Komentari na vest

CAPUT MUNDI: Stranci opet krivi za sve, Italijani nestaju iz podmladaka

J

Juve 1982

pre oko 2 godine

Tražili ste - gledajte. Od 2006. godine i farsopolija italijanski fudbal je u slobodnom padu. I zadugo neće biti dobro.
D

Dedino jarence

pre oko 2 godine

Sandro Tonali je za Fodena i Pedrija Andrea Pirlo licno!
T

Trpke

pre oko 2 godine

Ajde ne prosipaj se, pedri je vec sada ponajbolji veznjak na planeti
a

arroyo

pre oko 2 godine

ne preteruj
I

Inzaghi

pre oko 2 godine

Mislim da nije problem toliki u novom zakonu koliko se ne daje šansa mladjim igračima iz Italije i guraju matoraći od 35+godina, plus su lige seria c i serija b preslabe i neozbiljne za razvijanje mladih talenata. Italiji prvo treba infrastruktura stadiona i trening centara barem u prve tri lige, onda ograničiti broj stranaca, gde će onda dolaziti kvalitetni igrači (tu je novi zakon upotrebljiv).
V

Vlada01

pre oko 2 godine

Kakav dvosmislen tekst.Da li je pokušaj ovog teksta da se piše o neuspehu klubova ili italijanske repke...Ako pričamo o klubovima,onda tekst nema veze sa realnošću jer i najjače evropske ekipe postižu uspehe zahvaljujuči strancima,to mislim pre svega na Engleze....A ako pričamo o repkama,onda recimo ti isti Englezi treba mnogo više da brinu,njihova repka nije isvojila ništa 50-60 godina i više,dok su Italijani bili prvaci sveta 2006,sada su aktuelni prvaci Evrope bez obzira na ovaj neuspeh u kvalifikacijama,oni se vrlo brzo vrate,jer su i prošle kvalifikacije za SP ispali,a odmah zatim postali prvaci Evrope,što je mnogo veći uspeh (biće zapisano u istoriji) od retultata Engleza,za čiji uspeh u klubskim takmičenjima samo mogu zahvaliti tome što su im klubovi prebogati i nikako tome da kao imaju bolji skauting od Italijana.
S

Steinar Army

pre oko 2 godine

Odličan tekst sve pohvale od jednog starog navijača Juventusa . Surova istina i nažalost neće biti bolje tako skoro .. :( Top ekipa i top igrača više u Calciu nema niti će ih skoro iti . Nema niti kvalitete na glavnim odgovornim pozicijama kod ljudi koji donose odluke ..