Komentari na vest

Buongiorno Italia: Alegrijev otkaz koštao bi Juve 80.000.000! Najpotkovaniji Spaleti i 'taktički taliban' Inzagi

I

Inzaghi

pre preko 1 godinu

SPALETI nema niti jedan skudeto, a barem tri je prodao u proleće dok je bio na čelu tabele. Večni gubitnik Kalča zajedno sa Ranijerijem.
F

Fulvio Bernardini

pre preko 1 godinu

O tome sam i ja pisao... Nema karakter da izgura do kraja prvenstva... E koliko mi je samo nervoze i glavobolje zadavao dok je Romu vodio...
F

Fulvio Bernardini

pre preko 1 godinu

Definitivno je spaleti pronasao pravu zicu ekipi, i to je cesto znao da uradi, pogotovo na pocetku sezone, ali kasnije pocne ekipa da pada i on se tu skroz raspadne, to mu se cijelu karijeru desava, nazalost. A zaista bih volio da osvoji makar jednu titulu... Juve je u ozbiljnim problemima, Alegri moze samo da naslijedi ekipu a nikako da je sam pravi sto je i dokazao... Inzagi i dalje misli da vodi Lazio, pa sa sobom vuce prosjecne igrace i realno jos uvijek nije dorastao da vodi top ekipu, treba mu jos prakse.... Milan igra toplo hladno, mislim da nisu jos uvijek spremni za igru na dva fronta i to ih kosta slabijih igri u prvenstvu... Roma ce doci na svoje kad napad proradi, a morat ce proradit... Povreda ce biti jis vise u drugom dijelu prvenstva jer je raspored pregust,tako da ce se to odraziti na igrace, i zbog toga sam rekao i prije pocetka prvenstva da ce ekipe koje nemaju previse igraca na SP bolje proci u drugom dijelu prvenstva... Uglavnom bice jako zanimljivo do samog kraja!
G

Gost1984

pre preko 1 godinu

Jel tacno sto se pise u Ita medijima da gazda PSG-a hoce da kupi Sampdoriju?
W

Wat

pre preko 1 godinu

Voleo bih da nekada vidimo Napoli bez Kvarachelije pa da onda pricamo o tome koliko je toga do Spaletija, a koliko do ovog sa dugackim prezimenom. Decko je vanserijski.
x

x

pre preko 1 godinu

Sta si ti napisao? Po tebi da nije bilo Mesija u Barsi,Gvardiola bi sada trenirao Hihon,recimo