo 2 godine

Za večerašnju igru, treneru Stankoviću i njegovom stručnom štabu, i svim igračima Zvezde mogu samo da kažem ovo : SKIDAM VAM KAPU. 👒🎩🎓👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
F

Fudbalski Grof

pre gotovo 2 godine

Pet koraka ko kad pleses tango ili valcer
L

Lik iz klake

pre gotovo 2 godine

Roda i kad napravi pizdariju, napravi ga pametno...sad neka odmori i da se spremi za haifu. Ostalo sve odlicno.
N

Neko ko zna

pre gotovo 2 godine

Naravno da je to svesno uradio ;)
g

gunnersi

pre gotovo 2 godine

Steta sto i Dragovic nije isto uradio, ovako rizikuje ako bude igrao sledeci mec.
G

GostNBG

pre gotovo 2 godine

Pa nadam se da je strucni stab svestan da katai i dragovic imaju zute iz prvog meca i da ne bi valjalo da ih dupliraju u jermeniji.Dakle nek odmaraju.Ionako smo zavrsili posao.Gobelja i Stankovic nek budu bekovi i to je to.Bravo Zvezdo bravo i za navijanje veceras🔴⚪🇷🇸🔴⚪👍💪
I

Ivan FCRS

pre gotovo 2 godine

Tacno se vidi kada igrac ima iza sebe iskustvo igranja jakih liga, kao sto je to Bukari. Brzina mu ne bi znacila nista, da nema i ostale kvalitete. Dokaz da dobri igraci ne moraju obavezno da kostaju puno. Samo je potreban dobar skauting.
G

Gost1212

pre gotovo 2 godine

I, sta sada? Gde su strucnjaci koji su pricali da se ne zanosimo, samo polako, opasan je Pjunik? Da ne stvaramo pritisak komentarima itd. Ljudi 5:0 je mala razlika ako pogledamo koliko smo bolji. Ovo veceras je bila cista rutina. Makabi ce da prodje isto kao Pjunik na Marakani jer smo mnogo bolja ekipa i ono sto ljudi ne mogu da shvate, opasni smo sa oba boka, imamo rezerve bas kakve treba da budu, brze i energicne. Idemo dalje, grabimo ka novim ciljevima. Ulazak u LS pa pokusaj da se bude treci u grupi.
б

бартендер

pre gotovo 2 godine

Све што вам је потребно у животу је да вас неко воли као што Деки воли Срнића! Браво Звездо!
Y

YayaT

pre gotovo 2 godine

Zato Srnic voli i njega, i tebe i mene i svakoga u crveno-belom dresu.Celicni vojnik !
L

Lik iz klake

pre gotovo 2 godine

Volim ga i ja...jer je srnic bio najbolji igrac u dvomecima sa spartom iz praga i krasnodarom...dao gol kelnu za prolaz u 1/16 finala...a od te sezone je sve pocelo...volim ga i jako zahvalan igrac...
V

VecaBgd

pre gotovo 2 godine

Moramo samo da se uozbiljimo i uigramo pozadi, delovali smo malo pogubljeno. Ovaj Pjunik je nedorastao protivnik za razliku od Makabija i ostalih ekipa u Evropi, nadam se u Ligi sampiona.
S

Soren

pre gotovo 2 godine

Moćni Darjan kuca ocene 7 za Kataia 99% a veceras je zasluzio da bude neocenjen. Veliki je majstor,to nema sumnje, ali veceras je odigrao sramotno, kao da mu je krivo sto je Bukari ukrao sou. Videlo se i po izlasku, da nije bio zadovoljan. Da Deki ima ono sto nema, malo klupica da se ohladi u Jerevanu da vidi da nije nezamenljiv. Obožavam Magika toliko nam je srece doneo, veliki je majstor, ali ne sme da ima ovakav pristim mecu.
I

