Komentari na vest

Buongiorno Italia: Alegri traži da Vlahović i Kjeza budu produktivni kao Ronaldo i Dibala

A

Ako ćemo iskreno

pre 8 meseci

Svi oni zajedno nisu do kolena Ronaldu
Z

Zoi

pre 8 meseci

Sancez je vracen na godinu dana, 4. je napadac i sigurno da ce polsuziti. Balogun ce kostati 50 miliona, prosle sezone je dao 22 gola u Ligi1, dok je Sancez dao 15...pritom poznaje sampionat, mnogo manja plata. Mnoge ekipe su znajuci da Inter trazi napadaca napumpavale cenu, cak su i za Arnautovica trazili 20 miliona...na kraju je on insistirao da ga prodajubi to za 8 miliona. Ako se po prvoj utakmici nesto moze zakljuciti Tiram ce biti odlican dodatak napadu. Arnautovic i Sancez mogu iskustvom da pomognu...sto se tice Pavarda njegova cena od 30 miliona je jos i dobra, jednostavno sa 26 godina uzeti startnog igraca Bajerna i reprezentacije Francuske koji ima SP, LS...i jos brdo trofeja je odlican posao i tu nema sta da se polemise
g

gist

pre 8 meseci

Čujem da je u Juve stigao neki pomoćnik trenera koji forsira ofanzivnu igru sa puno presinga. Sad, ako Juve počne da igra dobar, lep, moderan fudbal, ja ne kapiram šta Alegri i dalje traži u klubu? Koliku moć ima taj čovek, pa da niko ne može da ga skine odatle?
Ć

Ćaoao

pre 8 meseci

nema nikakvu moć, ali ako Juventus hoće da raskine ugovor sa Alegrijem mora da mu plati višemilionski iznos, tako da je verovatnije da će završiti ugovor i sledeće godine otići iz kluba. A novi saradnik je bivši kapiten Sasuola, koga je kao igrača imao Alegri kada je trenirao Sasuolo.
0

0000

pre 8 meseci

Magnanelli učio kod De Zerbija pa došao sad u staff kod Allegrija
V

Veljko9

pre 8 meseci

Dovedi Michael Olisea i proradice Vlahovic, ne moze igrati sa povredjenim Kijezom i Pogbom..