Komentari na vest

Buongiorno Italia: Rebus Lukaku, Vlahović ima štof da bude među pet najboljih na svetu

P

Pjanić sa tri žutaa

pre oko 1 godinu

Nekad, a to je jako cesto mislim da ovaj dragi nam dopisnik iz Rima nema nikalve relevantne informacije vec iz glave lupa sta mu pada na pamet.
Š

Škrabotina

pre oko 1 godinu

Kvaraškelija je ubedljivo najbolji fudbaler sveta u ovom trenutku. Ako ga nite gledali, zamislite Riberija i Bejla u jednom telu. Čovek je vihor. Vlahović mora put pod noge, pod hitno. Izgleda sve bolje i jače fizički ali je ovaj tim za njega smrt. Beži mlada munjo od kilavih penzosa. Da se Kjeza oporavio kako valja, i ajde, ali ništa od toga.
C

Chegy

pre oko 1 godinu

Zašto ne posete ništa za Fiorentinu pa i ona je u ligi konferencije sramotaaaa
T

Tutobene

pre oko 1 godinu

Sramno je ovako pisanje za jednog od najboljih trenera svih vremena. Pitajte Mijatovica i Modrica da li nije imao gde da ode... i gde ce posle Rome da ode. Celzi ili Real. Molim vas malo vise postovanja, covek je lepo porucio Amerikancima dresite kesu ako zelite da napadamo Seriju A, nemam vise mogucnosti da zovem ja igrace i da ih ubedjujem da dodju u Romu. Murinjo bi do sada da je na Klopovom mestu dobio 10 otkaza, a sa Bajernom Pepa Gvardiole bi bio jednom zasigurno prvak Evrope. Molim vas malo vise postovanja.
G

Gost123456789

pre oko 1 godinu

Brate mili, valjda si primetio da ovaj učinkoviti dopisnik iz Rima pljuje po Murinju od njegovog dolaska u Italiju. Više je nego očigledno da ga ne voli i da koristi svaku, ma koliko malu šansu, da piše negativno o njemu.
Т

Тишинадабуде

pre oko 1 godinu

Јуве ће ударити систем у око и освојити ЛЕ у инат свима
G

Gostyyy

pre oko 1 godinu

Jaoj više, Vlahović, Vlahović... Dečko ima i talenta i fizičku spremu, ali nema glavu i ponašanje za to. I on će kao Mitrović da proigra sa 27-28, ali ko zna gde će biti tada. Verovatno neće u drugoj ligi, ali verovatno i ne mnogo daleko od nje...
G

Gost0007

pre oko 1 godinu

Milan treba da uzme Dybalu. Steta sto ga nisu uzeli proslo leto ali ako prodju Totenhem, jos jedna utakmica na domacem terenu ce im doneti opet istu zaradi od ulaznica, 20 miliona dati po klauzuli (Roma nece uci u LS) i lepo upariti njega i Leaa, napred Ziru,eventualno neki mladji spic.
G

Gost6969

pre oko 1 godinu

napisao si tako samouvereno da Roma nece ući u LŠ kao da su brat bratu 15.na tabeli, a ne 4.sa nikad slabijom konkurencijom...

elmagico

pre oko 1 godinu

*Milan nece uci u LS
G

Gost0007

pre oko 1 godinu

@Elmagico, Gde sam ja napisao da ce Milan uci u LS?