Iggx

pre gotovo 2 godine

Čoveče, 5-0 je završeno i ti se uhvatiš pljuvanja Kataija. Godinama već nam igra zavisi samo od leve strane, sad je i desna vrlo opasna. Biće utakmica gde će Katai dominirati, biće onih gde će Bukari rasturati protivnika po desnoj. To je prava snaga jedne ekipe.
K

Kojadinjo

pre gotovo 2 godine

Gori je bio Ivanić a ponarcju Milunovic
O

Ozymandias

pre gotovo 2 godine

Ne šalje se najbolji igrač ekipe na klupu posle jednog lošijeg meča, koji smo uzgred dobili 5-0. Koliko ne znate ništa ni ti ni ovi što su ti dali pluseve, krstim se gledajući koliko imaš istomišljenika za ovu glupost.
Ј

Јосиф

pre gotovo 2 godine

Погодио си у центар! Веч после првог гола букарија, који је нажалост пониште дало се наслутити које јунак вечери. Сујетни Катаи је одма постао нервозан, и тиме бескористан на терену. На реваншу лепо да одмори, са овим Родиќем, може Ераковиќ и лево, десно Гобељиќ уместо Катаија може Ибрахим или Бен и то је то. Честитке момцима на победи!

Cveja91

pre gotovo 2 godine

Je l si cuo nekad za markaciju. Usku markaciju,flaster? Visok pritisak i presing na odredjenog igraca? Ili je najlakse pljunuti po coveku,kojeg ces za mesec dana opet dizati u nebesa?
S

Skakadak

pre gotovo 2 godine

Domace prvenstvo ili evropa,nema razlike,kidamo ove godine!
B

Bekoviiii

pre gotovo 2 godine

Nije veliki problem sto je Roda dobio crveni. U revanšu će umesto njega igrati jedan od mnogobrojnih bekova kao što su.........."da se slikamo" 😂
v

v1ad

pre gotovo 2 godine

Vidim ja "igrace" Srnic I Erakovic bekove
G

Gladiola

pre gotovo 2 godine

Bukari se već otplatio, svaka čast brate, nastavi ovako i u Izraelu! Napred Zvezda!
p

podesen

pre gotovo 2 godine

Ma otplatio Tomanea,Van La Prevaru,Kanjasa,Zandera,Risaira,Kafua,Bakajoka,Falka,Ohija,Motiku od 2.5 Milki,sve otplatio još ostalo .
B

BokiUSA

pre gotovo 2 godine

Podesen.... ako nisi znao prolaz ovog kola nam.donosi direktno 11 miliona..... od uefa. Ne racunam ulaznice i za sledeci mec... plus izborili smo LE.... i sad reci da se nije isplatio?
A

Aranđel

pre gotovo 2 godine

Znao sam da ce izaci Katai jer bas i nije odigrao savrseno,ali sam mislio da ce uci mali Mitrovic,a ne Srnic.Milunovic kao da je zaboravio da igra,njegov je karton,a ne Dragovicev.

Kameni

pre gotovo 2 godine

Odlično smo odigrali i defanzivno i ofanzivno. Revanš treba odraditi laganije a onda isto ovako odigrati protiv (najverovatnije) Makabija. Sasvim su realne šanse da ponovo zaigramo u eliti, gde Zvezda i pripada. Idemo bre!
V

ValensijaKK

pre gotovo 2 godine

Živ nisam da vidim šta će sad, kada nam je jedini levi bek u timu dobio crveni, da radi Mita Bekrija. Kako će sebi da objasni da tim koji treba da igra Ligu Šampiona nema čak ni omladinskog levog beka kao izmenu. O desnom neću ni da govorim.
d

dejanera

pre gotovo 2 godine

Sad ce nista! Igrace sa 3 stopera. Borjan- Erakovic, Milunovic, Dragovic- Sanogo- Kanga, Kangva- Ivanic, Katai, Bukari- Pesic
G

