Komentari na vest

Buongiorno Italia: Klose udario na Sergeja

?

???

pre 10 meseci

Ne pravda je prema tim igracima iz njegove generacije. Ovi danas gde god da igraju ubijaju se od para, a pogotovo koji odu u arabiju
P

Pa Klose

pre 10 meseci

Dobiće i Sergej od istog gazde kraljevske porodice Al Hilal ponudu Mančester Junajteda čiji će biti vlasnici upravo oni bez obeštećenja ili će sami sebi platiti obeštećenje. A tad će Sergej imati još samo 30 i bar 5 g vrhunskog fudbala.
P

PedjaPFCCCC

pre 10 meseci

Neka gleda on svoja posla. Sto se tice Nemacke Reprezetacike svaka mu cast. Ali njegovo vreme i zlatno doba je bio Werder iz Bremena. U Bayernu nista nije pokazao u 100 nastupa samo 24 gola slabo , a u Lazio je otisao samo zato sto ga niko drugi nije ni hteo ! Lazio u njegovo vreme je bio niko i nista nisu ni Internacionalno igrali. Sta ga briga nije Sergej ni prvi ni zadji koji je otisal da igra zbog Para ...Ko zna kolko im Pare nude i uslove...Svi ce ostati po godinu dve i vratiti se . Tako je bilo sa mnogima kada su igrali u Kini.

vladarizsenke71@gmail.com

pre 10 meseci

U pravu si, na klupskom nivou nista narocito nije postigao.

Marko Pavlovic

pre 10 meseci

Sergej je igračina. Fudbal je njima kao i većini posao kojim se bave. Veća plata, bolje radno mesto, možda je malo trže zbog zakona i uslova, ali za 6,5x veću platu od trenutne i ja bih istrpeo.
D

Dejani

pre 10 meseci

Može da prica ko šta hoće, Sergeju će biti svejedno, a i treba da bude.. Niegov život je njegova stvar.. Svako je za sebe odgovoran.
S

Sova92666

pre 10 meseci

Sergej i Lacio su bili savrseni spoj. Ni klub ni igrac nemaju ama bas nikakve ambicije i zato im je ovo win win situacija. Sergej i Kezman uzese pare, Lacio takodje a od one silne price o stotinama miliona za Englesku nisu ostali ni dugmici,
a

aa

pre 10 meseci

Udara Klosea kompleks jer je dobio ponudu iz Kine u 38 godini,a ovaj kao mlad igrac ce zaraditi za 3 godine kao ovaj nikada..A Lotito smecar sve mu se platilo sto je trazio i rekao je da ce ga pustit dzentlemnski a sad pljuje po njemu gdje stigne.
s

sta caspri

pre 10 meseci

ti druze veliki jedan jedini klose najbolji strelac mundijala svih vremena da se kompleksira na neku trubu koja u 28 ide u arabiju ahahah koliko ti godina imas 11 ili 12
Б

Белграно

pre 10 meseci

Клозе је светски шампион и најбољи стрелац СП свих времена, а Сергеј иде са 28 година у пензију, сад ти процени ко је ту већи.
a

aa

pre 10 meseci

Pa zaboli me kifla za Savica,nek ide gdje mu se ide,ja kazem realno samo
Д

Дебиилито

pre 10 meseci

Оде и Марушић.😄 Баш бих волео, ионако су лузерски клуб, као Тотенхем. Годинама их 2,3 играча извлаче и држе у самом врху лиге, а Лотито не жели ни резервног нападача да узме. Ко не плати на мосту платиће на ћуприји. Сад у трку са Виолом и Удинезеом за ЛК.