Komentari na vest

Buongiorno Italia: Inzagi je veliki trener, Joviću raste plata, De Rosi na važnom testu

I

Inter

pre 3 meseca

Mene samo interesuje kako je to Alegri zakljucio da je Interov tim gradjen godinama? Inter je promenio oko 12-13 igraca u odnosu na proslu sezonu. Inter od one godine kad je uzeo Skudeto stalno prodaje krucijalne igrace i dovodi besplatne ili jeftine igrace. Tim kojem od za 2,5 godine odu igraci kao sto su Hakimi, Lukaku (u dva navrata), Eriksen, Perisic, Skrinjar, Onana, a dolaze u finansijskom smislu jeftine varijante, osim Pavara koji je dosao kao zamena Skrinjaru za 30m, to se ne moze bas nazvati gradjenje tima. Iz perioda Skudeta u prvoj postavi su ostali samo Lautaro, Barela i Bastoni. De Fraj i Darmijan uskacu ponekad. Visegodisnje gradjenje tima bi bilo da se na kostur tima dodaju pojacanja, da se nadogradi tim, a ne da se sakati tim i rizikuje sa novim igracima. Ove godine kockice su se poklopile, ali to nece uvek ici sa ovakvom politikom. Ne treba zaboraviti da je Inter klizio dole na tabeli u naredne dve sezone nakon Skudeta, dok ove sezone izgleda sjajno.
T

TD

pre 3 meseca

"Inter dominira Serijom A i pravo je čudo da već nema deset i više bodova prednosti u odnosu na pratioce." Inter je od 23 utakmice do sada izgubio bodove na samo 4 meca, zar je trebalo da ima 69 bodova?! Jeste to najkvalitetniji tim u Italiji, ali, nije bas toliko bolji, da nije bilo piolijevih gluposti na nekim utakmicama i da sudije nisu pogurale Inter na nekim mecevima, razlika bi sad mozda bila "samo" kao izmedju Intera i juventusa (mislim na cetiri boda razlike koliko sad imaju sa mecom manje, ne na sedam koliko ce verovatno imati), a to jeste dostizno.
F

Fontana9

pre 3 meseca

Debelom novi ugovor,gde ste to procitali ,Milan jedva ceka da ga se otarasi,sto izmisljate.Dao gol Frozinoneu i odmah novi ugovor,nije to nasa liga da Terza I Banda iz Partizana rade sta hoce.
T

TD

pre 3 meseca

Nije tacno, sva je prilika da ce mu zaista biti ponudjen novi ugovor.
G

Gost031

pre 3 meseca

I novinarstvo je dotaklo dno, jedno kolo se pobedi onda hvalospevi na sve strane za trenera, ekipu menadžment, sledeće kolo se izgubi onda sve najcrnje i najgore, nit je trener dovoljno kvalitetan za ekipu koju vodi nit su igrači za taj isti tim, menadžment katastrofa i tako u krug iz kola u kolo...
U

Ujka Zitko

pre 3 meseca

Kako stvari stoje,Italijanski fudbal se vraca na svoj nivo.Kao sto je bio 90-tih,najjaci!

Pjanić sa tri žutaa

pre 3 meseca

Sada ti je Inzagi veliki trener a mi sa dobrim pamcenjem se secamo tvog teksta sa skandaloznim naslovom "Inzagi nece biti veliki trener cak iako osvoji LŠ".
B

Bravo

pre 3 meseca

Uvek su bili kontradiktorni... Osim kad treba da se pljuje Utd i veliča Liverpul.
е

ево ти и четврти!

pre 3 meseca

Друг, шта би прогноза твоја јуче? Јуве добија.. ма не, рекао си сва 3 могућа сценарија.. искусно нема шта
s