Giovinco10

pre gotovo 2 godine

Tu je srnic ;)
S

Stefan77

pre gotovo 2 godine

Svaka čast na rezultatu, ali Rodić napravi majmunariju na kraju. Nije mi jasan. Katai, Ivanić neprepoznatljivi. Pavkov drvo, složili se mi ili ne. Svima nama je Pavkov drag kao igrač,ali na računu stare slave, za našu ligu je ok ali za nešto više.... Pešić za sada pokazuje kvalitet... Bukari gol mašina,igrač na mestu. Sve u svemu veoma dobro odigran meč.
N

Neša78

pre gotovo 2 godine

Odigrao je korektnu utakmicu Rodić al’ na kraju od umora i iscrpljenosti napravio dva faula i jbg, zasluženo popio crveni. Ja mu ne zameram puno, pretrčao je dosta, izgarao na terenu, dešava se da popusti koncentracija, sad druga je stvar što Zvezda nema adekvatnu zamenu.
L

Lazaros

pre gotovo 2 godine

Odlican rezultata ,nema sta da se kaze .Citao Sam dosta komentara kako ce tesko biti sa Pyunikom .Pa Ako njih ne dobijemo ne treba ni da igramo Ligu Sampiona .Dana's su to I potvrdili igraci Dosta smo dobili sa Kangwom ,Bukariem I malim Mitrovicem .Moram da pomenem I Milunovica ,koji jeste spor,Ali imamo onda cime da se branimo I napadamo u prekidima !!! Pesic je ok bio ,moze on I bolje ,a I bice !!!Danas su odmarali Katai I Ivanic ,jo's da su oni hteli da malo jace krenu da li bi I'm 8 minimum !!! Mislim da su grobari sad svatili da smo miljama daleko od njih .Jo's Ako dovedu desnog beka a I levog ,mislim da cemo da budemo preozbiljni !!! 30% smo minimum bolji nego prosle godine ,milina da gledas I uzivas kako igraju !!! Idemo dalje 🔴⚪🇷🇸🥅⚽💪
M

Micko nis

pre gotovo 2 godine

Gde ste sada pljuvaci, ohijevi botovi i slicnii. Sta sad ne valja.

Bojank91

pre gotovo 2 godine

Ako ti sam ne vidis sta bi mogao da bude problem u buducnosti (protiv jacih timova) onda dzabe ti trosis ovde nase vreme
s

srbenda 777

pre gotovo 2 godine

ja kao krvavi partizanovac kažem zvezda dobra,moćna,ali istine radi novinar je morao reći da ovakav golman diletant skoro nije viđen
V

VecaBgd

pre gotovo 2 godine

Ma pustio nas, nista mi nismo igrali...jel da??
p

plavac

pre gotovo 2 godine

dečko bio vrlo dobar dok ga bukari nije trećom obišao kao panja,tu se ugasio kao vk partizan
D

Drvo

pre gotovo 2 godine

Kakav je igrac Kingsi Kangvin sin, znaci lopta se lepo a motor u dupetu. Odusevljen sam vise nego Bukarijem. Bas ono sto nam je trebalo. Majstorcina.
d

dexiko

pre gotovo 2 godine

I ovi nam se skloniše🤔🤔🤔
5

5 puta

pre gotovo 2 godine

🙂
V

VecaBgd

pre gotovo 2 godine

Taman neka odmori Rodic za Makabi ali me Katai iznervirao kako je dobio zuti naivno, mada je bio u pravu. Treba da se cuva za Makabi a ne da se glupira protiv ovih indijanaca. Sve u svemu, bravo momci, ozbiljan pristup, odvalis boraniju i ides rasterecen na revans. Samo pametno u revansu, na pobedu zbog koeficijenta.
G

Gost344a

pre gotovo 2 godine

Pjunik i nije neko merilo kvaliteta, ali...ova Zvezda je mocna! Ima tu dosta toga za popraviti, narocito u odbrani (Milunovic mora mnogo vise koncentrisan biti)...ali, ova Zvezda je silna! Godinama nismo bili ovako dobri!!! Ima sta da se gleda! Idemo dalje!!! Nek' nas se Evropa ponovo plasi!!!
j

ja czv

pre gotovo 2 godine

Rodic prvi faul glup , drugi smisljen da ocisti karton :) Daj sad PSZ da se igramo

Mile Stručnjak

pre gotovo 2 godine

Kakvo lepo veče za navijače Crvene Zvezde...
G

GostRider

pre gotovo 2 godine

Odlicna pojacanja,ali skripi u odbrani,dao bi sva tri napadaca za jednog dobrog

07.08.16

pre gotovo 2 godine

Veliko bravo i veliko hvala.LE obezbedjena,to je vec sad tradicionalna rutina.Idemo u LS.
r

reyales

pre gotovo 2 godine

stefan mitrovic decko je masinerija
G

Gost cccc

pre gotovo 2 godine

Jedna rutinska pobeda za sve navijace .....Sjajno izdanje geparda Bukarija,mozga ekipe Kange,agilnog Kangve,a posebno odusevljava mali Mitrovic-prvi kontakt s loptom gol ...... Rodicu ovo nije trebalo,ali sta je tu je bice spreman za Makabi ......
S

Sashki85

pre gotovo 2 godine

Šta ste usporili koji qrac u drugom poluvremenu... Igram preko 5 golova na poluvremenu plus korneri I oni stanu igrati. Bukari I mitrović nisu znali terza se kladio na poluvremenu da će biti ispod 4.5 gola 🤣
A

Astoria

pre gotovo 2 godine

Čestitke Zvezdi, ali očigledno ne može da prođe jedan meč bez gluposti na terenu. Jer kako inače objasniti 2 žuta kartona Rodića u minut-dva...??? Klupska politika bi morala biti takva da za ovakve ispade oštro igrača kažnjava po džepu, celu mesečnu platu bih mu oduzeo, ako ne i više! Kod drugog žutog se jasno videlo da ide na to da ozbiljno povredi Mladenovića. Mogao je da mu polomi zglob! Totalno neozbiljno sa Rodićeve strane! Još se čudi i krsti na terenu...ko veli "ne voli me sudija". Jedina mrlja u Zvezdinoj igri večeras. Kao i žuti karton Kataija zbog primedbe...nerezonski i opet nepotrebno.
3

357357

pre gotovo 2 godine

Искусно чишћење картона
3

33titula

pre gotovo 2 godine

BUKARI brži od zvuka ovo nam je nedostajalo od odlaska Radonjića. Ovo je završen posao uz oprez naravno.🔴⚪🔴⚪🔴⚪🔴⚪

Aleksandar Trajkovic

pre gotovo 2 godine

Realno razlika je vidjena videcemo kako ce to biti u izraelu malo vise ce trebati zalaganja...Sad u Jermeniji pustiti malo klince da se igraju i planirati kako zaustaviti Macabi i imati tamo pozitivan rezultat.Realno odbrana nije dobro izgledala a i Katai i Ivanic su lose igrali.Bez zelje.Nadam se da ce biti ovo bolje u playoff/u.
K

Katai Ivanic

pre gotovo 2 godine

Igraju godinama zajedno, uvek su dali 100% sta mislis ako je Deki Stankovic hteo da sakrije bar malo sve adute za Izrael?
I