stgo80

pre 3 meseca

Neka mi ne zameri novinar koji je pisao clanak, ali moram demantovati jednu cinjenicu koja se, koliko vidim, generalizovano podrzava u diskursu komparacije Juventusa i Intera u trci za titulu. Naime, pise se i govori da je Interov tim ''stvaran godinama kako bi osvajao' ?! Nije mi jasno kako se to uopste uvodi u temu, za ove koji naravno prate kalco. Inter, koji je na svom vrhuncu prodao dve najvece zvezde tima tada, Hakimija i Lukakua, kako bi ostao u granicama fer pleja (za razliku od juventusa koji te godine nakon covida i nesnosnih gubitaka nemilice trosi - samo za vlahovica potrosili preko 80mil.), dok u naredne dve godine ostaje bez Handanovica, Onane, Skrinjara, Gosensa, Brozovica, Eriksena, opet Lukakua i Dzeka, dakle sve sami nosioci igre tima i igraci koji su mahom zasluzni za Interove sjajne igre u poslednje tri godine. Na njihova mesta, samo strucnoscu trenera i menadzmenta, dovedeni su igraci bez pare i dinara: Zomer, Acerbi, Darmian, Augusto, Calhanoglu, Mihtarijan i Turam. Jedino za koga su se dale pare jeste Pavar, u poredjenju sa premijerligaskim transferima za sicu, nepunih 30 miliona i Fratezi (25 miliona) za koga se ocekivalo da ce biti povremeni starter zbog preopterecenosti rostera sa 4 aktivna ucesca u razlicitim takmicenjima. A za sve to vreme Juventus ulaze za Bremera 50 miliona, Kostica 20, Lokatelija 30, Kijezu 80, Vlahovica 85 itd itd. Pa nemojmo igrati igru reci, ovo su suvi fakti da se prikrijie nestrucnost Juventusovog menadzmenta i samog trenera. Ovo sto radi Inter sa Inzagijem i Marotom je suva umetnost. Prodaj skupo, ulozi 0 a pojacaj igracki i ljudski kvalitet - Svaka cast, niko ne zasluzuje vise titule u narednim godinama od ove ekipe. Gde bi bio kraj Maroti da ima barem po 50 miliona po merkatu? Ovo sto rade Juventus i Milan sa ulaganjima u odnosu na Inter je cista panika i (po)malo neznanje.
s

sashki85

pre 3 meseca

zvezda da je dovela sve te slobodne igrace i dala im milionske plate, opet nebi prevqzisli 50 miliona godišnji budžet 😅
T

TD

pre 3 meseca

Pavar je doveden za 30, a sa bonusima ce to biti cak i 32, znaci, nije nepunih 30. Fratezi je doveden za 36 miliona, 6 za pozajmicu i 30 za obavezan otkup, znaci, 36, ne 25.

elmagico

pre 3 meseca

mene pre dve god svi pljuvali jer sam napisao da je Beppe doveo najboljeg italijanskog trenera 👀 a ima jos da se razvija
Z

ZV

pre 3 meseca

Inter da osvoji PL.....????? Budi Bog s nama i andjeli Njegovi...
Б

Блок

pre 3 meseca

До прекида сезоне због ковида,Лацио је кидао као сад Интер.Тренер је био Симоне Инзаги ,да није било прекида можда би титулу узео. Онда,прекид и катастрофа били су и наставку баш лоши.Да нису пре паузе скупили озбиљан број бодова висила би им и ЛШ. Све у свему озбиљан посао ради Инзаги.
T

Tesko

pre 3 meseca

Nije bas da je Lacio imao sve komponente za titulu. Taj polet je imala i Atalanta u jednom trenutku cak i mnogo bolji tim od lacijala, ali Calcio uzima ekipa koja trpi pritisak i uzima bodove kada pruza losu igru.. sve u svemu Inzagi izrasta u novog Klopa, perfektan trener koji ne pravi buku vec savrseno obavlja posao.
Б

Блок

pre 3 meseca

Па није тако као што кажеш.Те сезоне до прекида Каиседо се надавао голова у 90+. Ћиро био можда и најбољи нападач лиге,СМС одличан на средини,Луис Алберто исто...добар тренер ,тимски одлични.
H

Havier

pre 3 meseca

Sećam se dana kad su ovde veliki "interisti" plakali danima i prizivali ostavku za gospodina inzagija,isti ti i danas pišu nakon svake tekme samo što više ne pljuju mistera
I

Inzaghi

pre 3 meseca

Isto, ja kao navijač Milana ga branio na sve strane.
T

TD

pre 3 meseca

Zato sto ti je brat:-D
I

Inter

pre 3 meseca

Havier@ tako je, mnogi Interisti su bili na to da se Inzagi smeni prosle godine, izvukla ga samo LS. Ove godine ima jacu klupu nego prethodnih godina (makar ne moramo gledati onog Galjardinija kako ulazi u igru). Ja Inzagija jos necu da hvalim, barem tamo do pocetka aprila, jer Inzagi je precesto imao crne serije u januaru-februaru, a ponekad se to prenese i na mart.
P

Poljo

pre 3 meseca

Ajmo Roma medju četiri.