Izdaja U Tem Denveru

pre gotovo 2 godine

Zaista odlicna utakmica, al nije sve tako bajno. O napadu necu trositi reci. Bukari maestralan, ivanic solidan, pesic vrlo dobar posao uradio, katai totalno nezainteresovan. Vezni red isto odlican, al ovaj mec je pokazatelj da sanogo mora da igra, ne moze da se igra bez zadnjeg veznog. E sad, muko moja, odbrana. Kriminalna u najmanju ruku. Erakovic na beku izgubljen, ne treba ga forsirati kad ne zna. Mora stoperski tandem biti dragovic- erakovic. A milunovic dragikomican. Dobi dragovic zuti zbog njega, ni kriv ni duzan. Jako rizican igrac, najbolje neki igra srpsku ligu. Rodic jako glupi kartoni. I sad dolazimo do pitanja od milion dolara. Ulazis u sezonu sa 2 beka, jedan ti dobije crveni karton, a 2.ne igra jer je od njega bolji i stoper na poziciji beka. Ko ce sad bekove da nam igra? Stankovic desno, a gobelja levo, pa da se dobro zabavimo u revansu jer ce zaista biti smesno. Mogli smo komotno 8 da im damo, al smo zato mogli i 2,3 da primimo. Ovi su losi, al svaka malo ozbiljnija ekipa bi nam dala 2 komada veceras, minimum samo na greske milunovica i erakovica.
K

Krile A.

pre gotovo 2 godine

Svaka reč na mestu, bravo!
M

Micko nis

pre gotovo 2 godine

Ljudi da li ste vi realni. Pa da u fudbalu nema gresaka rez bi bio uvek 0 0.svi ste vi strucnjqci a macku sa praga sutnuli niste pa znate sta stanković treba raditi. Sa Sanogo bice o cvrsvi nazad ali ofanzivno ni približno ovako jako, ocito da je teznjq ka npr 7 1 7 2 rez a ne 2 0
I

Izdaja U Tem Denveru

pre gotovo 2 godine

Naravno da ima gresaka i mora ih biti. Kataijev svaki kontakt sa loptom veceras je bio greska. Gresili su i kanga, kangva, rodic, ivanic. Jesam li to spomenuo? Nisam jer su to greske sa kojima se moze ziveti. Kardinalne greske su nesto drugo, a veceras su napravljene 3 takve. Pjunik nam nije dao ni jedan gol, a da li mislis da ce nam mbape, son ili salah to oprostiti? Nece, vec iz 3 takve greske padaju 3 gola. Zato kazem da se milunovic mora skloniti iz startne postave jer odlican je u skoku, al previse kritican sa loptom u nogama, a erakovic mora igrati stopera jer bek nije ni u najavi. Jel treba da budem neki veliki fudbalski strucnjak da bi uvideo te banalonosti?
J

Junker

pre gotovo 2 godine

Ako cemo realno, veci deo ekipe je bio tragican. Katai nezainteresovan i nadmen, nije potrcao. Milunovic opet sa njegovim sumanutim potezima, Erakovica ce unistiti ako ga budu jos jednu utakmicu drzali na beku, Rodic nas ukopao za Makabi (morace Gobelja da igra i to levo), Pesic i Pavkov nisu sutnuli ka golu za celu utakmicu.
O

OkosBokos

pre gotovo 2 godine

E to za Pavkova i Pesica. Silja je odigrao dobro, ali ne moze ta prica "ne mora centarfor uvek da daje golove". Okej ne mora on biti Haland, al brate sutni jednom ka golu. On i Pavkov su 4-5 puta loptu promasili (?!), kod odbitaka ili centarsuta su uvek bili na pogresnim mestima. Niko ne moze da mi kaze da Ohi nema mesta pored njih dvojice, pa bar da ulazi kao izmena. Pavkov nek igra nasu ligu i dosta mu je.
G

Gostinjo

pre gotovo 2 godine

Rodić samo propušta revanš protiv Pjunika
T

Triton

pre gotovo 2 godine

Rodic ce igrati protiv Makabija samo 1 mec je suspenzija tj revans sa Pjunikom
B

Binić

pre gotovo 2 godine

Pešić imao odličan šut u glavom u stranu samo golman bio dobro postavljen.
D

Djjj

pre gotovo 2 godine

Sad pitati grofa da nam preporuci nekog desnog beka za ls
A

Astoria

pre gotovo 2 godine

Apsolutno se slažem i podržavam! Odlična ideja. Da su pametni, pa da ga dovedu umesto Mrkele. Ali ovi u Upravi su k'o vezana creva.
Z

Zvezdašpravi

pre gotovo 2 godine

Ajde što je evidentno brz,ali u par navrata je baš ekstra i startovao na loptu,presekao napad,zadržao loptu.definitivno jako dobar igrač.pa i nas da u.ere jednom sa pojačanjem.i kangva je dobar.bravo zvezdo.bravo
K

Krile A.

pre gotovo 2 godine

Po meni, dečko vredi više od 2m Evra..
G

Gost99

pre gotovo 2 godine

Zvezda ima Osmane Ibrahime Mustafe i Muhamede
L

La

pre gotovo 2 godine

A vi imate, cekaj bre panvi nemate nikog vrednog da se spomene...pozzz
r

reyales

pre gotovo 2 godine

ono sto uvek kazem najveca verovatnoca da ces da dobijes vrhunskog trenera je da izaberes nekog ko je igrao na sredini terena(razume i odbranu i napad odlicno) i imao vrhunsku karijeru, a ogroman plus je osvojena liga sampiona
G

Gost9177

pre gotovo 2 godine

Bukari i Kangva ono sto smo uvek ocekivali kada govorimo o pojacanjima, desni bek nam je potreban, unusticete malog erakovica a taman je izgradio samopouzdanje. Ocekivao sam i mislim da je trebalo da mali Mitrovic i Mustafa zaigraju ranije, malo je 15 minuta s ozbirom na rezultat, a katai vec imao karton a Bukari se istrcao za sve pare, samo sam strepeo da se ne povredi. Napred Zvezdo, upravo cekamo desnog beka, a po moguctsvu i onaj vezni Ado jli kako se vec zove. ;)
Đ

Đukin fan

pre gotovo 2 godine

Roda mozak ko kliker.A Đed penzija..Bukari i Kangva odlični,kao i mladi Mitrović.
G

Gostbanjalucki

pre gotovo 2 godine

ubodose ove godine Mrkela i ekipa .. Jako dobra igra PESICA generalno mi se svidja igra i kako ce to tek biti kad se uštima sve ZVEZDAAA
N

Nista nije

pre gotovo 2 godine

Ubo mrkela.Bukari ja je licno marin doveo dok je kangvu preporucio grof.Znaci skauting mrkele nula ali da jeste ga on doveo ako mislis na to ko je izneo ponudu na sto
D

Deka PG

pre gotovo 2 godine

Ovo je malo drugačija Zvezda. 5:0 a bez golova Kataija, Ivanića i Pavkova. Čak i sa slabijom lijevom stranom (dok ga Mitrović nije dao kao rezervista) , osim Rodića koji je bio na svom prosjeku. Još tu ima rezervi
R

Rubikova kocka

pre gotovo 2 godine

5etarda

Bojank91

pre gotovo 2 godine

Napred je sjajno sve, a ima prostora za jos bolje. Pozadi cemo platiti ceh loseg prelaznog roka sto se tice defanzivnih igraca
D

Dejani

pre gotovo 2 godine

Kangwa i Bukari su oni sto je falilo Ivanicu, Kataiu i Kangi. Kangwa, Bukari i Mitrovic su toliko izdominirali da su bacili Ivanica i Kataija u sijenku na ovoj utakmici. Poruka za Krstovica i Motiku: Pogledajte Mitrovica! Momak nije dobio šansu kako treba, a već pokazao kvalitet i ogroman potencijal.
j

janje70

pre gotovo 2 godine

slabo je ovo,mora to mnogo bolje,haha.Bravo majstori,LE obezbedjena neka se spremi macabi
S

Strong

pre gotovo 2 godine

Mnogo smo jaki ofanzivno! Bukari ko ferari. Nece biti lako u i Haifa igra na gol vise bice golova u play of samo defanzivu popraviti
r

reyales

pre gotovo 2 godine

mozes da imas dobar tim kolko hoces, trener je najbitniji igrac, jedan je stankovic dejan
G

Goran984

pre gotovo 2 godine

kad postignes 5-0 tesko je zamjerati nekome... al Rodicu brate,de ukljuci mozak,mozes biti puno bolji.. Novajlije u Zvezdi nikad bolje...Kangwa,Bukari prave razliku...Mitrovic veliki talenat... Idemo Zvezdoooo!
G

GostLazar

pre gotovo 2 godine

Razvalili smo veceras, Bukari nije normalan, leti. Dobro cemo ga unovciti vec sledece leto. Kangva majstor. Mitrovic buducnost. Svi zajedno prejaki. Mene samo zanima jedna stvar, Pesic dve utakmice, nema gola, a los nam Ohi koji je tresao u svakoj utakmici
P

Patriota

pre gotovo 2 godine

Dodji na stadion pa pogledaj i onda komentarisi igru Pešica. Odlicno odigrao!!
G

Gost jesam

pre gotovo 2 godine

Pa zar je to poenta,dobro ga unovčiti? Pa valjda nam treba takav igrač bar 2 sezone da napadnemo možda i osminu finala lige šampiona,a ne da ga odmah prodamo...
G

Gost Rade

pre gotovo 2 godine

Ma najbolje sad da ga "unovčimo".CCC
G

Gosthjk

pre gotovo 2 godine

Lagano, da smo ozbiljno igrali u drugom poluvremenu, verovatno bi i ubedljivije bilo. Kangva cigra, Bukari utakmica zivota, Rodic nicim izazvan dobi dva zuta (rekao bih malo prestrogo), ali makar propusta utakmicu koja samo treba da se odradi. Zvezda odlicna veceras! Bravo majstori, samo gazite!
G

Gostik

pre gotovo 2 godine

pa normalno platili smo ga 2 miliona ima da pokaze svoj kvalitet
A

Avenger

pre gotovo 2 godine

A Roda u smislu "daj da odmorim jednu". XD
D

Dejani

pre gotovo 2 godine

Koliko je loše toliko i dobro. Nadam se da će zbog ovoga da se upale crvene lampice na Marakani i da u sto kraćem periodu dovedu zamjenu. Kako lijevo tako i desno.
D

Drvo

pre gotovo 2 godine

Valjda ovo upali alarm da mora da se dovede zamena.
G

Gost544

pre gotovo 2 godine

Ovaj Pjunik je amaterska ekipa i nije merilo, njih bi i Cukaricki pobedio, pa i Tsc. Videcemo crvenkapicu protiv ozbiljninih protivnika, recimo te Haife.

07.08.16

pre gotovo 2 godine

I Cuka i Tsc bi dobili Pjunik,u pravu si.Ali samoprozvana gromada ne bi.A kako to da ste pre meca pisali o prolazu Jermena,a sad su slabi?
M

Miksea

pre gotovo 2 godine

Do sledećeg protivnika, pa opet sledećeg, jednom ćete se usrećiti. Kako vam ne dosadi više, do pre dva sata je bila priča da će Pjunik ovo, Pjunik ono..
B

Bracafaca

pre gotovo 2 godine

Do pocetka utakmice bice zeznuto makabiju sa pjunikom sad ojunik amaterska ekipa i tako poslednjih pet godina, voleo bi da se svaki protivnik zvezde padne partizanu kao sto bio gent pa da opet menjaju pricu.
B

Bukari

pre gotovo 2 godine

I ta haifa ce proci kako god liga evrope za sigurna ce biti a za vas partizanovce molim boga da i vi budete tu u ligi evrope mada cisto sumnjam jer u vasem klubu vlada cist haos i bankrot
D

Drvo

pre gotovo 2 godine

Valjda sada cuvari vatre Mohameda Bena kapiraju kako izgleda kada moderno desno krilo igra na mestu desnog krila. Nebo i zemlja.
N

Nebo i

pre gotovo 2 godine

Zemlja ce biti kada ovaj bukari resi nesto jace od pjunika nesto tipa salzburg ili da gol napoliju do tad ima da radi jos da zavredni benov status medju navijacima zvezde
m

misko123

pre gotovo 2 godine

Nemoj da mi diras Bena..on je uvek bio tu za Zvezdu...ne zaboravi Ben ima 33.god..ali pre 4-5 god. je bio odlican..
A

Angelinho11

pre gotovo 2 godine

Cemu ovako spustanje Bena, lik je legenda kluba. Dao je mnogo nasem timu, postizao golove u Evropi... Benovo vreme je proslo, moze biti samo od koristi u ligi kao dzoker I to je to... Za Bencugu postovanje!!!
D

Deka PG

pre gotovo 2 godine

Ben je naša legenda sa ogromnim zaslugama za naše uspjehe. Pa i Gobelja je danas bolji od Džajića. Dobro, možda i nije ni od Janjanina danas bolji, malo pretjerah
D

Drvo

pre gotovo 2 godine

@misko123 Nikad nije bio odlican, samo je potvrdio na dva gola protiv Salcburga pa su ga ljudi zavoleli i kad zavole postaju slepi, inace poguban za nas tim vec godinamajer zbog njega desna strana ne postoji bukvalno. Evo kako to treba da izgleda.
B

Brale

pre gotovo 2 godine

Drvo javorovo ne lupaj, još mnogo toga treba da pokaže Bukari, tek je stigao, teško će mu biti da prevaziđe Benov učinak, lik davao 2 gola Salcburgu, Napoliju,Milanu.. 4 godine zaredom postiže preko 12 golova po sezoni u ligi.. Kako ovde ljudi brzo zaboravljaju....
D

DzoniRS

pre gotovo 2 godine

Brate, ne izlupavaj se. Ben je jednom zahvalan igrac, milion puta nas je spasavao, to sto ti pamtis samo Salcburg, to je druga stvar. Pa i taj "samo Salcburg" je uslovio ulazak u LS, i sve ovo sto se sad desava je zbog tog Bena i njegovog "samo Salcburga". Covek je sa tog krila koje mu nije prirodna pozicija dao 81 gol i imao 44 asistencije! Koje je drugi Zvezdin igrac to uradio? Mislis da ce Bukari da dostigne te brojke? Ja sumnjam. I ne vidim potrebu da se pljuje neki igrac. Ti pljujes Bena, ovi drugi pljuju Ohija, a obojica su vise nego zahvalni timski igraci.
K

Knezevic11111

pre gotovo 2 godine

Nasa Gazela. Idemo jako na Makabi..!!
S

Snajper

pre gotovo 2 godine

Bukari!
G

GostMuhamed

pre gotovo 2 godine

oOOOOoOOoOOoOOoOOooOO
Z

ZvezdasSrbv

pre gotovo 2 godine

Sa ovako nesigurnom odbranom primicemo 3 gola u Izraelu, Milunovic ne zna gde udara....
G

GGo

pre gotovo 2 godine

Kako vas nije stid,posle ovakve igre odmah trazite mane...Nevjerovatno!
d

dottore 13

pre gotovo 2 godine

Da imalo, išta znaš o fudbalu ti ovo ne bi napisao. Makabi nas mora napasti u Izraelu, jer u Beogradu na pobedu teško da može da računa. To nama daje šansu da ih iz kontre ubijemo, a realno se ne zna sa koje strane im preti veća opasnost. Da ti kažem, mi nećemo izgubiti u Izraelu. Zapamti !
S

Srbuee

pre gotovo 2 godine

Katai sramotan pristup i ponasanje nakon datih golova. Gubimo Erakovica na beku zbog Milunovica, ubijamo decka gurajuci ga na beka